• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

dark-man

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من گروهان 12 هستم
كد 118
خوشحال شدم از اينكه يه دوست اش خور هم پادگاني از اينجا پيدا كردم.

بهترین فرمانده گروهان را داری ...خیلی آدم باحالیه ...فرمانده دسته هاتون کین ؟؟؟
بگو تا بگم بگی از طرف فلانی هستی تا هواتو داشته باشن

rasool_aab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمانده گروهان: رسول صادقي
فرمانده دسته : هاشمي - مظفري

Last edited:

ali_1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم نیروی هوائی ارتش منطقه هوائی مهراباد پایگاه یکم شکاری
مدرکم دیپلمه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم:)

بلاخره بعد از 74 روز اموزشی من تو حمال اباد ببخشید! مهراباد تموم شد!
تو اونجا کاملا با سیستم برده داری نوین اشنا شدم و با تمام وجود(مخصوصا ماتحت!) اونو درک کردم:)

حالا افتادم شهید ستاری نظرتون چیه؟

5272

Registered User
لایک‌ها
1
2 راه پیش روی شماست.

1- 100% عملی برای 2 ماه: پا میشی میری میدان **** تهران سازمان **** وظیفه پرس و جو میکنی ببینی "بار عام" (همون وقت ملاقات مشمولان با رئیس) کی هست... سر اون روز خاص بلند میشی میری **** وظیفه و یک دوره (معادل 2 ماه) عقب میفته.

* نکات بسیار مهم:
فقط، فقط، فقط خودت باید بری.
نباید تا حالا غیبت خورده باشی.
نباید تا حالا از این حق تمدید استفاده کرده باشی.

* استثنا:
در برخی حالات خاص به شرط وجود جا و سرحالی جناب سرهنگ و ... ممکنه بتونی 2 دوره یا بیشتر تمدید کنی یعنی 4 یا 6 ماه (خیلی استثنائیه)

* توصیه:
صبر داشته باش، به هیچ عنوان وسط جلسه چیزی نگو و مستقیم سراغ سرهنگه نرو... درخواستت یعنی مثلا 6 ماه تمدید رو پشت برگه بنویس ( اگه تونستی یه دلیل هم براش بیار) و بده دستشون تا بررسی کنن. اگه گفتن 2 ماه عقب افتاد هیچی نگو همونطور سر جات بشین تا آخر جلسه. آخر سر برو پیشش بگو به فلان دلیل میخوام عقب میفته اگه حس نکنه میخوای زرنگ بازی در بیاری قبول میکنه.

2- اقدام برای گرفتن معافیت پزشکی: میری میگی یهو قلبم گرفته! اونام میفرستنت بیماسرتان واسه معاینه 4 - 5 ماه عقب میفته، آخرشم میگن هیچیت نبوده و باید اعزام بشی، فقط حواست باشه واسه چیزی اقدام کنی که حدس میزنی مشکلی در اون زمینه ممکنه داشته باشه (هر چند خفیف) و ضمنا به آزمایش و عکس نیاز داشته باشه. مثلا نری بگی کف پام صافه! اونم بگه چرا الآن فهمیدی؟ کفشت رو دربیار ببینم...

خیلی نوشتم دیگه... ;)[/QU

سلام.ممنونم از توضيحات كامل و خوبتون.لازم ديدم چند سوال ديگه جديد و هم در ارتباط با پاسختون بپرسم.ممنوم ميشم جواب بديد و راهنماييم كنيد.
1-پدرم متولد 15/11/1329 هست.دو خواهر بزرگتر از خودم و يك برادر 15 ساله دارم.پدرم سالمه و شغل ازاد داره.و مادر هم دارم و طلاق هم نگرفتند.با اين اوصاف ميتونم معافيت كفالت بگيرم؟پدرم چه تاريخي 59 سال تمومش ميشه؟ايا سن لازم براي كفالت 59 سال تمام است؟
2-اگه بر فرض اعزامم رو تا بهمن عقب انداختم بهمن كه واسه معافي اقدام كردم راحت بهم معافي ميدند؟موافقت ميكنند؟ نميگند تو عقب انداختي و قانون رو دور زدي و معافي بهت تعلق نميگيره؟يه وقت عقب نندازم و بعد موافقت نكنند و علاف بشم؟
3-معافي كفالت رو راحت ميدند يا گير داره و گير ميدند؟مراحلش چطوريه؟
4-به نظر شما اگه مشمول معافيت كفالت ميشم(البته با توجه به پاسخ شما به سوال اول)تا بهمن رو برم خدمت يا تمديد كنم؟

اما سوالهاي مربوط به جوابتون خوبتون
1-چند روز قبل از اعزام تمديد ميكنند؟اين دوشنبه 5/5/88 اگه برم حله؟
2-فرموديد در برخي حالات خاص(خيلي استثنايه) ميتوني 2 دوره يا بيشتر تمديد كني؟اين حالات خاص چيه؟
3-اينكه گفتيد جلسه مگه جلسه اي هم در كاره؟سراغ سرهنگه نرم منظورتون از سرهنگ رييس كله؟مگه از اول نميريم پيش اون؟
4-گفتيد تا اخر جلسه بشينم سر جام و چيزي نگم.جريانش چيه؟كدوم جلسه؟
5-به نظر شما چه دليل محكمي بيارم تا 2 -3 دوره تمديد كنند؟موضوع معافيتم رو بگم يا نه؟
6-امكان داره مثلا تا برج 8 تمديد كنند و بعد برج 8 برم دوباره تا 10 تمديدش كنم؟اينكه گفتيد يه بار از تمديد استفاده كرده باشم يعني بار دوم به هيچ وجه تمديد نميكنند؟
7-منظورتون از اينكه گفتيد اگه حس نكنه ميخواي زرنگ بازي در بياري چيه؟
8-شما كسايي رو سراغ داريد كه تا چند دوره تونسته باشند تمديد كنند؟چطوري؟يا مسئله اي مثل من داشته باشند؟
9-اما در مورد پزشكي.من ريفلاكس معده دارم و هر چي ميخورم تو معده ام ميمونه.از اين راه ميتونم استفاده كنم؟
10-اگه از اين طريق اقدام كردم به موقع ديدي نوبت زدند برام يك ماه ديگه.بعد تو كميسيون رد ميشه و همون موقع بايد اعزام بشم.انوقت تكليف چيه؟
11-اگه از طريق پزشكي اقدام كنم از كجا معلوم اعزامم عقب ميافته؟چه اقداماتي رو بايد انجام بدم؟برگه سبزم باطل ميشه؟
12-اگه اقدام كردم بعد دوباره ميتونم براي كفالت هم اقدام كنم؟گير نيافتم؟
13-يعني اگه من همين فردا براي پزشكي اقدام كردم اعزامم 5-6 ماه ميفته عقب؟به همين راحتي؟اما از كجا معلوم 5-6 ماه؟
دوست عزيز ببخشيد كه زياد سوال كردم و سرتون رو درد اوردم.اما چون كه ديدم دقيق به سوال قبليم پاسخ دايد گفتم كي از شما بهتر.ممنونم از شما.نگران زياد نوشتن هم نباشيد بنده اگه 10 صفحه هم باشه ميخونم تا بتونم اين مسئله ام را حل كنم.باز هم تشكر.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم دوست عزیز ;)
با اطلاعاتی که دادید با توجه به اینکه شما " يك برادر 15 ساله" دارید، فکر نکنم مشمول این نوع کفالت قرار بگیرید.

معافيت کفالت در حقيقت معافيت از خدمت دوره ضرورت به سبب سرپرستي از بستگان درجه اول (پدر،مادر،خواهر،برادر،پدر? ?زرگ،مادربزرگ)مي باشد که عبارتند از :
1. تنها پسر بيش از 18 سال پدري که به سن 59 سالگي تمام رسيده است .
2. تنها پسر بيش از 18 سال پدر بيمار کمتر از 59 سال که بر اساس نظر شوراي پزشکي نياز به مراقبت داشته باشد .
3. تنها پسر بيش از 18 سال مادري که شوهرش فوت کرده يا از همسر خود طلاق گرفته است.
4. تنها برادر بيش از 18 سال خواهر و برادر بيماري که فاقد پدر ، همسر و فرزند بوده و طبق نظر شوراي پزشکي نياز به مراقبت داشته باشند.
5. تنها برادر بيش از 18 سال نگهدارنده خواهر و برادر صغير که پدرشان فوت نموده است .
6. تنها برادر بيش از 18 سال خواهر مجرد کمتر از 24 سال که پدرشان فوت نموده است.
7. تنها پسر بيش از 18 سال خانواده اي که پدر آن خانواده بعلت محکوميت کيفري در حبس بوده و در زمان رسيدگي برابر حکم قطعي قضايي بيش از يکسال از مدت حبس پدر باقي مانده باشد.
8. تنها پسر خانواده اي که برادرش در حين خدمت سربازي و به سبب انجام وظيفه فوت کرده باشد.
9. تنها نوه پسر بيش از 18 سال جد(پدر بزرگ)فاقد پسر که بعلت بيماري و يا نقص عضو طبق نظر شوراي پزشکي نياز به مراقبت داشته باشد.
10. تنها نوه پسر بيش از 18 سال جده ( مادر بزرگ) فاقد پسر و همسر.

به عبارت تنها در ابتدای هر بند توجه کنید!

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
1-چند روز قبل از اعزام تمديد ميكنند؟اين دوشنبه 5/5/88 اگه برم حله؟

تا یک دوره قبل. ولی هر چی زودتر بری شانس جابجاییت بیشتره.

2-فرموديد در برخي حالات خاص(خيلي استثنايه) ميتوني 2 دوره يا بيشتر تمديد كني؟اين حالات خاص چيه؟

خود سرهنگه میگه که باید جا باشه ولی به نحوه ی برخورد و صبر و حوصله ات بستگی داره (نباید حس کنه که میخوای زرنگ بازی دربیاری)

3-اينكه گفتيد جلسه مگه جلسه اي هم در كاره؟سراغ سرهنگه نرم منظورتون از سرهنگ رييس كله؟مگه از اول نميريم پيش اون؟

شما رو در روز "بار عام" به نمازخانه ی مرکز **** وظیفه ی تهران راهنمایی میکنند، کفشاتون رو در میارین و میرین داخل. معمولا با 15 تا 30 دقیقه تاخیر جناب سرهنگ (همون رییس کل) میان داخل نمازخونه. با توجه به اینکه هوا به شدت گرمه، بوی جوراب هوا رو کاملا مسموم کرده، بسیاری از دوستان از شهرستان ها مراجعه کرده و خسته هستند و مهمتر از همه سهمیه ی انتقال کمتر از میزان درخواست ها هست (برای جلو انداختن البته! برای عقب انداختن همیشه جا هست) اکثر دوستان عصبی هستند و کمی عجله میکنند و برخی هم با پدر بیمار و مادر پیر و همه و دایی و غیره مراجعه میکنن و یا دیر میرسن و مستقیما میرن سراغ جناب سرهنگ که پشت تریبون ایستاده. در این وضعیت طرف خیلی شاکی میشه و محبتش کم میشه...

4-گفتيد تا اخر جلسه بشينم سر جام و چيزي نگم.جريانش چيه؟كدوم جلسه؟

همون نمازخانه منظورم هست، به ترتیب از رده های مختلف درخواست میشه که برگه هاشون رو به همراه توضیح نوشته شده پشت برگه (مدت زمان جابجایی دوره) تحویل بدن و در این بین لیسانس ها آخرین رده ای هستند که صدا زده میشن.

5-به نظر شما چه دليل محكمي بيارم تا 2 -3 دوره تمديد كنند؟موضوع معافيتم رو بگم يا نه؟

در این مورد واقعا نمیدونم چی بگم!

6-امكان داره مثلا تا برج 8 تمديد كنند و بعد برج 8 برم دوباره تا 10 تمديدش كنم؟اينكه گفتيد يه بار از تمديد استفاده كرده باشم يعني بار دوم به هيچ وجه تمديد نميكنند؟

به هیچ عنوان! اگه یک بار تمدید شدید روی برگه سبز جدیدی که میاد درخونتون بزرگ مینویسه "تمدید" و هیچ رقمه دیگه نمیتونید تمدید کنید.

7-منظورتون از اينكه گفتيد اگه حس نكنه ميخواي زرنگ بازي در بياري چيه؟

یکی از دفعاتی که رفته بودم یه پسری مادر خیلی خیلی پیرش رو همراه خودش برده بود تا دل سرهنگ بسوزه و چند دوره براش عقب جلو کنه، به محض دیدن مادره سرهنگه گفت به هیچ عنوان جابجا نمیکنم، همین الآنم پا میشی میری مادرت رو میرسونیش خونه.

8-شما كسايي رو سراغ داريد كه تا چند دوره تونسته باشند تمديد كنند؟چطوري؟يا مسئله اي مثل من داشته باشند؟

بله در جلسات دیدم که این اتفاق بیفته (برای دو دوره بارها پیش اومده)

9-اما در مورد پزشكي.من ريفلاكس معده دارم و هر چي ميخورم تو معده ام ميمونه.از اين راه ميتونم استفاده كنم؟

همین فردا پاشو برو پیش یه دکتر حاذق تا نظر اون رو بپرسی، همچین بندی در معافیت ها داریم:
بند 30- دیورتيكولهاي مري، معده، اثني عشر و ديورتيكولوز عمل شده، عمل نشده معاف دائم.

10-اگه از اين طريق اقدام كردم به موقع ديدي نوبت زدند برام يك ماه ديگه.بعد تو كميسيون رد ميشه و همون موقع بايد اعزام بشم.انوقت تكليف چيه؟

خیالت راحت! برای بیمارستان حدود 1 ماه فرصت داری، 1 ماهم برای گرفتن نتیجه، یکی دوماهم برای رسیدن برگه ی جدید و گروه بندی.

11-اگه از طريق پزشكي اقدام كنم از كجا معلوم اعزامم عقب ميافته؟چه اقداماتي رو بايد انجام بدم؟برگه سبزم باطل ميشه؟

تا به حال خودم اینجوری اقدام نکردم! بهتره همین فردا از **** وظیفه یا یکی از دفاتر پلیس +10 پرس و جو کنی.

12-اگه اقدام كردم بعد دوباره ميتونم براي كفالت هم اقدام كنم؟گير نيافتم؟

نه، مشکلی نیست. بند دیگه ای وجود داره که میگه در هر مقطعی از **** وظیفه اگه مشمول معافیت کفالت شامل حالش بشه از خدمت معاف خواهد شد.

13-يعني اگه من همين فردا براي پزشكي اقدام كردم اعزامم 5-6 ماه ميفته عقب؟به همين راحتي؟اما از كجا معلوم 5-6 ماه؟

5 -6 ماه رو هیچ جوره نمیشه تضمین داد! فقط قبل از هر کاری مطمئن شو که میتونی معافیت بگیری... با شرایطی که گفتی کفالت به کار شما نمیاد، روی معده ات ولی ممکنه بتونی وانور بدی، نظر پزشک رو بپرس.

باز هم تشكر.

امیدوارم مفید بوده باشه و خواهش میکنم، وظیفه است.

در آخر اکیدا توصیه میکنم پیش از هر اقدامی برای تغییر نوبت اعزام با یکی از کارشناسای **** وظیفه در میدان **** مشورت کنی

* اگه غلط دستوری یا املایی داشت دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید.

Last edited:

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.دوست عزيز ممنونم و متشكر.اما در مورد برادر 15 ساله در خود سايت **** وظيفه قسمت پرسش و پاسخ نوشته ايا برادر كمتر از 18 سال مانع بهره مندي مشمول از معافيت كفالت ميشود و پاسخ داده شده خير.نگاه كنيد.
و همچنين اينكه شما نوشته ايد تنها پسر بيش از 18 سال.يعني پدري كه فقط يك پسر بالاي 18 سال داشته باشد.و كلمه تنها برميگردد به بيش از 18 سال.و برادر كمتر از 18 سال چه يكي چه چند تا مشكلي نيست.اميدوارم تحقيق كنيد و به من گزارش بديد.
1-حالا سن پدرم كي 59 سال تموم ميشه؟موارد ديگه اي مثل عدم طلاق و داشتن خواهر و سالم بودن پدر و شغل داشتن كه مانعي نيست؟
2-به هر حال اين دوشنبه كه ميرم كه دير نيست؟
3-فرموديد كه ديديد چند دوره هم عقب بندازند.چطوري؟چه بهونه اي كردند؟
4-خودتون هم مثل اينكه عقب يا جلو انداختيد نه؟چند دوره؟
5-يعني اگه بر فرض تا برج 8 واسم عقب انداختند بعدا ديگه به هيچ عنوان نميشه يه دوره ديگه تمديد كنم؟هر كاري كردم تو جلسه اوله؟ولي شنيدم نيرو زياد دارند از خداشونه چند دوره هم تمديد كنند. ؟؟؟
6-به هر حال به نظر شما چه كار كنم كه تا بهمن رو نرم و عقب بندازم؟به غير از پزشكي.
7-اگه واسه پزشكي اقدام كنم اعزامم عقب ميافته؟
8-گفتيد كه با كارشناساي ميدان **** مشورت كنم.در مورد چه؟چي بهشون بگم؟
9-در ضمن اگه لطف كنيد پاسخ و نظرتون در مورد سوالهاي 2-3-4 قسمت اول پست قبليم رو بديد ممنون ميشم؟
راستي شما تهران هستيد يا شهرستان.
باز هم ممنون.شرمنده.

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0
موقعی که میخواخی دفترچه جدید بفرستی (باید بری پلیس +10 دیگه مثل قدیم پست کردنی نیست، همه چیز آنلاینه) ازت میخواد که اون نامه رو بهش نشون بدی.

شما که غیبت خوردی دیگه هیچ فرقی نداره که کی اقدام کنی، ولی اگه میخوای سربازی رو بگذرونی هرچی زودتر اقدام کنی بهتره.

باز با توجه به اینکه غیبت خوردی، هر وقت برگ سفیدت اومد اگه دیدی با کدش حال نمیکنی خیلی راحت نروو دوباره اقدام کن، هیچ اتفاقی نمیفته و دوباره بهت برگه میدن، ممکنه این بار جای دیگه بیفتی.

فقط 2 ماه؟ خیالت راحت.... 2 - 3 ماه که رو که خودم برات تضمین میکنم :D من حدود 14 ماه بعد از تاریخ فرستادن دفترچه نوبت اعزامم خورده بود. خیلی زودتر از اینکه بخوای اعزام بشی برگه سبز میاد در خونتون و با اون میشه برای امریه اقدام کرد. ولی برگ سفید که کد محل خدمت توشه چند روز مونده به اعزام میرسه.

* وقتی بری میدون **** رو در و دیوار سالن اتظار بزرگ نوشتن که "به هیچ وجه تقاضای تعجیل در زمان اعزام پذیرفته نمی شود". اینقدر طولش میدن که کلی از مشمولان میان تا اگه میشه زودتر برن سربازر و از این وضعیت لنگ در هوا نجات پیدا کنن ;)

این 2-3 ماهی که شما تضمین کردید درست از آب در نیومد شانس ما
به من فقط 18 روز فرصت دادن تا خودم رو معرفی کنم / هنوز برگ سفید نیومده ببینم کجا افتادم
دیروز برگ سبز اومده نوشته 18 مرداد 88 باید اعزام بشی

حالا من که غیبت خوردم - اگر بخوام دوباره دفترچه پست کنم / یعنی مدارک را تحویل پلیس +10 بدم به مشکلی بر نمیخوره ؟ یعنی طرف نمیگه اطلاعات شما توی سیستم هست و چرا هنوز نرفتی پادگان و از این حرف ها

الان که من 18 مرداد اعزام هستم و اگر بخواهم دوباره دفترچه پست کنم شما چند روز بعد از این تاریخ پیشنهاد میکنید که دوباره پست کنم ؟

من بیشتر بخاطر گرفتم امریه میخواهم این کار رو بکنم - با شرایط فعلی فقط 18 روز فرصت دارم و نمیتونم امریه بگیرم - باید حداقل یک ماه مفید وقت داشته باشم ...

لطفا راهنمایی کنید تو این فرصت کم چیکار کنم ؟؟؟ :(

ataaydi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوشتم بر درخت با برگ چایی بشین پاشو میدن مادر کجایی؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
این 2-3 ماهی که شما تضمین کردید درست از آب در نیومد شانس ما
به من فقط 18 روز فرصت دادن تا خودم رو معرفی کنم / هنوز برگ سفید نیومده ببینم کجا افتادم
دیروز برگ سبز اومده نوشته 18 مرداد 88 باید اعزام بشی

حالا من که غیبت خوردم - اگر بخوام دوباره دفترچه پست کنم / یعنی مدارک را تحویل پلیس +10 بدم به مشکلی بر نمیخوره ؟ یعنی طرف نمیگه اطلاعات شما توی سیستم هست و چرا هنوز نرفتی پادگان و از این حرف ها

الان که من 18 مرداد اعزام هستم و اگر بخواهم دوباره دفترچه پست کنم شما چند روز بعد از این تاریخ پیشنهاد میکنید که دوباره پست کنم ؟

من بیشتر بخاطر گرفتم امریه میخواهم این کار رو بکنم - با شرایط فعلی فقط 18 روز فرصت دارم و نمیتونم امریه بگیرم - باید حداقل یک ماه مفید وقت داشته باشم ...

لطفا راهنمایی کنید تو این فرصت کم چیکار کنم ؟؟؟ :(
(اون 2 - 3 ماهی که من گفتم از لحظه ی پست دفترچه تا رسیدن نوبت اعزام بود)
حالا یعنی چی 18 روز فرصت دادن؟ یعنی از لحظه ای که شما دفترچه تون رو پست کردین تا تاریخ اعزام کمتر از 2 -3 ماه شده؟! این غیر ممکنه...

یعنی طرف نمیگه اطلاعات شما توی سیستم هست و چرا هنوز نرفتی پادگان و از این حرف ها

معلومه که میگه! یا شما قبلا دفترچه پست کردی و به پادگان معرفی شدی و یا اینکه پست کردی ولی نرفتی پادگان یا اینکه اصلا پست نکردی.

در حالت اول باید نامه از پادگان بیاری که چرا وسط خدمت ول کردی. در حالت دوم و سوم غایب محسوب میشی و نهایتا تا 6 ماه اضافه خدمت میخوری (البته در اکثر موارد این مدت با گذروندن آموزشی بخشیده میشه)
به هر حال ازت پرس و جو میکنن ولی دقیقا نمیدنم چی میخوان باید بری بپرسی.

سوال شما از حدود اطلاعات من خارجه! نمیدونم که به غایبین امریه تعلق میگیره یا نه اجازه بدین دوستان دیگه این پرسش رو ببینند احتمالا پاسخ مناسبی براش خواهند داشت. (و البته بهترین کار اینه که همین الآن پاشی بری پلیس +10 تا از کارشناس اونجا بپرسی)

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.دوست عزيز ممنونم و متشكر.اما در مورد برادر 15 ساله در خود سايت **** وظيفه قسمت پرسش و پاسخ نوشته ايا برادر كمتر از 18 سال مانع بهره مندي مشمول از معافيت كفالت ميشود و پاسخ داده شده خير.نگاه كنيد.
و همچنين اينكه شما نوشته ايد تنها پسر بيش از 18 سال.يعني پدري كه فقط يك پسر بالاي 18 سال داشته باشد.و كلمه تنها برميگردد به بيش از 18 سال.و برادر كمتر از 18 سال چه يكي چه چند تا مشكلي نيست.اميدوارم تحقيق كنيد و به من گزارش بديد.
1-حالا سن پدرم كي 59 سال تموم ميشه؟موارد ديگه اي مثل عدم طلاق و داشتن خواهر و سالم بودن پدر و شغل داشتن كه مانعي نيست؟
2-به هر حال اين دوشنبه كه ميرم كه دير نيست؟
3-فرموديد كه ديديد چند دوره هم عقب بندازند.چطوري؟چه بهونه اي كردند؟
4-خودتون هم مثل اينكه عقب يا جلو انداختيد نه؟چند دوره؟
5-يعني اگه بر فرض تا برج 8 واسم عقب انداختند بعدا ديگه به هيچ عنوان نميشه يه دوره ديگه تمديد كنم؟هر كاري كردم تو جلسه اوله؟ولي شنيدم نيرو زياد دارند از خداشونه چند دوره هم تمديد كنند. ؟؟؟
6-به هر حال به نظر شما چه كار كنم كه تا بهمن رو نرم و عقب بندازم؟به غير از پزشكي.
7-اگه واسه پزشكي اقدام كنم اعزامم عقب ميافته؟
8-گفتيد كه با كارشناساي ميدان **** مشورت كنم.در مورد چه؟چي بهشون بگم؟
9-در ضمن اگه لطف كنيد پاسخ و نظرتون در مورد سوالهاي 2-3-4 قسمت اول پست قبليم رو بديد ممنون ميشم؟
راستي شما تهران هستيد يا شهرستان.
باز هم ممنون.شرمنده.
خواهش میکنم.

منم چون مطمئن نبودم عین قوانین رو نوشتم تا خودتون مشاهده کنید.

پدر شما متولد 15/11/1329 هست پس در تاریخ 15/11/1388 ایشون 59 سال تمام خواهد شد.

این دوشنبه فکر نکنم دیر باشه فقط باید امیدوار باشید که گروهبندی انجام نشده باشه وگرنه جابجا نمیکنن.

چیز خاصی نگفتن! فقط درخواستشون رو پشت کاغذ نوشتن و سرهنگ هم موافقت کرد...

بله من هم 1 دوره عقب انداختم (برای رسیدن به کنکور)

بله، نیرو زیاد دارند ولی برای خودشون یه سری قوانینی وضع کردند که خیلی مایلن در چهارچوب این قوانین کار کنند. هر کاری در جلسه ی اول انجام دادی همونه! دیگه به هیچ دلیلی جابجا نمیکنند مگر شرایط استثناء (فوت بستگان درجه 1، بستری شدن خود مشمول و یه مورد دیگه که یادم نیست)

به جز همین رفتن پیش جناب سرهنگ و پزشکی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

باید اینطور باشه، ولی همون دوشنبه که رفتی از کارشناس های **** وظیفه بپرس تا جواب قطعی رو بهت بدن.

کارشناس هایی که اونجا هستند خیلی با بقیه فرق دارند، اگه همین داستانی که به ما گفتی رو بهشون بگی تا جایی که بتونن کمکت میکنن.

در مورد سوال 2: معافیت کفالت تنها معافیتیه که هیچ گیر دادنی نداره.
در مورد سوال 3: معافیت کفالت تنها معافیتیه که هیچ گیر دادنی نداره.
در مورد سوال 4: تصمیم کاملا با شماست! ولی اگه بشه نرفت خیلی عاقلانه نیست که بری...

* باز هم تاکید میکنم که تمام این پرسش ها رو از کارشناس های **** وظیفه میدان **** بپرس. تا جواب قطعی رو بهت بدن و یه وقت خدای نکرده من شرمنده ی شما نشم.

5272

Registered User
لایک‌ها
1
خواهش میکنم.

منم چون مطمئن نبودم عین قوانین رو نوشتم تا خودتون مشاهده کنید.

پدر شما متولد 15/11/1329 هست پس در تاریخ 15/11/1388 ایشون 59 سال تمام خواهد شد.

این دوشنبه فکر نکنم دیر باشه فقط باید امیدوار باشید که گروهبندی انجام نشده باشه وگرنه جابجا نمیکنن.

چیز خاصی نگفتن! فقط درخواستشون رو پشت کاغذ نوشتن و سرهنگ هم موافقت کرد...

بله من هم 1 دوره عقب انداختم (برای رسیدن به کنکور)

بله، نیرو زیاد دارند ولی برای خودشون یه سری قوانینی وضع کردند که خیلی مایلن در چهارچوب این قوانین کار کنند. هر کاری در جلسه ی اول انجام دادی همونه! دیگه به هیچ دلیلی جابجا نمیکنند مگر شرایط استثناء (فوت بستگان درجه 1، بستری شدن خود مشمول و یه مورد دیگه که یادم نیست)

به جز همین رفتن پیش جناب سرهنگ و پزشکی چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

باید اینطور باشه، ولی همون دوشنبه که رفتی از کارشناس های **** وظیفه بپرس تا جواب قطعی رو بهت بدن.

کارشناس هایی که اونجا هستند خیلی با بقیه فرق دارند، اگه همین داستانی که به ما گفتی رو بهشون بگی تا جایی که بتونن کمکت میکنن.

در مورد سوال 2: معافیت کفالت تنها معافیتیه که هیچ گیر دادنی نداره.
در مورد سوال 3: معافیت کفالت تنها معافیتیه که هیچ گیر دادنی نداره.
در مورد سوال 4: تصمیم کاملا با شماست! ولی اگه بشه نرفت خیلی عاقلانه نیست که بری...

* باز هم تاکید میکنم که تمام این پرسش ها رو از کارشناس های **** وظیفه میدان **** بپرس. تا جواب قطعی رو بهت بدن و یه وقت خدای نکرده من شرمنده ی شما نشم.

سلام.ممنونم از اينكه به سوالاتم پاسخ داديد.
1-بنابراين برادرم مانع نيست؟در رابطه با موارد ديگه مثل شغل و سلامت پدر و عدم طلاق و داشتن خواهر هم اگه اطلاعاتي داشته باشيد و در اختيارم بگذاريد ممنون ميشم. ؟؟؟
2-گروه بندي منظورتون همون كد خوردن هست؟ولي كدها و گروه ها رو تا 7 الي 10 روز قبل از اعزام مشخص ميكنند.درسته؟در ضمن اخه دو هفته دوشنبه ها تعطيل بود يكي روز پدر و ديگري عيد مبعث.اگه بگم قبول ميكنند؟
اين پاسختون نگرانم كرد. ؟؟؟
3-ان موقع كه شما رفتين واسه تمديد كسايي بودند كه دير امده باشند و نزديك به تاريخ اعزام امده باشند اما براشون تمديد كنند؟سر در اورديد؟
4-به نظر شما مسئله معافيتم رو براي تمديد به سرهنگ يا هر كس ديگه بگم؟شايد بيشتر تمديد كردند.يا نه؟
5-منظورتون از سرهنگ سرهنگ كماليه يا كس ديگه؟بايد حتما ايشون رو ببينم؟
6-اين افرادي رو كه چند دوره تمديد كردند گفتيد درخواستشون رو پشت برگه نوشتند و سرهنگ هم موافقت كرد.به همين راحتي؟اخه براي چي؟اي كاش از من هم اينطوري بشه.
7-يك سوال ديگه و اينكه اگه بر فرض يك دوره عقب انداختم بعد از ان ميتونم از طريق پزشكي كه گفتيد اقدام كنم؟ان موقع ديگه 3-4 ماه بيشتر تا بهمن نمونده. ميشه؟
8-به نظر شما اين كارم كه تمديد كنم و بهمن واسه معافي اقدام كنم عاقلانه است و راه مطمئنيه؟يا ريسكه؟
9-شما سال چند تمديد كرديد؟
10-اين قانون كفالت و سن پدر(با توجه به تغيير سن بازنشستگي) و....تو اين قانون اصلاح قانون **** وظيفه كه الان تو مجلسه يه موقع عوض نشه؟شما از بندهاي اين اصلاح خبر داريد؟
11-اين 15/11/88 كه سن پدرم 59 تمام ميشه درسته؟يه موقع بهمن نرم بگند نه تو بايد يكسال ديگه بياي؟يكسال ديگه طبق شمارش ما ميشه 59 تموم.**** وظيفه ست ديگه؟
12-با توجه به اينكه نيرو زياد دارند فكر كنم راحت تمديد كنند و بهونه مثل دير شدن و...نيارند و بعد هم راحت معافي بدند.نظر شما چيه؟
13-از كارشناسها و مشاوران انجا بپرسم كه ميتونم براي تمديد از طريق پزشكي اقدام كنم؟يا تابلوه؟
ممنونم و شرمنده از اينكه زياد سوال كردم.اما به هر حال شما مطمئن هستيد و گفته هاتون برام سنده به خاطر اينكه زياد ميپرسم.

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستای خوبم
نبودددد 20روز دیگهههههه:rolleyes:
90% راه رو رفتیم به سختیام عادت کردیم
یه اردو مونده که اونم شنبه این هفته میریم تا دوشنبه اونجاییم.
بعد اردوام مرخصی میان دوره داریم(4روز)
از دوستان اگه کسی سوالی درمورد آموزشی تو جوادنیا داشت من در خدمت هستم.آموزشیو سخت نگیری سخت نمی گذره مخصوصا" اگه جوادنیا باشی.جای خوبیه.معاف از رزماشم که اونجا کاری نمی کنن واسه اونا هتل 5ستارس واسه ما هتل 2ستاره:D
دعامون کنید.مخلص برو بکس پی تی. یا علی
اعزامی 88.3.18 گر32 ترخیص88.5.21

Last edited:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.ممنونم از اينكه به سوالاتم پاسخ داديد.
1-بنابراين برادرم مانع نيست؟در رابطه با موارد ديگه مثل شغل و سلامت پدر و عدم طلاق و داشتن خواهر هم اگه اطلاعاتي داشته باشيد و در اختيارم بگذاريد ممنون ميشم. ؟؟؟
2-گروه بندي منظورتون همون كد خوردن هست؟ولي كدها و گروه ها رو تا 7 الي 10 روز قبل از اعزام مشخص ميكنند.درسته؟در ضمن اخه دو هفته دوشنبه ها تعطيل بود يكي روز پدر و ديگري عيد مبعث.اگه بگم قبول ميكنند؟
اين پاسختون نگرانم كرد. ؟؟؟
3-ان موقع كه شما رفتين واسه تمديد كسايي بودند كه دير امده باشند و نزديك به تاريخ اعزام امده باشند اما براشون تمديد كنند؟سر در اورديد؟
4-به نظر شما مسئله معافيتم رو براي تمديد به سرهنگ يا هر كس ديگه بگم؟شايد بيشتر تمديد كردند.يا نه؟
5-منظورتون از سرهنگ سرهنگ كماليه يا كس ديگه؟بايد حتما ايشون رو ببينم؟
6-اين افرادي رو كه چند دوره تمديد كردند گفتيد درخواستشون رو پشت برگه نوشتند و سرهنگ هم موافقت كرد.به همين راحتي؟اخه براي چي؟اي كاش از من هم اينطوري بشه.
7-يك سوال ديگه و اينكه اگه بر فرض يك دوره عقب انداختم بعد از ان ميتونم از طريق پزشكي كه گفتيد اقدام كنم؟ان موقع ديگه 3-4 ماه بيشتر تا بهمن نمونده. ميشه؟
8-به نظر شما اين كارم كه تمديد كنم و بهمن واسه معافي اقدام كنم عاقلانه است و راه مطمئنيه؟يا ريسكه؟
9-شما سال چند تمديد كرديد؟
10-اين قانون كفالت و سن پدر(با توجه به تغيير سن بازنشستگي) و....تو اين قانون اصلاح قانون **** وظيفه كه الان تو مجلسه يه موقع عوض نشه؟شما از بندهاي اين اصلاح خبر داريد؟
11-اين 15/11/88 كه سن پدرم 59 تمام ميشه درسته؟يه موقع بهمن نرم بگند نه تو بايد يكسال ديگه بياي؟يكسال ديگه طبق شمارش ما ميشه 59 تموم.**** وظيفه ست ديگه؟
12-با توجه به اينكه نيرو زياد دارند فكر كنم راحت تمديد كنند و بهونه مثل دير شدن و...نيارند و بعد هم راحت معافي بدند.نظر شما چيه؟
13-از كارشناسها و مشاوران انجا بپرسم كه ميتونم براي تمديد از طريق پزشكي اقدام كنم؟يا تابلوه؟
ممنونم و شرمنده از اينكه زياد سوال كردم.اما به هر حال شما مطمئن هستيد و گفته هاتون برام سنده به خاطر اينكه زياد ميپرسم.
1.
http://www.ketabeavval.ir/information/556.aspx
و
http://www.iranculture.org/research/services/service.php?id=692

2.
اصطلاحی بود که سرهنگ به کار می برد و میگفت لیست شما برای پادگان ارسال شده و دیگه قابل تغییر نیست.

3.
کسانی که اسامیشون ارسال شده بود تحت هیچ شرایطی براشون تمدید نکرد.

4.
این همون مسئله ی صبر و حوصله هست! تا پایان جلسه اگه بمونید شاید بتونید کمی بیشتر جابجا کنید. شایــــد!

5.
اسمشون رو فراموش کردم/شاید هم عوض شده باشه.
شما لازم نیست با کسی ملاقات کنید، شما فقط باید شخصا به همراه برگه ی سبز و یک عدد خودکار در نمازخانه حضور داشته باشید. سرهنگ خودش میاد و از پشت تریبون جلسه رو مدیریت میکنه.

6.
خودش پشت تریبون اعلام میکنه که هر کس پشت برگه اش 2 تا تاریخ رو بنویسه یکی زمانی که مورد نظرشه و یکی زمان قانونی (همون 1 دوره) اگه مقدور باشه تا زمانی که مورد نظرشه عقب انداخته میشه.

7.
همونطور که پیشتر گفتم باید با کارشناس ها صحبت کنید من اطلاع دقیقی ندارم.

8.
اگه بدونید که بهمن معاف میشید و یتونید تا بهمن به صورت قانونی تمدید کنید (غیبت نخورید) قطعا بهترین راه خواهد بود.

9.
(در سال های اخیر - بنابه دلایلی نمیتونم سال رو ذکر کنم)

10.
خیر! تمام چیزهایی که در این تاپیک مطرح کردم صرفا تجربیات شخصی و شنیده ها بود! برای اطمینان با کارشناسان **** وظیفه مشورت کنید.

11.
اتفاقا **** وظیفه تنها جاییه که قانون درش رعایت میشه. شما برای محکم کاری با کارشناس هم صحبت کن.

12.
موافقم.

13.
خیالت راحت، کارشناسای اونجا اگه خسته نباشند (صبح ها بری بهتره) تا اونجا که بتونن راهنماییت میکنن، اصلا خودشون اگه بتونن راه پیش پات میذارن تو فقط باهاشون روراست صحبت کن.

خواهش میکنم،
* باز هم تاکید میکنم که تمام این پرسش ها رو از کارشناس های **** وظیفه میدان **** بپرس تا جواب قطعی رو بهت بدن و یه وقت خدای نکرده من شرمنده ی شما نشم (روز به روز قوانین تغییر میکنن)

5272

Registered User
لایک‌ها
1
1.
http://www.ketabeavval.ir/information/556.aspx
و
http://www.iranculture.org/research/services/service.php?id=692

2.
اصطلاحی بود که سرهنگ به کار می برد و میگفت لیست شما برای پادگان ارسال شده و دیگه قابل تغییر نیست.

3.
کسانی که اسامیشون ارسال شده بود تحت هیچ شرایطی براشون تمدید نکرد.

4.
این همون مسئله ی صبر و حوصله هست! تا پایان جلسه اگه بمونید شاید بتونید کمی بیشتر جابجا کنید. شایــــد!

5.
اسمشون رو فراموش کردم/شاید هم عوض شده باشه.
شما لازم نیست با کسی ملاقات کنید، شما فقط باید شخصا به همراه برگه ی سبز و یک عدد خودکار در نمازخانه حضور داشته باشید. سرهنگ خودش میاد و از پشت تریبون جلسه رو مدیریت میکنه.

6.
خودش پشت تریبون اعلام میکنه که هر کس پشت برگه اش 2 تا تاریخ رو بنویسه یکی زمانی که مورد نظرشه و یکی زمان قانونی (همون 1 دوره) اگه مقدور باشه تا زمانی که مورد نظرشه عقب انداخته میشه.

7.
همونطور که پیشتر گفتم باید با کارشناس ها صحبت کنید من اطلاع دقیقی ندارم.

8.
اگه بدونید که بهمن معاف میشید و یتونید تا بهمن به صورت قانونی تمدید کنید (غیبت نخورید) قطعا بهترین راه خواهد بود.

9.
(در سال های اخیر - بنابه دلایلی نمیتونم سال رو ذکر کنم)

10.
خیر! تمام چیزهایی که در این تاپیک مطرح کردم صرفا تجربیات شخصی و شنیده ها بود! برای اطمینان با کارشناسان **** وظیفه مشورت کنید.

11.
اتفاقا **** وظیفه تنها جاییه که قانون درش رعایت میشه. شما برای محکم کاری با کارشناس هم صحبت کن.

12.
موافقم.

13.
خیالت راحت، کارشناسای اونجا اگه خسته نباشند (صبح ها بری بهتره) تا اونجا که بتونن راهنماییت میکنن، اصلا خودشون اگه بتونن راه پیش پات میذارن تو فقط باهاشون روراست صحبت کن.

خواهش میکنم،
* باز هم تاکید میکنم که تمام این پرسش ها رو از کارشناس های **** وظیفه میدان **** بپرس تا جواب قطعی رو بهت بدن و یه وقت خدای نکرده من شرمنده ی شما نشم (روز به روز قوانین تغییر میکنن)

سلام و ممنونم.
1-شما كه با تجربه ايد به نظرتون 5/5/ كه 26 روز ديگه تا اعزامم مونده اسمم براي پادگان رفته و كد خوردم يا نه؟تمديد ميكنند برام؟
2-گفتيد اگه تا اخر جسه بمونم شايد بيشتر بتونم تمديد كنم.يعني دوباره باهاش صحبت كنم و چونه بزنم؟
معافيتم رو بگم.
3-خب من مينويسم تا 1/12/88 ميخوام تمديد كنم؟عاقلانست يا...؟اگه گفت براي چي چه بهونه اي بيارم؟
4-يك يكي اعلام ميكنند و صدا ميزنند كه تاريخ اعزامتون اينقدر عقب افتاد؟چطوريه؟
5-برگه سبز رو ازم ميگيرند؟كي برگه جديد بهم ميدند؟
6-اسممون تو سيستم حتما ثبت ميشه؟يه موقع غيبت نخورم؟
7-فرموديد روز به روز قانون عوض ميشه به خاطر همين پرسيدم كه يه وقت قانون كفالت و سن پدر و برادر و...تو اين اصلاح قانون عوض نشه.به نظر شما احتمال عوض شدنش هست يا...؟
8-گفتيد تا زماني كه مقدور باشه براش عقب ميندازن.چي ها مقدور باشه؟
باز هم ممنونم و شرمنده.

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0
(اون 2 - 3 ماهی که من گفتم از لحظه ی پست دفترچه تا رسیدن نوبت اعزام بود)
حالا یعنی چی 18 روز فرصت دادن؟ یعنی از لحظه ای که شما دفترچه تون رو پست کردین تا تاریخ اعزام کمتر از 2 -3 ماه شده؟! این غیر ممکنه...

معلومه که میگه! یا شما قبلا دفترچه پست کردی و به پادگان معرفی شدی و یا اینکه پست کردی ولی نرفتی پادگان یا اینکه اصلا پست نکردی.

در حالت اول باید نامه از پادگان بیاری که چرا وسط خدمت ول کردی. در حالت دوم و سوم غایب محسوب میشی و نهایتا تا 6 ماه اضافه خدمت میخوری (البته در اکثر موارد این مدت با گذروندن آموزشی بخشیده میشه)
به هر حال ازت پرس و جو میکنن ولی دقیقا نمیدنم چی میخوان باید بری بپرسی.

سوال شما از حدود اطلاعات من خارجه! نمیدونم که به غایبین امریه تعلق میگیره یا نه اجازه بدین دوستان دیگه این پرسش رو ببینند احتمالا پاسخ مناسبی براش خواهند داشت. (و البته بهترین کار اینه که همین الآن پاشی بری پلیس +10 تا از کارشناس اونجا بپرسی)

دقیقا همین طور هست - از وقتی که من دفترچه پست کردم تا زمان تاریخ اعزام میشه 1 ماه و 8 روز یعنی کمتر از 2-3 ماه (برای خودمم هم جای تعجب داره) فکر کنم تو دوره **** وظیفه بی سابقه بوده ...

ممنون از راهنمایی

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام و ممنونم.
1-شما كه با تجربه ايد به نظرتون 5/5/ كه 26 روز ديگه تا اعزامم مونده اسمم براي پادگان رفته و كد خوردم يا نه؟تمديد ميكنند برام؟
2-گفتيد اگه تا اخر جسه بمونم شايد بيشتر بتونم تمديد كنم.يعني دوباره باهاش صحبت كنم و چونه بزنم؟
معافيتم رو بگم.
3-خب من مينويسم تا 1/12/88 ميخوام تمديد كنم؟عاقلانست يا...؟اگه گفت براي چي چه بهونه اي بيارم؟
4-يك يكي اعلام ميكنند و صدا ميزنند كه تاريخ اعزامتون اينقدر عقب افتاد؟چطوريه؟
5-برگه سبز رو ازم ميگيرند؟كي برگه جديد بهم ميدند؟
6-اسممون تو سيستم حتما ثبت ميشه؟يه موقع غيبت نخورم؟
7-فرموديد روز به روز قانون عوض ميشه به خاطر همين پرسيدم كه يه وقت قانون كفالت و سن پدر و برادر و...تو اين اصلاح قانون عوض نشه.به نظر شما احتمال عوض شدنش هست يا...؟
8-گفتيد تا زماني كه مقدور باشه براش عقب ميندازن.چي ها مقدور باشه؟
باز هم ممنونم و شرمنده.
1.
اصلا نمیدنم!

2.
امکانش هست، آره بگو...

3.
اینم شد همون سوال 2 که! دلیلت همون معافیت میتونه باشه. صادقانه باهاش صحبت کن.

4.
مثلا میگه همه ی اعزامی های برج 6 که لیسانس هستند و میخوان عقب بندازن برگه ها رو بدن. همه ی برگه ها جمع میشه و شروع میکنه به خوندن برگه ها و در نهایت دونه دونه اعلام میکنه که هر نفر چقدر جابجا شده. بعد میگه گروه بعدی برگه ها رو تحویل بدن.

5.
اگه قبول کنن جابجا بشی بله میگین. به موقع برات برگ سبز جدید صادر و پست میشه.

6.
نگران این چیزا نباش.

7.
اطلاعات من کمی تاریخ گذشته است، احتمال تغییر هم وجود داره. به کارشناس ها صحبت کنید.

8.
این چیزا رو واقعا نمیدونم! سرهنگه میگه اگه مقدور باشه... توضیح اضافه هم نمیده.

* اینقدر نگران نباش همین شنبه پاشو برو **** وظیفه تا ببینی چند صد نفر درست مثل شما هستند و هیچ کدوم از این اطلاعاتی که شما داری رو هم ندارند و کارشناسهای اونجا تمام تلاششون رو میکنن تا این آقایون به مرادشون برسن. الکی نگرانی...

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا همین طور هست - از وقتی که من دفترچه پست کردم تا زمان تاریخ اعزام میشه 1 ماه و 8 روز یعنی کمتر از 2-3 ماه (برای خودمم هم جای تعجب داره) فکر کنم تو دوره **** وظیفه بی سابقه بوده ...

ممنون از راهنمایی
مورد شما واقعا استثناییه!

فکر کنم یه جا خالی مونده بوده تا شما درخواست دادی پرش کردن :D

meetto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبود 28 روز دیگهههههههههه
به ما گفتن 5.29 ترخیص میشین :((((

بالا