ممنون از جوابتون. اگه با مدرک لیسانس از آدم بیگاری بکشن که خیلی نامردیه!
ولی من حدود زمانیش را میخواستم یعنی اگه اسفند با لیسانس دفترچه بفرستم حدودا در چه ماهی از سال اعزام میشم (الان رنج زمانیش برای لیسانسها حدودا چه قدر هستش؟) برام خیلی مهمه که زیاد الاف نشم...
در مورد سوال دومت من و رفیقم با هم بهمن فرستادیم اون افتاد تیر ارتش من شهریور ناجا.
در مورد دومی اصولا خیلی چیزها تو خدمت با قوانین شناخته شده توسط ادمهای عاقل غیر عقده ای فرق داره. یعنی رک و راست میزان راحتیت در محل خدمت بستگی زیادی به 1 یگان و محل خدمتت و 2 میزان شعور فرماندت داره.
یک نمونش همین چند وقت پیش یک یارویی فرمانده ما بود که ظهر ظرف غذا رو از دست افسرها میگرفت می فرستادشون دنبال ماموریت 4 -5 ساعته بعدشم میگفت من به شما بیشتر از یه سرباز اعتماد دارم برای همین کار بهتون میدم.
یا مثلا همین خودم قبلا که مرز خدمت می کردم یارو فرمانده گیر داده بود بیا با سربازا پست بگیر تا وقتی هم شخصا نرفتم دفتر سرهنگ ازش شکایت رسمی کردم دست بردار نبود.
کلا بعد از 12 ماه تجربه سه اصل طلایی رو که برای خودم کاملا جواب داده رو بهتون میگم.
1.فرمانده آموزشیمون ستوان کردی یک روز بهمون گفت تو **** اگه گفتن روغن داغ می دیم نگین فردا میام سردشو میبرم همونجا کلاهتون رو در بیارین بگین بریز تو این!
یک نمونه کاربردیش زمانی که مرز بودم یک روز ظهر بعد از کلی بحث با فرمانده تونستم ازش مرخصی بگیرم. ولی دگه ظهر بود و اتوبوس برای شهرم گیرم نمی اومد برای همین فکر کردم بهتره مرخصی رو بگذارم فردا صبح ببرم کارگزینی تا این جوری بیشتر به نفعم بشه. ولی بعدش یاد همین نصیحت افتادم و مرخصیم رو گرفتم و با 3بار ماشین عوض کردن رفتم خونه وقتی از مرخصی برگشتم بچه ها بهم گفتن همون روز که رفتن عصرش اعلام کردن سردار قراره بیاد بازدید و مرخصی به کسی ندادن و 4-5 روز آماده باش بودن همش هم مشغول نظافت و....
پس اصل اول اینه
همیشه دنبال حقت باش و حتی یک ثانیه هم در این کار تعلل نکن
2.
به هیچ دلیلی زیر بار کار اضافه و قبول کار دیگران نرو (اگر هم رفتی همونجا اعلام کن در ازاش انتظاری از طرف مقابل خواهی داشت)
3.
تا می تونی جیم بزن و از زیر کار در برو (در طول زمان در این کار استعداد و تجربه لازم رو پیدا می کنی)