سلام
من یه مجموعه کامل آثار شکیپیر دارم گفتم بیام تو بخش ادبیات معرفیش کنم.جاهای دیگه که قدرشو ندونستن.
باور کنید تو ایران بی نظیره
اگه خواستید به سایتم یه سر بزنید.
لیست محتویات:
The Complete Arkangel Shakespeare
38 Fully-Dramatized Unabridged Plays on CD
آثار زیر بصورت صوتی(MP3) بوده و ایبوک تمامی آنها همراه مجموعه موجود می باشد.
1. A Midsummer Night’s Dream
2. All’s Well That Ends Well
3. Antony and Cleopatra
4. As You Like It
5. Coriolanus
6. Cymbeline
7. Hamlet
8. Henry IV, Part One
9. Henry IV, Part Two
10. Henry V
11. Henry VI, Part One
12. Henry VI, Part Two
13. Henry VI, Part Three
14. Henry VIII
15. Julius Caesar
16. King John
17. King Lear
18. Love's Labor's Lost
19. Macbeth
20. Measure for Measure
21. Much Ado About Nothing
22. Othello
23. Pericles
24. Richard II
25. Richard III
26. Romeo & Juliet
27. Taming of the Shrew
28. Tempest
29. The Comedy of Errors
30. The Merchant of Venice
31. The Merry Wives of Windsor
32. The Two Noble Kinsmen
33. Timon of Athens
34. Titus Andronicus
35. Troilus and Cressida
36. Twelfth Night
37. Two Gentlemen of Verona
38. Winters Tale
مجموعه آثار تصویری(صوت و تصویر) همراه با زیر نویس انگلیسی
1. Shakespeare, William. As You Like It. BBC Production
2. Shakespeare, William. Hamlet. BBC Production
3. Shakespeare, William. Henry IV. Part 1. BBC Production
4. Shakespeare, William. Henry IV. Part 2. BBC Production
5. Shakespeare, William. Julius Caesar. BBC Production
6. Shakespeare, William. King Lear. BBC Production
7. Shakespeare, William. Love’s Labor's Lost. BBC Production
8. Shakespeare, William. Macbeth. BBC Production
9. Shakespeare, William. Merchant of Venice. BBC Production
10. Shakespeare, William. A Midsummer Night’s Dream. BBC Production
11. Shakespeare, William. A Midsummer Night’s Dream
12. Shakespeare, William. Othello. BBC Production
13. Shakespeare, William. Romeo and Juliet. BBC Production
14. Shakespeare, William. The Taming of the Shrew. BBC Production
15. Shakespeare, William. The Tempest. BBC Production
16. Shakespeare, William. Titus Andronicus. BBC Production
مجموعه اشعار صوتی(MP3)
1. Sonnets
2. Venus and Adonis
+معرفی آثار شکسپیر توسط Professor Peter Saccio استاد دانشگاه Princeton University(صوتیMP3)
درود
پيش از اينكه بيام اين تاپيك رو بزنم يه نگاهي به بقيه تاپيكهاي اين صفحه انداختم ديدم تاپيكي براي اين نوع پرسشها و درخواستها وجود نداره.
خيلي وقت پيش (اين موضوع مربوط به حداقل 15 سال پيشه) يه همكلاسي يه كتاب قديمي بهم داد بخونم. اسم كتاب سفرهاي مخوف بود. اسم نويسنده ش دقيق كامل يادم نيست ولي به نظر مي امد چنين چيزي باشه: محمد حسين شربتدار حسيني. كتاب بسيار جالب و مهيجي بود. از اين سفرهاي تمثيلي قديمي جذاب. همون موقع هم خيلي گشتم پيداش كنم بخرمش ولي پيدا نشد. حالا خواستم بدونم كسي اين كتاب رو داره يا جايي ديده؟ مي خوام به هر صورتي شده يك نسخه ازش دادشته باشم و بهاش هم برام مهم نيست. اميدوارم كسي بتونه كمك كنه!
با سلام
همانطور که از عنوان تاپیک معلوم است به دنبال یه کتاب خوب میگردم که تمام پیسوند و پیشونهای قدیم و جدید زبان فارسی را معرفی کرده باشه و خلاصه و مفید هم باشه.
پیشاپیش متشکرم
گشتن در اینترنت دنبال یه همچین عنوانی بی فایده است. اگر تهران هستی میدان انقلاب یه پاساژی که پله می خوره میره بالا مخصوص کتابهای قدیمی و نایابه و کتابفروشاش اطلاعات کاملی از این کتابا دارن.
از این همه تحویل گرفتن واقعا ممنون!!
تاپیک را چرا اینجا منتقل کردید؟ مدیران پی تی با تاپیک جدید باز کردن مشکل دارن!
از این همه تحویل گرفتن واقعا ممنون!!
تاپیک را چرا اینجا منتقل کردید؟ مدیران پی تی با تاپیک جدید باز کردن مشکل دارن!
سلام
فكر كنم تقصير اسم تاپيك منه! راستش قبل از اينكه بيام سوال و درخواستم رو مطرح كنم تاپيكهاي بخش ادبيات رو چك كردم ببينم تاپيكي براي اينطور موارد هست يا نه كه ديدم نيست. بعد اومدم تاپيكي به اسم "سفرهاي مخوف" بزنم ديدم ممكنه امر بر بازديدكنندگان مشتبه بشه و فكر كنند من مي خوام درباره يك مطلب خاص صحبت كنم براي همين اين اسم رو براش انتخاب كردم. البته امبدوار بودم كسي اينجا رو با تاپيك درخواست اشتباه نگيره چون نوشته بودم "پرسش و درخواست درباره يك كتاب" كه اين خودش مشخص مي كنه منظور يك كتاب خاصه نه ديگه هر كتابي! :hmm:
اما خب اين موضوع رو بايد به فال نيك گرفت چون باور كنيد همين اشتباه خودش باعث ميشه تعداد بازديدكنندگان اين تاپيك بيشتر بشه و در نتيجه درصد يافتن پاسخ بره بالا! مثلا براي درخواست شما هم بنده جستجو خواهم كرد! :happy:
سلام
فكر كنم تقصير اسم تاپيك منه! راستش قبل از اينكه بيام سوال و درخواستم رو مطرح كنم تاپيكهاي بخش ادبيات رو چك كردم ببينم تاپيكي براي اينطور موارد هست يا نه كه ديدم نيست. بعد اومدم تاپيكي به اسم "سفرهاي مخوف" بزنم ديدم ممكنه امر بر بازديدكنندگان مشتبه بشه و فكر كنند من مي خوام درباره يك مطلب خاص صحبت كنم براي همين اين اسم رو براش انتخاب كردم. البته امبدوار بودم كسي اينجا رو با تاپيك درخواست اشتباه نگيره چون نوشته بودم "پرسش و درخواست درباره يك كتاب" كه اين خودش مشخص مي كنه منظور يك كتاب خاصه نه ديگه هر كتابي! :hmm:
اما خب اين موضوع رو بايد به فال نيك گرفت چون باور كنيد همين اشتباه خودش باعث ميشه تعداد بازديدكنندگان اين تاپيك بيشتر بشه و در نتيجه درصد يافتن پاسخ بره بالا! مثلا براي درخواست شما هم بنده جستجو خواهم كرد! :happy:
سلام
من تعمدا تاپیک رو به اینجا منتقل کردم و کاملا هم به موضوع تاپیک واقف بودم،اما خب دیدم خوشبختانه نام تاپیک خیلی کلی هست و برای سایر کتاب ها هم میشه ازش استفاده کرد:happy:
وقتی همه ی سوالات در مورد کتاب ها در یک تاپیک مطرح بشه احتمال اینکه زودتر جواب بگیرید بیشتر ه،چون بازدید کننده بیشتر میشه و خب نظم بخش هم ،به هم نمیخوره....
بنابراین از این به بعد هر سوالی در رابطه ها با کتاب ها داشتید در همین تاپیک مطرح کنید.
ممنون
من هم فن هستم ولی جریان خاصی رو دنبال نمیکنه یا نثر خاصی نداره ( از لحاظ داستانی ) که نیاز باشه از جایی شروع کرد
از هر جایی بخونی به نتیجه میرسی
معصومه شیرازی ۱۳۳۳ (۱۹۵۴)
من اينو خوندم.. واقعا زيبا و لذت بخشه..