IranApadana
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 8
- لایکها
- 0
دوستان خبری از این معافیت های جدید نشد؟
معافیت 2 برادر خدمت کرده...
معافیت 3 خواهر یک پسر معاف....
کلا چند روز باید برم آموزشی ؟؟
بهترین راهش اینه از سازمان **** وظیفه شهرتون بپرسید.آیا دوره خدمت وظیفه پدر در زمان جنگ جزء رزمندگی حساب می شود؟
پدر من سابقه 24 خدمت وظیفه در جبه رو داره حتی دوران اموزشی رو هم در منطقه جنگی بوده ؟حالا می خواستم بدونم ایا کسری خدمت شامل من میشه؟![]()
دوستان خبری از این معافیت های جدید نشد؟
آیا من معاف هستم ؟؟
پدرم سرهنگ نیروی زمینی ارتش بوده/فوت هم کرده/تک پسر هم هستم/خواهرام هم ازدواج کردند/پدرم هم اگر بودش سنش بالای 61 بود/مادرم هم 60سالشه
کلا چند روز باید برم آموزشی ؟؟
قانون جدیده باید صبر کرد تا جلسه های بعد مجلس
که فکر کنم از 3-4 مرداد شروع میشه تصویب میشه یا نه
این قانون در صورت تصویب نهایی هم تا سال 1390اجرا نخواهد شد
نه ان قانون تاریخ اعزام بود که با قانون فعلی مغایرت داشت برای همین اجرای آن از سال 1390 هست
[
سلام
من قبلا آموزشی را گذرانده ام و 2 ماه هم در یگان پاسداران میراث فرهنگی (ناجا) خدمت کرده ام بعد دانشگاه قبول شدم و لیسانس گرفتم تاریخ اعزامم مشخص شده.دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند که: آیا من دوباره آموزش خواهم داشت؟و همان یگان پاسداران میراث فرهنگی خدمت خواهم کرد؟یا یگانم عوض خواهد شد؟در برگه سبز نوشته محل آموزش متاقبا اعلام خواهد شد
دوباره باید 20 روز اموزشی باید برید:wacko:
دوباره میرید اموزشی و بعد از میدان تیر و ازمون اول ترخیص میشدمرسی.بیشتر توضیح می دید؟یگانم عوض می شه؟
چند تا سوال دارم در مورد معافیت کفالت.ممنون میشم جواب بدید.
پدرم متولد اردیبهشت سال 32 هست و خودم متولد سال67 .در حال حاضر ترم شش دانشگاه را تموم کردم(کارشناسی پیوسته) و الان پدرم 56 سال داره و اردیبهشت سال 91 پنجاه و نه ساله میشه