• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
نه خرا ب نمیشه
آبلیمو شدیدا تایید میشه
حتما ببر
از این شیشه کوچیکا هم نبرا
من هفته ای یه 1 لیتری میبردم اندازه کل عمرم تو آموزشی آبلیمو خوردم

4671.gif

ممنون حتما میبرم

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
یه سوال داشتم:
من امسال کنکور دادم و هنوز هم نتیجه ها نیومده ؛ میخواستم برم دنبال گواهینامه ولی اشتغال به تحصیل هم دیگه ندارم؛ گفتند با برگه آماده به خدمت میتونم برم آموزشگاه و برای گواهینامه اقدام کنم؛ اگر من برگه رو بگیرم و خدایی نکرده قبول نشم اونوقت میان و بزور میبرنم سربازی یا که نه؛ میتونم یه سال دیگه کنکور بدم.
در ضمن من متولد 70 و امسال پیش بودم و کنکور دادم.
متشکرم
دفترچه رو بفرستی و نری فراری حساب میشی
اگر هم دفترچه رو تو مدت قانونی نفرستی 3 ماه اضافه خدمت سنواتی میخوری (البته تو 90 درصد مواقع بخشیده میشه فرمالیتست :d )
متولد برج چندی اگه برج 4 به بعد باشیشاید با این قانون جدید بتونی بدون نامه هم بری بگیری
قبلا ها از ماه فروردین سالی که 18 سالت تمام میشد مشمول حساب میشدی ولی الان از ماه تولدت مشمول حساب میشی

در مورد پادگان نیشابور **** کسی اطلاعی از اوضاع واحوالش برای لیسانس به بالا داره از نظر مرخصی و خشم شب و...
به نظرتون نیروی زمینی ارتش مثل 01 یا 02 بهتره یا انجا؟
لطفا کسانی که اطلاع دارند سریعا کمک کنند.

من اونجا رو نمیدونم
ولی مطمئن باشه جهنم **** باز هم به مراتب از بهترین جای ارتش بهتره

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه
بالاخره هفته اول آموزشی تو خضرایی تموم شد و بهمون مرخصی دادن
بنده به سعادت خدمت کردن در گردان دوم (دستغیب به فرماندهی سرهنگ بهمن رئوفی) نیروی هوایی شهید خضرایی تهران دچار شدم.
حالا بگذارید یه کم در مورد نحوه آموزش و چیزی که به من گذشت تعریف کنم
جایه بدی نیست ولی یکی از اساسی ترین مشکلاتش مشکل حمامه و اینکه حمومش یه جورایی خاصه و با بقیه حموم های عالم فرق داره. نه اشتباه حدس زدید حمومش open و یا رو باز نیست , حموم گردان ما عصبانی میشه و داغ میکنه,همه حموم ها یخ میکنن حموم ما جوش میاره.
واقعا جایه تاسف داره , وقتی ارتش اینهمه ادعا میکنه که نظافت از اصلی ترین ارکانش نظم و نظافته , به نظافت بدن سرباز ها کم اهمیت میده و بیشتر از اون به نظافت توالت هاش میرسه(روزی 2 بار سرویس ها نظافت میشن)
2 تا گروهبان آموزشی داریم یکی مقدم و یکی هم فتحعلی (بچه های خوبی هستند یه کم بعضی وقت ها داغ میکنن گیر الکی میدن اونم که عرفه تو خدمت ولی در کل خیلی زحمت میشکن و کارشون خیلی سخته)

مشکل بعدی که بود گرم بودن خیلی زیاده هوا بود که به شدت آب بدن مصرف میشد و موقع رژه با کمبود آب مواجه بودیم که نامردا یه قم قمه هم بهمون ندادن که آب همراهمون باشه(به یکی از دوستام تو 02 قم قمه دادن); از دید خودشون میگن که میخوایم مثلا با شرایط سخت سرباز ها سازش پیدا کنن ولی این حرفا برای عهد بوقه و دیگه کارایی نداره.کشور های پیشرفته میرن فکر میکنن که چه کنیم سرباز همیشه در اوج کارایی باشه و چه کنن که مثلا چی بدیم سرباز زیاد تشنه نشه تو ایرانم کلا صورت مساله رو پاک میکنن و میگن سرباز باید خودش عادت کنه(به همین راحتی), من جایه فرمانده بودم سعی میکردم همیشه آب بچه ها رو تامین کنم که با راندمان بیشتری کار کنن.

یکی دیگه از بدی هاش این بود که آخر هفته گروهبان ها سعی میکردن همه رو بفرستند مرخصی که کسی نمونه خودشونم برن و این برای کسایی که هیچ کس رو تو تهران ندارند ظلم بود.
در کل هفته اول یه مقدار سختی بود ولی در کل بد نبود, یه مقداری هم حق کشی داشت که این در کل در ایران و بین ایرانی ها رواج داره.

saji2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
لطفا اگر کسی از دوستان در مورد دوره آموزشی در اردکان برای پزشک ها چیزی می دونه منو راهنمایی کنه، آیا خیلی تمرینات ورزشی میدن؟ و اگر کسی نتونه انجام بده چه برخوردی می کنن؟ مراحل سخت تمرینات چی هستن؟
من تمام مطالبی که در مورد اردکان در سایت ها بوده خوندم ولی یک مقدار نگرانم چون زانوی من آسیب دیده و معاف از رزم هم نگرفتم و نگرانم نوعا تمرینات پرشی از ارتفاع به زانوم آسیب جدی بزنه وزنم هم زیاده
از دوستان می خوام منو راهنمایی کنن

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تمام مطالبی که در مورد اردکان در سایت ها بوده خوندم ولی یک مقدار نگرانم چون زانوی من آسیب دیده و معاف از رزم هم نگرفتم و نگرانم نوعا تمرینات پرشی از ارتفاع به زانوم آسیب جدی بزنه وزنم هم زیاده

شما میتونی همون روزای اول تو پادگان با دکترشون صحبت کنی و معاف از رزم بگیری ...

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال : بعد از آموزشی متاهلین که توی شهری محل سکونت همسرشون خدمت میکنن و نیمه وقته سربازیشون نمیتونن بعضی روزها رو توی همون پادگان بمونن ؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
یه سوال : بعد از آموزشی متاهلین که توی شهری محل سکونت همسرشون خدمت میکنن و نیمه وقته سربازیشون نمیتونن بعضی روزها رو توی همون پادگان بمونن ؟
از خداشونه بمونید D: برای چی ، همه فراریند شما میخوایند بمونید !؟ از دست عیال ؟!
157fs409479.gif

میتونید برای نگهبانی شب وایسید

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام به همه
بالاخره هفته اول آموزشی تو خضرایی تموم شد و بهمون مرخصی دادن
بنده به سعادت خدمت کردن در گردان دوم (دستغیب به فرماندهی سرهنگ بهمن رئوفی) نیروی هوایی شهید خضرایی تهران دچار شدم.
حالا بگذارید یه کم در مورد نحوه آموزش و چیزی که به من گذشت تعریف کنم
جایه بدی نیست ولی یکی از اساسی ترین مشکلاتش مشکل حمامه و اینکه حمومش یه جورایی خاصه و با بقیه حموم های عالم فرق داره. نه اشتباه حدس زدید حمومش open و یا رو باز نیست , حموم گردان ما عصبانی میشه و داغ میکنه,همه حموم ها یخ میکنن حموم ما جوش میاره.
واقعا جایه تاسف داره , وقتی ارتش اینهمه ادعا میکنه که نظافت از اصلی ترین ارکانش نظم و نظافته , به نظافت بدن سرباز ها کم اهمیت میده و بیشتر از اون به نظافت توالت هاش میرسه(روزی 2 بار سرویس ها نظافت میشن)
2 تا گروهبان آموزشی داریم یکی مقدم و یکی هم فتحعلی (بچه های خوبی هستند یه کم بعضی وقت ها داغ میکنن گیر الکی میدن اونم که عرفه تو خدمت ولی در کل خیلی زحمت میشکن و کارشون خیلی سخته)

مشکل بعدی که بود گرم بودن خیلی زیاده هوا بود که به شدت آب بدن مصرف میشد و موقع رژه با کمبود آب مواجه بودیم که نامردا یه قم قمه هم بهمون ندادن که آب همراهمون باشه(به یکی از دوستام تو 02 قم قمه دادن); از دید خودشون میگن که میخوایم مثلا با شرایط سخت سرباز ها سازش پیدا کنن ولی این حرفا برای عهد بوقه و دیگه کارایی نداره.کشور های پیشرفته میرن فکر میکنن که چه کنیم سرباز همیشه در اوج کارایی باشه و چه کنن که مثلا چی بدیم سرباز زیاد تشنه نشه تو ایرانم کلا صورت مساله رو پاک میکنن و میگن سرباز باید خودش عادت کنه(به همین راحتی), من جایه فرمانده بودم سعی میکردم همیشه آب بچه ها رو تامین کنم که با راندمان بیشتری کار کنن.

یکی دیگه از بدی هاش این بود که آخر هفته گروهبان ها سعی میکردن همه رو بفرستند مرخصی که کسی نمونه خودشونم برن و این برای کسایی که هیچ کس رو تو تهران ندارند ظلم بود.
در کل هفته اول یه مقدار سختی بود ولی در کل بد نبود, یه مقداری هم حق کشی داشت که این در کل در ایران و بین ایرانی ها رواج داره.
جسارته ولی شما رفتید خدمت نرفتید مهمونی که
قمقمه آب دیگه چیه
اینا دارن سرباز تربیت میکنن
اگه قرار باشه شما تحمل 4 ساعت تشنگی تا وقت ناهار یا عصر رو نداشته باشی که نمیشه
همین سربازای آمریکایی درسته وقتی در حال خدمتن کلی بهشون میرسن ولی موقعی که داشتن آموزش میدیدن مطمئن باش خیلی شرایط سخت تری رو تحمل کردن که الان شدن اینی که میبینی

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از خداشونه بمونید D: برای چی ، همه فراریند شما میخوایند بمونید !؟ از دست عیال ؟!
میتونید برای نگهبانی شب وایسید

من خودم خانومشون هستم !
میخواستم ببینم نمیشه بعضی روزها توی پادگان بمونن؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
من خودم خانومشون هستم !
میخواستم ببینم نمیشه بعضی روزها توی پادگان بمونن؟
وای ببخشید
pray.gif

چرا میتونند یکی از اقواممنون همین جوریه ازشون پرسیدم گفتند میشه البته بستگی به محل خدمتشون داره

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همسرم همین الان بهم گفت توی برگه تقسیمش زده : قرارگاه فرماندهی نزاجا - دایره عملیات
اینجا کجاست ؟ چه جور جاییه ؟

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
42 روز دیگه نبودددددددددددددد
اومدم مرخصی
باغرود نیشابور

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قرارگاه فرماندهی نزاجا - دایره عملیات کجاست هرچی رو نت میگردم هیچ چی دستگیرم نشد
کسی اطلاعی نداره ؟؟؟

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط یک چیزی بهت بگم
اصلا به فرمانده دسته ها که اکثرا وظیفه هستند رو نده
چون سوارت میشن
به ما که خدایش سخت میگذره
با اینکه بین ما دکتر هم هست اما مربی ها اصلا واسشون فرقی نمیکنه

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بچه ها خدانگهدار
فردا 20
خدا كنه جاي خوبي بيفتم
كد مازاد هم مصيبتيه :دي

ما رفتيم ......
يا حق

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
جسارته ولی شما رفتید خدمت نرفتید مهمونی که
قمقمه آب دیگه چیه
اینا دارن سرباز تربیت میکنن
اگه قرار باشه شما تحمل 4 ساعت تشنگی تا وقت ناهار یا عصر رو نداشته باشی که نمیشه
همین سربازای آمریکایی درسته وقتی در حال خدمتن کلی بهشون میرسن ولی موقعی که داشتن آموزش میدیدن مطمئن باش خیلی شرایط سخت تری رو تحمل کردن که الان شدن اینی که میبینی

به نکته جالبی اشاره کردین , اینو قبول دارم که سرباز باید یه مقداری سخت جون بشه ولی فکر نمیکنم راهش این باشه, اگه قرار باشه از الان به طور دفعی و نه تدریجی این روش آموزشی روش اجرا بشه خب بذارن بمونه همون روز جنگ خودش یاد میگیره.میخوام یه نکته ای رو بگم تا باور کنی که اینا همش بهونست و تقریبا پاسخی یک طرفه به کمبود های آموزشی نظامه:
مثلا در مورد نظافت , متاسفانه خضرایی حموم درست و حسابی برای استحمام نداره , خب اگه بازم پاسخ برای این کمبود اینه که سرباز باید با شرایط بی حمومی در جبهه آشنا بشه پس چطور آقایانی که این کمبود ها رو مفید میدونند اصلا قصد وفق دادن سربازان با محیط های کثیف و خاک آلود جبهه رو ندارند؟و روزی 2 بار نظافت محیط (بی خود و بی جهت) به بچه ها تحمیل میشه؟

بالا