• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بعد آموزشی دژبان بودی ؟!

marshal_tabriz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان اعزامی 1/4 و سایر دوستان
امروز برگ سفید من اومد. محل آموزشم کد 1(مرکز آموزشی ولیعصر تبریز)
از یه جهت شانس آوردم توی شهر خودم افتادم ولی توی نیروی انتظامی پدرمو در میارن:(
دوستانی که با این مرکز آشنا هستند لطفا منو راهنمایی کنند

Last edited:

unname47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگي . برگه سفيد من اومده و توش کد 38 رو زده يعني 04 بيرجند . ميخواستم بگم که من مدرکم فوق ديپلم هست ولي اين پادگان براي دارندگان مدارک دانشگاهي نيست . آيا کدها تغيير کرده ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگي . برگه سفيد من اومده و توش کد 38 رو زده يعني 04 بيرجند . ميخواستم بگم که من مدرکم فوق ديپلم هست ولي اين پادگان براي دارندگان مدارک دانشگاهي نيست . آيا کدها تغيير کرده ؟

خیر تغییر نکرده

لیسانس و نمیدونم اما فوق دیپلم در این پادگان اموزش داده میشه

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
از تاریخ اعزام گذشته این بخش هم تقریبا خوابیده... 10 روز دیگه دوباره شروع میشه ;)

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز یه دوستام مازاد بود افتاده نیروی زمینی **** پادگان ولیعصر آباده شیراز
کسی از اونجا اطلاعاتی داره که چطور جاییه؟
ممنون

Last edited:

unname47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیر تغییر نکرده

لیسانس و نمیدونم اما فوق دیپلم در این پادگان اموزش داده میشه

ايا اين پادگان ماله ارتشه و اينکه بيرجند يه پادگان آموزشي واسه نيروي انتظامي هم داره . و يه سوال ديگه تقسيمات ما اونجا به چه صورتي هست آيا با بقيه ي افراد جدا هستيم يا اينکه همه يکي هستند ؟  

amirreza_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید کسی در مورد سوال من اطلاعی نداره ؟!

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام دوستان
یه سوالی خیلی وقته که دارم!
اگه یه نفر در زمان دانشجوییش ازدواج کنه خدمت سربازیش بعد از اتمام تحصیلاتش چه مدلی میشه؟
اگه میشه یکی کامل توضیح بده که واقعا راست میگن تو شهر خودش (زنش) میره، ساعت 2 میاد خونه حتی تو آموزشی؟
اگه میشه یه منبع هم بزارین
هر چی سات **** وظیفه رو میگیردم اینقدر شلوغه چیزی گیرم نمیاد
ممنون از همه تون

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام دوستان
یه سوالی خیلی وقته که دارم!
اگه یه نفر در زمان دانشجوییش ازدواج کنه خدمت سربازیش بعد از اتمام تحصیلاتش چه مدلی میشه؟
اگه میشه یکی کامل توضیح بده که واقعا راست میگن تو شهر خودش (زنش) میره، ساعت 2 میاد خونه حتی تو آموزشی؟
اگه میشه یه منبع هم بزارین
هر چی سات **** وظیفه رو میگیردم اینقدر شلوغه چیزی گیرم نمیاد
ممنون از همه تون
در مورد خود خدمت نمیدونم ولی شنیدم متاهل ها تو شهر خودشونن ینی محل زندگیشون و همچنین هر روز ساعت 2 میرن خونه
ولی در مورد آموزشی اصلا اینطور نیست و هیچ فرقی با افراد عادی ندارن
تو آموزشی تو دسته ما که چند نفر متاهل بودند که مثل ما فقط 5شنبه تا جمعه میرفتن مرخصی
بعد از خدمتم مجردام ممکنه ساعت 2 برن ولی متاهل ها مثینکه حتما میرن

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
فردا صبح ساعت 9 ترمینال غرب
وزارت دفاع قزوین(جوادنیا) نبووووووووووووووددددددددددددددددد
حرکت کردیماااااا
دعامون کنید.ممنون از راهنماییاتون.ایشالا میان دوره میام پیشتون.موفق باشید
یا علی.;)

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
وزارت دفاع ...

برو، خدا به همراهت، جای خیلی خوبی افتادی.

mori_magic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من برگه سفیدم اومده.کد 256
نیرو زمینی **** اتوبان کرج هست؟؟؟؟؟؟
اعزام 1/4
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
در مورد خود خدمت نمیدونم ولی شنیدم متاهل ها تو شهر خودشونن ینی محل زندگیشون و همچنین هر روز ساعت 2 میرن خونه
ولی در مورد آموزشی اصلا اینطور نیست و هیچ فرقی با افراد عادی ندارن
تو آموزشی تو دسته ما که چند نفر متاهل بودند که مثل ما فقط 5شنبه تا جمعه میرفتن مرخصی
بعد از خدمتم مجردام ممکنه ساعت 2 برن ولی متاهل ها مثینکه حتما میرن
ممنون
ینی میگید قبل از خدمت ازدواج کنم مشکل پیش نمیاید

mori_magic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من برگه سفیدم اومده.کد 256
نیرو زمینی **** اتوبان کرج هست؟؟؟؟؟؟
اعزام 1/4
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان کد 256 نیرو زمینی **** اتوبان کرج هست؟؟؟؟ تورو خدا یکی جواب بده دارم سکته میزنم :D

habib1933

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من و دوستم براي 12ارديبهشت همين اممسال كارهاي خدمتو كرديم و برگه سبز من 26ام اومد اما واسه اون نيومد برا من تاريخ اعزام خورده بود 1 ارديبهشت سال بعد بگم اون دوستم به تهران زنگ زد و دليل نيومدن برگ سبزشو پرسيد اما يه اشكال كوچولو وجود داشته بود كه واسش يرگ سبز نيومده بود،اون هم مثل من سال بعد خورده بود.اما نميدونم قسمت اينجور بود كه اون برگ سبز واسش نياد و زنگ بزه و بهش بگن برج 4 همين امسال يه ظرفيت خالي بوجود اومده،اگه خواستين ميتونين تعجيل بزنين،ما هم زنگ زديم با تلفن و با دادن شماره ملي تاريخ اعزامو كرديم اول ماه تير همين امسال،فك كنم كاراي دنيا بر عكس شده،امروز واسه من يه برگ سبز ديگه اومد به تاريخ 12 روز ديگه اما كد هنوز واسم نيومده،برگ سبز اولمو ميخوام قاب بگيرم واسه بچم بعد ها نشونش بدم.ما هنوز دفترچه نفرستاده بايد بريم خدمت،حالا نميدونم از شانس ما بوده يا از بد شانسي ما،يا ميريم شهيد ميشم يا زنده ميمونيم.ولي اينطور كه بوش مياد برج 4 واسه ليسانسا نيروي انتظامي چالوس يا اراك هست.نيرو انتظاميم شد جا آخه.حالا دقيقا كسي ميدونه برج 4 چه يگاني هست؟،و همينطور اگه كد واسمون نياد چي؟چكار كنيم.كد رو زنگيدم سوال كردم الان،گفت 226 يعني مازاد.يعني معلوم نيست تو چه ارگاني ميخوام باشم،ميشه يعني نيرو انتظامي نباشم،رفيقمم شده كد 12

egball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم 1 تیر اعزامم امروز برگ سفید من هم اومد کد6 خورده بود(نیروی انتظامی اراک)
کسی نمی دونه که چجور جاییه:( در ضمن لیسانس کامپیوترم؟
اگر میشه یه توضیحی راجب اونجا بدین:f34r:​

mafia320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درووود به همگی

برگ سفید منم اومد...

کد 12 - مرزن آباده دیگه...

1تیر

ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره درمورده اینجا بگه...

هرچیزی که میدونید لازمه...مرررسیییی...

یه سوال دیگه هم اینه که من لیسانس کشاورزی ام 16ماه بقیه را احتمال داره چه مسوولیتی بهم بدن...؟؟؟

Last edited:

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
خوش به حال خودم که خدمتم و رفتم و خیالم راحت شد
ولی دهنم سرویس شد در حد تیم ملی ها :d
آموزشی بیرجند دوره کد زنجان خدمت .......... اگه گفتید
آخر دنیا یک جهنمی اون ته ایران درست کرده بودند به نام نفت شهر لب مرز عراق تو یک خرابه زندگی میکردیم که سگو با لانچیکو بزنی توش نمیرفت نه برق داشتیم نه آب کلا امکانات در حد غار نشین ها :d
دمای تابستون به بالای 50 درجه میرسید دیگه ااز همه جات آتیش میزد بیرون فکرشو بکنید تو تهران با دمای 45 درجه زیر کولر نمیشه طاقت آورد حالا ما اونجا تو دمای بالای 50 درجه بدون هیچ چیز (البته بادبزن داشتیم :d) چی کار میکردیم
ظهر که میشد قشنگ میشد آب تانکر رو تو لیوان بریزی یک دونه هم چای نپتون بندازی توش یک چای دشلمه بخوری
روزی یک 20 لیتری آب میخوردیم در حالی که یک بار هم توالت نمیرفتیم همش با عرق خارج میشد :d
تو بهترین حالتش هر 10 روز میتونستی یک حموم صحرایی بری ولی گاهی وقتا تانکر خراب میشد میدیدی 2 هفته آب نمی آوردند با چه بدبختی کیلومتر ها راه میرفتیم با 20 لیتری از یک پالایشگاه نفت که اونجا بود آب می آوردیم
اینا به کنار مار و عقرب هاش رو بگو یعنی طرف باید خیلی خیلی خوش شانس میبود که تو خدمتش یک بار طعم نیش عقرب رو نمیچیشید و قتی هم عقرب میزد یک یارو جنوبی داشتیم فوری یه تیغ در می آورد میزد دیگه همین درمانگاه و ... هم خبری نبود :d
خلا صه خدا نصیب هیچکی نکنه یک همچین جایی رو ولی اگرم نصیب کرد بازم میگزره اصلا نمی فهمی چی جوری بعدم 2 ماه بعدش دلت برای اون روزا تنگ میشه من الان خیلی دلم میخواد یکی از اون روزا دوباره تکرار میشد روز های سختی بود ولی خودش یک حالی داشت

بالا