• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به سلام مرجان جان
کجای نیستی ؟
اعصاب همه خورد هست از دست این $#@@#$ ( می خواستم یه چیز بگم دیدم ارزششو نداره :) )
گفتم نکنه رفتی ..... بر علیه ....... :)
نگرانت شده بودیم :)

به اعصابت مسلط باش:happy:
:rolleyes:

مژدگانی رو خودش دریافت می کنه :cool:

اااااااااااااا من ازش خبر دارم مجدگونی می دی بهم؟:happy::lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به اعصابت مسلط باش:happy:

اااااااااااااا من ازش خبر دارم مجدگونی می دی بهم؟:happy::lol:
مژدگانی این هست که به مدت یک هفته باهات تمرین دیکته می کنم تا حداقل یاد بگیری که ژ با ج فرق فو کوله ( می کنه :rolleyes: ( :lol::cool:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
تولد ساسان عزیز با تاخیر نمی دونم چند روزی مبارک باشه و به امید تن سالم و دلی ارام برای ساسان دوست داشتنی:blush:
راستی سلام:blush:
اصلا یادتون هست مرجانی بود؟:(

به به مرجان عزیز . بعد از مدتها بالاخره زیارتتون کردیم . ممنون مرجان جان ، هر چند این وقایع اخیر هیچ دل و دماغی برام باقی نگذاشته ولی باز هم ممنونم به خاطر اینکه به یاد من بودی.
اما مطمئن باش من هم به یاد شما بودم و حتی فکر کنم توی قسمت گمشدگان پی تی هم یه پست درباره شما و مهسا دادم .
مطمئنا مرجان همیشه در یاد ما خواهد بود چون خواهر خوب و دوست داشتنی همه ما هست :)

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به به مرجان عزیز . بعد از مدتها بالاخره زیارتتون کردیم . ممنون مرجان جان ، هر چند این وقایع اخیر هیچ دل و دماغی برام باقی نگذاشته ولی باز هم ممنونم به خاطر اینکه به یاد من بودی.
اما مطمئن باش من هم به یاد شما بودم و حتی فکر کنم توی قسمت گمشدگان پی تی هم یه پست درباره شما و مهسا دادم .
مطمئنا مرجان همیشه در یاد ما خواهد بود چون خواهر خوب و دوست داشتنی همه ما هست :)

ممنون ساسان جان
این روزها هم می گذره
به امید ارامش:)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام !

یک عدد پیشنهاد دارم !

اسم تاپیک تیم ملی رو عوض کنید ! دیگه جام جهانی تموم شد، هنوز اسمش تا جام جهانی 2010 هست !

پیشنهاد میدم کلا فقط اسم تیم ملی ایران روی تاپیک باشه !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام !

یک عدد پیشنهاد دارم !

اسم تاپیک تیم ملی رو عوض کنید ! دیگه جام جهانی تموم شد، هنوز اسمش تا جام جهانی 2010 هست !

پیشنهاد میدم کلا فقط اسم تیم ملی ایران روی تاپیک باشه !

انجام میشه :cool:
ادیت : نظرم عوض شد . دی: حسام میگم یه تاپیک خودت بزن به عنوان تیم ملی اون تاپیک رو هم قفل می کنم .

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اقا ساسان عزیز؛پیشنهاد میدم از الان تاپیک جام جهانی 2010 زده بشه و مهم بشه و اخبار تیم های راه یافته و اخبار کشور میزبان و هم چنین بررسی تاریخچه تیم های راه یافته بررسی بشه:)

بعد نوشت:اگر اجازه ش رو صادر کردید دوست دارم زننده تاپیکش خودم باشم
اگر هم خیلی زوده که صبر می کنم
واسه این زود گفتم که تیم های راه یافته را بتونیم کامل بررسی کنیم تاریخچه شون رو
مثلا یه مدتی بزاریم برای بررسی تاریخچه یه تیم و مدتی صحبت و گفت گو داشته باشیم در موردش و مدتش که تموم شد بریم برای تیم بعدی:)
تا نظر رئیس و ما بقی دوستان چی باشه

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
اقا ساسان عزیز؛پیشنهاد میدم از الان تاپیک جام جهانی 2010 زده بشه و مهم بشه و اخبار تیم های راه یافته و اخبار کشور میزبان و هم چنین بررسی تاریخچه تیم های راه یافته بررسی بشه:)

مثلا یه مدتی بزاریم برای بررسی تاریخچه یه تیم و مدتی صحبت و گفت گو داشته باشیم در موردش و مدتش که تموم شد بریم برای تیم بعدی:)
خیلی ایده خوبیه ...
مخصوصا اگر یه تیم درست بشه که به صورت هفتگی چیزی شبیه مجله در بیاره توی تاپیک . از همین معرفی و خبر و این چیزا ... که دائمی باشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خیلی ایده خوبیه ...
مخصوصا اگر یه تیم درست بشه که به صورت هفتگی چیزی شبیه مجله در بیاره توی تاپیک . از همین معرفی و خبر و این چیزا ... که دائمی باشه

بیشتر توضیح می دی؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب الان تقریبا 28 29 تا تیم مشخص شدند ( 3 تا امریکا و یکی هم آسیا ) , به قول خودت این قضیه توضیح و تاریخچه خیلی کار قشنگی هست . یک گروه باشه که پیگیر این قضیه باشه . مثلا هر هفته یک تاریخچه بگه .
به خاطر منظم بودن .

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب الان تقریبا 28 29 تا تیم مشخص شدند ( 3 تا امریکا و یکی هم آسیا ) , به قول خودت این قضیه توضیح و تاریخچه خیلی کار قشنگی هست . یک گروه باشه که پیگیر این قضیه باشه . مثلا هر هفته یک تاریخچه بگه .
به خاطر منظم بودن .

اها اره
باید با یه برنامه ریزی هر دفعه یه تیم بررسی باشه:)
رئیس زودتر بیاد دستور بده:blush:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ممنون بابت ایده ات مرجان عزیز . مشکلی نیست . تاپیک رو استارت کنید ولی خواهشم اینه حتما پیگیر مطالبش باشید ، چون این تیپ تاپیکها حجم بالای کار و فعالیت رو می طلبه . درباره زمان استارت تاپیک هر جور که مایل هستید ، فقط وقتی باشه دیگران هم مشارکت بتونن داشته باشن . درباره مهم کردن هم اجازه بده یه چند وقتی تاپیک مطلب بخوره ، ببینیم بازخورد تاپیک توی تالار چه جوری هست ، اگر لازم بود مهم می کنیم .

پ.ن: راستی رییس کیه ؟ :blush: باعث خوشحالیه اگه همون ساسان صدام کنی

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد خدمت دوستان
همونطور که در جریان هستید از این به بعد ما در تالارها دوستانی رو خواهیم داشت که در امور تالار به مدیران کمک می کنند که با عنوان همکار انجمن شناخته میشوند. باعث خرسندی هست که اینجا اعلام کنم یکی از دوستان قدیمی یعنی f@rzad به عنوان همکار انجمن تالار فوتبال انتخاب شدند.
امیدوارم مانند گذشته از راهنمایی های این دوست عزیزمون در مباحث مرتبط با فوتبال ، استفاده کنیم.

برای آشنایی بیشتر با شرح کار این دوستان ، می تونید تاپیک همکار انجمن رو مطالعه نمایید .

سلامت و پیروز باشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
به F@rzad خان،دوست بسیار قدیمی :دی تبریک میگم!ایشالله که موفق باشند!همین طور آواتارشون رو عوض کنن،چون خیلی عصبی هست!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام خدمت دوستان

ممنون بابت ایده ات مرجان عزیز . مشکلی نیست . تاپیک رو استارت کنید ولی خواهشم اینه حتما پیگیر مطالبش باشید ، چون این تیپ تاپیکها حجم بالای کار و فعالیت رو می طلبه . درباره زمان استارت تاپیک هر جور که مایل هستید ، فقط وقتی باشه دیگران هم مشارکت بتونن داشته باشن . درباره مهم کردن هم اجازه بده یه چند وقتی تاپیک مطلب بخوره ، ببینیم بازخورد تاپیک توی تالار چه جوری هست ، اگر لازم بود مهم می کنیم .

پ.ن: راستی رییس کیه ؟ :blush: باعث خوشحالیه اگه همون ساسان صدام کنی

مرسی عزیز:rolleyes:
پس من تاپیک رو می زنم و رفقای با دانشی مثل شما /بهروز و مانرک و ما بقی دوستان یاری کنن:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اوه داش فرزاد رو یادم رفت:happy:
تبریک فرزاد جان:blush:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام مجدد خدمت دوستان
همونطور که در جریان هستید از این به بعد ما در تالارها دوستانی رو خواهیم داشت که در امور تالار به مدیران کمک می کنند که با عنوان همکار انجمن شناخته میشوند. باعث خرسندی هست که اینجا اعلام کنم یکی از دوستان قدیمی یعنی f@rzad به عنوان همکار انجمن تالار فوتبال انتخاب شدند.
امیدوارم مانند گذشته از راهنمایی های این دوست عزیزمون در مباحث مرتبط با فوتبال ، استفاده کنیم.

برای آشنایی بیشتر با شرح کار این دوستان ، می تونید تاپیک همکار انجمن رو مطالعه نمایید .

سلامت و پیروز باشید

سلام و درود بی پایان

مخلص همه دوستان هستم ایشالله سعادتی باشه و کاری از دستم بربیاد

به F@rzad خان،دوست بسیار قدیمی :دی تبریک میگم!ایشالله که موفق باشند!همین طور آواتارشون رو عوض کنن،چون خیلی عصبی هست!

سلام رفیق ،ممنون از لطفت در خدمت هستم .. آواتار الانم عصبی یه ؟ یا مورینیو که قبلا بود ؟

اوه داش فرزاد رو یادم رفت:happy:
تبریک فرزاد جان:blush:

درود و سپاس فراوان مرجان خانم محبت کردی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام رفیق ،ممنون از لطفت در خدمت هستم .. آواتار الانم عصبی یه ؟ یا مورینیو که قبلا بود ؟

متوجه نشدم که عوض کردی..الان پرفکتِ..پرفکتِ :دی! xD

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فرزاد جان تبریک میگم
happysmiley.gif

بالا