• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظر شما این دوره ها مال وظیفه هست ؟!!!
حدودا یه سال آموزشی هست و بعد از تقسیم شدن 5 سال قراردادی شروع میشه. من کادرم، قراردادی 5 ساله فعلا. قطع به یقین تو **** نمی مونم. فعلا حدود 2 سال دیگه دارم تا تموم بشه.
من گفتم مال وظیفه هاست ؟! تا اونجائی که من میدونم 1 سال دوره ی عمومی درجه دارهاست بعد از اون به دوره ی تخصصی رسته فرستاده میشن که بسته به رسته متفاوته . شما احیانا بدون دوره عمومی یهوئی رسته تفنگدار دریائی بهتون دادن ؟! یا اینکه اطلاعات من چون مال دژبان هست صحیح نیست .؟!
عزیزم این چیزایی که من اینجا نوشتم کاملا Public هست. مسائل حفاظتی به رسته من مرتبط نیشه، پس قطعا نه خبر دارم و نه خوشم میاد داشته باشم.

فعلا که آماده باش نیست کار خاصی انجام نمیدیم. فقط یه سری گشت ساحلی و دریا ، نگهبانی و ....
والله ما زمان خدمتمون ما رو اینجوری توجیح کردن که حتی برنامه غذائی هم جزو مسائل حفاظتی حساب میشه چه برسه به شرح دوره ها و ... محل خدمت .

تفریح هم که نداریم اونجا، شبا سربازها رو تنبیه میکنیم ;)
البته محض تذکر عرض میکنم خدمتتون که سربازهای بدبخت رعیت پدرتون نیستن که تنبیهش تفریحتون باشه . بخاطر همین بازگشت به خوی حیوانی هست که من از درجه دارهای ارتش متنفرم . یه مشت آدم نفهم , نکبت , هیچی ندار که تفریحشون تنبیه سرباز هاست . البته شما هم بخاطر همین وجهه بد هست که میخواید از ارتش خارج بشید .ولی اینکه شما تفریحات سادیستیکتون رو میاید اینجا جار میزنید مایه تاسفه !!

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
دوستانی که پادگان 04 بیرجند میرن من از همسرم شنیدم غذا هارو اونجا هیچکس لب نمیزنه
من تو پادگان محمد رسول الله بیرجند بودم شهرش خیلی بده انگار شهر مردس
وقتی از مشهد به طرف بیرجند میری باید 8 ساعت تو راه باشی بعدش راهش کویری هستش
من یک ماه تو دوره مرزبانی بودم پدرم در اومد

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دوستانی که پادگان 04 بیرجند میرن من از همسرم شنیدم غذا هارو اونجا هیچکس لب نمیزنه ... شوهره من یه جعبه کوچیک بیسکوییت برد
یکی دو روز اول آموزشی هیچ کسی غذا نمیخوره ولی بعدش همه عادت میکنن .توی دوره ی آموزشی خود من روز اول هیچ کس لب به غذا نزد ولی در انتها من تنها کسی بودم که غذا نمیخوردم و 2 ماه از بیسکوئیت و آب نبات تغذیه میکردم !!
155fs287321.gif

ضمنا اونجا بوفه هست و در حد بیسکوئیت و کیک و کلوچه و نوشابه میتونن خرید کنن . امیدوارم همسرتون بعد از اتمام آموزشیش اینجا رو نخونه ولی یه بخشی از حرفهائی که براتون تعریف میکنه در افتضاح بودن همه چیز برای اینه که خودش رو براتون لوس کنه (این کاریه که همه ی سرباز ها برای پدر مادر و همسرشون میکنن) وگرنه اونقدر ها هم جای نگرانی نداره .

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
الان تو پایان دوره هستم و خدا رو شکر میکنم که خدمتو بدون هیچ مشکلی تموم کردم ایشلا شنبه میرم برا تسویه و کارت خدارو شکر
خدمت خوب بود هم دوره آموزشی هم دوره کد هم هنگ مرزی تایباد هم لب مرز هم راهنمایی وراننگی جاتون خالی

amirreza_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان از همه شما که مارو راهنمایی میکنید و تجربیاتتان را در اختیار ما میگذارید خیلی متشکرم اما من منظورم پماد یا در واقع دارو بود چون همسرم گفته تمام صورتش پوسته شده وبهداری هم گفته پمادهای لازم را نداره در مورد غذا تمام لیستهایی را که توی پرشین تولز خواندیم را برده ولی اجازه استفاده بهشون ندادن:( بعد یه سوال دیگه به متاهلها هم فقط میان دوره مرخصی میدن؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
من گفتم مال وظیفه هاست ؟! تا اونجائی که من میدونم 1 سال دوره ی عمومی درجه دارهاست بعد از اون به دوره ی تخصصی رسته فرستاده میشن که بسته به رسته متفاوته . شما احیانا بدون دوره عمومی یهوئی رسته تفنگدار دریائی بهتون دادن ؟! یا اینکه اطلاعات من چون مال دژبان هست صحیح نیست .؟!

نه برادر من اطلاعات شما نقصی نداره.دوره تخصصی چند ماهه و در مقایسه با یک سال دوره زجر آموزشی تفریح هست.

مثلا کسی که میفته رسته مکانیک بسته به اینکه تو موتورخونه بخواد کار کنه یا تکنیسین برق باشه یا ... زمان دورشون فرق داره.

والله ما زمان خدمتمون ما رو اینجوری توجیح کردن که حتی برنامه غذائی هم جزو مسائل حفاظتی حساب میشه چه برسه به شرح دوره ها و ... محل خدمت .

این چیزایی که شما می فرمایید رو 2 ساله داریم به نیروهای جدید میگیم. اگه خاطرتون باشه وقتی تازه وارد هستید به محض ورود کاری میکنن که یه چیزی از آدم بچسبه زیر گلوش. بعدش که قلق دستتون میاد میفهمید اوضاع واقعی چطوری هست و اونجوری که میگن نیست. مخصوصا اگه خودتون کاره ای تو این **** باشید.
برادر من خیلی کشکی تر از اونی هست که تو ذهن شما باقی مونده. یا خیلی اذیتتون کردن یا شما خیلی جدی گرفتی.

البته محض تذکر عرض میکنم خدمتتون که سربازهای بدبخت رعیت پدرتون نیستن که تنبیهش تفریحتون باشه . بخاطر همین بازگشت به خوی حیوانی هست که من از درجه دارهای ارتش متنفرم . یه مشت آدم نفهم , نکبت , هیچی ندار که تفریحشون تنبیه سرباز هاست . البته شما هم بخاطر همین وجهه بد هست که میخواید از ارتش خارج بشید .ولی اینکه شما تفریحات سادیستیکتون رو میاید اینجا جار میزنید مایه تاسفه !!

بنده هم محض اطلاع عرض میکنم خدمتتون
سرباز اسمش با خودش هست. **** مخصوصا ارتش خونه خاله نیست که راحت بیایی چندتا کلاغ پر و حالت شنا بهت بدن و خلاص بشی بری.
سرباز یعنی یه نیروی الاف که باید 2 سال در خدمت **** باشه. هرکجا که انداختنش و هرچیزی هم که بهش دستور بدن موظف به انجامش هست.
تنبیه همه جا هست. ولی برای هر آدمی فرق میکنه. آیا کسی که از فلان دهات دور افتاده اومده خدمت یا آدم فقیر و کم دستی هست فرقی با اون بچه قرتی تهرانی که اگه روزی یه فصل کتک نخوره زبونش کوتاه نمیشه نداره؟
سرباز های اینجا هم اکثرا بومی کرمان هستن. خدایی معرفت بلوچ ها خیلی بیشتر از خیلی شهرهای دیگه هست.

اسم اینو میذارید تفریحات سادیسمی یا هرچیزی من کاری ندارم چون شما اگه تو موقعیتش باشی و هر روز با هزارتا درجه دار و وظیفه نفهم سرو کله بزنی روحیاتت جوری میشه که مجبوری مثل خودشون باشی.

یه خواهش هم از شما و بقیه دوستان دارم. شما که راحت و مفت نشستید ته خونتون و یا دوره سربازی تون تو شهرهای غیر مرزی میفتید درباره **** نظـــر ندید.

اون موقعی که ما رو واسه ***** شورش های شهری یا حمله عبدالمالک ریگی می بردن گشت شما کجا بودی ؟

وقتی نمی دونی الان بری زنده بر میگردی یا مرده یا اینکه فیلم بریده شدن سرت رو عبدالمالک ریگی پخش میکنه تو شهر و با افتخار بهت میگه شیعه از سگ نجس تره یا وهابی ها حکم حلال بودن کشتن شیعه رو میدن شما کجا خدمت میکردی ؟

محض اطلاعتون که بدونید تو جنوب شرقی کشور چی میگذره اینا رو ببینید. لینک زیاده خودتون سرچ کنید :

جنایات عبدالمالک ریگی

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=9WJz7mj-c28&NR=1"]YouTube - ‫تصاوير سربازان اسير ايراني بدست تروريستهاي مالکي‬‎[/ame]

بلوچستان پاکستان و شيوه حملات عبدالمالک ريگي را بهتر بشناسيم...

قتل گروگان‌های ناجا توسط عبدالمالک ریگی

Last edited:

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
دوستان از همه شما که مارو راهنمایی میکنید و تجربیاتتان را در اختیار ما میگذارید خیلی متشکرم اما من منظورم پماد یا در واقع دارو بود چون همسرم گفته تمام صورتش پوسته شده وبهداری هم گفته پمادهای لازم را نداره در مورد غذا تمام لیستهایی را که توی پرشین تولز خواندیم را برده ولی اجازه استفاده بهشون ندادن:( بعد یه سوال دیگه به متاهلها هم فقط میان دوره مرخصی میدن؟

مرخصی میان دوره رو همه میتونن بیان

ولی وقتی از مرخصی میان دوره برگردن پادگان تا چند روز بیشتر اذیت شون میکنن. البته همه اینا بعدا واسش خاطره میشه.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
شما اصلا اصلا اصلا نگران این چیزا نباش اول اینکه همسرتون یه ذره داره خودشون براتون لوس میکنه (البته شما هم در حد توان باهاش همدردی کنید ;) ). در ثانی چندین بار هم بنده هم سایر دوستان خدمتتون عرض کردیم که اینا فقط یه بازیه روانیه و بس. هدفش هم ترسوندن سربازه وگرنه نمیتونن 1 گروهان آدم رو که هر کردومشون 10 تا سرهنگ رو میپیچونه بسپرن دست یه الف بچه که! تا چشم به هم بزنید مثل برق و باد میگذره... بازم میگم که اصلا نگران چیزی نباشید و فقط سعی کنید تا حدتوان باهاش ابراز همدردی کنید. (مطمئن باشید جواب میده)

این پوست پوست شدن صورت هم بخشیش به خاطر آفتاب و بخش اعظمش هم به خاطر تغییر درصد املاح موجود در آب هست که عامه بهش در اصلاح "آب به آب شدن" میگن. یعنی آب منطقه ای که ایشون داره الآن ازش استفاده میکنه با اون آبی که مدتها خورده تفاوت داره کمی طول میکشه تا بدن به آب جدید عادت کنه (این برای همه پیش میاد، فقط کم و زیاد داره).

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
این چیزایی که شما می فرمایید رو 2 ساله داریم به نیروهای جدید میگیم. اگه خاطرتون باشه وقتی تازه وارد هستید به محض ورود کاری میکنن که یه چیزی از آدم بچسبه زیر گلوش. بعدش که قلق دستتون میاد میفهمید اوضاع واقعی چطوری هست و اونجوری که میگن نیست. مخصوصا اگه خودتون کاره ای تو این **** باشید.
برادر من خیلی کشکی تر از اونی هست که تو ذهن شما باقی مونده. یا خیلی اذیتتون کردن یا شما خیلی جدی گرفتی.
ما که هیچ وقت جدی نمیگرفتیم ان قضایا رو چون وظیفه زیاد ترسی نداره . ولی کادرهائی ک ابهاشون سر و کار داشتم معمولا اجمقانه ترین چیز ها رو هم از ترسشون مخفی میکردن !! و البته حق هم داشتن شما اگه توی ارتشی حتما میدونی که اگه چوب کبریت ازت بیگیرن معمولا اینطوری بهت تفهیم میکنن که با این چوب کبریت کدوم دینامیت رو میخواستی آتیش بزنی !؟.

بنده هم محض اطلاع عرض میکنم خدمتتون
سرباز اسمش با خودش هست. **** مخصوصا ارتش خونه خاله نیست که راحت بیایی چندتا کلاغ پر و حالت شنا بهت بدن و خلاص بشی بری.
سرباز یعنی یه نیروی الاف که باید 2 سال در خدمت **** باشه. هرکجا که انداختنش و هرچیزی هم که بهش دستور بدن موظف به انجامش هست.
تنبیه همه جا هست. ولی برای هر آدمی فرق میکنه. آیا کسی که از فلان دهات دور افتاده اومده خدمت یا آدم فقیر و کم دستی هست فرقی با اون بچه قرتی تهرانی که اگه روزی یه فصل کتک نخوره زبونش کوتاه نمیشه نداره؟
سرباز های اینجا هم اکثرا بومی کرمان هستن. خدایی معرفت بلوچ ها خیلی بیشتر از خیلی شهرهای دیگه هست.
آقای محترم این ها رو واسه من نگو . من با امثال شما 2 سال زندی کردم و میدونم ارتشی جماعت به هیچ وجه هدف خیر از این کار هاش نداره . شکر خدا عقیدتی مستقل از سازمان ارتشه و کادری ها مثل سگ ازش حساب میبرن (البته تو حرف میگن نههههههههه عقیدتی عددی نیست ولی وای به روزی که یه سرباز بره عقیدتی رنگ و رو میشه گچ) وگرنه معلوم نبود چه بلاهائی سر سربازها میاوردین . آخرشم اگه قرار باشه سر کسی بریده بشه اون سر سربازه نه سر شماها .
البته ببخشید جمع بستم ها , چون ممکنه شما مثل کسائی که من میشناسم نباشید ولی در هر صورت خودتون خیلی چیز ها رو میدونید و نیازی نیست که من چیزی بگم .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام دوستان
من الان دانشجو هستم احتمالا حدود 1 سال ديگه بايد برم سربازي
چند سوال خدمتتون داشتم
اينكه ميگن اگه طرف مناطق مرزي بيفتيم (خصوصا بلوچستان پيش ريگي و .... ) فرار كنيم بهتره درسته ؟
شنيدم اونجاها روزي چند تا سرباز كشته ميشه و اصلا امنيت جاني نداره
من تصميم گرفتم اگه اونجاها افتادم اصلا سربازي نرم و قيدش رو بزنم
خدا كنه يه جوري بشه من سربازيم ول بشه :( يعني ميشه ؟
اي خدااااااااا
154fs232528.gif
154fs232528.gif

آخه كي ميره 2سال خودش رو الكي درگير كنه و وقتش رو هدر بده

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
پوسته دادن صورت کاملا طبیعیه . بیرجند یه منطقه کویری بد آب و هواست و توی ارتش به سرباز میگن گل آفتابگردون یعنی همیشه باید صورتش رو به آفتاب باشه و بسوزه . شاید برای شما قابل باور نباشه ولی کسی که صورتش سفید باشه رو اگه ببینن تنبیهش میکنن چون نشونه ی اینه که داریه میپیچونه . توی اون آفتاب هم طبیعیه که پوست شروع به ریزش کنه . توی آموزشی ما , اکثر بچه ها لاله ی گوششون زخم شده بود از بس آفتاب خورده بود توی صورتشون !!
مسئله دوم اینه که آوردن غذا و خوردنی مثل تن ماهی و آجیل به پادگان مطلقا آزاده . اگه چیزی ازش گرفتن بهتره بره بازرسی پادگان تا به وضعش رسیدیگ کنن . شاید کسی داره از جدید بودنش سو استفاده میکنه !!

amirreza_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از همه شما دوستان :blush:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
بنده هم برای شما متاسفم

با خواندن پست بعدی شما تاسف را هم برای شما زیاد دیدم

خصلت **** همینه!به صورت رده ای از بالا تا به پایین زور گفته میشه و در نهایت تبدیل به عقده میشه که شما سر سرباز خالی کنی.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
ما که هیچ وقت جدی نمیگرفتیم ان قضایا رو چون وظیفه زیاد ترسی نداره . ولی کادرهائی ک ابهاشون سر و کار داشتم معمولا اجمقانه ترین چیز ها رو هم از ترسشون مخفی میکردن !! و البته حق هم داشتن شما اگه توی ارتشی حتما میدونی که اگه چوب کبریت ازت بیگیرن معمولا اینطوری بهت تفهیم میکنن که با این چوب کبریت کدوم دینامیت رو میخواستی آتیش بزنی !؟

این چیزا طبیعی هست و همینه که منو هم اذیت میکنه. اگه بخوان اذیتت کنن به قول شما به یه چوب کبریتت هم گیر میدن و همونو واست پرونده میکنن.
من شخصا نه عقیدتی رو حساب میکنم و نه هیچ موقع حساب کردم. چون از همون اول از **** و نظامی دل خوشی نداشتم و الان هم ندارم و چون قرار هم نیست بمونم که رسمی بشم از بقیه آزادتر هستم.
جا نماز هم آب نمیکشم، یه عالمه توبیخی رو پروندم دارم. از کتک زدن فرمانده یگان گرفته تا بازداشت در یگان و زندانی و بازداشتگاه و ... الان هم 12 روز اومدم مرخصی برگردم هم یه راست باید برم بازداشتگاه و بعدش هم دادسرا واسه یه سری مسائل ....
به هر حال چرخ روزگار بر وفق مراد نچرخید و به جای اینکه من الان پایان خدمت دستم باشه ارتشی قراردادی شدم.

ولی وای به روزی که یه سرباز بره عقیدتی رنگ و رو میشه گچ) وگرنه معلوم نبود چه بلاهائی سر سربازها میاوردین . آخرشم اگه قرار باشه سر کسی بریده بشه اون سر سربازه نه سر شماها .

من خودم به شخصه سرباز نمی زنم. چون به هر حال هرچی باشه اونم پسر پدرشه و غرور داره.
اما سو تفاهم پیش نیاد. کتک زدن با تنبیه فرق داره. به بچه سرتق ها زیاد گیر میدم.
یه سرباز داریم شیرازی هست و الان آخرای خدمتشه، قد و قواره کوچیکی هم داره ولی روش زیاده. کل هم یگانی هاشو اذیت میکنه. خوب اینو عملا باید ... یید وگرنه نظم رو از بین میبره.

به هر حال ارتش متشکل از آدم های خوب و بدی هست که متاسفانه بدهاش به خوباش می چربه.
در اون مورد آخری هم یه سرچی درباره انفجار اتوبوس نظامی ها به دست گروهک جندالله در سیستان و بلوچستان بزنید تا ببینید کی ها همیشه در خطر هستند.
اون سربازها هم که خبرشون اومد بیرون برا نیرو انتظامی هست و کسایی هستن که تو پاسگاه های مرزی خدمت میکنن.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
سلام دوستان
من الان دانشجو هستم احتمالا حدود 1 سال ديگه بايد برم سربازي
چند سوال خدمتتون داشتم
اينكه ميگن اگه طرف مناطق مرزي بيفتيم (خصوصا بلوچستان پيش ريگي و .... ) فرار كنيم بهتره درسته ؟
شنيدم اونجاها روزي چند تا سرباز كشته ميشه و اصلا امنيت جاني نداره
من تصميم گرفتم اگه اونجاها افتادم اصلا سربازي نرم و قيدش رو بزنم
خدا كنه يه جوري بشه من سربازيم ول بشه :( يعني ميشه ؟
اي خدااااااااا
154fs232528.gif
154fs232528.gif

آخه كي ميره 2سال خودش رو الكي درگير كنه و وقتش رو هدر بده

بهت پیشنهاد میدم اگه افتادی همچین جایی نری.

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
خصلت **** همینه!به صورت رده ای از بالا تا به پایین زور گفته میشه و در نهایت تبدیل به عقده میشه که شما سر سرباز خالی کنی.

دقیقا همینطوره. انکار نمیکنم.همون سرباز مظلومی هم که شما ازش دم میزنید خودش 2 ماه ارشد تر بشه، میبینید که با دوره های بعدیش چیکار میکنه و چطوری اذیتشون میکنه.

آدم باید واقع بین باشه، زیاد کردن یا کم کردن ابراز تاسف دردی رو از هیچکی دوا نمیکنه.

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه آش خورا از چس ماها تا پایه خدمتیا
آقا مام 20 روز دیگه میریم که کچل شیم
اگه کارم 100% ردیف باشه آموزشی قزوین افتادم وزارت دفاع
نبوددددددددددددددددددد قزویننننننننننننننننننن..:f34r::rolleyes:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها