• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در جستجوی یک کتاب

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
سلام خدمت همه ی دوستان

من مدت هاست که دنبال کتاب اولیس جیمز جویس می گردم(متن انگلیسی)

کسی می تونه کمکم کنه؟

پیشاپیش مرسی

من حدود دو سال پیش خیلی دنبال زبان اصلی این کتاب گشتم ولی نتونستم پیداش کنم. آخر هم خارج از ایران خریدمش.

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

دوستان خوبم مدتی هست دنبال کتاب غرور و تعصب (جین آستین ) می کردم البته بدون سانسور و چاپ قدیمی

اگر که دوستان سراغ دارن یا می تونن راهنمایی کنن که کجا پیدا کنم جواب بدن تا به آرزوم برسم و این کتاب رو بخرم

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
مگه غرور و تعصب سانسور شده؟

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
من در مورد جامعه ي ايراني حداقل تا 500 ساله پيش دنبال مطلب هستم،هر چيزي كه ديدم بيشتر يه جامعه ي روستايي و نه چندان متمدن هست،براي همين مي خواستم چند تا كتاب به من معرفي كنيد تا در مورد جامعه ي شهري ايراني از 500 سال پيش تا الان مطالعه كنم.سفرنامه يا هر چيزي از بازديد كنندگان خارجي و غيره..دنبال تاريخچه نيستم بيشتر چيزي كه روال زندگي روزمره ي مردم رو توضيح بده،شغل ها ،افكار..داستان ها ...البته خودم كتاب فرهنگ عاميانه مردم ايران اثر صادق هدايت رو خوندم اما اين مطالب براي حداكثر 150 ساله پيشه..

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
شرح زندكاني من. عبدالله مستوفي. البته اينم مال 1250 هست.

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
شرح زندكاني من. عبدالله مستوفي. البته اينم مال 1250 هست.

ممنون اين بايد عالي باشه،به كلمه ي جالبي در مورد كتاب رسيدم "تاريخ اجتماعي "، در اين موضوع باز هم كتابي مي شناسي؟

archduke

Registered User
لایک‌ها
1
سرگذشت حاجی بابای اصفهانی جیمز موریه هم احتمالا در همین باره ست. +

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12

ممنون از همه ;) يكي از دوستانم هم دو تا كتاب معرفي كرده اين جا ميگم :

"باغ های ایران و کوشک های آن" دونالدنیوتن ویلبر، مهین دخت صبا (مترجم)
الته قسمت هايي از كتاب در مورد مردم صحبت كرده موضوعه اصلي ساختار باغ ها است.

------------------------

سفرنامه شاردن رو هم به من گفته، اسم اصلي كتاب اينه

[ame="http://www.amazon.com/Journey-Persia-Chardins-Portrait-Seventeenth-Century/dp/1850435642"]A Journey To Persia: Jean Chardin's Portrait of a Seventeenth-Century Empire[/ame]

نسخه ي فارسي اين كتاب به اسم :
سفرهای ژان شاردن به ایران هست.:cool:

اديت :

من به چند تا سفرنامه ي ديگه رسيدم مثله سفرنامه ي ديولافوا و دروويل ،اما من بيشتر دنبال نويسنده هاي فارسي زبانم مثله همون عبدالله مستوفي ،اگر در مورد نويسندهايي ايراني كتابي مي دونيد ممنون ميشم بگيد

Last edited:

Devilish Song

Registered User
لایک‌ها
51

این کتاب یکی از بهترین و واقعگراترین کتابها درباره روحیات و خلقیات مردم ایران است !

:happy:

تایید می شود ، کتاب خوبیست که به میزان بسیار زیادی نگاهی واقعگرایانه ، به فرهنگ و حقیقت جاری در آن دوران به دست می دهد.

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
چند روزه دارم داستان "شيخ و فاحشه" كه بخشي از كتاب بي نظير صحراي محشر اثر استاد جمال زاده هست رو ميخونم گفتم واستون بزارم. شايد بعضي دوستان دنبال pdf كاملش باشن كه تو نت نيست ولي اين داستانشو من پيدا كردم البته يه جا كتاب كاملشو واسه دانلود ديدم ولي بايد عضو ميشدي و عضويتش بامبول زياد داشت به هر حال...

اگه كسي كاملشو گير آورد مارم بي نصيب نزاره:happy:

دانلود "شيخ و فاحشه" (بخشي از صحراي محشر)
50 صفحه
2MB
کد:
http://www.4shared.com/document/fyKSr2cB/sahraye_mahshar-sheykh_va_fahe.html

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید/ که قطعا من نیستم:دی
کتاب کامل صحرای محشر خدمت شما عارفان و اساتید بزرگوار . دانلود کنید. اگه وقت کردید رو یکی دو تا لینک ببرین که اینجا باشه
http://ketabnak.com/comment.php?dlid=20398
242 صفحه

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
نویسنده: آقاجمال خوانساری
طراح: بیژن اسدی پور
صادق هدایت پیرامون این اثر نوشته است: «تنها کتابی که میشود گفت راجع به آداب و رسوم عوام نوشته شده، همان کتاب معروف کلثوم ننه، تالیف آقاجمال خوانساری است که به زبانهای خارجه هم ترجمه شده و فارسی آن در دسترس همه میباشد. اگرچه بعضی از مطالب آن اغراق آمیز بنظر میآید زیرا نباید فراموش کرد که بیشتر این عادات و خرافات امروزه منسوخ شده و از بین رفته است و چیزی که قابل توجه است، حتی پیرزنها هم آنرا با نظر تمسخر تلقی میکنند. خرافات هم مانند همه گونه عقاید و افکار، زندگی بخصوص دارد، گاهی بوجود میآید و جانشین خرافات دیگر میشود و زمانی از بین میرود. ترقی علوم، افکار و زمان به این کار خیلی کمک مینماید. بسا اتفاق میافتد که یک دسته از آنها را از بین میبرد درصورتی که یک دسته دیگر خیلی سخت تر جای آنها میآورد. البته اگر آنها را بحال خود بگذارند جنبه الوهیت خود را تا دیر زمانی نگه میدارند چون مردم عوام آنها را مانند مکاشفات و وحی الهی دانسته، به یکدیگر انتقال میدهند.. امروزه در همه ممالک متمدن، دسته ای از دانشمندان، خرافات همه ملل دنیا را از ممالک متمدن گرفته تا قبایل وحشی آفریقا و استرالیا جمع‌آوری کرده‌اند و تشکیل صدها کتاب را میدهد، چنانکه پس از مقایسه و تطبیق آنها با یکدیگر یک رشته علم تازه بوجود آمده که دانش عوام یا «فلکلر» مینامند.»

کد:
http://ketabnak.com/comment.php?dlid=1857

http://anthropology.ir/node/778

این کتاب عجیبیه:blink: دو تا لینک در مورد کتاب گذاشتم که مطالب تقریبا خوبی به همراه خود کتاب گذاشته.شاید اغراق باشه ..نمی دونم

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان ، اميدوارم هر جا كه هستيد خوب و خوشو سلامت باشيد
عزيزان ميخواستم يه كتاب (رمان) به دوستم (مونث هستند) هديه بدم ، ايشون خيلي با كتاب ها و رمان هاي خارجي ارتباط برقرار نميكنه برعكس من ، و بيشتر عاشق كتاب هاي مودب پور و حسن كريم پور و ..... كه تو اين سبك ها مينويسن ، تقريبا ميشه گفت بيشتر كتاب هاي اين نويسنده ها رو خونده (مثل : پريچهر ، روكسانا ، يلدا ، آنسوي نيزارها ، باغ مارشال و .......) ممنون ميشم يه رمان عاشقانه (ترجيحا آخرش خوب تموم بشه) بهم معرفي كنيد .

بي نهايت بابت وقتي كه ميگذاريد ممنون و سپاس گذارم

نگین

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان ، اميدوارم هر جا كه هستيد خوب و خوشو سلامت باشيد
عزيزان ميخواستم يه كتاب (رمان) به دوستم (مونث هستند) هديه بدم ، ايشون خيلي با كتاب ها و رمان هاي خارجي ارتباط برقرار نميكنه برعكس من ، و بيشتر عاشق كتاب هاي مودب پور و حسن كريم پور و ..... كه تو اين سبك ها مينويسن ، تقريبا ميشه گفت بيشتر كتاب هاي اين نويسنده ها رو خونده (مثل : پريچهر ، روكسانا ، يلدا ، آنسوي نيزارها ، باغ مارشال و .......) ممنون ميشم يه رمان عاشقانه (ترجيحا آخرش خوب تموم بشه) بهم معرفي كنيد .

بي نهايت بابت وقتي كه ميگذاريد ممنون و سپاس گذارم

توي سايت نودهشتيا اكثر كاربرا عاشق رمان هاي اين شكلي اند منم اونجا عضوم چند تا رمان كه از همشون پر طرفدار تره وطرفدارتوي سايت زياد داره اين ها هستند
همخونه مريم جعفري
همه كتاب هاي تكين حمزه لو (مهر ماه دختر توي مه,افسون سبز و.......)
بامداد خمار فتانه حاج سيد جوادي
تا انتهاي دنيا
آتش دل تينا عبدالهي
گل هاي شب بو مريم جعفري
الهه ناز مريم اوليايي
دالان بهشت وبهشت اما برزخ از نازي صفوي
كتاب هاي خانم نسرين ثامني ورويا خسرو جندي هم تو همين زمينست
خوبي وبدي پايانش با اوناييكه معرفيشون كردندمن هيچ كدومشونو نخوندم
اميد وارم دوستتون مطالعه شون نكرده باشه

Last edited:

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
يه منبع كامل و جامع ميخوام در مورد اساطير يونان اعم از خدايان و خدابانوان و قهرمانان.
معمولا منابع اساطيري يا كامل نيستن يا در مورد اساطير همه جا توضيح داده.من فقط بخش يونان رو ميخوام و اونم كامل كامل.
كسي كتابي پي دي افي فايلي منبعي چيزي داره بهم معرفي كنه در اين زمينه؟

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
يه منبع كامل و جامع ميخوام در مورد اساطير يونان اعم از خدايان و خدابانوان و قهرمانان.
معمولا منابع اساطيري يا كامل نيستن يا در مورد اساطير همه جا توضيح داده.من فقط بخش يونان رو ميخوام و اونم كامل كامل.
كسي كتابي پي دي افي فايلي منبعي چيزي داره بهم معرفي كنه در اين زمينه؟

سلام

کتاب اساطیر یونان نوشته جان پیت سنت ترجمه باجلان فرخی ، انتشارات اساطیر .
نمیدونم حالا اون چیزی هست که شما مدنظرتونه یا نه.

فهرست مطالب این کتاب :

خاستگاه های کهن
خاستگاه های جهان

خانواده خدایان
انسان آغازین

فرزندان یو
فرزندان ائولوس

غول کش ها (بلرون، پرسه)

فتوحات بزرگ

تب (ادیپ، هفت قهرمان علیه تب)

هراکلس

آتن

تزه ئوس
نبردتروا

فرجام قهرمانان

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

کتاب اساطیر یونان نوشته جان پیت سنت ترجمه باجلان فرخی ، انتشارات اساطیر .
نمیدونم حالا اون چیزی هست که شما مدنظرتونه یا نه.

فهرست مطالب این کتاب :

خاستگاه های کهن
خاستگاه های جهان

خانواده خدایان
انسان آغازین

فرزندان یو
فرزندان ائولوس

غول کش ها (بلرون، پرسه)

فتوحات بزرگ

تب (ادیپ، هفت قهرمان علیه تب)

هراکلس

آتن

تزه ئوس
نبردتروا

فرجام قهرمانان

متشكرم.كتاب با عنوان اساطير يونان خيلي زياده ولي من دنبال يه سري چيزاي بخصوصش هستم.سايتي رو براي دانلود پي دي اف كتابي كه ذكر كرديد سراغ داريد؟

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
متشكرم.كتاب با عنوان اساطير يونان خيلي زياده ولي من دنبال يه سري چيزاي بخصوصش هستم.سايتي رو براي دانلود پي دي اف كتابي كه ذكر كرديد سراغ داريد؟

نه متاسفانه، من کتابشو دارم سایتی در این مورد سراغ ندارم. اگه مطلب خاصی از این کتاب مدنظرتون هست بگید تا اینجا بزارم.

بالا