• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

sJaguar جان تبریک میگم.
happysmiley.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
جناب جگوار کاربر فعال شدن بخش فوتبال مبارک باشه
persiana4you_flower.gif

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به به توپچی عزیز . جگوار مبارک باشه http://************/files/mnc64qp2uit1ouh6tucw.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
جناب 1408 مجددا برای 3 روز بن شدند . دلیلش گرفتن کارت به خاطر ارسال پست در تاپیک غیر مرتبط و ارسال مجدد پست بعد از پاک کردن من بود .ضمن اینکه در لحنشون هم همواره نوعی توهین هست.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مرصي مانرك جان:)

كم پيدايي برادر ؟

مخلصم جگوار . حالا ان شالله هستیم در خدمتت اگه خدا بخواد . این پروفسور که حس و حالی واسه هوادارها نذاشته ولی پیگیر اخبار (اخبار بد) ه تیم بودم . به این فصل هم امیدی نیست متاسفانه . حداقل من امیدی ندارم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
sJaguar جان مبارک باشه
انشالله در زندگی هم موفق باشی :)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
sJaguar جان مبارک باشه
انشالله در زندگی هم موفق باشی :)
ممنون سراب جان :)
انشالا شما هم هميشه موفق باشي

مخلصم جگوار . حالا ان شالله هستیم در خدمتت اگه خدا بخواد . این پروفسور که حس و حالی واسه هوادارها نذاشته ولی پیگیر اخبار (اخبار بد) ه تیم بودم . به این فصل هم امیدی نیست متاسفانه . حداقل من امیدی ندارم

چاكرم

راستش منم زياد اميد ندارم
لااقل اگه دو سه تا بازيكن ميگرفتيم باز يه روزنه اي بود ....
يا حداقل حبيب و آده رو از دست نمي داديم ....

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مبارک باشه . امیدوارم در آزمون های سخت زندگی هم پیروز باشی

ممنونم قيمه عزيز
همچنين شما اميدوارم هميشه موفق باشي

اين آزمون ها كه تمومي ندارن ....

1408

Registered User
لایک‌ها
57
سلام خدمت دوستان
چون اینجا به نوعی دفتر کار من به حساب میاد ناگزیر هستم پاسخ هر کسی که سوالی داره بدم که این جناب 1408 هم مستثنی نیستند. فقط قابل ذکره علیرغم اینکه از ایشون خواسته شد صحبتهاشون رو در تاپیک پرسپولیس ادامه ندن ولی ایشان در همون تاپیک ادامه دادند که ناگزیر به منتقل کردن پستهای ایشان به این تاپیک شدم.

خب بالاخره مثل اینکه زحمت خواندن قوانین رو به خودتون دادید. در پاسخ اینکه چرا به جای جواب به شما با یک کلیک ساده پستتون حذف شد : چون دلیلی نداره هر جا که شما دوست داشتید سوال کنید ( بدون دقت به موضوع تاپیک) و من هم پاسخ بدم. در این تاپیکهر سوال مرتبطی داشته باشید پاسخگو خواهم بود.

جناب لطف کنید بر اساس گمان و حدس خودتون به سوالهاتون پاسخ ندید . اگر قراره خودتون بپرسید و خودتون هم پاسخ بدید دیگه چه لزومی داره من پاسخ بدم .
اما در جواب این سوالتون هر کسی مختاره به نوعی که علاقمند هست پستهای خبری مهم رو قرار بده . اگر روش پست گذاشتن خبر من بهتون کمکی میکنه باید بگم که اصولا من خبرهایی که زیاد صفحه رو اشغال نکنند کامل قرار می دم و منبع خبر رو هم زیر خبر قید می کنم . برای اخباری که بسیار زیاد هست تیتر خبر رو بولد می کنم و بقیه خبر رو در اسپویلر قرار می دم و منبع خبر رو در زیر خبر قید می کنم . معمولا من عادت به لینک دادن ندارم . ولی خیلی از دوستان این روش رو دوست دارند و انجام هم می دهند.

بله دوستانی که در تاپیک پرسپولیس هستند با اوضاع آشنا هستند و صحبتهای شما بیشتر به نوعی انتقاد بی ریشه شبیه هست.
درباره قسمت دوم :مطمئنا اینجا قرار نیست هر تاپیکی باز بشه چون شما اینطور فکر کرده اید ،بنابراین اگر چنین تاپیکی بزنید قطعا بسته خواهد شد.

اتفاقا درست متوجه شدید ، در قسمت قبلی پاسخم هم خدمتتون عرض کردم که حتما اینگونه تاپیکها بسته خواهند شد ( به مرامنامه مراجعه کنید)

این نظر شماست و نظر بنده با شما تفاوت داره.

نظر لطف شماست. به نظرم این خیلی خصیصه خوبی هست . مخصوصا برای آدمی که باید تصمیم گیری بکنه.

بله فکر می کنم ما یک استعداد فوق العاده پیدا کردیم در زمینه ارتباط تاپیکها با هم :دی

قبلا دلیلش گفته شد

این برداشت شماست و من کاری نمی تونم برای شما در این خصوص انجام بدم.

قبلا هم گفتم تمام تلاشم اینه که نظرات بچه های فعال رو اینجا لحاظ کنم

به کاربرا یا به افرادی مثل شما که هنوز بلد نیستند در یک محیط باز فعالیت کنند؟

جناب مگه الان چیزی بیشتر از یک فرد عادی هستم ؟ در پست قبلی هم بهتون گفتم الان هم خبر میزارم و کپی پیست هم می کنم . جواب قبلی رو کامل نخوندید؟

بله شما در تاپیک پرسپولیس حرفتون رو زدید و من میومدم در وقایع جواب میدادم ؟ از شما خواهش کردم بعد از پاسخ من موضوع رو در تاپیک ادامه ندید که باز هم وقعی نزاشتید به حرف من که اجبارا پستتون رو منتقل کردم.

و البته اگر بن بشید و آی دی های 1409 و 1410 رو هم بسازید یا با هر اسم دیگه ای بیایید اگر این روشتون باشه باز هم به مشکل خواهید خورد و بن خواهید شد.

ممنون . این نصیحت شما یادم میمونه .

تبریک میگم به روزنامه البرز ورزشی که چنین نیروی خلاقی رو داره .

اما : من هم باید یک توضیحاتی بدم تا شما بیشتر متوجه موقعیت خودتون باشید :
قبل از اینکه اولین بار بن بشید باهاتون کلی مدارا کردم . در پی ام تهدید کردید که ال می کنم و بل می کنم ، گفتم اینطوری صحبت نکنید و باعث نشید برخلاف میلم دسترسیتون رو محدود کنم . به همکار انجمن یعنی فرزاد توهین کردید ، همون موقع می خواستم باهاتون برخورد کنم که خود فرزاد گفت بگذرم از مساله.
قبل از بن شدن وقتی پستهای شما رو از تاپیکها ( به دلیل عدم رعایت قوانین و توهین) پاک می کردم بلافاصله دوباره پست جدید با همان مضمون می زدید و در همین تاپیک وقایع اتفاقیه حداقل من 6 بار پست شما رو پاک کردم و شما مجددا همون پست رو ارسال کردید .
بعد از بن شدن تاپیک کلوپ هواداران شهرداری تبریز رو زدید و همین تاپیک انگلستان رو ؛ میشه بپرسم چرا در این دو تاپیک و تاپیک تاریخچه جام جهانیتون به غیر از شما هیچ کسی حتی یک پست هم نداده ؟ این هم حتما بخاطر این هست که من مدیر اینجا هستم ؟ این کل فعالیت مفید شماست که در هر پستتون هم سعی در زیر سوال بردن نحوه اداره تالار دارید . فکر می کنم با توجه به اینکه چه استقبالی از پستها و تاپیکهای شما در این تالار میشه جواب مشخص باشه .

شاد و پیروز باشید

فردا حتما سر وقت جواب خواهم داد . امروز نمی رسم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

هیچوقت به زور نمیشه کاری رو پیش برد!! اسمشم روشه گفتگوی آزاد،مثل بخش فوتبال هم نیست که به تعداد پست ها اضاف بشه!(بعضی از دوستان بیان فقط اسمایل بزارن) اما خب جلوی بعضی از صحبت ها و پست ها رو باید گرفت..که تقریبا هم میگرند!

نه آخه شما گفتید اسپم میکنن،منم گفتم توی بخش فوتبال هم اسپم بیداد میکنه ( اما نوع و طرز پست زدنشون فرق میکنه ) !

نمونه ای عرض میکنم که بعضی از دوستان اونجا پست میذارن!

واااااااای واااای علی کریمی امروز رفت پیرایشگاه...

وااااای علی کریمی پاس داد به مهدوی کیا....

بعد دوباره پست بعد

:(:(:(

دوباره پست بعدیشون:

بچه ها من میرم..اگه تیممون باخت به من اس ام اس بدید! اگر هم برد 2 تا اس ام اس بدید!

به نظر من اینا همش اسپم هست،هیچکسیم جلوش رو نمیگیره، اما خب اینم بگم از زمانی که جناب ساسان خان اومدن وضعیت خیلی بهتر شده!

توی بخش آزاد هم ، همانطور که مطلع هستید افرادی میان فقط واسه خرابکاری،که خب اونا سریعا دار فانی رو..
:D

در خصوص قسمتهایی که بولد کردم فکر کنم جناب شهر آهنین(حمید عزیز ؟) به گذشته های خیلی دور اشاره دارند . ولی باز هم ممنون میشم اگر لطف کنید اگر موارد اینگونه وجود داره ریپورت بدین. از این هم می گذریم که تعدادی از این پستها هم از جانب خودتون بوده که توسط بنده پاک شده :دی
درباره قسمت بولد شده آبی هم نوعی تناقض وجود داره . بالاخره هیچکس جلوی این اسپمها رو نمی گیره یا ساسان از زمان اومدنشون ( خیلی وقته هستم:دی) وضعیت رو بهتر کردن؟
از شوخی گذشته کلی کار برای تالار فوتبال انجام شده و هدفگذاری انجام شده هم رسیدن به یک سقف تخصصی هست که نیاز به زمان داره . بعضی تاپیکها (شاید فقط دو تاپیک) هم هست که برای حفظ نشاط کاربران ورزش و فوتبال در اونها کمی پستها کوتاه تر یا در جنبه های غیرمستقیم با موضوعات تالار فوتبال زده میشه که اونهم با خواست و نیت خود من هست.
قوانینی از حدود سه ماه پیش با مشارکت کاربران فعال و بعضی مدیران تدوین شده و بسیار محکم هم با همکاری خود دوستان تالار فوتبال خصوصا در کلوپهای هواداری در حال اجرا هست که جا داره اینجا بار دیگه مراتب سپاسگزاریم رو از همه دوستان حاضر در تالار ورزش و فوتبال اعلام کنم. شاد و پیروز باشید

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام خدمت دوستان

در خصوص قسمتهایی که بولد کردم فکر کنم جناب شهر آهنین(حمید عزیز ؟) به گذشته های خیلی دور اشاره دارند . ولی باز هم ممنون میشم اگر لطف کنید اگر موارد اینگونه وجود داره ریپورت بدین. از این هم می گذریم که تعدادی از این پستها هم از جانب خودتون بوده که توسط بنده پاک شده :دی
درباره قسمت بولد شده آبی هم نوعی تناقض وجود داره . بالاخره هیچکس جلوی این اسپمها رو نمی گیره یا ساسان از زمان اومدنشون ( خیلی وقته هستم:دی) وضعیت رو بهتر کردن؟
از شوخی گذشته کلی کار برای تالار فوتبال انجام شده و هدفگذاری انجام شده هم رسیدن به یک سقف تخصصی هست که نیاز به زمان داره . بعضی تاپیکها (شاید فقط دو تاپیک) هم هست که برای حفظ نشاط کاربران ورزش و فوتبال در اونها کمی پستها کوتاه تر یا در جنبه های غیرمستقیم با موضوعات تالار فوتبال زده میشه که اونهم با خواست و نیت خود من هست.
قوانینی از حدود سه ماه پیش با مشارکت کاربران فعال و بعضی مدیران تدوین شده و بسیار محکم هم با همکاری خود دوستان تالار فوتبال خصوصا در کلوپهای هواداری در حال اجرا هست که جا داره اینجا بار دیگه مراتب سپاسگزاریم رو از همه دوستان حاضر در تالار ورزش و فوتبال اعلام کنم. شاد و پیروز باشید

سلام ساسان خان،خوب هستی!

آره من حمید هستم، همیشه بعد از "حمید" یه علامت سوال میذارید! :D

اول در مورد پست هام،فکر کنم فقط یک بار توی تایپیک شرط بندی بود،که پستم پاک شد،اونم به این دلیل بود که یک نفر گفته بود : چون آقای X تعداد پستِ کمی داره،نمیتونه توی شرط بندی شرکت کنه،که خب فکر نمیکنم تعداد پست ملاک باشه،! ( که اون پستم پاک شد ) من خودم خیلی حساس هستم روی پستام واسه همین دنبالشون میکنم که یه وقت اتفاقی واسشون نیفته! :دی

و اما یک مورد دیگه هم بود که شما ادیتش کردی و نه "پاک" ! که 100% هم حق داشتی، چون یه خورده عصبی بودم و اون کلمه رو نباید به کار میبردم، هر چند فکر نکنم توهین به شخص یا افرادی خاصی باشه،چون مثلا خود شیراز هم یه روزی دهات بوده ! ;)

و اما در مورد ریپورت : من شخصا چند باری با شما سفت و سخت صحبت کردم،میدونم آدم منطقی و خوش صحبتی هستی،اما مطمئنم همه ی پست ها رو به دلیل مسائل امنیتی نمیتونی ادیت یا پاک کنی!(امیدوارم منظورم رو متوجه بشید)!

در مورد قسمت بلد شده ی آبی رنگ هم : من از زمانی رو میگم که جناب Pilot شما رو مدیر کردند، که خب من زیاد به اون بخش نمیومدم ( اون روزها ) و این رو فقط از زبان دوستان گفتم که : میگند از زمانی که جناب ساسان خان اومدن اون بخش خیلی بهتر شده،و خود من هم از طرز دادن پست هاتون و صحبت های دیگران متوجه ی این قضیه شدم!

و اما مهم ترین قسمت که در مورد گذشته های خیلی دور هست :دی : هر چند جوابتون رو میدونم،اما خدایی از خود شما سوال دارم این گونه پست ها اسپم نیست؟

وقتی توی 1 تایپیک یک فرد ( حالا هر کسی ) یکی در میون توی پست هاش فقط از اسمایل استفاده میکنه،اونم یک نوع اسمایل این اسپم نیست؟

وقتی توی تایپیک ها به جای اینکه به اصل موضوع بپردازند حال و احوال میکنند ( حالا چه شوخی،چه جدی چه.. ) این اسپم نیست؟

مطمئنا باز هم میتونم ادامه بدم،ولی شاید دوستان فکر کنند که بنده کینه ای هستم و خدایی نکرده دارم از خودم یه چیزایی رو میگم..اما مطمئن باشید خود شما هم اگر یکم به این جملات من توجه کنید،میفهمید که جز حقیقت حرفی نزدم!

با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز!
rose.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام حمید جان ( این دفعه علامت سوال نزاشتم ، همیشه وقتی مطمئن نیستم علامت سوال میزارم )
خیلی از صحبتهای پست اخیرتون متین هست . ولی سوال من اینه که الان هم شما جایی رو دیدین که طرف اسمایل گذاشته باشه (فقط) و من پاک نکرده باشم؟ قبلا هم گفتم شما ریپورت بدین ، من اگر خلاف قوانین باشه پاک می کنم . درباره دلایل امنیتی متوجه منظورتون نشدم . ولی خب بعضی وقتها هم بوده که پستهایی از بچه ها پاک شده و کمی هم ناراحت شدن ولی سعیم این بوده حتما توضیح بدم .
اما درباره این قسمت فرمایشاتتون
و اما مهم ترین قسمت که در مورد گذشته های خیلی دور هست :دی : هر چند جوابتون رو میدونم،اما خدایی از خود شما سوال دارم این گونه پست ها اسپم نیست؟

وقتی توی 1 تایپیک یک فرد ( حالا هر کسی ) یکی در میون توی پست هاش فقط از اسمایل استفاده میکنه،اونم یک نوع اسمایل این اسپم نیست؟

وقتی توی تایپیک ها به جای اینکه به اصل موضوع بپردازند حال و احوال میکنند ( حالا چه شوخی،چه جدی چه.. ) این اسپم نیست؟
نظرم کاملا موافق با شماست . باز هم خواهشم اینه اگر موارد اینچنینی از دستم در رفت ریپورت بدید حتما پاک خواهد شد.
مطمئنا باز هم میتونم ادامه بدم،ولی شاید دوستان فکر کنند که بنده کینه ای هستم و خدایی نکرده دارم از خودم یه چیزایی رو میگم..اما مطمئن باشید خود شما هم اگر یکم به این جملات من توجه کنید،میفهمید که جز حقیقت حرفی نزدم!
در ابتدای صحبتم هم خدمتتون گفتم که خیلی از صحبتهاتون متینه . من هم ادعا نمی کنم بخش ورزش (خصوصا فوتبال) بی عیب و نقص هست ، ولی تمام تلاش دوستان فعال در اون بخش و بنده این بوده که در چهارچوب قوانین نظم رو در تاپیکها اجرا کنیم که خیلی تفاوت داره با اون تمثیلاتی که شما در پستهای قبلیتون بهش اشاره کرده بودید. به نوعی برداشتم از پستهای قبلی شما این بود که ظاهرا تالار فوتبال نوعی اسپم کده قانونی هست که من قویا با اون قسمت از صحبتهای شما موافق نیستم.
باز هم خوشحال میشم اگر نظر و پیشنهادی برای بهتر کردن تالار فوتبال دارید با من در میون بگذارید . شاد و پیروز باشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام حمید جان ( این دفعه علامت سوال نزاشتم ، همیشه وقتی مطمئن نیستم علامت سوال میزارم )

آره متوجه شدم! :دی

ولی سوال من اینه که الان هم شما جایی رو دیدین که طرف اسمایل گذاشته باشه (فقط) و من پاک نکرده باشم؟

نه ندیدم خدایی،یا لااقلش اینه که توجه ای نداشتم به این گونه پست ها!

که خیلی تفاوت داره با اون تمثیلاتی که شما در پستهای قبلیتون بهش اشاره کرده بودید. به نوعی برداشتم از پستهای قبلی شما این بود که ظاهرا تالار فوتبال نوعی اسپم کده قانونی هست

دوست عزیز جناب "سراب" گفتند که در بخش "گفتگوی آزاد" خیلی اسپم میشه،منم گفتم خب اونجا رو تقریبا واسه همین ساختن،البته اینم عرض کنم که خوب اسپم در تایپیک های جدی چه در بخش فوتبال که جای خود داره،توی "گفتگوی آزاد" هم جایز نیست!و باید به شدت بر خورد بشه ( که میشه هم ) !

اما چرا من بخش فوتبال رو مثال زدم؟ فقط و فقط به خاطر این بود که جناب "سراب" کاربر فعال اون بخش بودند،و هیچ قصد دیگه ای نداشتم!

باز هم خوشحال میشم اگر نظر و پیشنهادی برای بهتر کردن تالار فوتبال دارید با من در میون بگذاری

بنده در خدمت هستم،قبلا هم گفتم واقعا مدیریت اون بخش خیلی سخته!!ایشالله که بتونید با کمک همکاران جدید مخصوصا جناب فرزاد خان اون بخش رو بهر و بهتر بکنید!

در پایان هم عرض کنم: بعضی وقت ها آدم تحت تاثیر جو قرار میگره و یه پستی میزنه که شاید خلاف مرامنامه باشه!( مثل پست های خود من ) اما این به این معنا نیست،که بنده قوانین رو قبول ندارم یا به دیگران احترام نمیذارم،بار ها و بار ها شده که توی بخش های دیگر هم پست زدم،که بعدا متوجه شدم که کار درستی نکردم و نباید اون پست رو میزدم!
که خب خیلی ها هم مثل من هستند!

شاد و پیروز باشید

شما هم همینطور.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

پ.ن:یه پیشنهاد،تاپیک لژیونرها چرا مهم هست؟خوب هر موقع خبری بود تاپیکش میاد بالا!
در حد یه پیشنهاد هست

مرجان عزیز یه پیشنهادی قبلا داده بودند که من گذاشتم سر فرصت . با اجازه استارتر تاپیک و با توجه به اینکه در حال حاضر تقریبا فقط دو لژیونر فعال (نکو و شجاعی) رو داریم . این تاپیک رو از حالت استیکی در میارم.
شاد و پیروز باشید

بالا