• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
همسر من برای عقیدتی فرم پر کرده و فرستادن ... و اینکه گفتن اینسری عقیدتی تهران پذیرش داره و برای تهران میخوان بفرستن
همسرم میخواست بدونه وقتی برای عقیدتی به تهران بیاد چه زمانی رو توی پادگانه ؟ صبح تا ظهره ؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید
با تشکر

تحصیلات ایشون چی هست ؟
اگر فوق دیپلم باشه به بالا و درجه ستوان سوم به بالا بگیره تا ساعت اداری که 2 بعداز ظهر باشه تو پادگان هست و بعد خونه . البته بازم بستگی به نظر فرمانده داره ولی قانون میگه افسر وظیفه تا ساعت 2 باید کار کنه .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مدرک من مهندسی برق مخابرات هست.اگه ارتش بیافتم دوره کد باید برم؟؟؟؟ در مورد دوره کد بیشتر توضیح میدید؟؟
به شما نمیخوره . دوره ی کد یه دوره ی آموزشی دوباره هست که بعضی از سرباز های دیپلمه و لیسانسه هایی که مدرکشون کاربردی نیست برای ارتش (مثل هنر و ....) رو میفرستند !! به شما یا رسته مخابرات میدن یا پست مهندسی . ترجیح مخابرات هست . اگه کسی مدرکتون رو پرسید روی مخابراتش بیشتر تکیه کنید چون مخابرات بهترین رسته توی ارتش هست . عملا صبح تا ظهر هر جائی باشید بیکارید ولی در مورد برق اینطوری نیست و هزار جور مصیبت توی پادگان هست . که مسئولش میشید .

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحصیلات ایشون چی هست ؟
اگر فوق دیپلم باشه به بالا و درجه ستوان سوم به بالا بگیره تا ساعت اداری که 2 بعداز ظهر باشه تو پادگان هست و بعد خونه . البته بازم بستگی به نظر فرمانده داره ولی قانون میگه افسر وظیفه تا ساعت 2 باید کار کنه .

دیپلم فنی حرفه ایی داره

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من به دلایلی از دانشگاه اخراج شدم و با دانشگاه (آزاد) تسویه کردم
قبل از اینکه دانشگاه بیام دفترچه پست کرده بودم و برگه سفید هم آمده بود که افتادم یگان ویژه نیروی انتظامی سه راه تختی (افسریه) اما معافیت تحصیلی گرفتم و رفتم دانشگاه یعنی اصلا پادگان نرفتم تا الان :

حالا یک نامه در بسته دادن بهم از طرف دانشگاه (بعد از تسویه ) که بدم به **** وظیفه ؛ این نامه برای چی هست ؟ آیا حتما باید بدم به **** وظیفه ؟ در ضمن غیبت هم خوردم بخاطر تاخیر
آیا باید دوباره دفترچه بگیرم و محل خدمتم تغیر میکنه یا ... ؟

به نظر شما اگر الان دوباره دفترچه پست کنم (دیپلم) کی اعزام هستم ؟

سپاسگذارم

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دیپلم فنی حرفه ایی داره

چون دیپلم هستند سرباز عادی محسوب می شوند و این دیگه بستگی به نظر مسوول ایشان داره ولی چون متاهل هستند احتمال داره که باهاشون کنار بیان تا ساعت ادارای کار کنند ولی قانون میگه سرباز عادی 24 ساعته باید در اختیار **** باشه .

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون دیپلم هستند سرباز عادی محسوب می شوند و این دیگه بستگی به نظر مسوول ایشان داره ولی چون متاهل هستند احتمال داره که باهاشون کنار بیان تا ساعت ادارای کار کنند ولی قانون میگه سرباز عادی 24 ساعته باید در اختیار **** باشه .
اگر 24 ساعته باشه روزهای 5شنبه و جمعه رو نمیتونه بیاد بیرون ؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170

چرا اصولا اجازه می دهند . ظهر پنجشنبه تا صبح شنبه را به همه به خصوص متاهل ها اجازه می دهند که برن ولی **** حساب و کتاب نداره .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نه !! اینطوری نیست . قانونا سرباز تا گروهبان یک در اختیار **** هستند و مرخصی اشون استحقاق نیست ولی بسته به پادگان هر روز از ساعت 2 میرن خونه 2 ساعت 6 صبح فردا .روز های تعطیل هم اگه نگهبان نباشند تعطیل هستند . اون قانون 24 ساعت که میگید مال قدیمه . الان عملا جز وقتی بخوان اذیت کنن رعایتش نمیکنن .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
رسما میگن کسی نمیتونه دو تا دفترچه پست کنه ولی من عده ی زیادی رو دیدم که اینکار رو کردن و با مشخصات دفترچه دوم اعزام شدن . با توجه به اینکه شما عمرا نتونی جائی بدتر از یگان ویژه نیروی انتظامی بیفتی من جای تو بودم دوباره دفترچه پست میکردم . ضمنا من دقیقی نمیدونم که دفترچه قبلی ات هنوز ارزش داره یا نه .

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من به دلایلی از دانشگاه اخراج شدم و با دانشگاه (آزاد) تسویه کردم
قبل از اینکه دانشگاه بیام دفترچه پست کرده بودم و برگه سفید هم آمده بود که افتادم یگان ویژه نیروی انتظامی سه راه تختی (افسریه) اما معافیت تحصیلی گرفتم و رفتم دانشگاه یعنی اصلا پادگان نرفتم تا الان :

حالا یک نامه در بسته دادن بهم از طرف دانشگاه (بعد از تسویه ) که بدم به **** وظیفه ؛ این نامه برای چی هست ؟ آیا حتما باید بدم به **** وظیفه ؟ در ضمن غیبت هم خوردم بخاطر تاخیر
آیا باید دوباره دفترچه بگیرم و محل خدمتم تغیر میکنه یا ... ؟

به نظر شما اگر الان دوباره دفترچه پست کنم (دیپلم) کی اعزام هستم ؟

سپاسگذارم
اون نامه فقط میگه که آقای فلانی فارغ التحصیل/ منصرف / اخراج شده و معافیت تحصیلیش دیگه باطله.

از زمان اخراج تا 4 ماه فرصت داشتین که خودتون رو به **** وظیفه معرفی کنید (ارسال دفترچه).

در دفترچه بندی مربوط به همین قضیه وجود داره، که می پرسه آیا قبلا دفترچه ارسال کرده اید ویه سری دستورالعمل هایی در این باره داره.

فکر کنم حدودا 8 یا 9 ماه دیگه اعزام بشین ولی به طور کلی هیچ گونه پیشگویی ممکن نیست! خیلی بی حساب کتاب تر از این حرف هاست.
طبق گفته ی خودشون اولین جای خالی شما رو اعزام میکنند. با توجه به اینکه غیبت داشتی دیگه هیچ فرقی نمیکنه که چند ماه - سال - دهه ی دیگه بری و اقدام کنی در هر صورت 6 ماه اضافه خدمت میخوری (که معمولا بعد از آموزشی بخشیده میشه ;) ). فقط چون غیبت داری از تمامی حقوق مشمولات عادی منع میشی، مثلا نمیتونی دوره ی اعزامت رو 1 دوره به عقب یا جلو بکشی، یا نمیتونی در دانشگاه در صورت قبولی در کنکور ثبت نام کنی و ...

محل خدمتت قطعا تغییر خواهد کرد (مگر اینکه بد شانس باشی و دوباره قرعه به نام نیرو انتظامی بیفته).

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رسما میگن کسی نمیتونه دو تا دفترچه پست کنه ولی من عده ی زیادی رو دیدم که اینکار رو کردن و با مشخصات دفترچه دوم اعزام شدن . با توجه به اینکه شما عمرا نتونی جائی بدتر از یگان ویژه نیروی انتظامی بیفتی من جای تو بودم دوباره دفترچه پست میکردم . ضمنا من دقیقی نمیدونم که دفترچه قبلی ات هنوز ارزش داره یا نه .

میشه بگید چرا
اخه من 98% توی نیروی افتزاحی میفتم:(

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
منم بیشتر از شرلوک و چیزی که نوشتم چیزی نمیدونم، بهترین راه اینه که همین فردا صبح بری میدون ****!

neo2

Registered User
لایک‌ها
184

همونطور که دوستان گفتن بستگی به فرمانده یگان داره و اون افسری که بالاسرشون هست و صد البته بستگی به سر و زبون خودش.

اگه بخوان بذارن بیاد که میاد، اگه هم نخوان که میذارنش در و دیوارو رنگ کنه یا بیگاری های دیگه .....

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
میشه بگید چرا
اخه من 98% توی نیروی افتزاحی میفتم:(
چون نیروی انتظامی تنها نیروئی هست بین نیرو های 4 گانه که در حال رزم هست . معمولا یگان ویژه رو هم برای این تربیت نمیکنن که ببرنشون پیک نیک پس میفرستن لب مرز . لب مرز نیروی انتظامی هم یعنی نگهبانی از مرز نه مثل ارتش و **** نگهبانی از پادگان . این یعنی خطر !! نیروی انتظامی هم مثل ارتش نیست که حساب کتاب داشته باشه و بدونی که هر 45 روی 20 روز مرخصی داری خلاصه اینکه احتمالا زیاد خوش نمیگذره .

Edris660

Registered User
لایک‌ها
0

از زمان دفترچه قبلی خیلی وقته میگذره به احتمال زیاد باطل میشه

اون نامه فقط میگه که آقای فلانی فارغ التحصیل/ منصرف / اخراج شده و معافیت تحصیلیش دیگه باطله.

از زمان اخراج تا 4 ماه فرصت داشتین که خودتون رو به **** وظیفه معرفی کنید (ارسال دفترچه).

در دفترچه بندی مربوط به همین قضیه وجود داره، که می پرسه آیا قبلا دفترچه ارسال کرده اید ویه سری دستورالعمل هایی در این باره داره.

فکر کنم حدودا 8 یا 9 ماه دیگه اعزام بشین ولی به طور کلی هیچ گونه پیشگویی ممکن نیست! خیلی بی حساب کتاب تر از این حرف هاست.
طبق گفته ی خودشون اولین جای خالی شما رو اعزام میکنند. با توجه به اینکه غیبت داشتی دیگه هیچ فرقی نمیکنه که چند ماه - سال - دهه ی دیگه بری و اقدام کنی در هر صورت 6 ماه اضافه خدمت میخوری (که معمولا بعد از آموزشی بخشیده میشه ;) ). فقط چون غیبت داری از تمامی حقوق مشمولات عادی منع میشی، مثلا نمیتونی دوره ی اعزامت رو 1 دوره به عقب یا جلو بکشی، یا نمیتونی در دانشگاه در صورت قبولی در کنکور ثبت نام کنی و ...

محل خدمتت قطعا تغییر خواهد کرد (مگر اینکه بد شانس باشی و دوباره قرعه به نام نیرو انتظامی بیفته).

این نامه را حتما باید تحویل **** وظیفه بدم ؟ اگر ندم مشکلی پیش میاد ؟ من که دیگه غیبت خوردم
به نظر شما تو دفترچه جدید بگم که قبلا دفترچه پست کردم ؟؟؟
بخاطر این سوال کردم که که چند ماه طول میکشه تا اعزام شم چون آشنا دارم میخوام امریه **** بگیرم و بعد از آموزشی بیوفتم یه جای خوب .....
این طرف هم گفته باید حتما دو ماه به من برگ سیز تو بدی یعنی حداقل دو ماه قبل از رفتن به آموزشی برگه سبز را بدی تا من کار ها رو درست کنم ....
در صورت غیبت 6 ماه اضافه میخوره یا 3 ماه ؟ قبلا 3 ماه بوده

از راهنمایی تون ممنونم

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
موقعی که میخواخی دفترچه جدید بفرستی (باید بری پلیس +10 دیگه مثل قدیم پست کردنی نیست، همه چیز آنلاینه) ازت میخواد که اون نامه رو بهش نشون بدی.

شما که غیبت خوردی دیگه هیچ فرقی نداره که کی اقدام کنی، ولی اگه میخوای سربازی رو بگذرونی هرچی زودتر اقدام کنی بهتره.

باز با توجه به اینکه غیبت خوردی، هر وقت برگ سفیدت اومد اگه دیدی با کدش حال نمیکنی خیلی راحت نروو دوباره اقدام کن، هیچ اتفاقی نمیفته و دوباره بهت برگه میدن، ممکنه این بار جای دیگه بیفتی.

فقط 2 ماه؟ خیالت راحت.... 2 - 3 ماه که رو که خودم برات تضمین میکنم :D من حدود 14 ماه بعد از تاریخ فرستادن دفترچه نوبت اعزامم خورده بود. خیلی زودتر از اینکه بخوای اعزام بشی برگه سبز میاد در خونتون و با اون میشه برای امریه اقدام کرد. ولی برگ سفید که کد محل خدمت توشه چند روز مونده به اعزام میرسه.

* وقتی بری میدون **** رو در و دیوار سالن اتظار بزرگ نوشتن که "به هیچ وجه تقاضای تعجیل در زمان اعزام پذیرفته نمی شود". اینقدر طولش میدن که کلی از مشمولان میان تا اگه میشه زودتر برن سربازر و از این وضعیت لنگ در هوا نجات پیدا کنن ;)

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چون نیروی انتظامی تنها نیروئی هست بین نیرو های 4 گانه که در حال رزم هست . معمولا یگان ویژه رو هم برای این تربیت نمیکنن که ببرنشون پیک نیک پس میفرستن لب مرز . لب مرز نیروی انتظامی هم یعنی نگهبانی از مرز نه مثل ارتش و **** نگهبانی از پادگان . این یعنی خطر !! نیروی انتظامی هم مثل ارتش نیست که حساب کتاب داشته باشه و بدونی که هر 45 روی 20 روز مرخصی داری خلاصه اینکه احتمالا زیاد خوش نمیگذره .

مرسی
من شنیدم مرز به زودی؟!! به **** واگذار میشه(حداقل مرز جنوب شرق رو 80-90% مطمعنم)
باز هم سوال:blush::
البته میدونم بستگی به شرایط داره ولی در حالت کلی خدمت در نیروی افتزاحی در شهر خود شخص بهتره یا **** در یک شهر دیگه؟
بازم مرسی

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
مرسی
من شنیدم مرز به زودی؟!! به **** واگذار میشه(حداقل مرز جنوب شرق رو 80-90% مطمعنم)

به هیچ وجه ! با ورود **** مرز تقویت میشه ولی کلش به **** واگذار نمیشه. وجود ارتش و دخالتش لازمه.

یه سری اتفاقات این پایین ها افتاده که Public نشده ولی با اومدن **** اوضاع بهتر میشه.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
یه سوال انحرافی
نیروهای چهار گانه به چی میگن؟

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من پارسال دوره آموزشیم رو تو پادگان شهید درویش اهواز و در اوج گرما گذروندم. جاتون خالی بابامون رو دراوردن! اگه کسی سوالی داشت بپرسه در خدمتیم.

بالا