Last_Lost
Registered User
نه متاسفانه، من کتابشو دارم سایتی در این مورد سراغ ندارم. اگه مطلب خاصی از این کتاب مدنظرتون هست بگید تا اینجا بزارم.
نه متشكرم بايد سرچ كنم تو كتاب.لطف كرديد.موفق باشيد.
نه متاسفانه، من کتابشو دارم سایتی در این مورد سراغ ندارم. اگه مطلب خاصی از این کتاب مدنظرتون هست بگید تا اینجا بزارم.
من دقيقا لينك ندارم ولي اگه دنبال پي دي افشون هستم فقط كافيه اسمشونو همراه با عبارت filetype: pdf تو گوگل سرچ كني.لينك همه پي دي افهاي قابل دسترسي در مورد اين كتابها برات ميان.
مثلا تو قسمت سرچ بزن:
Comedians Trevor Griffiths filetype: pdf
ممنون از شما؛ اما خیر برای این کتاب ها نتیجه ای نداشت.
سلام
من دنبال فایل الکترونیکی ( PDF ) کتاب به من بگو چرا هستم
اگر کسی از دوستان سراغ داره ممنون میشم راهنمایی کنه
این کتاب 10 جلد هست و مولفش: آرکادی لئوکوم بالای 30 بار تجدید چاپ شده
اطلاعات بیشتر کتاب
درود
پيش از اينكه بيام اين تاپيك رو بزنم يه نگاهي به بقيه تاپيكهاي اين صفحه انداختم ديدم تاپيكي براي اين نوع پرسشها و درخواستها وجود نداره.
خيلي وقت پيش (اين موضوع مربوط به حداقل 15 سال پيشه) يه همكلاسي يه كتاب قديمي بهم داد بخونم. اسم كتاب سفرهاي مخوف بود. اسم نويسنده ش دقيق كامل يادم نيست ولي به نظر مي امد چنين چيزي باشه: محمد حسين شريعتمدار حسيني. كتاب بسيار جالب و مهيجي بود. از اين سفرهاي تمثيلي قديمي جذاب. همون موقع هم خيلي گشتم پيداش كنم بخرمش ولي پيدا نشد. حالا خواستم بدونم كسي اين كتاب رو داره يا جايي ديده؟ مي خوام به هر صورتي شده يك نسخه ازش دادشته باشم و بهاش هم برام مهم نيست. اميدوارم كسي بتونه كمك كنه!
//
موزمار:
چون قرار بر این شده که این تاپیک به عنوان تاپیک مرجع قرار بگیره
به رسم امانت داری، تاریخ پست رو قدری تغییر دادم تا به عنوان پست اول قرار بگیره
يعني اصلا كسي اينجا اين كتاب رو نخونده؟
با سلام من این کتاب سفرهای مخوف نوشته و اثر سید محمد شربت دار حسینی کرمانی - شاعر معاصر تخلص به حسینی / چاپ 1362 را دارم
با سلام من کتاب سفرهای مخوف اثر سید محمد شربت دار حسینی کرمانی شاعر معاصر تخلص به حسینی را دارم تاریخ انتشار 1362
اومدم پیام خصوصی بدم که ادرس ایمیل خودم رو بهتون بدم که موفق نشدم پس جواب از شما در صورت تمایل
این دو مورد که هست.بقیه رو اطلاع ندارمNever Let Me Go – Kazuo Ishiguro
Kafka on the Shore – Haruki Murakami
این دو مورد که هست.بقیه رو اطلاع ندارم
خیلی ممنون دوست من. فارسی هستن ؟
دوستان که دیگه ای در جواب پست من میتونه کمک کنه ؟