• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شوهر منم که توی بیرجنده ضد آفتاب قوی با خودش برده بود میگفت لاله گوشش از آفتاب زخم شده ...
طفلک پوستش سفیده فکر کنم بعد این دو ماه حسابی برنزه شده باشه !
مرخصی میاندوره رو چه زمانی میدن ؟
1 ماه بعد از اعزام ؟
چون من میخوام برم مکه ... میخوام شوهرم اگه میتونه برای برگشتم بیاد تهران
میتونه بیاد ؟ چند روز میاندوره میدن ؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
مشخص نمیکنه کی میاندوره بدن . در حقیقت غالبا میاندوره ای وجود نداره ولی توی بیرجند من دیدم که بدن . 4-5 رو بیشتر هم نیست . البته معمولا 2-3 روز هم غیبت میکنن . قبلا برای غیبت اضافه خدمت نمیزدن ولی جدیدا اگه فرمانده گروهانش نامرد باشه غیبتش با پرونده اش میفرسته یگانش و اضاف براش محسوب میشه .ضمنا اگه با فرمانده گروهانش هماهنگ کنه میتونه همزمان با بازگشت شما از مکه مرخصی بگیره . راستی همسر شما کی رفته خدمت ؟! برج 2 ؟!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
آخه بدون كارت پايان خدمت هم كه نميشه
نه آقا جان , این حرف ها نیست که شهر خوبه لب مرز بد . لب مرز خیلی هم خوبه برای خدمت . ارتش که اصلا یگان رزمی نداره که بخواد درگیر بشه . نیروی انتظامی هم ندرتا اتفاقی میفته ولی حسنش به اینه که 40 روز اونجائی 20 روز خونه . یعنی چش رو هم میزاری 40 روزت سر اومده و 20 روز میای خونه . بخاطر همین سریع میگذره برات . ولی شهر خودت باشی دهنت سرویسه نه خواب داری نه خوراک واسه 2 ساعت مرخصی باید منت هزار کس و ناکس رو هم بکشی .

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
امروزم برگه سفیدم اومد
کد75 زده
کسی نبودددددددد رفتیما
جا نمونیی

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
آقایانی که می خواهند تو خدمت راحت باشند از همین الان به فکر سهمیه **** باشند .
نیروی انتظامی و ارتش برای سرباز جماعت اصلا ارزش قائل نیستند و مثل یک برده با سرباز رفتار می کنند ولی تو **** حداقل در خیلی از نیروها و یگانهاش با سرباز بهتر رفتار می کنند و تو خیلی از مسائل مثل مرخصی و ... با شما کنار میان.

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی هست که بدونه کد 75(آموزشی وزارت دفاع قزوین)چطور جاییه؟
تو تهران بهترین جاش کجاس که برم دنبالش بیافتم اونجا بعد آموزشی؟کسی می دونه؟
امکان اینکه کچل نباشیم تو یگان هست؟
نزدیکترینش بهمون سر خیابون دبستانه.ولی هتل بودن یا نبودنش رو نمی دونم!!
کسی هست کمک کنه؟
ممنون

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وزارت دفاع هم آموزشیش اردو داره؟
کسی نیست جواب بده

jalalian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشخص نمیکنه کی میاندوره بدن . در حقیقت غالبا میاندوره ای وجود نداره ولی توی بیرجند من دیدم که بدن . 4-5 رو بیشتر هم نیست . البته معمولا 2-3 روز هم غیبت میکنن . قبلا برای غیبت اضافه خدمت نمیزدن ولی جدیدا اگه فرمانده گروهانش نامرد باشه غیبتش با پرونده اش میفرسته یگانش و اضاف براش محسوب میشه .ضمنا اگه با فرمانده گروهانش هماهنگ کنه میتونه همزمان با بازگشت شما از مکه مرخصی بگیره . راستی همسر شما کی رفته خدمت ؟! برج 2 ؟!

بله برج 2 اعزام شده ...

یه سوال
موضوع این عقیدتی چیه ؟
چون شوهرم میگفت میخواد کاری کنه که بره جزء اونا به گمونم ( آخه چند سال حوزه درس خونده ) و اینکه کامپیوتر بلده و این چیزا ... میگفت میخوان بفرستن تهران !
منظورش رو نفهمیدم کسی هست که توضیح بده ؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز
والا من فوق مکانیک دارم، برگه سبز اوومده برای 8/1 اعزام به آموزشی هستم
برای امریه اقدام کردم ( انرژی اتمی تو تهران) حالا میخوام بدونم آیا محل آموزشی کجاها میتونه باشه؟

اصلا برای امریه ها محل مشخصی در نظر دارند یا یه امر شانسی هستش؟ و اینکه برای اینکه تهران باشیم واسه آموزشی میشه کاری کرد یا خیر؟
مرسی

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام به دوستان عزیز
برای امریه اقدام کردم ( انرژی اتمی تو تهران) حالا میخوام بدونم آیا محل آموزشی کجاها میتونه باشه؟

اصلا برای امریه ها محل مشخصی در نظر دارند یا یه امر شانسی هستش؟ و اینکه برای اینکه تهران باشیم واسه آموزشی میشه کاری کرد یا خیر؟
مرسی

آموزشی برای همه یکسان هست، فرقی نداره کجا امریه شده باشی. بنا به اعلام نیاز نیرو و روز تاریخ اعزام از **** وظیفه مرکزی ( تهران ) یه جا برا شما تعیین میشه. آشنا هم نمیتونه کاری بکنه چون الان همه

سیستم ها کامپیوتری شدن و طبق کد ملی شما و یه سری فاکتورهای دیگه محل آموزشی و خدمت ( برای کسایی که امریه نشدن ) انتخاب میشه.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
بله برج 2 اعزام شده ...

یه سوال
موضوع این عقیدتی چیه ؟
چون شوهرم میگفت میخواد کاری کنه که بره جزء اونا به گمونم ( آخه چند سال حوزه درس خونده ) و اینکه کامپیوتر بلده و این چیزا ... میگفت میخوان بفرستن تهران !

معمولا بعد از اتمام دوره آموزشی، تو خود همون پادگان اگر امریه نداشته باشی، ازت تخصص ات رو میپرسن که کی چیکاره هست و چی بلده و این بار محل ادامه خدمت شما توسط یه شخص و چندتا سهمیه و یه کامپیوتر ! تو همون پادگان مشخص میشه.

حالا اگه این وسط شما یه کم ریش بذاری و بری مسجد و قاطی آخوندا و عقیدتی بشه دیگه نونت تو روغنه.

چون حرف آخوند منطقه که معمولا رئیس عقیدتی هم هست ، از دستور فرمانده منطقه ارجع تر هست.

در کل میشه اینجور گفت که همه فرمانده یگان ها و .. نهایتا زیر نظر عقیدتی سیاسی و آخوند منطقه هستن. البته آدم اگه تیز باشه تو هر شرایطی میتونه بهترین استفاده رو ببره که بستگی به عرضه طرف داره.

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بله برج 2 اعزام شده ...

یه سوال
موضوع این عقیدتی چیه ؟
بعد از آموزشی سرباز ها هر کدوم تقسیم میشن و به یه یگان میرن مثلا یکی میفته مخابرات . یکی آشپزی بلده میره یگان خدمات . یکی هیکلش گنده است یا کار تاسیسات بلده میفرستنش یگان پست مهندسی اما ما توی ارتش یه یگان داریم که بخور و بخواب هست و با سرباز هاش بهترین برخورد رو میکنه سرباز هاش از بیگاری معافند کسی کاری به کارشون نداره این ها سرباز های عقیدتی سیاسی هستند که جاهائی مثل کتاب خونه , مسجد و .. پادگان خدمت میکنند و نگهبانی ندارند یا خیلی کم دارند. اگه شما با همسرتون ازدواج کردید(؟!) و عقد نامه دارید ایشون توی شهر خودش یعنی تهران خدمت میکنه و توی تهران توی یگان عقیدتی سیاسی یعنی هر روز ساعت 12-1 خونه !!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
سلام به دوستان عزیز

مرسی
شانسی نیست . هر سازمانی از یه نیرو امریه میگیره . یعنی بیمارستان بقیت الله از **** , بیمارستان 501 از ارتش , سازمان انرژی اتمی هم از وزارت دفاع . شما از هر جا امریه اتون رو بگیرید بهتون میگن که برگ سبزت رو بیار بده ما . بعد اونجا با توجه به اطلاعات برگ سبز به سازمان **** وظیفه نامه میزنن که محل اعزام این آقا با این مشخصا ت واین برگ سبز اینجا باشه . پس جای نگرانی نداره شما امریه ات رو که گرفتی اونها خودشون کارت رو ردیف میکنن .

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پستای مام که این وسط پیام بازرگانیه و حکم خیار دارن.
هیشکی تحویل نمیگیره .خیالی نیست.ما هم خدای خدمون رو داریم.همه 3سوت جواب این خانمو میدن ولی ما حکم هویجیم.ایشالله که شوهرتون جای توپی بیافته مارم دعا کنید. یا علی.
:(
:hmm:
اگه کسی هم دورمون بود برام اف بذاره.ما 3نفریم از یه محل افتادیم کد75
18.1.88
farzad_1987a@yahoo

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
نه آقا جان , این حرف ها نیست که شهر خوبه لب مرز بد . لب مرز خیلی هم خوبه برای خدمت . ارتش که اصلا یگان رزمی نداره که بخواد درگیر بشه . نیروی انتظامی هم ندرتا اتفاقی میفته ولی حسنش به اینه که 40 روز اونجائی 20 روز خونه . یعنی چش رو هم میزاری 40 روزت سر اومده و 20 روز میای خونه . بخاطر همین سریع میگذره برات . ولی شهر خودت باشی دهنت سرویسه نه خواب داری نه خوراک واسه 2 ساعت مرخصی باید منت هزار کس و ناکس رو هم بکشی .
شهر خودم كه باشم حداقل ظهرها ميتونم بيام خونه
راستي اگه يه شهر ديگه بيفتي ميشه خونه بگيري و ظهرها بيايي خونه ؟

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
هیشکی تحویل نمیگیره .خیالی نیست.ما هم خدای خدمون رو داریم.همه 3سوت جواب این خانمو میدن ولی ما حکم هویجیم.ایشالله که شوهرتون جای توپی بیافته مارم دعا کنید. یا علی.
18.1.88
farzad_1987a@yahoo
الآن به نظرت USB که برج 8 اعزامه خانومه؟ (USB جان قصد جسارت نداشتم خواستم شفاف سازی کنم).

شما 2 تا پست زدی جفتش در مورد وزارت دفاعه، من هم از وزارت دفاع هیچ چی نمیدونم، Neo2 هم که خودش گفت ارتشه و جنوب (نه قزوین)، شرلوک عزیز هم که گفت تو عقیدتیه و باقی ماجرا.

با این حساب جواب پست شما رو اگه میدادم باید میگفتم: نمی دونم!

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
اگه بتونی خونه بگیری... آره.

(معمولا به مجرد ها به این راحتی خونه نمیدن، سرباز هم که باشی دیگه نور علی نوره!)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
18.1.88
farzad_1987a@yahoo
عزیز جان , اول اینکه جواب پست دادن اجباری نیست ولی علی الحساب میخواید ما جواب این خانم رو ندیم تا شما کارتون راه بیفته .
در هر صورت پادگان شهید حیدر نیا و وزارت دفاع توی سربازی بهترین مطلق هست . بطوری که توی آموزشی چشمتون به جمال جوجه کباب و کوبیده هم روشن میشه !! اونم در حالی که همدوره هاتون توی ارتش دارن استفراغ میخورن . حتی یه زمانی استخر و اسب سواری هم داشت حیدر نیا !!.در مورد اردو هم باید بگم تو همه نیروها هست . اگه به چیزی اعتیاد نداشته باشی اتفاقا خیلی هم خوش میگذره !!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
چه خونه اومدنی ؟!فقط جنازه ات به خونه میرسه و باید بخابی تا فردا صبح . زجرشم اینه که مهمونی باشه , بازی مهمی باشه , بیرون رفتنی باشه اونقدر خسته ای که نمیتونی هیچ کدوم از این کاره ا رو بکنی و اگرم بکنی لذتی نمیبری ازش !!

بالا