neo2
Registered User
آخه بدون كارت پايان خدمت هم كه نميشه
چند صفحه اول رو بخون دستت میاد چیکار کنی.
آخه بدون كارت پايان خدمت هم كه نميشه
نه آقا جان , این حرف ها نیست که شهر خوبه لب مرز بد . لب مرز خیلی هم خوبه برای خدمت . ارتش که اصلا یگان رزمی نداره که بخواد درگیر بشه . نیروی انتظامی هم ندرتا اتفاقی میفته ولی حسنش به اینه که 40 روز اونجائی 20 روز خونه . یعنی چش رو هم میزاری 40 روزت سر اومده و 20 روز میای خونه . بخاطر همین سریع میگذره برات . ولی شهر خودت باشی دهنت سرویسه نه خواب داری نه خوراک واسه 2 ساعت مرخصی باید منت هزار کس و ناکس رو هم بکشی .آخه بدون كارت پايان خدمت هم كه نميشه
مشخص نمیکنه کی میاندوره بدن . در حقیقت غالبا میاندوره ای وجود نداره ولی توی بیرجند من دیدم که بدن . 4-5 رو بیشتر هم نیست . البته معمولا 2-3 روز هم غیبت میکنن . قبلا برای غیبت اضافه خدمت نمیزدن ولی جدیدا اگه فرمانده گروهانش نامرد باشه غیبتش با پرونده اش میفرسته یگانش و اضاف براش محسوب میشه .ضمنا اگه با فرمانده گروهانش هماهنگ کنه میتونه همزمان با بازگشت شما از مکه مرخصی بگیره . راستی همسر شما کی رفته خدمت ؟! برج 2 ؟!
سلام به دوستان عزیز
والا من فوق مکانیک دارم، برگه سبز اوومده برای 8/1 اعزام به آموزشی هستم
برای امریه اقدام کردم ( انرژی اتمی تو تهران) حالا میخوام بدونم آیا محل آموزشی کجاها میتونه باشه؟
اصلا برای امریه ها محل مشخصی در نظر دارند یا یه امر شانسی هستش؟ و اینکه برای اینکه تهران باشیم واسه آموزشی میشه کاری کرد یا خیر؟
مرسی
بله برج 2 اعزام شده ...
یه سوال
موضوع این عقیدتی چیه ؟
چون شوهرم میگفت میخواد کاری کنه که بره جزء اونا به گمونم ( آخه چند سال حوزه درس خونده ) و اینکه کامپیوتر بلده و این چیزا ... میگفت میخوان بفرستن تهران !
منظورش رو نفهمیدم کسی هست که توضیح بده ؟
بعد از آموزشی سرباز ها هر کدوم تقسیم میشن و به یه یگان میرن مثلا یکی میفته مخابرات . یکی آشپزی بلده میره یگان خدمات . یکی هیکلش گنده است یا کار تاسیسات بلده میفرستنش یگان پست مهندسی اما ما توی ارتش یه یگان داریم که بخور و بخواب هست و با سرباز هاش بهترین برخورد رو میکنه سرباز هاش از بیگاری معافند کسی کاری به کارشون نداره این ها سرباز های عقیدتی سیاسی هستند که جاهائی مثل کتاب خونه , مسجد و .. پادگان خدمت میکنند و نگهبانی ندارند یا خیلی کم دارند. اگه شما با همسرتون ازدواج کردید(؟!) و عقد نامه دارید ایشون توی شهر خودش یعنی تهران خدمت میکنه و توی تهران توی یگان عقیدتی سیاسی یعنی هر روز ساعت 12-1 خونه !!بله برج 2 اعزام شده ...
یه سوال
موضوع این عقیدتی چیه ؟
چون شوهرم میگفت میخواد کاری کنه که بره جزء اونا به گمونم ( آخه چند سال حوزه درس خونده ) و اینکه کامپیوتر بلده و این چیزا ... میگفت میخوان بفرستن تهران !
منظورش رو نفهمیدم کسی هست که توضیح بده ؟
شانسی نیست . هر سازمانی از یه نیرو امریه میگیره . یعنی بیمارستان بقیت الله از **** , بیمارستان 501 از ارتش , سازمان انرژی اتمی هم از وزارت دفاع . شما از هر جا امریه اتون رو بگیرید بهتون میگن که برگ سبزت رو بیار بده ما . بعد اونجا با توجه به اطلاعات برگ سبز به سازمان **** وظیفه نامه میزنن که محل اعزام این آقا با این مشخصا ت واین برگ سبز اینجا باشه . پس جای نگرانی نداره شما امریه ات رو که گرفتی اونها خودشون کارت رو ردیف میکنن .سلام به دوستان عزیز
والا من فوق مکانیک دارم، برگه سبز اوومده برای 8/1 اعزام به آموزشی هستم
برای امریه اقدام کردم ( انرژی اتمی تو تهران) حالا میخوام بدونم آیا محل آموزشی کجاها میتونه باشه؟
اصلا برای امریه ها محل مشخصی در نظر دارند یا یه امر شانسی هستش؟ و اینکه برای اینکه تهران باشیم واسه آموزشی میشه کاری کرد یا خیر؟
مرسی
شهر خودم كه باشم حداقل ظهرها ميتونم بيام خونهنه آقا جان , این حرف ها نیست که شهر خوبه لب مرز بد . لب مرز خیلی هم خوبه برای خدمت . ارتش که اصلا یگان رزمی نداره که بخواد درگیر بشه . نیروی انتظامی هم ندرتا اتفاقی میفته ولی حسنش به اینه که 40 روز اونجائی 20 روز خونه . یعنی چش رو هم میزاری 40 روزت سر اومده و 20 روز میای خونه . بخاطر همین سریع میگذره برات . ولی شهر خودت باشی دهنت سرویسه نه خواب داری نه خوراک واسه 2 ساعت مرخصی باید منت هزار کس و ناکس رو هم بکشی .
الآن به نظرت USB که برج 8 اعزامه خانومه؟ (USB جان قصد جسارت نداشتم خواستم شفاف سازی کنم).پستای مام که این وسط پیام بازرگانیه و حکم خیار دارن.
هیشکی تحویل نمیگیره .خیالی نیست.ما هم خدای خدمون رو داریم.همه 3سوت جواب این خانمو میدن ولی ما حکم هویجیم.ایشالله که شوهرتون جای توپی بیافته مارم دعا کنید. یا علی.
:hmm:
اگه کسی هم دورمون بود برام اف بذاره.ما 3نفریم از یه محل افتادیم کد75
18.1.88
farzad_1987a@yahoo
اگه بتونی خونه بگیری... آره.شهر خودم كه باشم حداقل ظهرها ميتونم بيام خونه
راستي اگه يه شهر ديگه بيفتي ميشه خونه بگيري و ظهرها بيايي خونه ؟
عزیز جان , اول اینکه جواب پست دادن اجباری نیست ولی علی الحساب میخواید ما جواب این خانم رو ندیم تا شما کارتون راه بیفته .پستای مام که این وسط پیام بازرگانیه و حکم خیار دارن.
هیشکی تحویل نمیگیره .خیالی نیست.ما هم خدای خدمون رو داریم.همه 3سوت جواب این خانمو میدن ولی ما حکم هویجیم.ایشالله که شوهرتون جای توپی بیافته مارم دعا کنید. یا علی.
:hmm:
اگه کسی هم دورمون بود برام اف بذاره.ما 3نفریم از یه محل افتادیم کد75
18.1.88
farzad_1987a@yahoo
چه خونه اومدنی ؟!فقط جنازه ات به خونه میرسه و باید بخابی تا فردا صبح . زجرشم اینه که مهمونی باشه , بازی مهمی باشه , بیرون رفتنی باشه اونقدر خسته ای که نمیتونی هیچ کدوم از این کاره ا رو بکنی و اگرم بکنی لذتی نمیبری ازش !!شهر خودم كه باشم حداقل ظهرها ميتونم بيام خونه
راستي اگه يه شهر ديگه بيفتي ميشه خونه بگيري و ظهرها بيايي خونه ؟