یه صلوات ختم کنید برای اموات ممد حسن![]()
رجوع شود به : این پست
پ.ن: با این وضعیت استقلال با مربی جدیدش (صمد آقا) و نداشتن اوت انداز اعظم در این فصل ، پیشنهاد می کنم زیاد خودتونو ناراحت نکنید ، یه وقت خدای نکرده .....
البته قسمت آخرش شوخی بود و بس![]()
البته قسمت آخرش شوخی بود و بس
ای بابا
سره چی دارین اینقدر کل کل میکنید !!؟؟
سپاهان برا فتح هر 3 تا جام بسته شده برین برا سال دیگه بیاین
یه کاره دیگه هم می تونین بکنبن ... یه تورنمنت چهارحانبه درست کنن با حضور تیم هاس استقلال،پیروزی،تراکتورسازی،شاهین ... بعد بشینین سره اون تورنمنت کل کل کنین
بهتون گفته باشم اگه سره قهرمانی لیگ امسال دارین کل کل میکنین ول معطلید !![]()
سپاهان ؟
حامد جان خواب دیدی خیر باشه ...
قلعه نویی رو نفوذی فرستادیم اونجا ... سپاهان امسال دسته 1 میره ...![]()
شما ها به آینده که هنوز معلوم نیست چی قراره بشه بخندید ، من هم به گذشته نه چندان دوری که همه دیدیم و اتفاق افتاده ..
کدومش صائب تره ؟!؟!![]()
![]()
سپاهان ؟
حامد جان خواب دیدی خیر باشه ...
قلعه نویی رو نفوذی فرستادیم اونجا ... سپاهان امسال دسته 1 میره ...![]()
شوخی کردن کلا ! شما جدی نگیر![]()
از همین الان خواستی باهات شرط می بندم که سپاهان 2 جام از 3 تا جام رو می گیره![]()
از همین الان خواستی باهات شرط می بندم که سپاهان 2 جام از 3 تا جام رو می گیره![]()
بیشتر هم شاید بگیره ! البته مایع ظرفشوئی جام رو میگم !!
جدا از شوخی حامد جان این پرسپولیسی ها که دو سال پیش قهرمان لیگ شدن . اس اس ما هم که پیرار سال قهرمان جام حذفی شد ، پارسال هم لیگ .. شما ها چی آخه ؟!؟؟
باز ذوب آهن رو بگی یه چیزی ! ما واسه جام حذفی راه رو واسه جوانان ! باز گذاشتیم یه جام هم به اونها رسید
سپاهان رو نگو دیگه تو رو خدا !! قهرمانیش فکر کنم زمان اسکندر مقدونی بود !!
پ ن : حسام جان آسیا رو هم امسال میگیریم ایشالله ، چه خیالیه ؟!![]()
بیشتر هم شاید بگیره ! البته مایع ظرفشوئی جام رو میگم !!
جدا از شوخی حامد جان این پرسپولیسی ها که دو سال پیش قهرمان لیگ شدن . اس اس ما هم که پیرار سال قهرمان جام حذفی شد ، پارسال هم لیگ .. شما ها چی آخه ؟!؟؟
باز ذوب آهن رو بگی یه چیزی ! ما واسه جام حذفی راه رو واسه جوانان ! باز گذاشتیم یه جام هم به اونها رسید
سپاهان رو نگو دیگه تو رو خدا !! قهرمانیش فکر کنم زمان اسکندر مقدونی بود !!
پ ن : حسام جان آسیا رو هم امسال میگیریم ایشالله ، چه خیالیه ؟!![]()
درضمن این حسام تازه داشت غم نرفتن تیمش به آسیا رو فراموش می کرد ... یادش انداختی الان دوباره دپرس میشهپ ن : حسام جان آسیا رو هم امسال میگیریم ایشالله ، چه خیالیه ؟!![]()
جام بیاد تهران !!!! :lol::lol::lol:مایع ظرفشویی هم نمیدن بهشون !
پ.ن: ما از خدامونه به قرآن. اول اینکه بعد از اینهمه باخت، فوتبال ایران یه حرکتی کرده، بعدش هم اینکه جام میاد تهرانولی با حاج صمد کلا باید به فکر لیگ باشید و بس
![]()
پس جام حذفی اینجا چی کارس ؟؟ فعلا که تعداد قهرمانی های جام حذفی ما با این پرسپولیسیای پر ادعا یکیه
الان سپاهان 5 دوره پشت سره هم هست که تو آسیاست ! بیخودی که نیومده ... با قهرمانی اومده
انشاالله امسال قهرمانی لیگ و آسیا رو میگیرم که دیگه قهرمانی هامون تکمیل بشه
درضمن این حسام تازه داشت غم نرفتن تیمش به آسیا رو فراموش می کرد ... یادش انداختی الان دوباره دپرس میشه
جام بیاد تهران !!!! :lol::lol::lol:
آقا 100 % تایید میشه ... انشاالله با ژنرالالبته ناراحت نباشین ! امسال امیرخان حتما تیمتون رو قهرمان آسیا میکنه
1 قهرمانی لیگ + 3 تا قهرمانی جام خذفی + 5 بار حضور در لیگ آسیا (1 نایب فهرمانی آسیا) = 2 قهرمانی لیگ + 2 حضور در آسیا !!!!:lol:
با تنها یک قهرمانی در لیگ ایران میخواید با ما کل کل کنید ؟! :lol:
جام حذفی مال خودتون ! کلا 10 تا جام حذفی هم بگیرید ارزش بردن یک لیگ رو نداره !
در این مورد هیچی نگو !!و البته به جز یک نایب قهرمانی کار دیگه ای هم نکرده ! هر تیمی که بود حداقل دیگه سال پنجم قهرمان میشد ! اینا سال پنجم تازه تو همون دور اول اوت میشن :blink:
البته ناراحت نباشین ! امسال امیرخان حتما تیمتون رو قهرمان آسیا میکنه :lol:
نه بابا غم کجا بود ؟!
تیم ما در سطح قهرمانی آسیا که نیست ! پس برای چی بره ؟! تیم شما هم نیست ! استقلال هم نیست ! مس هم نیست ! ذوب آهن هم نیست ! کلا فوتبال ایران در حال حاضر مال این حرفها نیست !!!
کلا شهر اصفهان تا الان چند جام فوتبالی در سطح کشور به خودش دیده ؟!حالا آسیا هیچی
![]()
حرفت درستهHamed731 جان قرار نیست که با یکی کل کل داری بزنی جاده خاکی
حسام درست هست که از سپاهان بدش میاد ولی بی احترامی به سپاهان نکرده
اگر شما هم عصبانی هستید لطف کن و به تیم مقابل توهین نکن
موفق باشی
1 قهرمانی لیگ + 3 تا قهرمانی جام خذفی + 5 بار حضور در لیگ آسیا (1 نایب فهرمانی آسیا) = 2 قهرمانی لیگ + 2 حضور در آسیا !!!!
در ضمن اگه جام حذفی بی ارزشه پس چرا 10 ساله قهرمان نشدید !!!
در این مورد هیچی نگو !!![]()
امسال دیگه مظفری هم هیچ کاری نمی تونه براتون بکنه ...
لامصب این سوزش چی کار که نمی کنه !!
این قسمت ادیت شد !!!
البته از همه دوستان عذر خواهی میکنم ... با هرکسی باید عینه خودش حرف زد دیگه !!!
حرفت درسته
ولی بی احترامی کرده که این حرفو زدم ... ولی حالا برا اینکه دوستان دیگه ناراحت نشن ادیت میکنم
چاکر همه دوستان استقلالی و پرسپولیسی هم هستم (البته منهای حسام)
کلا شهر اصفهان تا الان چند جام فوتبالی در سطح کشور به خودش دیده ؟! حالا آسیا هیچی
ما مثل اینکه کلا اسم اصفهان رو میاریم بچه ها خیال میکنن ما فحش دادیم !!! کلا مشکل داری شما !
منظورم این پست نبود ، کلا گفتممن بی احترامی نکردم ! من یکبار به تو گفتم احمق اون هم دلیلش این بود که حرف احمقانه زدی ! شما یا شک داری به خودت یا اینکه واقعا مشکلی داری !
مگرنا هر کسی پست منو ببینه متوجه میشه من توهینی نکردم !
احیانا این فحش محسوب میشه ؟! به مردم اصفهان توهین کردم ؟! به شهر اصفهان توهین کردم ؟!
منظورم این پست نبود ، کلا گفتم
حالا بیخیال ... بحثو به حاشیه نبر ... کل کلتو بکن
سلام خدمت دوستان
بچه ها خداییش اگه بخواین کل کل کنید نیازی نیست که از همدیگه دلگیر بشید . یه کمی سعه صدر داشته باشین و کمی هم خویشتن دار . حیفه دوستیهامون به خاطر فوتبالی که درش هیچ نشانه ای از پیشرفت و آگاهی نیست خدای ناکرده دچار خلل بشه .
قبلا از همه دوستانی که رعایت می کنند سپاسگزارم . شاد و پیروز باشید