• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در جستجوی یک کتاب

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

پيش از اينكه بيام اين تاپيك رو بزنم يه نگاهي به بقيه تاپيكهاي اين صفحه انداختم ديدم تاپيكي براي اين نوع پرسشها و درخواستها وجود نداره.

خيلي وقت پيش (اين موضوع مربوط به حداقل 15 سال پيشه) يه همكلاسي يه كتاب قديمي بهم داد بخونم. اسم كتاب سفرهاي مخوف بود. اسم نويسنده ش دقيق كامل يادم نيست ولي به نظر مي امد چنين چيزي باشه: محمد حسين شريعتمدار حسيني. كتاب بسيار جالب و مهيجي بود. از اين سفرهاي تمثيلي قديمي جذاب. همون موقع هم خيلي گشتم پيداش كنم بخرمش ولي پيدا نشد. حالا خواستم بدونم كسي اين كتاب رو داره يا جايي ديده؟ مي خوام به هر صورتي شده يك نسخه ازش دادشته باشم و بهاش هم برام مهم نيست. اميدوارم كسي بتونه كمك كنه! :eek:

//
موزمار:
چون قرار بر این شده که این تاپیک به عنوان تاپیک مرجع قرار بگیره
به رسم امانت داری، تاریخ پست رو قدری تغییر دادم تا به عنوان پست اول قرار بگیره

Last edited:

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان ، من از سبک و نوع نگراش به قلم کشیدن مرحوم جمال زاده خیلی خوشم میاد ، میخواستم ببینم برای شروع کدوم یک از آثار محمدعلی جمالزاده رو پیشنهاد میکنید ؟

یکی بود، یکی نبود ۱۳۰۰
سر و ته یه کرباس ۱۳۲۳ (۱۹۴۴)
دارالمجانین، «سرگذشت عمو حسینعلی» ۱۳۲۱ (۱۹۴۲)
زمین، ارباب، دهقان
صندوقچه اسرار ۱۳۴۲ (۱۹۶۳)
تلخ و شیرین ۱۳۳۴ (۱۹۵۵)
فارسی شکر است
راه‌آب‌نامه
قصه‌های کوتاه برای بچه‌های ریش‌دار ۱۳۵۲ (۱۹۷۳)
قصهٔ ما به سر رسید ۱۳۵۷ (۱۹۷۸)
قلتشن دیوان ۱۳۲۵ (۱۹۴۶)
صحرای محشر
هزار پیشه ۱۳۲۶ (۱۹۴۷)
معصومه شیرازی ۱۳۳۳ (۱۹۵۴)
‌ هفت کشور
قصه‌های کوتاه قنبرعلی ۱۳۳۸ (۱۹۵۹)
‌ شاهکار ۱۳۳۷ (۱۹۵۸)
‌ کهنه و نو
‌ غیر از خدا هیچکس نبود ۱۳۴۰ (۱۹۶۱)
شورآباد ۱۳۴۱ (۱۹۶۲)
‌ خاک و آدم
آسمان و ریسمان ۱۳۴۳ (۱۹۶۴)
مرکب محو ۱۳۴۴ (۱۹۶۵)

ممنون میشم نظرتون رو بگید و راهنماییم کنید
و اگر هم آثار دیگه ای از شخص دیگه ای که نوع قلمشون مثل جمالزاده باشه میشناسین ممنون میشم بگید

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
به نظر من برای شروع از همون" یکی بود یکی نبود" شروع کنید بهتره .
" فارسی شکر است"هم که میشه گفت بهترین و جامع ترین اثر جمالزاده ست که میتونه ویژگی های خاص نویسندگی جمالزاده رو به خوبی نشون بده.
-کتاب "دارالمجانین "هم ازون کتابایی هست که واقعا لازمه هرکسی بخونه،مخصوصا به خاطر اینکه جنبه ی دیگری از نویسندگی جمالزاده رو برای خواننده به تصویر میکشه ،کاملا اثر متفاوتی هست ....

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
به نظر من سالاری ها
ولی طولانیه!

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
من تقريبا 3 سال پيش بود كه آثار جمالزاده رو خوندم ، يعني كل آثاري كه ازش موجود بود
اولين داستاني هم كه شروع كردم "فارسي شكر است" بود ، واقعا شلم شوربائيه تو داستان هاي فارسي
واقعا داستان قشنگيه و لذت زيادي از خوندن اين اثر بردم
پيشنهاد من ---> فارسي شكر است

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر میکنم از تلخ و شیرین شروع کردم زمانی که دبیرستانی بودم............

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
محمد برقعی ، سازمان سیاسی حکومت محلی بنت در ایام حکمرانی خاندان شیرانی : 1200ـ1373 ه .ق

هنری پاتینجر، مسافرت سند و بلوچستان

جغرافیا و تاریخ بلوچستان ، تألیف سال 1289 قمری ، در فرهنگ ایران زمین ، ج 28 (1368 ش )

زین العابدین بن اسکندر شیروانی ، بستان السیاحه ، یا، سیاحت نامه ، تهران 1315

عباس عبدالله گروسی ، جغرافیای تاریخی ناحیه بمپور بلوچستان

فیروز میرزا بن عباس میرزا فرمانفرما، سفرنامة کرمان و بلوچستان ، چاپ منصوره اتحادیه (**** مافی )، تهران 1360ش

کتابچة سیاحتنامة بلوچستان ، چاپ ایرج افشار، در فرهنگ ایران زمین ، ج 28 (1368 ش )

عبدالحمیدبن فیروز ناصرالدوله ، سفرنامة بلوچستان : از ماهان تا چابهار ، با مقدمة محمد ابراهیم باستانی پاریزی ، چاپ محمد رسول دریاگشت ، کرمان 1370 ش

؛ رضاقلی بن محمد هادی هدایت ، ملحقات تاریخ روضة الصفای ناصری ، در میرخواند، تاریخ روضة الصفا ، ج 8 ـ 10، تهران 1339 ش ؛ محمود همت کرمانی ، تاریخ مفصل کرمان و رویدادهای صد سال اخیر ایران ، کرمان 1364 ش

هر کی بتونه این کتابها رو برام پیدا کنه یه جایزه ویژه + مبلغ 2 برابر کتابها رو بهش میدم

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

کسی اطلاع داره آخرین چاپ کتاب حاجی واشنگتن مربوط به چه سال و چه انتشاراتی هست؟

ممنون

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
يعني اصلا كسي اينجا اين كتاب رو نخونده؟ :eek:

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
كاساندرا جان متاسفانه من اسم اين كتابم تا حالا نشنيده بودم ولي اگه به اين سايت مراجعه كنيد احتمالش هست كه پيدا بشه البته شايدم نشه ولي من خودم بعضي ازكتاباي كميابو اينجا پيدا كردم آدرسش اينه اميدوارم پيداش كني به نظر كتاب جالبي مياد
/ebooks.ketabnak.com
راستي اسم عنوان كتاب وهمين طوراسم نويسنده به كتاباي ماجرايي مي خوره كه قبل ازانقلا يا به صورت پاورقي يا به صورت كتاب منشر ميشده ومعمولا هم خيلي طرفدارداشته يه چيزي بوده تو مايه هاي هري پاتر آخه بابا بزرگ من ازاينا زياد داره منم چندتاشو خوندم خيلي قشنگ بود مثلا ده مرد رشيد كه البته الان دوباره تجديد چاپ شده راستي تو كتابخونه ي پدربزرگمو مي گردم ببينم اين كتابي كه ميگيو داره يا نه البته فكر نكنم اگه داشت تاحالا حتما ديده بودم ولي حالا شايدم پيدا شدخدارو چه ديدي:D

Last edited:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
كاساندرا جان متاسفانه من اسم اين كتابم تا حالا نشنيده بودم ولي اگه به اين سايت مراجعه كنيد احتمالش هست كه پيدا بشه البته شايدم نشه ولي من خودم بعضي ازكتاباي كميابو اينجا پيدا كردم آدرسش اينه اميدوارم پيداش كني به نظر كتاب جالبي مياد
/ebooks.ketabnak.com
راستي اسم عنوان كتاب وهمين طوراسم نويسنده به كتاباي ماجرايي مي خوره كه قبل ازانقلا يا به صورت پاورقي يا به صورت كتاب منشر ميشده ومعمولا هم خيلي طرفدارداشته يه چيزي بوده تو مايه هاي هري پاتر آخه بابا بزرگ من ازاينا زياد داره منم چندتاشو خوندم خيلي قشنگ بود مثلا ده مرد رشيد كه البته الان دوباره تجديد چاپ شده راستي تو كتابخونه ي پدربزرگمو مي گردم ببينم اين كتابي كه ميگيو داره يا نه البته فكر نكنم اگه داشت تاحالا حتما ديده بودم ولي حالا شايدم پيدا شدخدارو چه ديدي:D

سلام نگين عزيز. واقعا ممنون به خاطر اين سايت. جستجو كردم ولي همونطور كه فكر مي كردم "شوربختانه موردي يافت نشد"! :eek: تو خيلي از كتابفروشيها جستجو كردم و در موردش پرسيدم ولي متاسفانه پيدا نشده. اينجا كه مطرحش كردم اميدوارم بودم كسي داشته باشدش كه بتونم كپيش رو ازشون بخرم. باز هم ممنون كه سعي كرديد كمك كنيد.

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام نگين عزيز. واقعا ممنون به خاطر اين سايت. جستجو كردم ولي همونطور كه فكر مي كردم "شوربختانه موردي يافت نشد"! :eek: تو خيلي از كتابفروشيها جستجو كردم و در موردش پرسيدم ولي متاسفانه پيدا نشده. اينجا كه مطرحش كردم اميدوارم بودم كسي داشته باشدش كه بتونم كپيش رو ازشون بخرم. باز هم ممنون كه سعي كرديد كمك كنيد.
خواهش مي كنم كاري نكردم آخه خودمم قبلا مشكل شمارو تجربه كردم دنبال يه كتاب بودم هيچ كجا پيدا نمي شد
راستي بعضي سايتا هست توشون كتباي قديمي رو مي فروشن يا اطلاعاتي درمورد اون كتاب دارن به اونجاها سرزدي البته حس مي كنم سرزده باشي سايت خاصي مدنظرم نيست ازاين سايتا يه سرچ بكني يه عالمه پيدا مي شه ولي انگاراين كتابي كه شما مي خواي خيلي كميابه من توي بعضي ازكتاب فروشي هام ديدم كه كتاباي قديميو مي فروشن ولي خوب نمي دونم شما كدوم شهري ويا اصلا چنين كتاب فروشي هايي توشهرشما هست يانه البته احتمالا هست راستي اگه ميشه يه خرده بيشتردرمورد موضوع كتاب تو ضيح بده مثلا داستانش دقيقا درمورد چيه
اميدوارم پيدا بشه:rolleyes:

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
خواهش مي كنم كاري نكردم آخه خودمم قبلا مشكل شمارو تجربه كردم دنبال يه كتاب بودم هيچ كجا پيدا نمي شد
راستي بعضي سايتا هست توشون كتباي قديمي رو مي فروشن يا اطلاعاتي درمورد اون كتاب دارن به اونجاها سرزدي البته حس مي كنم سرزده باشي سايت خاصي مدنظرم نيست ازاين سايتا يه سرچ بكني يه عالمه پيدا مي شه ولي انگاراين كتابي كه شما مي خواي خيلي كميابه من توي بعضي ازكتاب فروشي هام ديدم كه كتاباي قديميو مي فروشن ولي خوب نمي دونم شما كدوم شهري ويا اصلا چنين كتاب فروشي هايي توشهرشما هست يانه البته احتمالا هست راستي اگه ميشه يه خرده بيشتردرمورد موضوع كتاب تو ضيح بده مثلا داستانش دقيقا درمورد چيه
اميدوارم پيدا بشه:rolleyes:

سلام

واقعا شرمنده كه اين قدر دير جواب ميدم راستش چند روز با اينترنت مشكل داشتم و به خاطر اون خيلي كم مي تونستم بيام فروم. با تشكر از پيگيري شما درباره اين كتاب بايد بگم كه متن و موضوع داستانش اونقدر جذاب و گيراست كه مطمئنم كسي نمي تونه بعد از خوندنش بي تفاوت از كنارش بگذره. حتي اگه كلمه "سحراميز" در موردش به كار بره اغراق نيست! داستانش به نوعي يك سفر تمثيليه. يك مسافر كه به نوعي عارف هم هست در اغاز سفرش با بانويي آشنا ميشه كه قصر اسرارآميزي داره...خيلي مايله بانو اسرار قصرش رو به اون بگه ولي بانو يك شرط براي اين كار تعيين مي كنه اون هم اينه كه مسافر بايد اول بره راز نانواي بحرين رو كشف كنه به اون بگه. مسافر علاقمند ميشه راز نانواي بحرين رو بدونه اما اونجا هم اون رو به دنبال كشف راز ديگه اي مي فرستند....متنش واقعا گيرا ست. برام عجيبه كه چنين داستان زيبايي تجديد چاپ نشده باشه.

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام

واقعا شرمنده كه اين قدر دير جواب ميدم راستش چند روز با اينترنت مشكل داشتم و به خاطر اون خيلي كم مي تونستم بيام فروم. با تشكر از پيگيري شما درباره اين كتاب بايد بگم كه متن و موضوع داستانش اونقدر جذاب و گيراست كه مطمئنم كسي نمي تونه بعد از خوندنش بي تفاوت از كنارش بگذره. حتي اگه كلمه "سحراميز" در موردش به كار بره اغراق نيست! داستانش به نوعي يك سفر تمثيليه. يك مسافر كه به نوعي عارف هم هست در اغاز سفرش با بانويي آشنا ميشه كه قصر اسرارآميزي داره...خيلي مايله بانو اسرار قصرش رو به اون بگه ولي بانو يك شرط براي اين كار تعيين مي كنه اون هم اينه كه مسافر بايد اول بره راز نانواي بحرين رو كشف كنه به اون بگه. مسافر علاقمند ميشه راز نانواي بحرين رو بدونه اما اونجا هم اون رو به دنبال كشف راز ديگه اي مي فرستند....متنش واقعا گيرا ست. برام عجيبه كه چنين داستان زيبايي تجديد چاپ نشده باشه.
واي چه داستان با حالي داره منم علاقه مند شدم بخونمش تو مايه هاي هزارو يك شبه منم عاشق اين جورداستانام كاشكي پيدا بشه راستي كاساندارا جان تو تاپيك موسيقي كلاسيك كم پيدايي(حالا نه انگار خودمن خيلي فعالم:blink::lol:)

mehrzad22

Registered User
لایک‌ها
95
سلام

دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد کتابی که در گذشته دور خوندید و در اون دوران احساس خوبی بهتون داده به خاطر گذشت زمان در ضمیر ناخوداگاه براتون انقدر رویایی جلوه می کنه و زیبا بنظر میرسه و به احتمال زیاد اگر دوباره بخونیدش از حستون تعجب خواهید کرد چون شاید کتاب براتون یک کتاب معمولی و ساده جلوه کنه نه اسرار آمیز و بی نهایت جالب که مطمئنن نیست !

سایت قفسه را هم بگردید :
www.farsiebook.com

Kasandra

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
واي چه داستان با حالي داره منم علاقه مند شدم بخونمش تو مايه هاي هزارو يك شبه منم عاشق اين جورداستانام كاشكي پيدا بشه راستي كاساندارا جان تو تاپيك موسيقي كلاسيك كم پيدايي(حالا نه انگار خودمن خيلي فعالم:blink::lol:)

آره ميشه گفت يه چيزي تو اون مايه هاست. در مورد موسيقي كلاسيك هم راستش اين اواخر خيلي گرفتار بودم براي همين اونجا نبودم. موسيقي كلاسيك هم مطمئنا شوخي نيست كه آدم همينطوري بياد اونجا كه! :blush::blush::blush:

دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد کتابی که در گذشته دور خوندید و در اون دوران احساس خوبی بهتون داده به خاطر گذشت زمان در ضمیر ناخوداگاه براتون انقدر رویایی جلوه می کنه و زیبا بنظر میرسه و به احتمال زیاد اگر دوباره بخونیدش از حستون تعجب خواهید کرد چون شاید کتاب براتون یک کتاب معمولی و ساده جلوه کنه نه اسرار آمیز و بی نهایت جالب که مطمئنن نیست !

سایت قفسه را هم بگردید :
www.farsiebook.com

سلام

متشكر به خاطر راهنمايي. متاسفانه اونجا هم نبود.اون احساس خوب منحصر به همون گذشته نميشه چون يادمه وقتي براي اولين بار اون كتاب رو ديدم (بهم معرفي شد البته)حتي شك داشتم بخونمش. من اصلا اون موقع علاقه اي به خوندن داستانهاي ايراني نداشتم شايد بيشتر به خاطر همين بعد از خوندنش اين قدر ازش خوشم اومد چون واقعا انتظار نداشتم اين قدر خوب نوشته شده باشه.حق با شماست كه با گذشت زمان اون حس قديمي ممكنه تغيير پيدا كرده باشه اما علاقمندي رو فكر نمي كنم. من اون موقع اصلا به فكر كپي گرفتن از اون كتاب نبودم ولي الان اين قدر برام مهم شده كه به داشتن يك كپي هم ازش راضيم. اون موقع بدون كوچكترين ديد انتقادي اون نوشته رو خوندم الان واقعا مايلم از ديدگاههاي مختلف ادبي بررسيش كنم مخصوصا از ديدگاه اسطوره شناسي كارل يونگ.

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71

سایت قفسه را هم بگردید :
www.farsiebook.com

ممنون بابت معرفي اين سايت.

بالا