من گفتم مال وظیفه هاست ؟! تا اونجائی که من میدونم 1 سال دوره ی عمومی درجه دارهاست بعد از اون به دوره ی تخصصی رسته فرستاده میشن که بسته به رسته متفاوته . شما احیانا بدون دوره عمومی یهوئی رسته تفنگدار دریائی بهتون دادن ؟! یا اینکه اطلاعات من چون مال دژبان هست صحیح نیست .؟!
نه برادر من اطلاعات شما نقصی نداره.دوره تخصصی چند ماهه و در مقایسه با یک سال دوره زجر آموزشی تفریح هست.
مثلا کسی که میفته رسته مکانیک بسته به اینکه تو موتورخونه بخواد کار کنه یا تکنیسین برق باشه یا ... زمان دورشون فرق داره.
والله ما زمان خدمتمون ما رو اینجوری توجیح کردن که حتی برنامه غذائی هم جزو مسائل حفاظتی حساب میشه چه برسه به شرح دوره ها و ... محل خدمت .
این چیزایی که شما می فرمایید رو 2 ساله داریم به نیروهای جدید میگیم. اگه خاطرتون باشه وقتی تازه وارد هستید به محض ورود کاری میکنن که یه چیزی از آدم بچسبه زیر گلوش. بعدش که قلق دستتون میاد میفهمید اوضاع واقعی چطوری هست و اونجوری که میگن نیست. مخصوصا اگه خودتون کاره ای تو این **** باشید.
برادر من خیلی کشکی تر از اونی هست که تو ذهن شما باقی مونده. یا خیلی اذیتتون کردن یا شما خیلی جدی گرفتی.
البته محض تذکر عرض میکنم خدمتتون که سربازهای بدبخت رعیت پدرتون نیستن که تنبیهش تفریحتون باشه . بخاطر همین بازگشت به خوی حیوانی هست که من از درجه دارهای ارتش متنفرم . یه مشت آدم نفهم , نکبت , هیچی ندار که تفریحشون تنبیه سرباز هاست . البته شما هم بخاطر همین وجهه بد هست که میخواید از ارتش خارج بشید .ولی اینکه شما تفریحات سادیستیکتون رو میاید اینجا جار میزنید مایه تاسفه !!
بنده هم محض اطلاع عرض میکنم خدمتتون
سرباز اسمش با خودش هست. **** مخصوصا ارتش خونه خاله نیست که راحت بیایی چندتا کلاغ پر و حالت شنا بهت بدن و خلاص بشی بری.
سرباز یعنی یه نیروی الاف که باید 2 سال در خدمت **** باشه. هرکجا که انداختنش و هرچیزی هم که بهش دستور بدن موظف به انجامش هست.
تنبیه همه جا هست. ولی برای هر آدمی فرق میکنه. آیا کسی که از فلان دهات دور افتاده اومده خدمت یا آدم فقیر و کم دستی هست فرقی با اون بچه قرتی تهرانی که اگه روزی یه فصل کتک نخوره زبونش کوتاه نمیشه نداره؟
سرباز های اینجا هم اکثرا بومی کرمان هستن. خدایی معرفت بلوچ ها خیلی بیشتر از خیلی شهرهای دیگه هست.
اسم اینو میذارید تفریحات سادیسمی یا هرچیزی من کاری ندارم چون شما اگه تو موقعیتش باشی و هر روز با هزارتا درجه دار و وظیفه نفهم سرو کله بزنی روحیاتت جوری میشه که مجبوری مثل خودشون باشی.
یه خواهش هم از شما و بقیه دوستان دارم. شما که راحت و مفت نشستید ته خونتون و یا دوره سربازی تون تو شهرهای غیر مرزی میفتید درباره **** نظـــر ندید.
اون موقعی که ما رو واسه ***** شورش های شهری یا حمله عبدالمالک ریگی می بردن گشت شما کجا بودی ؟
وقتی نمی دونی الان بری زنده بر میگردی یا مرده یا اینکه فیلم بریده شدن سرت رو عبدالمالک ریگی پخش میکنه تو شهر و با افتخار بهت میگه شیعه از سگ نجس تره یا وهابی ها حکم حلال بودن کشتن شیعه رو میدن شما کجا خدمت میکردی ؟
محض اطلاعتون که بدونید تو جنوب شرقی کشور چی میگذره اینا رو ببینید. لینک زیاده خودتون سرچ کنید :
جنایات عبدالمالک ریگی
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=9WJz7mj-c28&NR=1"]YouTube - ‫تصاوير سربازان اسير ايراني بدست تروريستهاي مالکي‬‎[/ame]
بلوچستان پاکستان و شيوه حملات عبدالمالک ريگي را بهتر بشناسيم...
قتل گروگانهای ناجا توسط عبدالمالک ریگی