• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بازم پوزش از مدیر
بنابه پیشنهاد "رادیوهد" داشتن یک نظرسنجی در تاپیک جام کنفدراسیونها هم بد نیست.اما برای اینکه خودمون رو بیخودی گول نزنیم پیشنهاد میدم اسم 4تیم در نظرسنجی باشه.اسپانیا - برزیل - ایتالیا - و میزبان(آفریقای جنوبی
)

خواهش می کنم SMAM عزیز . وظیفه من هست .
انجام شد. اگر کار دیگه ای هم بود در خدمتم . :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درباره تاپیک جام یوفا هم در پی ام از استارتر تاپیک نظرخواهی کردم که ایشان موافقتشون رو با پیشنهاد SMAM عزیز اعلام کردند.
نام تاپیک فوق الذکر به نام پیشنهادی تغییر کرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد خدمت دوستان
از اونجایی که قرار نیست در این تالار فقط به دوستان عناوین کاربر فعالی داده بشه و گاهی مواقع بنا به مقدار فعالیت دوستان ممکنه عناوین ازشون بازپس گرفته بشه تا زمانی که مجددا فعالیت هاشون رو در تاپیکهای تالار ورزش افزایش بدهند ، فعلا عناوین 6 نفر از دوستان که اتفاقا 3 نفرشون نزدیک به دو سال هم هست لاگین نکردند گرفته میشه.

alireza_juve
BlAsCo
daneshmand
eyvay
mehdidj
♂MAJID

با امید به اینکه مجددا دوستان فوق الذکر رو در تالار ورزش ببینیم و بتونیم از حضورشون استفاده ببریم. از همه این دوستان هم بابت فعالیتهای گذشته شون بسیار سپاسگزارم . امیدوارم هر کجا که هستند سلامت و پیروز باشند

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یکسری از دوستان با من صحبت کردند درباره این نظرسنجی جام کنفدراسیون ها . پیشنهاد دادند که نام هر 8 تیم در نظرسنجی آورده بشه ( به دلیل نا مشخص بودن نتایج فوتبال) . حالا اگر همه دوستان خصوصا استارتر تاپیک موافقند ،نظرسنجی رو 8 تیمه کنم. با تشکر

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
یکسری از دوستان با من صحبت کردند درباره این نظرسنجی جام کنفدراسیون ها . پیشنهاد دادند که نام هر 8 تیم در نظرسنجی آورده بشه ( به دلیل نا مشخص بودن نتایج فوتبال) . حالا اگر همه دوستان خصوصا استارتر تاپیک موافقند ،نظرسنجی رو 8 تیمه کنم. با تشکر
باشه مدیر جان.یک تاپیک زدیم کلی حاشیه و جنجال دور برش رو گرفته:D(صد رحمت به فوتبال ایران):f34r: اما از همه مهمتر مهلت نظرسنجی تا پایان دور گروهی باشه.

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
باشه مدیر جان.یک تاپیک زدیم کلی حاشیه و جنجال دور برش رو گرفته:D(صد رحمت به فوتبال ایران):f34r: اما از همه مهمتر مهلت نظرسنجی تا پایان دور گروهی باشه.

:D بالاخره تاپیکهای شما یه عطر و بوی دیگه ای داره.
باشه . درباره مهلت نظرسنجی هم به چشم. الان می رم ردیفش می کنم.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
خدمت مدیر گرامی
مدتیست در اندیشهء زدن یک تاپیک در مورد آرشیو فوتبالهای مربوط به گذشته هستم که محتوا از نشریات و مجلات و ...خلاصه هرچی که در گذشته بوده و الان به بایگانی تاریخ پیوسته باشه.اما با اجازه میخوام یک سری قوانین سفت و سخت(و تا حدودی غیر قابل انعطاف)برای تاپیک بذارم(چون روش دیگه ای برای مرز بندی بین اونچه که در مورد گذشته بوده و به تازگی اتفاق افتاده نیست).برای مثال تصاویری که مربوط به نشریات 20سال پیش هست (اسکن شده یا ازشون عکس گرفته شده)و یا حتی فایلهای صوتی و تصویری.تنها مانع مربوط به تعیین قوانین هست که آیا منافاتی با اهداف بخش فوتبال داره یا نه(برای مثال محدود کردن مطالب به اتفاقات پیش از سال 2000 یا خبرهای داخلی که تنها مربوط به تیمهای ملی فوتبال باشه و به هیچ وجه در مورد باشگاهها نباشه که خودشون تاپیک دارن)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
SMAM عزیز مشکلی نیست . هر چقدر قوانین رو نسبت به مسائل تاپیک، حرفه ای تر در نظر بگیری نهایتا تاپیک جالبتری خواهیم داشت.

ادیت : چند وقتی هست که خبری از !?*mahsa*?! عزیز نیست . کسی خبری از ایشون نداره؟ امیدوارم هر جا که هستند سلامت و شاد باشند

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
2007%20In%20Malaysia.jpg

ساسان جان تولدت مبارک

8awfwaw.jpg

سلامت ، موفق و پیروز باشی

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ساسان جان تولدت مبارک
icon12.gif
. ان شالله همیشه سلامت و پیروز باشی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فرامرز ، فرزاد و مانرک عزیز واقعا از اینکه اینقدر به من لطف دارید از شما سپاسگزارم . انشاا... هر جا که هستید در پناه حق سلامت و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
به لطف بعضی رفقا امروز مجبور به پاک کردن 100 پست (اسپم) از تاپیکهای مختلف تالار فوتبال و خصوصا تاپیک با تيم ملي / هدف: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي شدم . ضمن اینکه چند پست یکی دو تاپیک هم به همین تاپیک ( با توجه به موضوع تقریبا نزدیک) منتقل شد .
با توجه به پایان یافتن کار ایران برای راهیابی به جام جهانی 2010 این تاپیک از حالت استیکی در میاد ولی دوستان میتونن مابقی بحثهای مربوط به حذف ایران رو اونجا پیگیر باشند و نظراتشون رو منعکس کنند.
از همه دوستان همیشگی حاضر در تالار فوتبال و دوستانی هم که بعضا سری به این تالار می زنند مجددا خواهش می کنم به قوانین تالار فوتبال توجه داشته باشند . شاد و پیروز و سلامت باشید

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
فرامرز ، فرزاد و مانرک عزیز واقعا از اینکه اینقدر به من لطف دارید از شما سپاسگزارم . انشاا... هر جا که هستید در پناه حق سلامت و پیروز باشید

سلام ساسان جان

تولدت مبارک:guitar::heart::guitar:
ببخشید خیلی دیر شد:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تولد ساسان عزیز با تاخیر نمی دونم چند روزی مبارک باشه و به امید تن سالم و دلی ارام برای ساسان دوست داشتنی:blush:
راستی سلام:blush:
اصلا یادتون هست مرجانی بود؟:(

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
به به
آفتاب از كدوم طرف در اومد كه پيدات شد
كلي وقته غيبت كردي و كم پيدا تو گم شدگان هم مرتب برات آگهي ميدن
تو كه دانشگاه نداشتي پس كدوم گو.. بودي ؟ :D
من كه گفتم حتما شهيد شدي و روحت با ندا محشور شده
روح پاكت مرجان با ندا محشور باد
سايه لطفت و ......... كه يادم نيست

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به به
آفتاب از كدوم طرف در اومد كه پيدات شد
كلي وقته غيبت كردي و كم پيدا تو گم شدگان هم مرتب برات آگهي ميدن
تو كه دانشگاه نداشتي پس كدوم گو.. بودي ؟ :D
من كه گفتم حتما شهيد شدي و روحت با ندا محشور شده
روح پاكت مرجان با ندا محشور باد
سايه لطفت و ......... كه يادم نيست

هستم...زنده:blush:ولی خوب دلا این روزها غمگینه دیگه!!
مثلا مسافرت بودم ولی تو خونه حبس بودم:happy:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به سلام مرجان جان
کجای نیستی ؟
اعصاب همه خورد هست از دست این $#@@#$ ( می خواستم یه چیز بگم دیدم ارزششو نداره :) )
گفتم نکنه رفتی ..... بر علیه ....... :)
نگرانت شده بودیم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اصلا یادتون هست مرجانی بود؟:(

من ایتالیا رو دوست دارم ولی دلم با برزیل هست :happy:
یعنی میشه این دو تیم روبروی هم بازی کنند هر دو برنده باشند :D

من برزیل :rolleyes:

پ.ن : راستی مرجان نیست کمتر به فروم سر می زنه