amirreza_a
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 14
- لایکها
- 0
سلام خواستم از راهنمایهای خوبتون تشکر کنم همسر م تماس گرفت
فكر نكنم اين جور باشه از چند نفر سوال كردم
تا داخل پادگان نري و اسموتو ننويسي غيبت نمي خوري
دوست من دقيقا همين كار كرد و اصلان غيبت هم نخورد.
خواهش میکنمسلام خواستم از راهنمایهای خوبتون تشکر کنم همسر م تماس گرفت![]()
اگه کسی برگه سبز رو تحویل یگان بده و نره غیبت میخوره برای تمدید دوباره هم باید یه نامه ار پادگان آموزشی بیاره که اونجا خودشرو معرفی نکرده و وسایلش رو تحویل نگرفته...اونا نگران این هستن که طرف وسایل رو کش رفته باشه!!!!
دوست من رفته بود داخل پادگان و حال و هوای اونجا که دیده بود وادارش کرد که خودشو ننویسه اسمش در پادگان و برگشت خونه و ماه بعد براش برگ سبز تازه اومد و غیبتی هم نخورد. دو سه نفر دیگه هم گتن که تا داخل پادگان خودتو معذفی نکنی غیبت نمی خوری.... ازسوی دیگر شما اعتقاد داری که غیبت می خوری حالا کدومش باید باور کرد. ایا دیر برای من نامه ای نخواهد آمد از تهران؟ ایا برگ سبز نخواهد مد.:wacko:
عجله نکنید، به زودی برای مرخصی بر میگرده خونه و هر چی خواستین میتونید بهش بدین.سلام ببخشید من میخواستم بپرسم که اگر وسیله ای بفرستم پادگان به دست همسرم میرسه یانه؟
شما به اینا میگید آموزش ؟ !!!! :lol:
ببخشید ها، ولی در مقابل آموزشی که ما تو نیرو دریایی ( دوره تفنگدار دریایی ) دیدیم، آموزش سربازی که هتل هست دیگه.
یک سال دوره داشتیم، دوره غواصی، چتربازی، سنگوردی، زنده ماندن در شرایط سخت، جنگ های تن به تن، دوره تیراندازی در شب، دوره موتورسواری، ورزش های رزمی، جنگ شبانه، دوره نفنگدار سبک، خنثی کردن مین ،
و از همه وحشتناک تر هفته اسارت.
تو هفته اسارت یه هفته آزمایش ات میکنن ببینن تو شرایط جنگی چقدر زبونت دووم داره و اعتراف میکنی یا نه.
نوبت به من که رسید نشوندنم رو صندلی، دستامو دستبند کردن از پشت، نامردا یکی شون جفت پا رفته بود رو دستام اون یکی هم چیزامو میکشید:lol:
پلاستیک کردن تو سرم کلی زدنم، آخرش هم اشک آور کردن زیر پلاستیک تو کلمون تا اونجات میسوزه ....
با فندک اتمی هم بازوم رو سوزوندن یه خورده ...
یه نصیحت به همه پسرا : تو دوره آموزش از 2 چیز واقعا بترسید :
1- از دعوا با لـــرها ( رو لج بیفتن امکان نداره راستی راستی اونجات رو نکنن ! )
2- از افتادن محل خدمتتون به کنارک ( استان سیستان و بلوچستان )
در مورد دومی رو باید عرض کنم که اگه اونجا بیفتید سرباز خودمون هستید :lol: و دوره آموزشیتون ما درخدمتتون هستیم ( به نحو احسنت با پذیرایی !)
سلام عزیز...سلام دوست عزیز.رشته ات چی هست؟؟؟تهرانی؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید اونوقت شما وظیفه هستید ای کادر ؟! اگه وظیفه اید که تا این دوره ها رو تموم کنی 18 ماه خدمت تموم شده رفته . اگه کادر هم هستید حتما یه دوره هائی هم برای حفاظت اطلاعات براتون گذاشتن که نیاید اینجا جار بزنید . در هر صورت این دوره هایی که شما میگید رو من فقط برای کلاه سبز های نوهد شنیدم !!شما به اینا میگید آموزش ؟ !!!! :lol:
ببخشید ها، ولی در مقابل آموزشی که ما تو نیرو دریایی ( دوره تفنگدار دریایی ) دیدیم، آموزش سربازی که هتل هست دیگه.
یک سال دوره داشتیم، دوره غواصی، چتربازی، سنگوردی، زنده ماندن در شرایط سخت، جنگ های تن به تن، دوره تیراندازی در شب، دوره موتورسواری، ورزش های رزمی، جنگ شبانه، دوره نفنگدار سبک، خنثی کردن مین ،
و از همه وحشتناک تر هفته اسارت.
تو هفته اسارت یه هفته آزمایش ات میکنن ببینن تو شرایط جنگی چقدر زبونت دووم داره و اعتراف میکنی یا نه.
نوبت به من که رسید نشوندنم رو صندلی، دستامو دستبند کردن از پشت، نامردا یکی شون جفت پا رفته بود رو دستام اون یکی هم چیزامو میکشید:lol:
پلاستیک کردن تو سرم کلی زدنم، آخرش هم اشک آور کردن زیر پلاستیک تو کلمون تا اونجات میسوزه ....
با فندک اتمی هم بازوم رو سوزوندن یه خورده ...
یه نصیحت به همه پسرا : تو دوره آموزش از 2 چیز واقعا بترسید :
1- از دعوا با لـــرها ( رو لج بیفتن امکان نداره راستی راستی اونجات رو نکنن ! )
2- از افتادن محل خدمتتون به کنارک ( استان سیستان و بلوچستان )
در مورد دومی رو باید عرض کنم که اگه اونجا بیفتید سرباز خودمون هستید :lol: و دوره آموزشیتون ما درخدمتتون هستیم ( به نحو احسنت با پذیرایی !)
سلام ببخشید من میخواستم بپرسم که اگر وسیله ای بفرستم پادگان به دست همسرم میرسه یانه؟
ببخشید اونوقت شما وظیفه هستید ای کادر ؟! اگه وظیفه اید که تا این دوره ها رو تموم کنی 18 ماه خدمت تموم شده رفته . اگه کادر هم هستید حتما یه دوره هائی هم برای حفاظت اطلاعات براتون گذاشتن که نیاید اینجا جار بزنید . در هر صورت این دوره هایی که شما میگید رو من فقط برای کلاه سبز های نوهد شنیدم !!
دوستانی که پادگان 04 بیرجند میرن من از همسرم شنیدم غذا هارو اونجا هیچکس لب نمیزنه ... شوهره من یه جعبه کوچیک بیسکوییت برد