اول شدم!!!
هه هه هه...
می بینم که من زود تر از بچه های دیگه (مرزن آباد) رسیدم خونه...
خدایی 4 روز واسه میان دوره کمه.اما چاره چیه؟
نبود 25 روز دیگه؟...
مهدی چاقال(گروهان ایثار) رسیدی ندا بده.
سلام
اقا یکم در مورد این مرزن اباد بتعریف ببینیم چه جوریاست
زیاد سختگیری کردند؟!!!
اب و هوا و خلاصه هرچی به نظرت مهمه در مورد مرزن اباد بگو
مرسی
این دوره که ما بودیم سختگیر ترین دوره اشون بوده(به قول کادری هاشون)اما فقط 2 هفته اول که آموزش رژه دارند یکم سخته.بعدش که دستت بیاد میگی خدا کنه بقیه اش هم اونجا بیوفتی.هتل ادیبی 5 ستاره است!!
چه دوره ای اونجا افتادی؟تاریخ اعزامت کی؟بگو تا بهت بگم...![]()
مرسی
والا هنوز مشخص نیست
ولی به احتمال زیاد 1/4 یا 1/6(بند پ)
درجه ؟! سرباز دیپلمه درجه نداره !!مگه دوره کد بخوره که میشه گروهبان 3 که زیاد فرقی هم با سرباز نداره !!سلام دوستان گرامی
اقا یک سوال من تاریخ 18 اعزام هنوز جا خدمت تعیین نکردن یک نامه فرستادن گفتن 18 تیر بیا همون میدان افسریه .... چون کارت سبز دارم چی میشه
کلا چون درجه دارم امکان داره تهران بیافتم و بتونم خونه بیام (دیپلم هستم)
آب و هوای مرزن آباد خوبه(الان!)پادگانش هم آخرتشه.خیلی با صفاست.کوه های سرسبز دور تا دورش.از دیدن طبیعتش سیر نمیشی.غذا هاش هم زیاد بد نیست.
دوستان کسی خبر داره برگه سفیده اعزامی های 1/4 اومده یا نه؟
سلام من 18/3 اعزامم افتادم کد 28 نیروی هوایی ارتش بابلسر . چطوره نیروی هوایی ؟ خوبه کلا" ؟ دیپلم دارم . محل زندگیمم نوره که با بابلسر نیم ساعت فاصله داره . 5 شنبه جمعه میفرستن خونه؟ دوشنبه اعزامم آیا میگن برین شنبه بیاین؟ لطفآ راهنماییم کنین . 8 روزه دیگه اعزامم توروخدا
سلام من 18/3 اعزامم افتادم کد 28 نیروی هوایی ارتش بابلسر . چطوره نیروی هوایی ؟ خوبه کلا" ؟ دیپلم دارم . محل زندگیمم نوره که با بابلسر نیم ساعت فاصله داره . 5 شنبه جمعه میفرستن خونه؟ دوشنبه اعزامم آیا میگن برین شنبه بیاین؟ لطفآ راهنماییم کنین . 8 روزه دیگه اعزامم توروخدا
نیرو هوایی به نسبت بهتر از زمینی یا ستاد مشترکهسلام من 18/3 اعزامم افتادم کد 28 نیروی هوایی ارتش بابلسر . چطوره نیروی هوایی ؟ خوبه کلا" ؟ دیپلم دارم . محل زندگیمم نوره که با بابلسر نیم ساعت فاصله داره . 5 شنبه جمعه میفرستن خونه؟ دوشنبه اعزامم آیا میگن برین شنبه بیاین؟ لطفآ راهنماییم کنین . 8 روزه دیگه اعزامم توروخدا
سلامشروین تو کهریزک بودی ؟!
خب بستگی داره به پادگانتیعنی کلا" نیروی هوایی چطوره؟ وضع بهداشتیش چطوره؟ میشه نگران نبود؟ غذاهاش چی؟ بومیارو نمیزارن 5شنبه جمعه بیان؟
در مورد تعطیلینه اصلا" قضا واسم مهم نیست راستشو بخای مهمترین چیز واسم اینکه 5 شنبه جمعه ها ولمون کنن مخصوصا" من که ااز اونجا (بابلسر) تا شهرمون ( نور ) نیم ساعت بیشتر نیست . بعدش راستی میگن هرکی نیروی هوایی میوفته بعد اموزشی خدمتش راه دوره راسته ؟:hmm: