• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

IranApadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خبری از این معافیت های جدید نشد؟
معافیت 2 برادر خدمت کرده...
معافیت 3 خواهر یک پسر معاف....

IranApadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

H@mid

Registered User
لایک‌ها
0
آیا دوره خدمت وظیفه پدر در زمان جنگ جزء رزمندگی حساب می شود؟
پدر من سابقه 24 خدمت وظیفه در جبه رو داره حتی دوران اموزشی رو هم در منطقه جنگی بوده ؟حالا می خواستم بدونم ایا کسری خدمت شامل من میشه؟:(

جوابش خودم میدم:از **** وظیفه پرسیدم گفت به ازای هر 1 ماه 18 روز از خدمت کسر میشه اینم کمکی به دوستان
که وضعیت من رو دارند:cool::cool:

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آیا دوره خدمت وظیفه پدر در زمان جنگ جزء رزمندگی حساب می شود؟
پدر من سابقه 24 خدمت وظیفه در جبه رو داره حتی دوران اموزشی رو هم در منطقه جنگی بوده ؟حالا می خواستم بدونم ایا کسری خدمت شامل من میشه؟:(
بهترین راهش اینه از سازمان **** وظیفه شهرتون بپرسید.

mska

Registered User
لایک‌ها
22

قانون جدیده باید صبر کرد تا جلسه های بعد مجلس
که فکر کنم از 3-4 مرداد شروع میشه تصویب میشه یا نه

mska

Registered User
لایک‌ها
22
آیا من معاف هستم ؟؟

پدرم سرهنگ نیروی زمینی ارتش بوده/فوت هم کرده/تک پسر هم هستم/خواهرام هم ازدواج کردند/پدرم هم اگر بودش سنش بالای 61 بود/مادرم هم 60سالشه
کلا چند روز باید برم آموزشی ؟؟

فکرمی کنم یکی از فرزندان نظامی معاف میشه

یکی از فامیل های من هم که باباش تو ارتش بوده معاف شده

hepisi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

سلام
من قبلا آموزشی را گذرانده ام و 2 ماه هم در یگان پاسداران میراث فرهنگی (ناجا) خدمت کرده ام بعد دانشگاه قبول شدم و لیسانس گرفتم تاریخ اعزامم مشخص شده.دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند که: آیا من دوباره آموزش خواهم داشت؟و همان یگان پاسداران میراث فرهنگی خدمت خواهم کرد؟یا یگانم عوض خواهد شد؟در برگه سبز نوشته محل آموزش متاقبا اعلام خواهد شد

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
قانون جدیده باید صبر کرد تا جلسه های بعد مجلس
که فکر کنم از 3-4 مرداد شروع میشه تصویب میشه یا نه

این قانون در صورت تصویب نهایی هم تا سال 1390اجرا نخواهد شد

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
نه ان قانون تاریخ اعزام بود که با قانون فعلی مغایرت داشت برای همین اجرای آن از سال 1390 هست

3خواهر 1برادر جز قانونی هست که در حال بررسی در مجلسه.بنابراین این نوع معافیت تا سال 90اجرا نمیشه.مگر اینکه ستاد کل با موافقت ***** اونو تصویب و اجرا کنه

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من برادر ندارم و الان دانشجو هستم. سال ديگه پدرم وارد 60 سال ميشه. اما پدرم بازنشسته دولت است.

آيا اين موضوع روي معافيت تاثير داره ؟ يكي مي گفت ممكنه بگن چون بابات حقوق مي گيره ، به كفالت احتياجي نداره.

IranApadana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه اطلاعات دقیقی در مورد ابن معافیت های جدید دارید بگید.
من تو شبکه خبر شنیدم اما فقط در مورد خدمت 24 ماه گفته شد که از سال 1390 اجرایی میشه تا مشکلی برای کسایی که قبل از سال 90 رفتن ایجاد نشه.
apadanapayment عزیز میشه بگی از کجا شنیدی یا دیدی که معافیت های جدید از سال 1390 اجرا میشه؟
من همینجا هم دیدم که دوستان اعلام کردن حتی نیازی به تصویب در مجلس نیست و مثل قانون 3 برادر خدمت کرده یکی معاف، در خود **** وظیفه تصویب میشه.

در مورد دوستمون babak22ir باید بگم پسرخاله من با اینکه پدرش بازنشسته آموزش و پرورش هست و حقوق هم میگیره، اما چون بالای 59 سال سن داشت و پسرخالم تک پسر بود خودشو معاف کفالت کرد.
از این نظر مشکلی نیست.حتی معافیت کفالت رو حین تحصیل هم میتونی بگیری. (مثل پسرخالم)

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
آقایون عزیز :

این معافیت های جدید باید بعداز تمام شدن تعطیلات محلس(ابتدای مرداد ماه) مورد بررسی قرار بگیره و بعد تصویب بشه.
حالا اینکه از چه سالی اعمال بشه رو دیگه باید منتظر شد ولی احتمالا از همان موقع تصویب اجرایی میشه.

باید منتظر باشیم...

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[

سلام
من قبلا آموزشی را گذرانده ام و 2 ماه هم در یگان پاسداران میراث فرهنگی (ناجا) خدمت کرده ام بعد دانشگاه قبول شدم و لیسانس گرفتم تاریخ اعزامم مشخص شده.دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند که: آیا من دوباره آموزش خواهم داشت؟و همان یگان پاسداران میراث فرهنگی خدمت خواهم کرد؟یا یگانم عوض خواهد شد؟در برگه سبز نوشته محل آموزش متاقبا اعلام خواهد شد

دوباره باید 20 روز اموزشی باید برید:wacko:

mansour_ir2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی.بیشتر توضیح می دید؟یگانم عوض می شه؟
دوباره میرید اموزشی و بعد از میدان تیر و ازمون اول ترخیص میشد:D (توی هتل ادیبی که اینجوری بود)
در مورد یگان اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم عوض بشه

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.......

چند تا سوال دارم در مورد معافیت کفالت.ممنون میشم جواب بدید.
پدرم متولد اردیبهشت سال 32 هست و خودم متولد سال67 .در حال حاضر ترم شش دانشگاه را تموم کردم(کارشناسی پیوسته) و الان پدرم 56 سال داره و اردیبهشت سال 91 پنجاه و نه ساله میشه

سوال1:در صورتی که من درسمو 11 ترمه تموم کنم به این صورت که یکی دو ترم هم مرخصی تحصیلی بگیرم با احتساب فرجه شش ماهه بعد از فارغ التحصیلی معاف میشم؟

سوال2:اونجوری که حساب کردم اگه 11 ترمه تموم کنم ماه اسفند سال 90 فارغ التحصیل میشم(ورودم به دانشگاه ترم مهر سال 85 بوده) و پدرم هم اردیبهشت سال 91 یعنی دو ماه بعد 59 ساله خواهد شد و با توجه به فرجه شش ماهه پس معاف میشم.محاسباتم درسته؟

سوال3: دانشگاه به راحتی 2 ترم مرخصی میده؟ و اینکه وقتی خواستم معافی بگیرم گیر نمیدن که تو چرا 2 ترم مرخصی گرفتی و درستو طولانی کردی؟

سوال4:امکان داره در آینده این قانون 59 سال سن پدر برای معافیت عوض بشه مثلا بشه 60 سال و طولانی کردن درسم بیهوده بشه؟

سوال5:آیا با توجه به اینکه پزشک آشنا دارم میتونم واسه پدرم پرونده پزشکی درست کنم و معاف بشم مثل پرونده مشکل روحی روانی؟

ممنون.

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
چند تا سوال دارم در مورد معافیت کفالت.ممنون میشم جواب بدید.
پدرم متولد اردیبهشت سال 32 هست و خودم متولد سال67 .در حال حاضر ترم شش دانشگاه را تموم کردم(کارشناسی پیوسته) و الان پدرم 56 سال داره و اردیبهشت سال 91 پنجاه و نه ساله میشه

محاسبات حساسي است ... ! به نظر من درست رو طولاني نكن . ليسانس رو بگير و فوقش براي ارشد هم يه امتحان بده. ارشد آزاد رو احتمال زياد قبول ميشي. اون وقت هم مي توني درست رو بخوني ؛ هم مي توني ارشد رو ثبت نام كني و يه مقدار كش بدي تا معاف بشي.

ولي اگه اين راه رو نمي خواي ؛ شايد بتوني پرونده پزشكي درست كني .... اين راه خيلي بهتريه ....

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم فکر خوبیه قبول شدن ارشد آزاد هم نسبتا آسونه ولی اصلا شاید روز کنکور اتفاقی پیش بیاد و نتونم در کنکور شرکت کنم.اونوقت باید برم سربازی:(

آیا بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی باید دفترچه خدمت را پست کنم یا میتونم 2-3 ماه صبر کنم تا پدرم 59 سالش بشه بعد پست کنم.آخه میگن یک فرجه 6 ماهه هم هست.میتونم بعد از فراغت از تحصیل از فرجه 6 ماهه استفاده کنم تا پدرم 59 ساله بشه؟

Last edited:
بالا