• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
سلام، آقا این چه وضعشه!!!!!!!! امروز مطابق با یکم خرداد 88 من به استناد به بخشنامه جدید(کسر خدمت 1ماهه برای لیسانس،دو ماه فوق لیسانس و...) باید ترخیص می شدم،اما اننگار هنوز بخشنامه نرسیده! می خواستم بدونم چه خاکی به سرم بریزم؟ این بخشنامه آخه مگه چقدر دیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی من باید زوری زوری اضافه خدمت کنم؟ (امریه استانداری سیستان و بلوچستان هستم اعزامی 1/10/86)

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
سلام، آقا این چه وضعشه!!!!!!!! امروز مطابق با یکم خرداد 88 من به استناد به بخشنامه جدید(کسر خدمت 1ماهه برای لیسانس،دو ماه فوق لیسانس و...) باید ترخیص می شدم،اما اننگار هنوز بخشنامه نرسیده! می خواستم بدونم چه خاکی به سرم بریزم؟ این بخشنامه آخه مگه چقدر دیر میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی من باید زوری زوری اضافه خدمت کنم؟ (امریه استانداری سیستان و بلوچستان هستم اعزامی 1/10/86)

تا بخشنامه نیاد متاسفانه هیچ کاری نمیشه کرد .!
یادمه پارسال که مهرماه 2 ماه کسر خدمت اعلام شد و خدمت شد 18 ماه تا اواخر آبان که بخشنامه نیومد هیچ کسی ترخیص نمی شد .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
احتمالش هست اصلا به شما کسری نخوره یا کامل نخوره . معمولا یکی دو برج آخر فنا میشن !!

arkdvi

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
پستای مام که این وسط پیام بازرگانیه و حکم خیار دارن.
هیشکی تحویل نمیگیره .خیالی نیست.ما هم خدای خدمون رو داریم.همه 3سوت جواب این خانمو میدن ولی ما حکم هویجیم.ایشالله که شوهرتون جای توپی بیافته مارم دعا کنید. یا علی.
:(
:hmm:
اگه کسی هم دورمون بود برام اف بذاره.ما 3نفریم از یه محل افتادیم کد75
18.1.88
farzad_1987a@yahoo
صفحات قبلي در مورد وزارت دفاع قزوين گفته شده. از بچه ها هر كسي رفته راضي بوده و به خاطر همين هم معروف شده به هتل. بازم شما صفحات قبلي رو مرور كني بهتر به جواب مي رسي ...

neo2

Registered User
لایک‌ها
184

یه خبر یا قانون تا بخشنامه بشه و به پادگان ها ابلاغ بشه و اونجا هم اجرایی بشه،چند ماهی طول میکشه.

( البته در مورد قوانین حقوق کادرها و عملیاتی شدن منطقه خیلی زودتر اتفاق میفته :lol: ) خیالتون رو راحت کنید که این قانون شامل شما که یکی دو ماه مونده با پایان خدمتتون نمیشه ;)

amirreza_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوهره من یه مرخصی 24 ساعته بهش دادن امد و رفت ولی بیچارشون کردن من میخواستم بپرسم دارا بودن بچه کمکه بیشتری میکنه برای گرفتن مرخصی ؟ یا قوانین یکیه فرقی نمی کنه؟!

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
باور کنید این خبرا نیست... هر چقدر هم که سخت باشه دیگه نمی ارزه به خاطر چند روز مرخصی برین سراغ بچه!!!

هر وقت زنگ میزنه یا میاد خونه بذار تا میتونه درد دل کنه و خودش رو براتون لوس کنه (شما هم حسابی لی لی به لالاش بذار) تا برگرده پادگان و بره بین رفقا دوباره حالش خوب میشه... رفاقت تو پادگان با دنیای عادی خیلی فرق داره، اونجا همه یه شکلن (یه شکل میشن).

نگرانی و افکار عجیب غریب رو هم بذار کنار و این جور تصمیم ها رم زمانی بگیرید که هیچ فشاری رو ذهنتون نباشه، نا سلامتی زندگی یه آدم در بینه ها!

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این سربازی هم برای خودش داستانیه ها ....
همش خاطره میشه :wacko::wacko::wacko:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
هیچ فرقی نداره !! توی **** خیلی سخت باور میکنن که کسی متعهله چون از هر 10 تائی که میگن زن دارم 8 تاشون دروغ میگن و برای جلب ترحمه !! خیلی ببخشید ها زن داشتن موقع خدمت که قوز بالا قوزه :wacko: بچه میشه قوز بالاقوز بالاقوز !! کاش اصلا نمیرفت ولی حالا که رفته به هیچ وجه نزارید فراری بشه !! بهش آرامش بدید زیاد هم حرفهاش رو در مورد سخت بودن تایید نکنید یه جوری بگید که انگار کار عادی هست و همه مرد ها میکنن !!

amirreza_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایهاتون ولی ما واقعا یه پسر 4 ساله داریم و علت اصلی سوالم به خاطر اونه چون اون همش منتظر پدرشه البته تا حالا از همسرم مدارک تاهل نخواستن برای همین میخواستم بدونم شرایط کمی متفاوت میشه یا نه؟!:rolleyes:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
بله با این اوصاف تفاوت خواهد کرد. ولی من نمیدونم وسط آموزشی چجوری باید اقدام کرد!!!

شرلوک تو این وضعیت اصلا نباید یه مدت سربازی عقب میفتاد؟ بجه 4 ساله دارن! (سرپرست خانواده)

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از پاسختون

خب حالا با توجه به اینکه شوهر من چندین سال توی حوزه مشهد درس خونده و کامپیوتر و این چیزها هم بلده ... و از نظر جثه هم لاغره و تازه چشم هاش هم ضعیفه ... به نظرتون چقدر شانس برای عقیدتی گرفتن داره ؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خب حالا با توجه به اینکه شوهر من چندین سال توی حوزه مشهد درس خونده و کامپیوتر و این چیزها هم بلده ... و از نظر جثه هم لاغره و تازه چشم هاش هم ضعیفه ... به نظرتون چقدر شانس برای عقیدتی گرفتن داره ؟
90%____

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بله با این اوصاف تفاوت خواهد کرد. ولی من نمیدونم وسط آموزشی چجوری باید اقدام کرد!!!

شرلوک تو این وضعیت اصلا نباید یه مدت سربازی عقب میفتاد؟ بجه 4 ساله دارن! (سرپرست خانواده)
والله من یه دوست داشتم توی دوره ی خدمتم متولد 58 بود . و زن داشت ولی بچه نداشت . این بیچاره در طول خدمتش خیلی زجر میکشید تا ساعت 4 که پادگان بود .بعد میرفت آژانس وایمیساد و بعد دوباره 5 صبح پادگان.خیلی سخت بود .حالا وضع با یه بچه دیگه ..... ؟! در هر صورت حتما دلائل خاص خودشون رو داشتن که رفتن و کاش حداقل **** نمیفتادن چون ارتش توش عاطفه اصلا جا نداره .

amirreza_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میدانم که این قسمت از بلاگ تا حد بسیار زیادی به اقایان مربوط میشه و نوشتن مطلب از طرف خانومها یک زیادخوشایند نیست ولی چون شما به روز پاسخ گویی میکنید من هم بی ادبی میدانم که تشکر نکنم پس واقعا متشکرم در خصوص همسرم هم ما مشکل گذران زندگی را نداریم و بیشتر نگرانی من برای این 2ماه که پسرم بتونه پدرشو بیشترببینه اتفاقا همسر من هم متولد 58 به هر حال از راهنمایی و دلداریهایتان ممنون.

mori_magic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.دوره کد چیه و آیا شامل همه میشه؟ یا به رشته و ارگان بستگی داره؟؟؟؟

و اینکه 1/4 نبود؟؟؟؟؟؟;)

ممنون

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مدرک تحصیلیتون ؟!در صورت لیسانس و بالاتر مدرکتون .
قبلش توضیح بدم که دوره کد برای ارتش هست و باقی نیرو ها ندارند این مشکل رو .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سلام من میدانم که این قسمت از بلاگ تا حد بسیار زیادی به اقایان مربوط میشه و نوشتن مطلب از طرف خانومها یک زیادخوشایند نیست ولی چون شما به روز پاسخ گویی میکنید من هم بی ادبی میدانم که تشکر نکنم پس واقعا متشکرم در خصوص همسرم هم ما مشکل گذران زندگی را نداریم و بیشتر نگرانی من برای این 2ماه که پسرم بتونه پدرشو بیشترببینه اتفاقا همسر من هم متولد 58 به هر حال از راهنمایی و دلداریهایتان ممنون.
2 ماه چیزی نیست که . 8 هفته که 2 تاش رفته . خیلی زود تر از چیزی که فکر میکنید میگذره . همونطور که پارسال همین موقع من و اون دوستم توی پادگان داشتیم از بد بودن جو و خدمت توی فضای دلگیر پادگان صحبت میکردیم و هرگز امید نداشتیم خدمتمون تموم بشه ولی الان هر دومون خدمتمون تموم شده . پس تنها چیزی که مهمه اینه که خودتون روحیه داشته باشین و به اون ه مرویه بدید هیچ وقت هم دی مورد اینکه بچه داره برات دلتنگی میکنه حرفی نزنید .چون روحیه اش میاد پائین .

mori_magic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدرک تحصیلیتون ؟!در صورت لیسانس و بالاتر مدرکتون .
قبلش توضیح بدم که دوره کد برای ارتش هست و باقی نیرو ها ندارند این مشکل رو .

مدرک من مهندسی برق مخابرات هست.اگه ارتش بیافتم دوره کد باید برم؟؟؟؟ در مورد دوره کد بیشتر توضیح میدید؟؟

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همسر من برای عقیدتی فرم پر کرده و فرستادن ... و اینکه گفتن اینسری عقیدتی تهران پذیرش داره و برای تهران میخوان بفرستن
همسرم میخواست بدونه وقتی برای عقیدتی به تهران بیاد چه زمانی رو توی پادگانه ؟ صبح تا ظهره ؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید
با تشکر

بالا