• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

mamareza64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من اگه دفترچه پر کنمو بفرستم بعد از لیسانسم و در این بین از یک دانشگاه خارج از کشور پذیرش بگیرم می تونم با وثیقه خارج بشم (مثل دوره لیسانس و سفر علمی) یا نه چون دفترچه فرستادم کاری نمیشه کرد؟

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی.بیشتر توضیح می دید؟یگانم عوض می شه؟

همون ناجا میفتی ولی یگانت عوض میشه .... تازه هیچوقت لیسانسه ها رو یگان پاسداری نمیندازن ... پس خیالت راحت یه جا بهتر از قبل میفتی

hepisi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون ناجا میفتی ولی یگانت عوض میشه .... تازه هیچوقت لیسانسه ها رو یگان پاسداری نمیندازن ... پس خیالت راحت یه جا بهتر از قبل میفتی

مرسی از جوابتون
اما تو سایت **** وظیفه نوشته که: مشمولانیکه سابقه خدمت قبلی دارند و بعلل قانونی از خدمت ترخیص می‌گردند(مانند قبولی در دانشگاه) جهت ادامه خدمت باید به همان یگان خدمتی قبلی اعزام گردند. من که نفهمیدم بالاخره یگان خدمتی عوض می شه یا نه؟:blink:
با توجه به اینکه استان محل اقامت من آذربایجان شرقی هستش فکر می کنید بعد از تقسیم کجا بیافتم؟

alimeshkepoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.من به سوال داشتم.اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه.من 20 سالمه و دانشجو هستم.پدرم فوت كرده.2 تا خواهر دارم كه بزرگتر از من هستند و مجرد.يه داداش 31 ساله هم دارم كه سربازي رفته و الانم ازدواج كرده و تا 2 ماه ديگه واسه هميشه از ايران ميره.ميخواستم بدونم كسي ميدونه من ميتونم معاف بشم يا نه.خواهش ميكنم دقيق توضيح بديد.از الان اقدام كنم ميتونم يا نه

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
سلام دوستان.من به سوال داشتم.اگه كسي ميدونه راهنماييم كنه.من 20 سالمه و دانشجو هستم.پدرم فوت كرده.2 تا خواهر دارم كه بزرگتر از من هستند و مجرد.يه داداش 31 ساله هم دارم كه سربازي رفته و الانم ازدواج كرده و تا 2 ماه ديگه واسه هميشه از ايران ميره.ميخواستم بدونم كسي ميدونه من ميتونم معاف بشم يا نه.خواهش ميكنم دقيق توضيح بديد.از الان اقدام كنم ميتونم يا نه

خیر شما معاف نمیشید .
در صورت داشتن برادر بالای 18 سال حالا چه خارج باشه چه ایران چه ازدواج نکرده باشه و چه کرده باشه معافیت کفالت تعلق نمی گیره .

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی باید دفترچه خدمت را پست کنم یا میتونم 2-3 ماه صبر کنم تا پدرم 59 سالش بشه بعد پست کنم.آخه میگن یک فرجه 6 ماهه هم هست.میتونم بعد از فراغت از تحصیل از فرجه 6 ماهه استفاده کنم تا پدرم 59 ساله بشه؟

کسی نبود این سوال را جواب بده.فکر کنم جوابش به درد خیلی ها بخوره لطفا دوستانی که اطلاعاتی دارن جواب بدن

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نبود این سوال را جواب بده.فکر کنم جوابش به درد خیلی ها بخوره لطفا دوستانی که اطلاعاتی دارن جواب بدن

مشکلی نداره و میتونید صبر کنید

اما اگر بیش از 6 ماه بشه و شما شرایط کفالت را تا ان زمان بدست نیارید (یعنی پدر 59 سالگی را تمام نکند)کفالت شامل حال شما نخواهد شد.

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پدر من متولد 28 اردیبهشت 1332 هست آیا در تاریخ 28 اردیبهشت 1391 میتونم برای معافیت اقدام کنم. مرسی

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از جوابتون
اما تو سایت **** وظیفه نوشته که: مشمولانیکه سابقه خدمت قبلی دارند و بعلل قانونی از خدمت ترخیص می‌گردند(مانند قبولی در دانشگاه) جهت ادامه خدمت باید به همان یگان خدمتی قبلی اعزام گردند. من که نفهمیدم بالاخره یگان خدمتی عوض می شه یا نه؟
با توجه به اینکه استان محل اقامت من آذربایجان شرقی هستش فکر می کنید بعد از تقسیم کجا بیافتم؟

واللا ... من خودم آموزشی ( وزارت دفاع ) که بودم یه سری ها به نام کفایتی یعنی همونایی که سابقه خدمت قبلی داشتند اومده بودند پادگان تا یه 10 روزی آموزش ببینند... من خودم ازشون سوال کردم که چه جوری و کجا تقسیم میشن ... گفتن که همین وزارت دفاع هستیم ولی دوباره تقسیم میشیم و ممکنه یه جای دیگه وزارت بیفتیم ...

من فکر کنم منظور از یگان خدمتی قبلی همون ارگانی هست که قبلا توش خدمت میکردید یعنی ناجا

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی از جوابتون
اما تو سایت **** وظیفه نوشته که: مشمولانیکه سابقه خدمت قبلی دارند و بعلل قانونی از خدمت ترخیص می‌گردند(مانند قبولی در دانشگاه) جهت ادامه خدمت باید به همان یگان خدمتی قبلی اعزام گردند. من که نفهمیدم بالاخره یگان خدمتی عوض می شه یا نه؟

دقیقا در همان پادگانی که تسویه حساب کردین و فارغ از خدمت شدید به ادامه خدمت مشغول میشید

researcher

Registered User
لایک‌ها
1
کسی از این قانون معافیت پسر چهارم خبر داره؟

سردار کمالی:
براساس همين دستورالعمل‌ها فرزند چهارم يك خانواده، فرزندان رزمندگاني كه سابقه 30 ماه حضور در جبهه داشته باشند يا فرزند افرادي كه در دوران دفاع مقدس 30 ماه در منطقه عملياتي بودند معاف مي‌شوند و حتي اين معافيت‌ها به دامادها و نوه‌هاي آنها نيز تسري يافته است.

H@mid

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
تاریخ فراق از تحصیل من 87/11/29 زده شده ایا من تا اخر مرداد وقت دارم بفرستم دفترچمو؟

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا کمی توضیح بدید:
من متولد شهریور 71هستم وتیروئید دارم حالا اگه بخوام معاف بشم:
1-کی باید اقدام کنم؟چه سالی؟
2-میگن معافی پزشکی خوب نیست درسته؟مثلا موقعه ای که پزشک بشی تو بیمارستانها قبولت نمی کنن واقعیت داره؟
3-من تا کی میتونم بدون معافی از کشور خارج بشم؟
ممنون

hepisi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا در همان پادگانی که تسویه حساب کردین و فارغ از خدمت شدید به ادامه خدمت مشغول میشید

ممنون.
من آموزشی پادگان شهید مدنی اصلاندوز بودم و دو ماه هم یگان پاسداران میراث فرهنگی تهران خدمت کرده ام. اما پادگان قبلی دیپلم به بالا نداشت و در ضمن من با فرماندهی فاتب تسویه کردم. الان کجا می افتم؟

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
شرايط كاهش مدت خدمت سربازي

مدت خدمت سربازي اينطوري نيست كه يك عده اينجا نشسته باشند يك چرتكه و يا ماشين حسابي بزنند و بگويند كه حالا اين باشد و اين نباشد.بايد توجه داشت كه مدت سربازي، معافيت ها، عدم خريد خدمت، بكارگيري سربازان در محل سكونت و ... همه اينها استدلال خاص خود را دارد.
موضوع سربازي، معافيت و كسر خدمت و خريد خدمت يكي از دغدغه‌هاي اصلي مشمولان ****‌وظيفه و جوانان است و همواره سوالات متعددي در اين زمينه ذهن آنان را به خود مشغول كرده است.
براساس دستورالعمل‌هاي ستاد كل نيروهاي مسلح و تاييديه **** معظم انقلاب اسلامي مدت خدمت سربازي از خرداد سال جاري كاهش يافت و معافيت‌هاي خاصي نيز براي فرزندان شهدا، ايثارگران، جانبازان، رزمندگان و حتي فرزندان كساني كه در دوران دفاع مقدس در منطقه عملياتي به عنوان سرباز خدمت كردند در نظر گرفته شده است.
براساس همين دستورالعمل‌ها فرزند چهارم يك خانواده، فرزندان رزمندگاني كه سابقه 30 ماه حضور در جبهه داشته باشند يا فرزند افرادي كه در دوران دفاع مقدس 30 ماه در منطقه عملياتي بودند معاف مي‌شوند و حتي اين معافيت‌ها به دامادها و نوه‌هاي آنها نيز تسري يافته است.
در اين رابطه سوالات متعددي وجود دارد چراكه براي بسياري از مردم مشخص نيست شمول اين معافيت‌ها تا كجاست و چه كساني و با چه شرايطي مي‌توانند از آن استفاده كنند؟.
سردار موسي كمالي ، مدير مشمولان ستاد كل نيروهاي مسلح در گفتگو با جام‌جم به این سوالات پاسخ مي‌دهد. آنچه در پي مي‌آيد حاصل اين گفتگوست.
طرح اصلاح قانون **** وظيفه كه در دستور كار مجلس قرار دارد، چه تفاوتي با طرح كاهش خدمت سربازي دارد؟ آيا اين 2 مكمل هم هستند؟

طرحي كه الان در دستور كار مجلس است، قبلا در ستاد كل نيروهاي مسلح بررسي شده و بعد از طي تشريفات قانوني يعني اخذ تاييديه مقام معظم فرماندهي كل قوا به دولت و مجلس ارسال شد. تعدادي از نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي براي اينكه به كار سرعت دهند آن را به صورت طرح ارائه داده اند كه يك فوريت اين طرح در مجلس تصويب و بعد براي بررسي بيشتر به كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي به عنوان كميسيون اصلي بررسي كننده طرح ارجاع شد. همچنين در كميسيونهاي آموزش و تحقيقات، فرهنگي و حقوقي و قضايي به عنوان كميسيونهاي فرعي بررسي شد. در نهايت بر اساس گزارش كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي، كليات آن در صحن مجلس تصويب و بررسي جزئيات آن نيز شروع شده است. شايد بشود گفت بالغ بر 90 درصد همان مواردي است كه ستاد كل نيروهاي مسلح اعلام كرد ولي يك مقدار اختلاف نظري وجود دارد كه در صحن علني مجلس بررسي مي‌شود.

يعني شما مي خواستيد لايحه بدهيد كه نمايندگان آمدند طرح دادند؟

نه. ما موضوع را به صورت لايحه به دولت داديم اما نمايندگان براي اينكه اين كار را سرعت بدهند به صورت طرح به مجلس ارائه دادند و موضوع مورد هماهنگي ما هم است .

مدت زمان سربازي در حال حاضر چقدر است و براي افراد تحصيل كرده چقدر كم مي‌شود؟

طبق قانون طول خدمت سربازي 30 سال است كه به چهار دوره تقسيم مي‌شود. دوره ضرورت 2 سال ، دوره احتياط هشت سال ، دوره ذخيره اول 10 سال و دوره ذخيره دوم نيز 10 سال است اما مدت آن به صورت پيوسته 2 سال است.ستاد كل نيروهاي مسلح چندي پيش مدت خدمت سربازي را از 2 سال به 18 ماه كاهش داد كه براي بعضي از مناطق و افراد تحصيلكرده كمتر از آن است.

يعني چي؟

خدمت سربازي در حال حاضر 18 ماه است. البته خدمت برخي افراد مقداري هم كاهش مي‌يابد. مثلاً كساني كه در مناطق محروم هستند، مدت خدمت آنها 17 ماه و افرادي كه در مناطق عملياتي هستند 16 ماه است. همچنين علاوه بر آن از مدت خدمت فرد داراي ليسانس يك ماه، فوق ليسانس 2 ماه، دكترا سه ماه و فوق تخصص چهار ماه در يكي از سه حالتهاي مورد اشاره كم مي شود بنابراين افراد تحصليكرده كه در هر كدام از اين سه حالت قرار بگيرد، خدمتشان كم مي‌شود. يعني اگر سرباز ليسانس در منطقه عملياتي باشد، سه ماه از 18 ماه سربازي‌اش كم خواهد شد.

اين موضوع شامل فوق ديپلمها نمي شود؟

نه

چرا ؟

مدت خدمت سربازي اينطوري نيست كه يك عده اينجا نشسته باشند يك چرتكه و يا ماشين حسابي بزنند و بگويند كه حالا اين باشد و اين نباشد.بايد توجه داشت كه مدت سربازي، معافيت ها، عدم خريد خدمت، بكارگيري سربازان در محل سكونت و ... همه اينها استدلال خاص خود را دارد. مدت خدمت سربازي را با توجه به 2 تا عامل عمده تعيين مي كنيم يكي تعداد مشمولين اعزامي، دوم؛ نياز نيروهاي مسلح. با توجه به نيازي كه ما به فوق ديپلم داريم و تعداد مشمولين فوق ديپلم اعزامي به اين نتيجه رسيديم كه آنها در شمول كسر خدمت قرار نمي‌گيرند و بر همين اساس ممكن است در آينده باز خدمت برگردد به 24 ماه و اين يك چيز طبيعي است.

مجلس در خصوص مدت خدمت مصوبه‌اي داشته و همچنين شايعاتي وجود دارد كه مدت خدمت از 18 ماه به 16 ماه تغيير مي‌يابد، نظرتان را بفرمائيد.

مجلس شوراي اسلامي با اصلاح بند الف ماده چهار قانون خدمت وظيفه عمومي مدت خدمت را براي مشمولين زير ديپلم 24 ماه، ديپلم 22 ماه، فوق ديپلم 20 ماه، ليسانس 18 ماه، فوق ليسانس 16 ماه و دكتري را 14 ماه تعيين كرده است. لذا چنانچه مصوبه ستاد كل مبنا قرار گيرد، مدت خدمت افزايش پيدا كرده (البته بيشتر از 95 درصد سربازان) ولي اگر قانون مبنا قرار گيرد يعني 24 ماه، خدمت 14 الي 24 ماه تعيين شده است.

ardavan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا کمی توضیح بدید:
من متولد شهریور 71هستم وتیروئید دارم حالا اگه بخوام معاف بشم:
1-کی باید اقدام کنم؟چه سالی؟
2-میگن معافی پزشکی خوب نیست درسته؟مثلا موقعه ای که پزشک بشی تو بیمارستانها قبولت نمی کنن واقعیت داره؟
3-من تا کی میتونم بدون معافی از کشور خارج بشم؟
ممنون

havij007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من تهران نیستم و وقتی برای معافیت پزشکی اقدام کردم تو کمیسیون پزشکی شهرم رد شدم. سوالم اینه که آیا میتونم برای تجدیدنظر برم تهران؟ اگه آره, باید به کجا مراجعه کنم و اگه کار خاصی باید انجام بدم لطفا راهمائی کنین؟

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
مجلس شوراي اسلامي هفته آينده بعد از سه هفته تعطيلات تابستاني مجلس، روزهاي يكشنبه، سه‌شنبه و چهار‌شنبه جلسه علني دارد و در اين جلسات ادامه رسيدگي به طرح دوفوريتي اصلاح ماده واحده و رديف‌هاي قانون بودجه سال 1388 كل كشور كه دو فوريت اين طرح در جلسه علني مورخ 9 تير ماه 88به تصويب رسيده است، ادامه رسيدگي به گزارش كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در خصوص طرح اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 9 مهر ماه 63 و گزارش كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي درباره طرح حفظ، حمايت، توسعه و بهره‌برداري از منابع دامي كشور را كه اعاده شده از شوراي نگهبان است، در دستور كار خود دارند.

منبع : فارس نیوز

بالا