• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
چند نفر با معرفت و با تجربه نيست به من كمك كنه و راهنماييم بكنه.
صفحه 102 تايپيك 1525
منتظرم
والا پدورتون هنوز 59 سالشون نشده یعنی چند ماهی میخواد تا بشند شرط معافیت که تو دفترچه اعزام هست دقیقا اینه :
1. پدر بالاتر از 59 سال (الف-پدر مشمول بالاتر از 59 سال باشد ب-مشمول برادر یا ناتنی بیش از 18 سال نداشته باشد ج-مشمول فاقد غیبت باشد)
2.پدر کمتز از 59 سال و نیاز مند مراقبت (الف-پدر مشمول کتر از 59 سال داشته باشد و برابر نظریه شواری پزشکی نیازمند مراقبت باشد ب-وچ- هم همون بالایی)

شما معافیت تحصیلی چیزی ندارید ؟اگه بتونید تا آخر این سال صبر کنید میتونید معافی بگیرید ، شاید الان هم بتویند فقط باید برید سازمان وظیفه عمومی بپرسید فقط مواظب باشید غیبت نخورید چون اونجوری کار خیلی سخت میشه
برادرتون هم چون کمتر از 18 سالشه مشکلی ایجاد نمیکنه
اگه معافیت تحصیلی دارید که تا آخر سال صبر کنید تا پدرتون 59 ساله بشند اگه هم ندارید برید خدمت و حین خدمت وقتی 59 ساله شدند برید دنبال معافیت ، فقط نکته مهم مواظب باشید غیبت نخورید چون کارتونو فوق العاده سخت میکنه

راستی حتما برید سازمان وظیف عمومی و سوال کنید شاید همین الان هم بتونید معافیت بگیرید

5272

Registered User
لایک‌ها
1
والا پدورتون هنوز 59 سالشون نشده یعنی چند ماهی میخواد تا بشند شرط معافیت که تو دفترچه اعزام هست دقیقا اینه :
1. پدر بالاتر از 59 سال (الف-پدر مشمول بالاتر از 59 سال باشد ب-مشمول برادر یا ناتنی بیش از 18 سال نداشته باشد ج-مشمول فاقد غیبت باشد)
2.پدر کمتز از 59 سال و نیاز مند مراقبت (الف-پدر مشمول کتر از 59 سال داشته باشد و برابر نظریه شواری پزشکی نیازمند مراقبت باشد ب-وچ- هم همون بالایی)

شما معافیت تحصیلی چیزی ندارید ؟اگه بتونید تا آخر این سال صبر کنید میتونید معافی بگیرید ، شاید الان هم بتویند فقط باید برید سازمان وظیفه عمومی بپرسید فقط مواظب باشید غیبت نخورید چون اونجوری کار خیلی سخت میشه
برادرتون هم چون کمتر از 18 سالشه مشکلی ایجاد نمیکنه
اگه معافیت تحصیلی دارید که تا آخر سال صبر کنید تا پدرتون 59 ساله بشند اگه هم ندارید برید خدمت و حین خدمت وقتی 59 ساله شدند برید دنبال معافیت ، فقط نکته مهم مواظب باشید غیبت نخورید چون کارتونو فوق العاده سخت میکنه

راستی حتما برید سازمان وظیف عمومی و سوال کنید شاید همین الان هم بتونید معافیت بگیرید[/QUO

ممنونم از پاسختون.نه معافيت تحصيلي ندارم.دانشجو بودم و حالا درسم تموم شده.به نظر شما خدمتم رو عقب بندازم يا تا بهمن رو برم؟ميشه تمديدش كنم؟
دوستان ديگه هم لطفا راهنماييم بكنند.

Last edited:

5272

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم از پاسختون.نه معافيت تحصيلي ندارم.دانشجو بودم و حالا ديگه درسم تموم شده.به نظر شما خدمتم رو عقب بندازم يا تا بهمن رو برم؟ميشه تمديد كرد؟
دوستان ديگه هم لطف كنند راهنماييم كنند.

Last edited:

5272

Registered User
لایک‌ها
1
دوباره سلام.دوستان ميخاستم بپرسم كه معافيت كفالت 59 سال تموم رو راحت ميدن يا نه؟يعني همين كه پدرت 59 سال تمومش شد و برادر 18 ساله و بالاتر نداشتي معافي ميدند؟موافقت ميكنند يا ممكنه رد بشه؟چطورياست؟
سوال دومم اينكه براي استفاده از معافيت كفالت تا چند دوره ميتونم اعزامم رو تمديد بكنم؟ميتونم تا بهمن و اسفند كه پدرم 59 تمومش ميشه تمديدش كنم؟چه راهي هست؟

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان
اگه کسی دانشجوی کارشناسی پیوسته باشه و انصراف بده و بهش مدرک مقطع پایینتر یعنی کاردانی بدن آیا تاریخ اعزام و کلا سربازیش مثل دیپلم ها میشه یا با همون مدرک کاردانی اعزام میشه؟
ممنون

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
اگه کسی دانشجوی کارشناسی پیوسته باشه و انصراف بده و بهش مدرک مقطع پایینتر یعنی کاردانی بدن آیا تاریخ اعزام و کلا سربازیش مثل دیپلم ها میشه یا با همون مدرک کاردانی اعزام میشه

اگر مدرک را بگیرید مثل فوق دیپلم ها اعزام میشید

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من دانشجو هستم و میخواستم به صورت زیارتی با گداشتن وعدیه برم خارج و بیام .

میخواستم بدونم چه کارهایی باید انجام بدم ؟؟؟ و چقدر صول میکشه ؟

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
هیچی شازده پسر یکی از آقازاده ها جزو هیچ قانون معافیتی نبود
گفتند چیکار کنیم دیدن نه حضرت بابا سنش به جبه و جنگ میخوره نه قند عسلشون مورد پزشکی داره
اینه که 3تا دخملای خونرو کشیدن وسط گفتن هرکی 3تا خواهر داره و برادر نداره چون خواهرا بدون برادر کسی بالا سرشون نمیمونه ممکنه منحرف بشن برادر باید معاف بشه!!!!!! (توروخدا اگه فکر میکنید غیر از اینه به منم بگید) و وقتی دسته گل بابا دانشگاهش تموم شد تصویب میشه و مثل بقیه قوانین بی ربط! قبلی بعد از یک سال حذف میشه
البته اگه تا اون موقع مورد بهتری پیدا نشد
ما طبقه ی قارنشین جامعه هم از این بذل و بخشش آقایون استفاده ای میبریم
واقعا شان نزول این قانون همینه!

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
یه سوال ساده ::happy:

دفترچه رو از کجا بگیرم ؟؟؟

یه سوال معمولی :

اگه برم این پایگاه بسیج مسیج می تونم کاری کنم **** بیفتم ؟؟؟ یا نه ؟؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
دفترچه رو پلیس +10 داره بعضی دفتر پستی ها هم دارند

فکر نکنم ، باید بسیج فعال داشته باشید ولی اگه پارتی داشته باشید تو **** یا بسیج حله

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دفترچه رو پلیس +10 داره بعضی دفتر پستی ها هم دارند

فکر نکنم ، باید بسیج فعال داشته باشید ولی اگه پارتی داشته باشید تو **** یا بسیج حله

آقا دمت گرم..
thankyou.gif

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
یه سوال ساده ::happy:

دفترچه رو از کجا بگیرم ؟؟؟

یه سوال معمولی :

اگه برم این پایگاه بسیج مسیج می تونم کاری کنم **** بیفتم ؟؟؟ یا نه ؟؟

از پست مرکزی شهر یا دفاتر پلیس +10
برای **** هم باید بسیج فعال باشی تا بهت پذیرش بدهند یا باید پارتی درجه بالا ( سرهنگ ، سردار ) تو **** داشته باشی .

FazMide

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من دانشجو هستم و میخواستم به صورت زیارتی با گداشتن وعدیه برم خارج و بیام .

میخواستم بدونم چه کارهایی باید انجام بدم ؟؟؟ و چقدر صول میکشه ؟

ho3ein.agl

Registered User
لایک‌ها
20
آقا منو یه راهنمایی کوچیک کنید

تاریخ اعزام من اول آبان هستش و من آذر ماه کنکور دارم.

می خواستم ببینم چطور میشه ناریخ اعزامو دو ماه یا بیشتر تمدید کنم. (من فارغ التحصیل کادانی هستم و برا کارشناسی می خواستم کنکور بدم شش ماه معافیت تحصیلیمم تموم شده)

شنیدم باید برم تهران حضوری نامه بنویسم

اگه کسی الاعی داره به طور کامل راهنماییم کنه

ممنون

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
آقا منو یه راهنمایی کوچیک کنید

تاریخ اعزام من اول آبان هستش و من آذر ماه کنکور دارم.

می خواستم ببینم چطور میشه ناریخ اعزامو دو ماه یا بیشتر تمدید کنم. (من فارغ التحصیل کادانی هستم و برا کارشناسی می خواستم کنکور بدم شش ماه معافیت تحصیلیمم تموم شده)

شنیدم باید برم تهران حضوری نامه بنویسم

اگه کسی الاعی داره به طور کامل راهنماییم کنه

ممنون

اول برید **** وظیفه شهرتون بعد آنجا شما را راهنمایی می کنند.
ولی می تونید اعزام بشید بعد برای کنکور مرخصی بگیرید و اگر هم در کنکور قبول شدید که از خدمت ترخیص میشید.

morison

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

یه سؤال دارم:

برای دریافت نامه استعلام ثبت احوال به نام پدر مبنی بر تعداد فرزند ذکور
غیر از نامه **** وظیفه مدارک دیگه ای هم مورد نیاز هست؟

من شمالم و شناسنامه پدرم صادره از آباده هست.
می خوام این نامه رو برای یه آشنا پست کنم که استعلام رو بگیره و برام بفرسته.

ولی نمی دونم غیر از نامه **** وظیفه چیز دیگه ای مثل خود شناسنامه هم مورد نیاز هست یا نه.

متأسفانه برخورد مسئولین در شهر ما خیلی بد و زننده هست و خیلی هم معطل می کنن تا بتونی بری یه سؤال ازشون بپرسی.
از دوستان کسی این مدرک رو گرفته؟

morison

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

یه سؤال دارم:

برای دریافت نامه استعلام ثبت احوال به نام پدر مبنی بر تعداد فرزند ذکور
غیر از نامه **** وظیفه مدارک دیگه ای هم مورد نیاز هست؟

من شمالم و شناسنامه پدرم صادره از آباده هست.
می خوام این نامه رو برای یه آشنا پست کنم که استعلام رو بگیره و برام بفرسته.

ولی نمی دونم غیر از نامه **** وظیفه چیز دیگه ای مثل خود شناسنامه هم مورد نیاز هست یا نه.

متأسفانه برخورد مسئولین در شهر ما خیلی بد و زننده هست و خیلی هم معطل می کنن تا بتونی بری یه سؤال ازشون بپرسی.
از دوستان کسی این مدرک رو گرفته؟

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آیا من معاف هستم ؟؟

پدرم سرهنگ نیروی زمینی ارتش بوده/فوت هم کرده/تک پسر هم هستم/خواهرام هم ازدواج کردند/پدرم هم اگر بودش سنش بالای 61 بود/مادرم هم 60سالشه
کلا چند روز باید برم آموزشی ؟؟

بالا