• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورت از تعطیلی چیه ؟ همون جمعه هارو میگی یا تعطیلی های دیگه ؟ خودتم نیروی هوایی بودی؟ راستی اولین روز بعده تقسیم لباس میفرستنمون بریم چند روزه دیگه بیایم یا نه؟ اگرم بخان بفرستن لیسانسو غیر لیسانس داره ؟ یعنی همرو میفرستن دیگه؟ ؟؟؟؟؟؟ سرتم درد اووردم نه؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
منظورت از تعطیلی چیه ؟ همون جمعه هارو میگی یا تعطیلی های دیگه ؟ خودتم نیروی هوایی بودی؟ راستی اولین روز بعده تقسیم لباس میفرستنمون بریم چند روزه دیگه بیایم یا نه؟ اگرم بخان بفرستن لیسانسو غیر لیسانس داره ؟ یعنی همرو میفرستن دیگه؟ ؟؟؟؟؟؟ سرتم درد اووردم نه؟
هر تعطیلی رسمی ای بود ماهم میرفتیم خونه
نه من ستاد مشترک بودم ولی معمولا رفتارشون یکی هست

بله بعد از تقسیم لباس میفرستن برید چند روز دیگه بیاید
معمولا هم فرقی بین دیپلم و لیسانسو ... نیست

نه بابا راحت باش خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا" ممنونم . راستی من 2 شنبه هفته دیگه اعزامم موهامو بزنم برم یا نه ؟؟ گیر میدن نزنی همون روز یا میگن اون روز اومدین بزنین ؟ دژبان خودش سربازه؟ آدم چطور میشه خودشو بکنه دژبان؟ در ضمن کامپیوترم بلدم راننده هم هستم . چه مسولیتی بگیرم ؟ اصلا" تو اموزشی میشه مسولیت گرفت مثل راننده یا منشی یا واسه خدمته؟

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیکلمم درشته 110 وزنمه 175 قدم دژبان میشم؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
واقعا" ممنونم . راستی من 2 شنبه هفته دیگه اعزامم موهامو بزنم برم یا نه ؟؟ گیر میدن نزنی همون روز یا میگن اون روز اومدین بزنین ؟ دژبان خودش سربازه؟ آدم چطور میشه خودشو بکنه دژبان؟ در ضمن کامپیوترم بلدم راننده هم هستم . چه مسولیتی بگیرم ؟ اصلا" تو اموزشی میشه مسولیت گرفت مثل راننده یا منشی یا واسه خدمته؟
تو آموزشی مسئولیت خاصی نمیدن
نهیات مسئول آسایشگاه و ... هست و بقیه مسئولیت ها واسه بعد از آموزشی هست
دژبان هم مربوط به بعد از اموزشی میشه
و بسته به نظر فرمانده گروهان انتخاب میشن معمولا

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس کلا" میشه امیدوار بود به نیروی هوایی ؟ راستی به ترتیب کدوم ارگان ها بهتره ما که افتادیم نیروی هوایی ولی میخام بدونم کلا"

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
پس کلا" میشه امیدوار بود به نیروی هوایی ؟ راستی به ترتیب کدوم ارگان ها بهتره ما که افتادیم نیروی هوایی ولی میخام بدونم کلا"
والا خب ماکه مثلا هوایی رو نرفتیم نمیتونیم زیاد نظر بدیم
ولی طبق شنیده هامون هوایی از بقیه بهتره
و زمینی از همه بدتره

و مثلا باز **** خیلی بهتر از ارتشه

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آدم خون گرمی نیستم زیاد یعنی تو پیدا کردن دوست جدید ولی کلا" خیلیم شوخم با دوستام به قولشون با مرامم . فکر میکنی با این اخلاق اونجا چطور میشه؟ یعنی اونجا با بیرون فرق میکنه ؟ راحت تر میشه ارتباط بر قرار کرد و دوست پیدا کرد ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من آدم خون گرمی نیستم زیاد یعنی تو پیدا کردن دوست جدید ولی کلا" خیلیم شوخم با دوستام به قولشون با مرامم . فکر میکنی با این اخلاق اونجا چطور میشه؟ یعنی اونجا با بیرون فرق میکنه ؟ راحت تر میشه ارتباط بر قرار کرد و دوست پیدا کرد ؟
منو هرکی میبینه فکر میکنه باهاش قهرم انقدر که نمیتونم رابطه برقرار کنم
ولی تو سربازی با تمام بچه های آسایشگاه دوست بودم ینی همه اینجوری بودنا نه فقط من
یه اکیپم واسه خودمون داشتیم ته آسایشگاه که واقعا اگه بخاطر اون نبود تحمل آموزشی خیلی سخت میشد

آموزشی یه جو خاصی داره همه با هم دوستن و به هم کمک میکنن
خیلی وقتا بچه ها جای همدیگه نگهبانی میدادن نصفه شب
کلا خیلی با مرام میشن بچه ها
واسه همین نیاز نیست زیاد خودتو اذیت کنی
نا خودآگاه با همه رفیق میشی

ولی بعدش همه زیر آب میزنن

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خوبه دمت گرم خیالمو راحت کردی نمیدونی چقدر این چند روزه از بس استرس داشتم اعصابم خورد بود. راستی من کد 28 خورده برگم تو اینترنت هیچی پیدا نکردم یعنی تو بقیه کد ها اصلا" 28 نبود رفتم **** وظیفه شهرمون گفتن نیروی هوایی بابلسر . بعد الظهر ترسیدم اشتباه بشه دوباره رفتم پرسیدم بازم گفت همون / حالا حتمی همونه ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خیلی خوبه دمت گرم خیالمو راحت کردی نمیدونی چقدر این چند روزه از بس استرس داشتم اعصابم خورد بود. راستی من کد 28 خورده برگم تو اینترنت هیچی پیدا نکردم یعنی تو بقیه کد ها اصلا" 28 نبود رفتم **** وظیفه شهرمون گفتن نیروی هوایی بابلسر . بعد الظهر ترسیدم اشتباه بشه دوباره رفتم پرسیدم بازم گفت همون / حالا حتمی همونه ؟
والا منکه نمیدونم کجا میشه
ولی وقتی گفته همونه حتما همونه
زیاد وسواس نداشته باش
همچین چیز خاصی هم نیست بر خلاف تفکر همه که میترسن

راستی در مورد موی سر سوال کرده بودی

بهتره کوتاه کنی
روز اول که توجیه میکنن و لباس میدن کاری به مو ندارن
ولی یهو میبینی برای زهره چشم گرفتن با کسایی که موشون بلنده بد برخورد میکنن
کلا سعی کن هر کاری رو قبل از اینکه بهت بگن انجام بدی
چون یهو میبینی یه ... که تو آدمشم حساب نمیکنی یهو برمیگرده یه چیز بهت میگه سر بند پوتین
اینو بدون همیشه کسی که تو چشمه سر یه چیز جزیی تنبیه میشه
ولی ممکنه کسی که زیاد تو چشم نیست یه کار ناجورم بکنه فقط با یه اخم مشکلش حل بشه
مثلا من خودم جزو شرترینا بودم تو آموزشی ولی اصلا خودمو تو چشم نمیذاشتم
یهو یه نر واسه یه پوتین خاکی کلی جریمه میشد و میشد نگهبان روز تعطیل
ولی من چون به نظر آروم میومدم توی پست خوابیده بودم فقط با یه اخم مشکل حل شد
یا یه بار پاس بخش بودم یادم رفته بود واسه نگهبانا غذا نگه دارم و یادم رفته بود برم از سر پست بیارمشون :دی ولی فقط یه اخم کرد بهم :دی
ببخشید زیادحرف میزنم فقط میخوام تجربیاتمو بگم که راحت باشی

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا این حرفا چیه دمت گرمه دیگه داداش به جای اینکه من معذرت بخام تو اینو میگی . نوکرتم آقایی . اگه حوصلشو داری یکم در مورد اینکه کلا" اخلاقو برخوردمون تو آموزشی چطور باشه واسم صحبت کن . هم تو برخورد با دوستا هم بقیه بچه ها هم فرمانده ها و ارشد و دژبانو این مافوقا دیگه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نه بابا این حرفا چیه دمت گرمه دیگه داداش به جای اینکه من معذرت بخام تو اینو میگی . نوکرتم آقایی . اگه حوصلشو داری یکم در مورد اینکه کلا" اخلاقو برخوردمون تو آموزشی چطور باشه واسم صحبت کن . هم تو برخورد با دوستا هم بقیه بچه ها هم فرمانده ها و ارشد و دژبانو این مافوقا دیگه
در مورد دوستات که خودت میدونی
ولی با فرمانده یا مربی اصلا بد برخورد نکن
خب احترام فرمانده که واجبه هم بزرگتره هم بنده خدا بالاتره
ولی مربی ها بعضی هاشون عقده این
خب خودشونم وظیفه هستن
و خیلی وقتا عقده ای هستن و باهات لج میکنن
کلا سعی کن احترامشونو نگه داری

آما دژبان :
اکثرا دژبان ها عقده ای هستن (دور از جون دژبان های مقیم پیتی)
ینی فکر میکنن دیگه کی هستن
حتی بعضی وقتا میری مرخصی میای کلی اذیت میکنن الکی میگردن گیر میدن
بشین پاشو میدن و ...
اصلا باهاشون کل کل نکن
اکثرا این حرفو میزنن به اموزشیا که من باباتم سعی کن اصلا جواب ندی وگرنه بد اذیتت میکنن
ینی با فرمانده دربیوفت ولی با دژبان نه

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم داداش . اگه بازم تو این چند روز باقیمونده سوال داشتم میزارم تو سایت . خیلی حال دادی فعلا" خدا نگهدار

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم داداش . اگه بازم تو این چند روز باقیمونده سوال داشتم میزارم تو سایت . خیلی حال دادی فعلا" خدا نگهدار

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

rezidentevilone

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي بينم كه مشتاق رفتن به خدمت سربازي هستيد و در دل ثانيه شماري مي كنيد . اميدوارم اين تاپيك به شما كمك كنه و يه پيش زمينه كوچولو به دست بياريد .
:)

چه چيز همراه خود ببريم ؟ ( مخصوص هواي گرم و تابستان )
1- يك ساك كوچك
2- شامپو ، ليف و يك عدد صابون
3- يك بسته كيسه فريزر و تعدادي كيسه هاي بزرگ تر
4- چشم بند خواب و ماسك صورت ( اگر به گرد و خاك و پتوهاي پشمي حساسيت داريد )
5- يك بشقاب پلاستيكي ، ليوان بزرگ دسته دار پلاستيكي ( ابتدا در آن چايي بريزيد ببينيد دستتان را نمي سوزاند !) ، يك عدد چاقوي پلاستيكي هميشه در جيبتان باشد ، فلاسك هاي كوچك دستي هم اگر بخواهيد به ديگران بدهيد برايتان چايي بيارند بسيار مناسب است .
6- لباس زير شامل 1 عدد شورت سفيد بدون طرح!( در موقع حمام رفتن بايد شورت نظامي كاملا سفيد تنتان باشد ) ، 2 زير پوش سفيد بدون طرح ( ايضا ) ، همان جورابي كه پايتان مي كنيد و به پادگان مي رويد ، دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند ، كفشي كه پايتان هست . هيچ پيژامه و لباس خوابي نبريد چون بايد با همان لباس هايي كه تنتان است و در خاك غلط مي زنيد به خواب برويد و امكان تعويض لباس نداريد .
7- 2 متر كش پهن و نواري براي گت كردن شلوار ، بستن به در يقلوي و كاربرد هاي ديگر
8- سوزن و نخ
9- 2 عدد قفل : يكي اندازه متوسط براي بستن در كمد ( اگر گيرتان آمد !) يكي قفل خيلي كوچك جهت قفل كردن زيپ ساك ( ساك نظامي دو زيپ دارد كه كنار هم هستند و اين قفل بايد از سوراخ زيپ ها رد شود )
10- مجله جدول ، كتاب شعر ، كتاب كت و كلفت نبريد كه حوصله خواندن نخواهيد داشت / دفتر خاطرات ( صفحه اول مي نويسيد امروز صبح ساعت سه و نيم بيدار شدم ، رفتم نماز خوندم ، صبحانه خوردم و ...و ساعت 10 خوابيدم . سپس 59 صفحه بعد را ايضا مي زنيد !! )
11- در باز كن
12- نمك و نمكدان
13- يك شيشه آبليمو به همراه يك شيشه شكر و مقداري خاك شير .
14- مقدار زيادي شيشه ها و قوطي هاي كوچولو كه در آن مواد مورد نيازتان را بريزيد و به راحتي در جيبتان حمل كنيد . مثلا همين آبليمو را در شيشه كوچكي بريزيد به غذاخوري ببريد چون اگر شيشه پر بزرگ ببريد دوستان الطفات مي كنند و نهايتا يك شيشه خالي مي ماند .
15- داروهاي مورد نيازتان و داروهاي تقويتي شامل : 3 بسته قرص جوشان كه خيلي حياتي است ، قرص روغن ماهي ، شربت ضد سرفه اكسپكتورانت ، تعدادي قرص سرماخوردگي ، استامينوفن ( قايم كنيد ) ، بروفن ( قايم كنيد كه پيدا نكنند ) ، قرص اسهال همراه خود نبريد چون جلوگيري به اين نحو بسيار خطرناك مي باشد ( نهايتا 2 عدد ) ، قطره نفازولين ، ويتامين ad ، كرم ضد آفتاب .
16- چسب قطره اي و چسب نواري خيلي مورد نياز است .
17- اسپري زير بغل ، عطر ، مام .
18- يك عدد تيغ ژيلت يكبار مصرف ( قايم كنيد )
19- دستمال براي تميز كردن عينك
20- مسواك و خمير دندان ( البته بعدا به شما مي دهند )
21- جوراب زنانه مشكي در پوتين راحت تر است
22- صابون جيبي
23- اگر تخمش رو داريد موبايل كه شبها با زيدتون sms بازي كنيد .( فقط مطلقا كسي نفهمه كه قبض موبايلتون يهو 300 تومن ميشه )
24- آينه كوچك ، نخ دندون ، دستمال جيبي پارچه اي ( هنگام زدن گاز اشك آور روي صورت قرار دهيد
25- مقدار كمي قند ، نبات ، چاي كيسه اي همراه نبريد چون دم در از ما گرفتن .
26- ناخنگير بدون چاقو ، كرم ترك پا ،
27- مقداري ترشي ليته در ظرفي كوچك با در محكم
28- لواشك و برگه زردآلو براي موقع **** جمع و رژه ، يك بسته قرص relax بسيار مقيد است . مقداري هله هوله .
29- پودر شربت فوري اگه دلتون خواست
30- از اين پودر هاي شربت فوري 100 تومني كه كنار خيابون مي فروشن كه هي براي دژبان ها درست كنيد و به خوردشون بديد .
31- تعدادي شيشه يك ليتري و يك و نيم ليتري خيلي لازم است . ( همين شربته رو كجا مي خواي درست كني ؟)
32- تخمه و تنقلات ، چندتايي گردو براي صبحانه . حوله همراه خود نبريد
33- يك عدد ماژيك براي نوشتن يادگاري درون توالت ها و مخابرات و ديگر اماكن قابل دسترس .
34- پول حداقل 60 هزار تومان
35- يك كيلو پياز شيرين و نقلي براي ناهارتون
36- تعدادي پونس براي آنكادر تختتون
يك قيچي كوچك تاشو جيبي
مقداری پنبه برای کف پوتین

:lol::lol::lol:

وجدانن شما این مدلی رفتی خدمت ؟!!!!

چند تا وانت گرفتی اینا رو برد؟!:D

خیلی سوسولیه مگه می خوای بری پیک نیک!!! ما که نرفتیم شکر خدااااااااااااااا ( خدا جون نوکرم در این مورد حال دادی ! ) اما رفیقامون که رفتم فقط یه جفت جوراب بردن !

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
من كه تاحالا هرچي اينجا درخواست دادم كسي جواب نداده

حالا ايندفه يكي بگه كد 10 ماله كجاست؟

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

از دوستان کسی میدونه چند درصد امکان داره سرباز بعد آموزشی شهر خودش بیوفته ؟

آیا امکان داره که سرباز انتقالی بگیره ؟؟؟؟

یا حق

بالا