آخه تموم نشده عزیزم ! هر وقت فوتبال ایران به جایی رسید که شبکه ملی بازی بقیه تیمها رو هم پخش کرد اون وقت میتونی صحبت کنی کلا !
بازی های تیم شما 4 بار پخش زنده میشه در طول یک فصل ! اون هم وقتی هست که با قرمز و آبی بازی دارین.
قطب بودن یعنی همین ! نه اینکه الان مس کرمان هم میگه ما قطب جدید فوتبال هستیم ! ذوب آهن هم میگه ما هم آره !
خب این خنده از روی تاسف بود ! بهر حال اباید هم متاسف باشید ! میدونم خیلی دوست دارید طرفدارای قرمز و آبی همونطوری که با همدیگه کل کل میکنن با شما هم کل کل کنن ! ولی نیستید در حد این حرفها !
آخه مساله اینجاست که خودتون هیچ چیزی نیستید ! حالا ما چه جوری مقابل شما چیزی باشیم ؟!
خب تو کورس بودن مهم نیست ! بالاخره این ها دو تا تیم هستن ! 16 تیم بعدی هم در کورس هستن، دو تاش هم مال شما !
مهم اینجاست که با این مشکلات بزرگ این دو تا تیم دو ساله حرفی ندارید برای گفتن !
حقیقت فوتبال ایران همین هست ! میدونم تلخ براتون
خب بله، من نمیگن نباید شروع کنه !
اینجا مشکل سر قطب بودن هست !
شما میگی سپاهان قطب فوتبال ایران هست ! نه ببخشید ! میگید اصفهان قطب فوتبال ایران هست ! ولی من باید بهت بگم نیست ! چون این دو تا تیم که قطب هستن سابقه دارن که شدن قطب، تیم های شما هم حالا حالا ها باید در کورس باشن تا بتونن این عنوان رو بگیرن ود در
سطح کشور طرفدار پیدا کنن !
متاسفانه نمیبینم !
آخه میدونی مشکل کجاست ؟! اینها رو من نمیگم ! همه میگن ! همه هم از روی حرصشون میگن ؟ همه هم مثل من مغرور هستن ؟!
نظر شما هم بدرد خودت میخوره فقط ! بهر حال مدیرعامل تیمت هست باید حمایت کنی ! ولی دریغ از 1% منطق !
آهان ! بله ! پلیس ها هم احتمالا داشتن پفک نمکی میخوردن اونجا !
بعد هم باید گفت، طرفداران سپاهان همیشه در طبقه دوم هستند. طبقه دوم ورزشگاه آزادی هم صندلی نداره اصلا ! حالا چجوری صندلیهای شکسته رفته رو سر اینها فقط شما میدونی با ساکت !
طرفداران سپاهان
در تهران شیشه ماشین خبرنگاران رو شکستند ! به هوادارن پرسپولیس توهین میکنن ! سنگ و آشغال پرت میکنن ! تو اصفهان دیگه معلومه چیکار میکنن !