• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بله ... !

متاسفانه آقا ساسان نمیدونم چرا بچه ها حساسیت دارن ! ما اسم اصفهان رو میاریم احساس میکنن داریم توهین میکنیم ! (دفعه اول هم نیست !)

ما کلا دیگه کاری نباید داشته باشیم ظاهرا با طرفداران سپاهان !

بریم سر اصل مطلب :

پرسپولیس سروره استقلاله

ای بابا :D

سلام خدمت دوستان
بچه ها خداییش اگه بخواین کل کل کنید نیازی نیست که از همدیگه دلگیر بشید . یه کمی سعه صدر داشته باشین و کمی هم خویشتن دار . حیفه دوستیهامون به خاطر فوتبالی که درش هیچ نشانه ای از پیشرفت و آگاهی نیست خدای ناکرده دچار خلل بشه .
قبلا از همه دوستانی که رعایت می کنند سپاسگزارم . شاد و پیروز باشید

آقا ساسان من با نصف بچه های استقلالی و پرسپولیسی اینجا کل کل کردم ... با همشون هم رفیق هستم ولی نمی دونم چرا کل کل با ایشون اینجوری میشه :happy:

بریم سره اصل مطلب که :
سپاهان سروره پرسپولیسه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
@ خدا

خدایا ! اینا حسرت به دلشون مونده یه روز خودشون رو قاطی کل کل قرمز و آبی بکنن ! بابا بهشون نشون بده کلا مال این صحبتها نیستن !!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
@ خدا

خدایا ! اینا حسرت به دلشون مونده یه روز خودشون رو قاطی کل کل قرمز و آبی بکنن ! بابا بهشون نشون بده کلا مال این صحبتها نیستن !!!

خدایا ! چرا اینا فکر میکنن صاحاب فوتباله ابرانن ؟ چرا فکر می کنن فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس ؟ چرا نمی خوان قبول کنن فوتیال ایران دیگه تک قطبی نیست ؟
خدا چرا این حسام داره میسوزه ؟چرا دوست داره همه جام ها بیاد تهران ؟؟؟؟

:D:D:D:D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خدایا ! چرا اینا فکر میکنن صاحاب فوتباله ابرانن ؟

فکر نمیکنیم کلا ! مطمئن هستیم !

چرا فکر می کنن فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس ؟

فوتبال باشگاهی در ایران یعنی قرمز و آبی ! فکر میکنی این طوری نیست ؟ فکر میکنی اگه یکسال پرسپولیس و استقلال نباشن لیگ ایران اصلا توان برگزاری داره ؟ توان این رو داره 5 هفته بره جلو ؟

چرا نمی خوان قبول کنن فوتیال ایران دیگه تک قطبی نیست ؟

تک قطبی نیست کلا ! اشتباه به عرضتون رسوندن ! دو قطب داره ! قرمز و آبی !

خدا چرا این حسام داره میسوزه ؟

شما چرا کم میاری کلا سوت نمیزنی ؟! بهتر از این دیالوگ مسخره هست که !

چرا دوست داره همه جام ها بیاد تهران ؟؟؟؟

شهرمه، روش تعصب دارم ! عاشقشم !

:eek::eek::eek:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
فکر نمیکنیم کلا ! مطمئن هستیم !

سخت در اشتباهی :rolleyes:

فوتبال باشگاهی در ایران یعنی قرمز و آبی ! فکر میکنی این طوری نیست ؟ فکر میکنی اگه یکسال پرسپولیس و استقلال نباشن لیگ ایران اصلا توان برگزاری داره ؟ توان این رو داره 5 هفته بره جلو ؟
استقلال و پرسپولیس فقط هوادار دارن ، هیچی دیگه ندارن
با رشد فوتبال تو شهرستان ها مطمئن باش روزی که گفتی هم میاد ;)

تک قطبی نیست کلا ! اشتباه به عرضتون رسوندن ! دو قطب داره ! قرمز و آبی !
منظورم از نظر شهر بود !

شما چرا کم میاری کلا سوت نمیزنی ؟! بهتر از این دیالوگ مسخره هست که !

من بمیرمم ، کم نمی آرم :D

شهرمه، روش تعصب دارم ! عاشقشم !
هرکسی رو شهرش تعصب داره ولی چیزایی رو هم باید قبول کنی

;););)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سخت در اشتباهی :rolleyes:

شما در اشتباهی اتفاقا !

استقلال و پرسپولیس فقط هوادار دارن ، هیچی دیگه ندارن
با رشد فوتبال تو شهرستان ها مطمئن باش روزی که گفتی هم میاد ;)

مهم ترین فاکتور همون داشتن هوادار هست ! در ضمن شما که میگی پرسپولیس و استقلال هیچی ندارن کمی باید مطالعاتت رو بیشتر کنی ! اینا تاریخ فوتبال ایران رو دارن ! در واقعا خودشون تاریخ فوتبال ایران هستن.

منظورم از نظر شهر بود !

معمولا هم تیم یک قطب محسوب میشه ! حالا چون شما اسرار داری ما همون تک قطبی در نظر میگیرم !

- یادآوری : در دو سال اخیر از 4 جام ممکن 3 عددش به تهران رسیده ! خسته نباشید !

من بمیرمم ، کم نمی آرم :D

مشخص هست !

هرکسی رو شهرش تعصب داره ولی چیزایی رو هم باید قبول کنی

این رو دقیقا باید تو آیینه بگی ! یعنی تو بخاطر تعصب رو شهرت یه چیزهایی میگی که نباید بگی !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شما در اشتباهی اتفاقا !

باشه ! ;)

مهم ترین فاکتور همون داشتن هوادار هست ! در ضمن شما که میگی پرسپولیس و استقلال هیچی ندارن کمی باید مطالعاتت رو بیشتر کنی ! اینا تاریخ فوتبال ایران رو دارن ! در واقعا خودشون تاریخ فوتبال ایران هستن.
تاربخ فوتبال هستن که هستن !! مهم اینه که الان چی هستن که هیچی نیستن !!! :lol::lol::lol:

ولی راست میگی باید یکم مطالعاتمو زیاد کنم :f34r:

معمولا هم تیم یک قطب محسوب میشه ! حالا چون شما اسرار داری ما همون تک قطبی در نظر میگیرم !

- یادآوری : در دو سال اخیر از 4 جام ممکن 3 عددش به تهران رسیده ! خسته نباشید !

2 سال ملاک نیست ... تو 8 سال حساب کنی کمتر میشه :D

acigar.gif

این رو دقیقا باید تو آیینه بگی ! یعنی تو بخاطر تعصب رو شهرت یه چیزهایی میگی که نباید بگی !

آقای صاحاب فوتبال من همیشه حرف حق زدم و اصلا هم از رو تعصب چیزی نگفتم !!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

!

تاربخ فوتبال هستن که هستن !! مهم اینه که الان چی هستن که هیچی نیستن !!! :lol::lol::lol:

4 جام ممکن ! 3 جام برای تهران !

حرفی هست ؟

ولی راست میگی باید یکم مطالعاتمو زیاد کنم :f34r:

حتما این کار رو بکن !

2 سال ملاک نیست ... تو 8 سال حساب کنی کمتر میشه :D

خب پس شما کلا در تاریخ رقابت های باشگاهی ایران حساب کن ! احتمالا بعدش باید خودکشی کنی !

تو محیط ورزشی سیگار نکش !

آقای صاحاب فوتبال من همیشه حرف حق زدم و اصلا هم از رو تعصب چیزی نگفتم !!

من صاحب فوتبال نیستم ! دو تیم شهرم صاحب فوتبال هستن !

شما هم کلا همیشه از روی تعصب صحبت میکنی ! اینکه میگی پرسپولیس و استقلال هیچی نیستن خودش تمام حرفها رو میزنه ! اصلا نیازی به جواب دادن من نیست !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
!

خب پس شما کلا در تاریخ رقابت های باشگاهی ایران حساب کن ! احتمالا بعدش باید خودکشی کنی !

سپاهان از وقتی ساکت مدیر عاملش شد و از شروع لیگ برتر پیشرفت کرد ... قبلش فوتبال ایران فقط استقلال و پرسپولیس بود که فوتبال مون خوب نبود
پس تو 8 سال اخیر حساب کن ;)

من صاحب فوتبال نیستم ! دو تیم شهرم صاحب فوتبال هستن !

شما هم کلا همیشه از روی تعصب صحبت میکنی ! اینکه میگی پرسپولیس و استقلال هیچی نیستن خودش تمام حرفها رو میزنه ! اصلا نیازی به جواب دادن من نیست !
آقایی که شهرت صاحاب فوتبال ببین خودت داری اغتشاش درست می کنی هااااا
من گفتم اسقلال و پرسپولیس تنها برتری نسبت به تیم های دیگه فقط هودارانشون هست و گرنه استقلال و پرسپولیس جزو تیم های باسابقه هستن و تو زمینه بازیکن سازی هم خوب بودن ولی اینطور هم نیست که شما میگی ... میگی کل فوتبال ایران یعنی همین 2 تا تیم !!

تو محیط ورزشی سیگار نکش !

Ghelyon.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سپاهان از وقتی ساکت مدیر عاملش شد و از شروع لیگ برتر پیشرفت کرد ... قبلش فوتبال ایران فقط استقلال و پرسپولیس بود که فوتبال مون خوب نبود
پس تو 8 سال اخیر حساب کن ;)

بله ! از وقتی ساکت مدیرعامل سپاهان شد این تیم هم پیشرفت کرد به هر قیمتی که شده ! منتها اون اوایل سپاهان تیم سالمی بود ! من هیچوقت از قهرمانی شما در دوره دوم لیگ برتر حرف نزدم چون تیمتون فوق العاده عالی بود. ولی در این چندساله اخیر بحث دیگه پیشرفت فوتبالیس نیست متاسفانه !

در ضمن اون سالهایی هم که میگی فوتبالمون خوب نبود، دقیقا فوتبالمون خیلی بهتر از الان بود ! نسل طلایی فوتبال ایران. جام جهانی 98 :rolleyes: چی میگی واسه خودت ؟!

آقایی که شهرت صاحاب فوتبال ببین خودت داری اغتشاش درست می کنی هااااا
من گفتم اسقلال و پرسپولیس تنها برتری نسبت به تیم های دیگه فقط هودارانشون هست و گرنه استقلال و پرسپولیس جزو تیم های باسابقه هستن و تو زمینه بازیکن سازی هم خوب بودن ولی اینطور هم نیست که شما میگی ... میگی کل فوتبال ایران یعنی همین 2 تا تیم !!

ببین چیزی برای گفتن نداری تند صحبت نکن که از بحث در بری !

پرسپولیس و استقلال تنها برتریشون نسبت به تیمها دیگه فقط هوادار نیست. پرسابقه بودن، کسب اکثر افتخارات فوتبال کشور، معرفی بهترین بازیکنان فوتبال ایران از طریق همین دو باشگاه و ...

در رابطه با بازیکن سازی هم خواهشا حرفهای اون ساکت رو برای من تکرار نکن ! از یارگیریتون در این فصل واقعا بازی کن سازی مشخص هست !

من هم نگفتم فوتبال ایران فقط این دو تا هستن ! فاصله تیمهای دیگه با این دو تیم بسیار زیاد هست. یعنی هنوز هم که هنوزه فوتبال ایران دو قطبی هست. قرمز و آبی.

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بله ! از وقتی ساکت مدیرعامل سپاهان شد این تیم هم پیشرفت کرد به هر قیمتی که شده ! منتها اون اوایل سپاهان تیم سالمی بود ! من هیچوقت از قهرمانی شما در دوره دوم لیگ برتر حرف نزدم چون تیمتون فوق العاده عالی بود. ولی در این چندساله اخیر بحث دیگه پیشرفت فوتبالیس نیست متاسفانه !

اگه منظورت اینه که سپاهان با تبانی و باندبازی اومده بالا که دیگه این بحث ها خیلی کلیشه ایه ... پس لطفا در این مورد هیچی نگو !

در ضمن اون سالهایی هم که میگی فوتبالمون خوب نبود، دقیقا فوتبالمون خیلی بهتر از الان بود ! نسل طلایی فوتبال ایران. جام جهانی 98 :rolleyes: چی میگی واسه خودت ؟!

درسته ولی فوتبال تو شهرستان ها هم باید رشد کنه ... نمیشه فوتباله یه کشور از یه شهر باشه

ببین چیزی برای گفتن نداری تند صحبت نکن که از بحث در بری !

پرسپولیس و استقلال تنها برتریشون نسبت به تیمها دیگه فقط هوادار نیست. پرسابقه بودن، کسب اکثر افتخارات فوتبال کشور، معرفی بهترین بازیکنان فوتبال ایران از طریق همین دو باشگاه و ...

درسته

در رابطه با بازیکن سازی هم خواهشا حرفهای اون ساکت رو برای من تکرار نکن !

با این حرفت معلوم شد که حتما باید مطالعاتتو زیاد کنی
داداش برو یه سری به تیم ملی جوانان و نوجوانان بزن ببین چند تاشون بازیکنای سپاهان و ذوب آهن هستن

یادآوری (به قول خودت) : سپاهان و ذوب آهن در همه رشته های ورزشی در همه سنین تیم دارن و به دنبال بازیکن سازی هستن (البته ربطی به بحث الان نداشت ، محض یادآوری گفتم)

از یارگیریتون در این فصل واقعا بازی کن سازی مشخص هست !

تیم بزرگ بازیکن بزرگ هم می خواد دیگه :rolleyes:

من هم نگفتم فوتبال ایران فقط این دو تا هستن ! فاصله تیمهای دیگه با این دو تیم بسیار زیاد هست. یعنی هنوز هم که هنوزه فوتبال ایران دو قطبی هست. قرمز و آبی.
اگه اینجوری بود باید هر سال یکی از این 2 تا قهرمان لیگ میشد اون یکی هم قهرمان جام حذفی :rolleyes:
اگه اینجوری بود تو جدول همیشه یکیشون اول بود اون یکی دوم بود :rolleyes:
اگه اینجوری بود نصف بازیکن های تیم ملی باید استقلالی می بود نصفشون پرسپولیسی :rolleyes:
...

یه چیزایی رو باید قبول کنی آقای حسام خان :rolleyes: حتی اگه بر خلافه میلت باشه :rolleyes:

;);););)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اگه منظورت اینه که سپاهان با تبانی و باندبازی اومده بالا که دیگه این بحث ها خیلی کلیشه ایه ... پس لطفا در این مورد هیچی نگو !

خب پس حتما یه چیزی هست که اینقدر گقتن تا بقول شما کلیشه ای شده !

- یادآوری : تا نباشد چیزکی، نگویند چیزها !

درسته ولی فوتبال تو شهرستان ها هم باید رشد کنه ... نمیشه فوتباله یه کشور از یه شهر باشه

حرفی نیست ! باید رشد کنه ! بر منکرش لعنت ! اصلا بحث مگه سر این بود ! شماها خودتون رو قاطی کل کل قرمز و آبی کردین، من هم گفتم کلا مال این صحبتها نیستین ! حالا چرا بحث به این جاها کشیده من نمیدونم !!!

با این حرفت معلوم شد که حتما باید مطالعاتتو زیاد کنی
داداش برو یه سری به تیم ملی جوانان و نوجوانان بزن ببین چند تاشون بازیکنای سپاهان و ذوب آهن هستن

یادآوری (به قول خودت) : سپاهان و ذوب آهن در همه رشته های ورزشی در همه سنین تیم دارن و به دنبال بازیکن سازی هستن (البته ربطی به بحث الان نداشت ، محض یادآوری گفتم)

سوال : چه فایده ای داره وقتی یک بازیکن در یک باشگاه پرورش پیدا میکنه، و وقتی موقعی هست که باید ازش استفاده کرد زیر سایه ستاره ها له میشه ؟

سپاهان مگه کلی بازیکن جوون و بومی نداره ؟! چرا این همه هزینه های سنگین میکنه پس ؟

تیم بزرگ بازیکن بزرگ هم می خواد دیگه :rolleyes:

خب دقیقا درست هست ! پس دیگه حرف از بازیکن ساز نزنید !

اگه اینجوری بود باید هر سال یکی از این 2 تا قهرمان لیگ میشد اون یکی هم قهرمان جام حذفی :rolleyes:
اگه اینجوری بود تو جدول همیشه یکیشون اول بود اون یکی دوم بود :rolleyes:
اگه اینجوری بود نصف بازیکن های تیم ملی باید استقلالی می بود نصفشون پرسپولیسی :rolleyes:

- ظرف دو سال اخیر پرسپولیس و استقلال قهرمان ایران شدن.

- این دو تیم همیشه مشکلات مالی داشتند + مشکلات حاشیه ای داشتند + زیر نظر مستقیم اعضای دولت اداره میشن ! تمام این مشکلات رو بزار کنار هم ! بعد اگه کمی منطقی حساب کنی متوجه میشی این دو تیم خدایی خیلی تیم هستن که هنوز هم سر پا موندن ! حالا قهرمانی هیچی !

آقای ساکت یک روز در این دو تیم مدیریت کنه سکته رو زده برادر من !

یه چیزایی رو باید قبول کنی آقای حسام خان :rolleyes: حتی اگه بر خلافه میلت باشه :rolleyes:

من دارم باهات منطقی صحبت میکنم ! پس اگر حرف منطقی شما رو نقض کردم ارزش حرف خودم رو آوردم پایین !

من گفتم. سپاهان دوره دوم لیگ برتر قهرمان شد. حقیقتا حقشون بود. کسی حرفی نزد. ولی وقتی تیم ما قهرمان شد چند سال بعدش مسئولان و بازیکنان تیمتون به اون شکل صحبت کردن، هوادارای سپاهان که خود شما هم شاملش هستی هنوز هم میگید «ایندفه مظفری نیست» ! خب این حرف باعث میشه تنفر ماها از سپاهان، مدیرانش، کادر فنیش، بازیکنانش و هوادارانش بیشتر باشه ! و این بی شخصیت بودن تیم شما رو میرسونه. بی فرهنگ بودن تیم شما رو میرسونه در شرایطی که ادعای فرهنگی بودنش از کل تیمهای ایران بیشر هست !

توی همین جام حذفی اخیر شما به ما باختین ! تو تهران و مسابقات لیگ به ما باختین ! تو اصفهان یک مساوی گرفتین !

در سه بازی اخیر، 2 شکست و یک مساوی داشتید ! تازه در روزهایی که پرسپولیس در بدترین شرایط چند سال اخیرش قرار داشت. بی ثباتی + بی کفایتی مدیران + بی انگیزه گی بازیکنان در تیم موج میزد، با این وضعیت شما دو بار به ما باختین ! حالا من میخوام بدونم شما از چه چیزهایی صحبت میکنی که من باید بدونم ؟!

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب پس حتما یه چیزی هست که اینقدر گقتن تا بقول شما کلیشه ای شده !

- یادآوری : تا نباشد چیزکی، نگویند چیزها !

مطمئن باش اگه ما باند داریم ، باند پرسپولیس 100 تا باندی مثل سپاهان رو درس میده !

حرفی نیست ! باید رشد کنه ! بر منکرش لعنت ! اصلا بحث مگه سر این بود ! شماها خودتون رو قاطی کل کل قرمز و آبی کردین، من هم گفتم کلا مال این صحبتها نیستین ! حالا چرا بحث به این جاها کشیده من نمیدونم !!!

اینقدر برا من قرمز آبی ، قرمز آبی نکنااا
اسم تاپیک هم کل کل لیگ برتری هست نه قرمز آبی ، یعنی طرفدار تراکتورسازی هم الان می تونه بیاد اینجا کل کل کنه!
می فهمی که !! Do you understand?
حالا دوباره بگو قرمز و آبی :whistle:

در ضمن بحثو هم خودت کشوندی به اینجا :f34r:

سوال : چه فایده ای داره وقتی یک بازیکن در یک باشگاه پرورش پیدا میکنه، و وقتی موقعی هست که باید ازش استفاده کرد زیر سایه ستاره ها له میشه ؟

سپاهان مگه کلی بازیکن جوون و بومی نداره ؟! چرا این همه هزینه های سنگین میکنه پس ؟

استفاده میکنه دیگه
البته این کار می تونه منبع درآمد هم باشه ... نمونش جلال اکبری :D

- ظرف دو سال اخیر پرسپولیس و استقلال قهرمان ایران شدن.

- این دو تیم همیشه مشکلات مالی داشتند + مشکلات حاشیه ای داشتند + زیر نظر مستقیم اعضای دولت اداره میشن ! تمام این مشکلات رو بزار کنار هم ! بعد اگه کمی منطقی حساب کنی متوجه میشی این دو تیم خدایی خیلی تیم هستن که هنوز هم سر پا موندن !

2 سال آخیر با کدوم 2 تا تیم تو کورس بودن ؟؟ با اقتدار قهرمان شدن یا دقیقه 90 قهرمان شدن ؟؟
درضمن یه بارم بهت گفتم 2 سال اخبرو نبین ... 8سال اخیر رو ببین :rolleyes:

- این دو تیم همیشه مشکلات مالی داشتند + مشکلات حاشیه ای داشتند + زیر نظر مستقیم اعضای دولت اداره میشن ! تمام این مشکلات رو بزار کنار هم ! بعد اگه کمی منطقی حساب کنی متوجه میشی این دو تیم خدایی خیلی تیم هستن که هنوز هم سر پا موندن !

باشه ... نمی خوام رو این موضوع بحث کنیم چون بحث میره جاهایی که نباید بره ;)

من گفتم. سپاهان دوره دوم لیگ برتر قهرمان شد. حقیقتا حقشون بود. کسی حرفی نزد. ولی وقتی تیم ما قهرمان شد چند سال بعدش مسئولان و بازیکنان تیمتون به اون شکل صحبت کردن، هوادارای سپاهان که خود شما هم شاملش هستی هنوز هم میگید «ایندفه مظفری نیست» ! خب این حرف باعث میشه تنفر ماها از سپاهان، مدیرانش، کادر فنیش، بازیکنانش و هوادارانش بیشتر باشه ! و این بی شخصیت بودن تیم شما رو میرسونه. بی فرهنگ بودن تیم شما رو میرسونه در شاریطی که ادعای فرهنگی بودنش از کل تیمهای ایران بشتر هست !

توی همین جام حذفی اخیر شما به ما باختین ! تو تهران و مسابقات لیگ به ما باختین ! تو اصفهان یک مساوی گرفتین !

ببین منو : بیخودی برا من ادای آدم های با فرهنگ درنیار ... اون باشگاهت هم همین طور
معلومه که کی خیلی هواداراش با فرهنگن ! بازی پارسال رو یادمون نرفته که بازی تو اصفهان که سپاهان می خواست تقدیر کنه مسئولای پرسپولیس نرفتن ! یادمه بازی که 4-1 تو آزادی باختین چطور زدین سره 2000 هزار تا از طرفداری ما رو شکوندین !! و...
البته هوادارای سپاهان هم از این کارا کردن ولی ما هیچ وقت ادعامون نشده ;)

در سه بازی اخیر، 2 شکست و یک مساوی داشتید ! تازه در شرایطی که پرسپولیس در بدترین شرایط چند سال اخیرش قرار داشت. بی ثباتی + بی کفایتی مدیران + بی انگیزه گی بازیکنان در تیم موجود میزد، با این وضعیت شما دو بار به ما باختین ! حالا من میخوام بدونم شما از چه چیزهایی صحبت میکنی که من باید بدونم ؟!
ولی آخرش بازم زیره ما بودین :p
قبول دارم سپاهان فصل خوبی نداشت ...شما هم همینطور ... ولی مطمئن باش فصل دیگه می ترکونیم ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
مطمئن باش اگه ما باند داریم ، باند پرسپولیس 100 تا باندی مثل سپاهان رو درس میده !

اگه داشت که وضعش این نبود !

اینقدر برا من قرمز آبی ، قرمز آبی نکنااا
اسم تاپیک هم کل کل لیگ برتری هست نه قرمز آبی ، یعنی طرفدار تراکتورسازی هم الان می تونه بیاد اینجا کل کل کنه!
می فهمی که !! Do you understand?
حالا دوباره بگو قرمز و آبی :whistle:

اصولا کل کل در فوتبال ایران برای قرمز و آبی بود ! تا 10 سال کسی جرات نداشت حرف کل کل بزنه برای ما !

ما هم داشتیم با رقیب سنتیمون کل کل میکردیم شما خودت رو انداختی وسط ! بزار کار این دو گروه تموم شد بعد بیا یک لطیفه ای تعریف کن و برو (البته این کارها خیلی وقتی که تموم نشده و نخواهد شد، پس ... !)

قرمز - آبی

این فراتر از درک شماست ! میدونم تصور رویایی هست برای شماها که بخواین با ما کل کل کنین ! افتخاری هست بالاخره براتون :rolleyes:

در ضمن بحثو هم خودت کشوندی به اینجا :f34r:

:blink:

استفاده میکنه دیگه
البته این کار می تونه منبع درآمد هم باشه ... نمونش جلال اکبری :D

آهان ! این شدن الان بازیکن سازی ! به به ! موفق باشید !

2 سال آخیر با کدوم 2 تا تیم تو کورس بودن ؟؟ با اقتدار قهرمان شدن یا دقیقه 90 قهرمان شدن ؟؟
درضمن یه بارم بهت گفتم 2 سال اخبرو نبین ... 8سال اخیر رو ببین :rolleyes:

خب هر دو سال هم که بردیم :lol: دیگه حرفتون چیه ؟!

اون قهرمانی دقیقه 90 هم اگر 6 امتیاز کم نمیشد 180 دقیقه قبلش قهرمان بودیم :happy:

در ضمن گفتم ! من 8 سال اخیر رو میبین، ولی شما هم کلا 40 سال اخیر رو در نظر بگیر ببینم کلا صحبتی داری ؟!

باشه ... نمی خوام رو این موضوع بحث کنیم چون بحث میره جاهایی که نباید بره ;)

یادت رفت بعد از باشه «آره تو راست میگی» رو بزاری !!! البته اگر این بحث جلو بره من خوشحال ترمیشم ! ببینیم این جایی که شما میخوای بری کجا هست (البته اگر وواقعا راهش رو بلدی !)

ببین منو : بیخودی برا من ادای آدم های با فرهنگ درنیار ... اون باشگاهت هم همین طور
معلومه که کی خیلی هواداراش با فرهنگن ! بازی پارسال رو یادمون نرفته که بازی تو اصفهان که سپاهان می خواست تقدیر کنه مسئولای پرسپولیس نرفتن ! یادمه بازی که 4-1 تو آزادی باختین چطور زدین سره 2000 هزار تا از طرفداری ما رو شکوندین !! و...
البته هوادارای سپاهان هم از این کارا کردن ولی ما هیچ وقت ادعامون نشده ;)

:D

پستهای چندصفحه قبل رو نیگا کن ! ببین من چه جوری با ادیسون کل کل میکردم ! الان هم همونطوری هستم.

متاسفانه مشکل شماها میدونید چی هست ؟ ماها چون در حالت نرمال هستیم و شماها و باشگاهتون در حالت غیرنرمال و البته غرور بسیار مسخره ای هم که دارید نمیتونید قبول کنید باید در چه شرایطی باشید !

بله !

ما با ادای با فرهنگها رو در نمیاریم. با فرهنگ اونی هست که در 3 قدمی زمین فوتبال در جذاب ترین لیگ جهان روی صندلی مینشینه و کوچکترین حرکت اضافی نمیکنه.

ما با فرهنگ نیستیم ولی حد و حدودی رو رعایت میکنیم که شماها رعایت نمیکنین ! باشگاه سپاهان ادعا نداره ؟! آقای ساکت کم مونده سفاش یک دکترای ادبیات رو هم برای خودش بده ! ایقدر این آدم بی شعور هست که همه (به جز خودتون البته که باز هم البته تعداد ناچیزی هستید !) از این آقا بدشون میاد !

ایشون کلا مصاحبه میکنن در حد چی ! البته چون عقده تیتر شدن دارن معمولا این جرت و پرتها رو میگن !

در ضمن من اون قضیه 2000 نفر رو نمیدونم ! ولی اگر واقعا بوده باشه حقشون بوده ! جون چندبار که بازی های پرسپولیس و سپاهان رو در استادیوم بودم، با چشم خودم دیدم که طرفداران تیم سپاهان از طبقه دوم و جایگاه خودشون هر چی سنگ و آشغال بود پرت میکردن پایین ! در ضمن کلا این اشخاص رو پلیس به صورت ویژه ای محافظت میکنه ! حالا چطور زدن سر 2000 هوادار رو شکوندن خدا میدونه !

ولی آخرش بازم زیره ما بودین :p
قبول دارم سپاهان فصل خوبی نداشت ...شما هم همینطور ... ولی مطمئن باش فصل دیگه می ترکونیم ;)

خب شما هم در طی n سال قبلش کلا در حدی نبودین که اصلا بخواید زیر ما باشید !!!

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اصولا کل کل در فوتبال ایران برای قرمز و آبی بود ! تا 10 سال کسی جرات نداشت حرف کل کل بزنه برای ما !

ما هم داشتیم با رقیب سنتیمون کل کل میکردیم شما خودت رو انداختی وسط ! بزار کار این دو گروه تموم شد بعد بیا یک لطیفه ای تعریف کن و برو (البته این کارها خیلی وقتی که تموم نشده و نخواهد شد، پس ... !)

قرمز - آبی
تو این سال چی ؟؟ میخوای تا صد سال دیگه هم بگی یه روزی فقط استقلال و پیروزی با هم رقیب بودن ؟؟ تموم شد دیگه ، می دونم تحملش برات سخته ولی باید قبول کنی ;)

اگه داشت که وضعش این نبود !
این فراتر از درک شماست ! میدونم تصور رویایی هست برای شماها که بخواین با ما کل کل کنین ! افتخاری هست بالاخره براتون :rolleyes:

پسر خیلی جوکی به خدا :lol::lol::lol: کلی خندیدم با این حرف :lol::lol::lol:

آهان ! این شدن الان بازیکن سازی ! به به ! موفق باشید !

پس گفتی در این مورد صحبت نکنیم ... در مورد که اصلا هیچی نیستید در مقابل ما

خب هر دو سال هم که بردیم :lol: دیگه حرفتون چیه ؟!

اون قهرمانی دقیقه 90 هم اگر 6 امتیاز کم نمیشد 180 دقیقه قبلش قهرمان بودیم :happy:

در ضمن گفتم ! من 8 سال اخیر رو میبین، ولی شما هم کلا 40 سال اخیر رو در نظر بگیر ببینم کلا صحبتی داری ؟!
آره که بردین ... منظور این تیم های ما تو کورسن ، جواب این بود که گفتی شهره شما قطبه ... یعنی نفهمیدی ؟؟ :wacko:

عزیزم هر تیمی از یه جایی شروع میکنه ... یعنی چی هی سابقه سابقه می کنی ؟؟ مگه به سابقه چیزی میدن ؟؟
بله استقلال و پرسپولیس قطب فوتبال ایران بودن خیلی هم سابقه دارن ، اصلا کل فوتبال ایران بودند ...
خب الان چی ؟؟ ما داریم حرف الان رو می زینیم ... چرا هی میری تو قدیم ندیما ؟؟ چرا هی میزنی جاده خاکی؟؟
چرا من هی چی حرف از الان می زنم میری تو 50 سال پیش؟؟

یادت رفت بعد از باشه «آره تو راست میگی» رو بزاری !!! البته اگر این بحث جلو بره من خوشحال ترمیشم ! ببینیم این جایی که شما میخوای بری کجا هست (البته اگر وواقعا راهش رو بلدی !)
راهش رو بلدم ... میبینی که :cool:

پستهای چندصفحه قبل رو نیگا کن ! ببین من چه جوری با ادیسون کل کل میکردم ! الان هم همونطوری هستم.

متاسفانه مشکل شماها میدونید چی هست ؟ ماها چون در حالت نرمال هستیم و شماها و باشگاهتون در حالت غیرنرمال و البته غرور بسیار مسخره ای هم که دارید نمیتونید قبول کنید باید در چه شرایطی باشید !

بله !

ما با ادای با فرهنگها رو در نمیاریم. با فرهنگ اونی هست که در 3 قدمی زمین فوتبال در جذاب ترین لیگ جهان روی صندلی مینشینه و کوچکترین حرکت اضافی نمیکنه.

ما با فرهنگ نیستیم ولی حد و حدودی رو رعایت میکنیم که شماها رعایت نمیکنین ! باشگاه سپاهان ادعا نداره ؟! آقای ساکت کم مونده سفاش یک دکترای ادبیات رو هم برای خودش بده ! ایقدر این آدم بی شعور هست که همه (به جز خودتون البته که باز هم البته تعداد ناچیزی هستید !) از این آقا بدشون میاد !

ایشون کلا مصاحبه میکنن در حد چی ! البته چون عقده تیتر شدن دارن معمولا این جرت و پرتها رو میگن !

در ضمن من اون قضیه 2000 نفر رو نمیدونم ! ولی اگر واقعا بوده باشه حقشون بوده ! جون چندبار که بازی های پرسپولیس و سپاهان رو در استادیوم بودم، با چشم خودم دیدم که طرفداران تیم سپاهان از طبقه دوم و جایگاه خودشون هر چی سنگ و آشغال بود پرت میکردن پایین ! در ضمن کلا این اشخاص رو پلیس به صورت ویژه ای محافظت میکنه ! حالا چطور زدن سر 2000 هوادار رو شکوندن خدا میدونه !
کی به کی میگه غرور داری !! :D داداش داری از غرور خفه میشی اونوقت به ما میگی غرور داریم !!! :whistle:
ساکت هم به نظره من بهترین مدیر هست و هرچی سپاهان موفقیت داشته مدیون ساکت هست
اینا هم که دربارش میگی اصلا قبول ندارم و میدونم از روی حرص داری میگی

قضیه 2000 هزار نفر هم منظورم این نبود که 2000 نفر رو زدن ، 2000 نفر تو ورزشگاه بودن که بعد بازی هوادارای پرسپولیس از شدت ناراحتی صندلی ها رو شیکوندن و انداختن رو سره سپاهانی ها ... عجیبه که یادت نیست!

خب شما هم در طی n سال قبلش کلا در حدی نبودین که اصلا بخواید زیر ما باشید !!!
جواب اینم بالا دادم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تو این سال چی ؟؟ میخوای تا صد سال دیگه هم بگی یه روزی فقط استقلال و پیروزی با هم رقیب بودن ؟؟ تموم شد دیگه ، می دونم تحملش برات سخته ولی باید قبول کنی ;)

آخه تموم نشده عزیزم ! هر وقت فوتبال ایران به جایی رسید که شبکه ملی بازی بقیه تیمها رو هم پخش کرد اون وقت میتونی صحبت کنی کلا !

بازی های تیم شما 4 بار پخش زنده میشه در طول یک فصل ! اون هم وقتی هست که با قرمز و آبی بازی دارین.

قطب بودن یعنی همین ! نه اینکه الان مس کرمان هم میگه ما قطب جدید فوتبال هستیم ! ذوب آهن هم میگه ما هم آره !

پسر خیلی جوکی به خدا :lol::lol::lol: کلی خندیدم با این حرف :lol::lol::lol:

خب این خنده از روی تاسف بود ! بهر حال اباید هم متاسف باشید ! میدونم خیلی دوست دارید طرفدارای قرمز و آبی همونطوری که با همدیگه کل کل میکنن با شما هم کل کل کنن ! ولی نیستید در حد این حرفها !

پس گفتی در این مورد صحبت نکنیم ... در مورد که اصلا هیچی نیستید در مقابل ما

آخه مساله اینجاست که خودتون هیچ چیزی نیستید ! حالا ما چه جوری مقابل شما چیزی باشیم ؟!

آره که بردین ... منظور این تیم های ما تو کورسن ، جواب این بود که گفتی شهره شما قطبه ... یعنی نفهمیدی ؟؟ :wacko:

خب تو کورس بودن مهم نیست ! بالاخره این ها دو تا تیم هستن ! 16 تیم بعدی هم در کورس هستن، دو تاش هم مال شما !

مهم اینجاست که با این مشکلات بزرگ این دو تا تیم دو ساله حرفی ندارید برای گفتن !

حقیقت فوتبال ایران همین هست ! میدونم تلخ براتون :rolleyes:

عزیزم هر تیمی از یه جایی شروع میکنه ... یعنی چی هی سابقه سابقه می کنی ؟؟ مگه به سابقه چیزی میدن ؟؟
بله استقلال و پرسپولیس قطب فوتبال ایران بودن خیلی هم سابقه دارن ، اصلا کل فوتبال ایران بودند ...
خب الان چی ؟؟ ما داریم حرف الان رو می زینیم ... چرا هی میری تو قدیم ندیما ؟؟ چرا هی میزنی جاده خاکی؟؟
چرا من هی چی حرف از الان می زنم میری تو 50 سال پیش؟؟

خب بله، من نمیگن نباید شروع کنه !

اینجا مشکل سر قطب بودن هست !

شما میگی سپاهان قطب فوتبال ایران هست ! نه ببخشید ! میگید اصفهان قطب فوتبال ایران هست ! ولی من باید بهت بگم نیست ! چون این دو تا تیم که قطب هستن سابقه دارن که شدن قطب، تیم های شما هم حالا حالا ها باید در کورس باشن تا بتونن این عنوان رو بگیرن ود در سطح کشور طرفدار پیدا کنن !

راهش رو بلدم ... میبینی که :cool:

متاسفانه نمیبینم !

کی به کی میگه غرور داری !! :D داداش داری از غرور خفه میشی اونوقت به ما میگی غرور داریم !!! :whistle:
ساکت هم به نظره من بهترین مدیر هست و هرچی سپاهان موفقیت داشته مدیون ساکت هست
اینا هم که دربارش میگی اصلا قبول ندارم و میدونم از روی حرص داری میگی

آخه میدونی مشکل کجاست ؟! اینها رو من نمیگم ! همه میگن ! همه هم از روی حرصشون میگن ؟ همه هم مثل من مغرور هستن ؟!

نظر شما هم بدرد خودت میخوره فقط ! بهر حال مدیرعامل تیمت هست باید حمایت کنی ! ولی دریغ از 1% منطق !

قضیه 2000 هزار نفر هم منظورم این نبود که 2000 نفر رو زدن ، 2000 نفر تو ورزشگاه بودن که بعد بازی هوادارای پرسپولیس از شدت ناراحتی صندلی ها رو شیکوندن و انداختن رو سره سپاهانی ها ... عجیبه که یادت نیست!

آهان ! بله ! پلیس ها هم احتمالا داشتن پفک نمکی میخوردن اونجا !

بعد هم باید گفت، طرفداران سپاهان همیشه در طبقه دوم هستند. طبقه دوم ورزشگاه آزادی هم صندلی نداره اصلا ! حالا چجوری صندلیهای شکسته رفته رو سر اینها فقط شما میدونی با ساکت !

طرفداران سپاهان در تهران شیشه ماشین خبرنگاران رو شکستند ! به هوادارن پرسپولیس توهین میکنن ! سنگ و آشغال پرت میکنن ! تو اصفهان دیگه معلومه چیکار میکنن !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
آخه تموم نشده عزیزم ! هر وقت فوتبال ایران به جایی رسید که شبکه ملی بازی بقیه تیمها رو هم پخش کرد اون وقت میتونی صحبت کنی کلا !

بازی های تیم شما 4 بار پخش زنده میشه در طول یک فصل ! اون هم وقتی هست که با قرمز و آبی بازی دارین.

قطب بودن یعنی همین ! نه اینکه الان مس کرمان هم میگه ما قطب جدید فوتبال هستیم ! ذوب آهن هم میگه ما هم آره !

خب این خنده از روی تاسف بود ! بهر حال اباید هم متاسف باشید ! میدونم خیلی دوست دارید طرفدارای قرمز و آبی همونطوری که با همدیگه کل کل میکنن با شما هم کل کل کنن ! ولی نیستید در حد این حرفها !

آخه مساله اینجاست که خودتون هیچ چیزی نیستید ! حالا ما چه جوری مقابل شما چیزی باشیم ؟!

خب تو کورس بودن مهم نیست ! بالاخره این ها دو تا تیم هستن ! 16 تیم بعدی هم در کورس هستن، دو تاش هم مال شما !

مهم اینجاست که با این مشکلات بزرگ این دو تا تیم دو ساله حرفی ندارید برای گفتن !

حقیقت فوتبال ایران همین هست ! میدونم تلخ براتون :rolleyes:

خب بله، من نمیگن نباید شروع کنه !

اینجا مشکل سر قطب بودن هست !

شما میگی سپاهان قطب فوتبال ایران هست ! نه ببخشید ! میگید اصفهان قطب فوتبال ایران هست ! ولی من باید بهت بگم نیست ! چون این دو تا تیم که قطب هستن سابقه دارن که شدن قطب، تیم های شما هم حالا حالا ها باید در کورس باشن تا بتونن این عنوان رو بگیرن ود در سطح کشور طرفدار پیدا کنن !

متاسفانه نمیبینم !

آخه میدونی مشکل کجاست ؟! اینها رو من نمیگم ! همه میگن ! همه هم از روی حرصشون میگن ؟ همه هم مثل من مغرور هستن ؟!

نظر شما هم بدرد خودت میخوره فقط ! بهر حال مدیرعامل تیمت هست باید حمایت کنی ! ولی دریغ از 1% منطق !

آهان ! بله ! پلیس ها هم احتمالا داشتن پفک نمکی میخوردن اونجا !

بعد هم باید گفت، طرفداران سپاهان همیشه در طبقه دوم هستند. طبقه دوم ورزشگاه آزادی هم صندلی نداره اصلا ! حالا چجوری صندلیهای شکسته رفته رو سر اینها فقط شما میدونی با ساکت !

طرفداران سپاهان در تهران شیشه ماشین خبرنگاران رو شکستند ! به هوادارن پرسپولیس توهین میکنن ! سنگ و آشغال پرت میکنن ! تو اصفهان دیگه معلومه چیکار میکنن !

اصلا کل کل کردن با تو احمقانه ترین کار ممکنه !!
ادعای منطق و فرهنگ و درک و اطلاعاتت میشه ولی هیچ کدومشم نداری ! بت غروری ! جمعش کن بابا ...
تا 1 ماه دیگه هم من پستات رو کوت کنم جواب بدم بازم تو همین حرف های تکراری که از اون وقت تا حالا داری میگی را میزنی !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اصلا کل کل کردن با تو احمقانه ترین کار ممکنه !!
ادعای منطق و فرهنگ و درک و اطلاعاتت میشه ولی هیچ کدومشم نداری ! بت غروری ! جمعش کن بابا ...
تا 1 ماه دیگه هم من پستات رو کوت کنم جواب بدم بازم تو همین حرف های تکراری که از اون وقت تا حالا داری میگی را میزنی !

شما کلا جوابی نداری (از اولش هم نداشتی) و مرحله به مرحله هم عصبانی تر شدی ! بی منطق تر شدی !

کل کل کردن با من احمقانه نیست، این رو ادیسون میتونه بگه ! شما جوابی نداری، داد و فریاد میکنی !

خسته نباشید کلا ! تو سعی خودت رو کردی !!!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
شما کلا جوابی نداری (از اولش هم نداشتی) و مرحله به مرحله هم عصبانی تر شدی ! بی منطق تر شدی !

کل کل کردن با من احمقانه نیست، این رو ادیسون میتونه بگه ! شما جوابی نداری، داد و فریاد میکنی !

خسته نباشید کلا ! تو سعی خودت رو کردی !!!

من جوابی نداشتم یا تو که از اول تا آخر فقط گفتی " 40 سال پیش نگاه کن ... به قدیما نگاه و... "
تنها جوابی که دادی همین بود حالا به من میگی جواب نداشتم !!!؟؟ ..... خیلی پر رویی به خدا :wacko::wacko:

داد و فریاد !!! :lol::lol::lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا