• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ، به فوق دیپلم هم ستوان 3 میدن
اگه بهش تشویقی و از این چیزا بدن

بچه های آموزشی لطفا تاریخ ترخیصتون رو بگید

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان!

من ترم پاییز فارغ التحصیل میشم (لیسانس عمران و ساکن اراک) و احتمالا توی اسفند ماه میتونم دفترچه خدمت را پست کنم.

1- تاریخ اعزامم حدودا کی میشه؟ (نمیخوام خیلی طول بکشه)
2- با لیسانس آموزشیم کجا میفته؟ و کلا مدرک لیسانس مزیت مهمی برای خدمت داره؟
3- بعد آموزشی به یک لیسانس عمران چه وظیفه ای محول میکنن؟ (میترسم ما را با بنّا اشتباه بگیرن و بیل و کلنگ دستمون بدن!)
به سلامتی...

جواب سوالات در کل اینه: هیچ حساب کتابی نداره!

1- اصلا معلوم نیست، ولی طبیعتا هر چی زودتر پست کنی زودتر اعزام میشی. تحت هیچ شرایطی هم نمیتونی جلو عقب کنی (فقط یه استثناء داره و اون هم اینه که به شرط وجود جا و نداشتن غیبت و ... فقط 1 دوره امکان جابجایی بهت میدن یعنی نهایتا 2 ماه میتونی اعزامت رو جلو یا عقب بندازی)

2- هیچ حساب و کتابی نداره. بله! خیلی هم مزیت داره البته بسته به محل خدمت ممکنه در زمان آموزشی خیلی ملموس نباشه. یه نگاهی به پست های همین تاپیک بندازی همه چی دستت میاد.

3- هیچ حساب کتابی نداره، ممکنه تمام مدت تو پادگان ازت بیگاری بکشن، ممکنه خودشون امریه ات کنن و بری یه جا سر یه پروژه درست و حسابی، ممکنه خودت بتونی از یه جای حسابی امریه بگیری و حالش رو ببری و خیلی چیزای دیگه...

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
خب من که آموزشیم یه شیش ماهی افتاد عقب خوش به حال اینایی که رفتند :(

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام،

یه سوالی از دوستان
این قانونی که میگن ، اگه پدرتون دوره جنگ خدمت کرده باشه ، میشه کسری گرفت صحت داره ؟
شرایطش چجوریه ؟
برای کسری ، محل خدمت پدر تو منطقه جنگی بایستی باشه ؟
نیرو هوای کرمان رو هم میتونه شامل بشه؟

مرسی.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون از جوابتون. اگه با مدرک لیسانس از آدم بیگاری بکشن که خیلی نامردیه!

ولی من حدود زمانیش را میخواستم یعنی اگه اسفند با لیسانس دفترچه بفرستم حدودا در چه ماهی از سال اعزام میشم (الان رنج زمانیش برای لیسانسها حدودا چه قدر هستش؟) برام خیلی مهمه که زیاد الاف نشم...
همونطور که دوستمون گفتن زیاد معلوم نمیکنه
ولی من خودم بهمن فرستادم 18 تیر سال بعد اعزام شدم

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،

یه سوالی از دوستان
این قانونی که میگن ، اگه پدرتون دوره جنگ خدمت کرده باشه ، میشه کسری گرفت صحت داره ؟
شرایطش چجوریه ؟
برای کسری ، محل خدمت پدر تو منطقه جنگی بایستی باشه ؟
نیرو هوای کرمان رو هم میتونه شامل بشه؟

مرسی.
اطلاعات دقیقی ندارم ولی میدونم همچین چیزی هست. حتی اگه تعداد ماه های حضور در جبهه از یه حد مشخص بیشتر باشه معاف میشی.

ضمنا:
"يک مشمول مي‌تواند همزمان از کسر خدمت رزمندگي، جانبازي پدر و کسر خدمت بسيج بهره‌مند شود."

آخرین اخبار منتشر شده در زمینه ی کسر خدمت: http://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=503305

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

ولی من حدود زمانیش را میخواستم یعنی اگه اسفند با لیسانس دفترچه بفرستم حدودا در چه ماهی از سال اعزام میشم (الان رنج زمانیش برای لیسانسها حدودا چه قدر هستش؟) برام خیلی مهمه که زیاد الاف نشم...
برای من هم حدود 6 ماه طول کشید، اواخر زمستون دفترچه فرستادم، وسطای تابستون نوبت اعزامم بود.

اگه با مدرک لیسانس از آدم بیگاری بکشن که خیلی نامردیه!

100% موافقم و توصیه میکنم بری دنبال امریه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18

در مورد سوال دومت من و رفیقم با هم بهمن فرستادیم اون افتاد تیر ارتش من شهریور ناجا.
در مورد دومی اصولا خیلی چیزها تو خدمت با قوانین شناخته شده توسط ادمهای عاقل غیر عقده ای فرق داره. یعنی رک و راست میزان راحتیت در محل خدمت بستگی زیادی به 1 یگان و محل خدمتت و 2 میزان شعور فرماندت داره.
یک نمونش همین چند وقت پیش یک یارویی فرمانده ما بود که ظهر ظرف غذا رو از دست افسرها میگرفت می فرستادشون دنبال ماموریت 4 -5 ساعته بعدشم میگفت من به شما بیشتر از یه سرباز اعتماد دارم برای همین کار بهتون میدم.
یا مثلا همین خودم قبلا که مرز خدمت می کردم یارو فرمانده گیر داده بود بیا با سربازا پست بگیر تا وقتی هم شخصا نرفتم دفتر سرهنگ ازش شکایت رسمی کردم دست بردار نبود.
کلا بعد از 12 ماه تجربه سه اصل طلایی رو که برای خودم کاملا جواب داده رو بهتون میگم.
1.فرمانده آموزشیمون ستوان کردی یک روز بهمون گفت تو **** اگه گفتن روغن داغ می دیم نگین فردا میام سردشو میبرم همونجا کلاهتون رو در بیارین بگین بریز تو این!
یک نمونه کاربردیش زمانی که مرز بودم یک روز ظهر بعد از کلی بحث با فرمانده تونستم ازش مرخصی بگیرم. ولی دگه ظهر بود و اتوبوس برای شهرم گیرم نمی اومد برای همین فکر کردم بهتره مرخصی رو بگذارم فردا صبح ببرم کارگزینی تا این جوری بیشتر به نفعم بشه. ولی بعدش یاد همین نصیحت افتادم و مرخصیم رو گرفتم و با 3بار ماشین عوض کردن رفتم خونه وقتی از مرخصی برگشتم بچه ها بهم گفتن همون روز که رفتن عصرش اعلام کردن سردار قراره بیاد بازدید و مرخصی به کسی ندادن و 4-5 روز آماده باش بودن همش هم مشغول نظافت و....
پس اصل اول اینه همیشه دنبال حقت باش و حتی یک ثانیه هم در این کار تعلل نکن
2. به هیچ دلیلی زیر بار کار اضافه و قبول کار دیگران نرو (اگر هم رفتی همونجا اعلام کن در ازاش انتظاری از طرف مقابل خواهی داشت)
3. تا می تونی جیم بزن و از زیر کار در برو (در طول زمان در این کار استعداد و تجربه لازم رو پیدا می کنی)

Last edited:

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبود 31 روز دیگهههههههههههههههههههههه

5272

Registered User
لایک‌ها
1
خب من که آموزشیم یه شیش ماهی افتاد عقب خوش به حال اینایی که رفتند :(

چطوري 6 ماه عقب افتاد؟خودت عقب انداختي؟چطوري؟به من هم بگو چون ميخوام اعزامم رو چند ماهي عقب بندازم.ممنونم ازت.

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگي.دوستان يك سوال داشتم و اينكه چطور ميتونم تاريخ اعزامم رو چند ماهي مثلا 4-5 ماه عقب بندازم و تمديد كنم.اخه اعزامي 1/6/88 هستم و پدرم بهمن ماه 59 سال تمومش ميشه ميخوام تا اون موقع تمديد كنم بعد واسه كفالت اقدام كنم.
چه راهي هست و چطور ميشه تمديد كنم؟
شما كسايي رو سراغ داريد كه چند دوره تمديد كرده باشند؟چه بهونه هايي كردند؟
ممنم از شماها.منتظرم.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
چطوري 6 ماه عقب افتاد؟خودت عقب انداختي؟چطوري؟به من هم بگو چون ميخوام اعزامم رو چند ماهي عقب بندازم.ممنونم ازت.
نه من خودم عقب ننداختم من لیسانس بودم ولی چون میخواستم زود تموم کنم سربازیو آموزشیو با دیپلمه ها رفتم چون اگه میخواستم با لیسانسا برم یه سال دیگه میشد
برای همین بیستم با دیپلمه ها رفتم و دو روزم تو آموزشی بودم ولی روز سوم فرمانده پادگان منو با یه اردنگی انداخت بیرون D: گفت پروندتو فرستادم با لیسانسا احتمالا شیش ماهه دیگه اعزامی نمیتونی با دیپلمه ها بمونی پروندت اومده

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگي.دوستان يك سوال داشتم و اينكه چطور ميتونم تاريخ اعزامم رو چند ماهي مثلا 4-5 ماه عقب بندازم و تمديد كنم.اخه اعزامي 1/6/88 هستم و پدرم بهمن ماه 59 سال تمومش ميشه ميخوام تا اون موقع تمديد كنم بعد واسه كفالت اقدام كنم.
چه راهي هست و چطور ميشه تمديد كنم؟
شما كسايي رو سراغ داريد كه چند دوره تمديد كرده باشند؟چه بهونه هايي كردند؟
ممنم از شماها.منتظرم.
2 راه پیش روی شماست.

1- 100% عملی برای 2 ماه: پا میشی میری میدان **** تهران سازمان **** وظیفه پرس و جو میکنی ببینی "بار عام" (همون وقت ملاقات مشمولان با رئیس) کی هست... سر اون روز خاص بلند میشی میری **** وظیفه و یک دوره (معادل 2 ماه) عقب میفته.

* نکات بسیار مهم:
فقط، فقط، فقط خودت باید بری.
نباید تا حالا غیبت خورده باشی.
نباید تا حالا از این حق تمدید استفاده کرده باشی.

* استثنا:
در برخی حالات خاص به شرط وجود جا و سرحالی جناب سرهنگ و ... ممکنه بتونی 2 دوره یا بیشتر تمدید کنی یعنی 4 یا 6 ماه (خیلی استثنائیه)

* توصیه:
صبر داشته باش، به هیچ عنوان وسط جلسه چیزی نگو و مستقیم سراغ سرهنگه نرو... درخواستت یعنی مثلا 6 ماه تمدید رو پشت برگه بنویس ( اگه تونستی یه دلیل هم براش بیار) و بده دستشون تا بررسی کنن. اگه گفتن 2 ماه عقب افتاد هیچی نگو همونطور سر جات بشین تا آخر جلسه. آخر سر برو پیشش بگو به فلان دلیل میخوام عقب میفته اگه حس نکنه میخوای زرنگ بازی در بیاری قبول میکنه.

2- اقدام برای گرفتن معافیت پزشکی: میری میگی یهو قلبم گرفته! اونام میفرستنت بیماسرتان واسه معاینه 4 - 5 ماه عقب میفته، آخرشم میگن هیچیت نبوده و باید اعزام بشی، فقط حواست باشه واسه چیزی اقدام کنی که حدس میزنی مشکلی در اون زمینه ممکنه داشته باشه (هر چند خفیف) و ضمنا به آزمایش و عکس نیاز داشته باشه. مثلا نری بگی کف پام صافه! اونم بگه چرا الآن فهمیدی؟ کفشت رو دربیار ببینم...

خیلی نوشتم دیگه... ;)

feripilot

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
نبود 31 روز ديگه ؟

نگو هتل خاتمي بگو زندان خاتمي

كسايي كه الان در حال گزروندن دوره اموزشي هستن بگن برنامه سينشون چجوريه

برنامه سين ما به گفته فرماندهانمون عوض شده و سخت تر شده اردو هم شده 5 شبانه روزه پايان دوره هم 30 / 5 است .
از ميان دوره هم گفتن خبري نيست ولي همه بچه ها سر كلاس سردار ( رئيس پادگان) فشار شون افتاد و قش كردن سردار هم دلش برامون سوخت ميان دوره داد

پوست ما رو در اون گرما كندن

آموزشي ها بگن وضعيت اونا چجوريه

از شانس ما كه هتل خاتمي شد زندان خاتمي
جاهاي ديگه چجوريه

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نبود 31 روز ديگه ؟

برنامه سين ما به گفته فرماندهانمون عوض شده و سخت تر شده اردو هم شده 5 شبانه روزه پايان دوره هم 30 / 5 است .
از ميان دوره هم گفتن خبري نيست ولي همه بچه ها سر كلاس سردار ( رئيس پادگان) فشار شون افتاد و قش كردن سردار هم دلش برامون سوخت ميان دوره داد

جاهاي ديگه چجوريه

خداییش بد موقعی رفتید آموزشی .... ماکه اول اردیبهشت اعزام شده بودیم جوادنیا دیگه آخرای خرداد داشتیم داغون میشدیم وای به حال شما ... گرما بیچارتون میکنه

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

هیچوقت تو آموزشی دل به مرخصی نبندید که دیوونه میشید ... بزارید هر کاری خواستن بکنن و بی خیال باشید چون دو ماه بیشتر نیست ...

هر لحظه تصمیمات در مورد مرخصی ممکنه عوض بشه و لغو مرخصی بشید... پس بی خیال مرخصی

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من 9 تیرماه مدارک اعزام به خدمت را به پلیس +10 تحویل دادم و وارد سیستم کرد

برای گرفتن امریه آشنا داشتم و میخواستم امریه بگیریم و برای این کار نیاز به برگ سبز بود
اما تا امروز که 30 تیر هست برگ سبز نیومده هنوز
رفتم پلیس +10 گفت که برگ سبز آماده شده و از طرف پست برگشت خورده برو اداره پست تحویل بگیر

ازش تاریخ اعزام را سوال کردم گفت 18 مرداد 88 یعنی 18 روز دیگه

حالا من میخوام امریه بگیرم این آشنا ما هم میگه حداقل باید یکی دو ماه قبل از اعزام برگ سبز رو بدی تا کارت رو درست کنم اما الان فقط 18 روز وقت دارم تا اعزام

به نظر شما چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟

:wacko:

rasool_aab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نبود 31 روز ديگه ؟

جاهاي ديگه چجوريه

صلوات بفرستين

شديدا تاييد ميشه من ديروز كه اومدم خودمو كشيدم 9 كيلو كم كردم

اي اش خور

تو كدوم گروهاني من كه 24 ام

feripilot

Registered User
لایک‌ها
1
صلوات بفرستين

شديدا تاييد ميشه من ديروز كه اومدم خودمو كشيدم 9 كيلو كم كردم

اي اش خور

تو كدوم گروهاني من كه 24 ام

سلام من گروهان 12 هستم
كد 118
خوشحال شدم از اينكه يه دوست اش خور هم پادگاني از اينجا پيدا كردم.

rasool_aab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من گروهان 12 هستم
كد 118
خوشحال شدم از اينكه يه دوست اش خور هم پادگاني از اينجا پيدا كردم.

منم خوشحال شدم

بابا خدايش شما كه جاتون خيلي بهتر از جاي ما هست تازه نورچشمي هم هستين

بچه كجا هستي شما ؟

ميان دوره هم داره تموم ميشه :(

بالا