• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
من در این مورد سوال کردم از یکی از دوستانم که معافیت 4 برادری رو گرفته بهم گفت یه تعهد نامه محصری ازش گرفتن که هر وقت ازت دعوت شد باید بیای تا 3 سال!
حالا کی دعوت میشه خدا عالمه ! :blink:

دعوت برای چی ؟ عروسی ؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
بچه ها من در مرحله ی آخر برای تکمیل کار معافی کفالتم هستم. به نظرتون آموزشی بهم میخوره؟ :(

Amin ...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من در مرحله ی آخر برای تکمیل کار معافی کفالتم هستم. به نظرتون آموزشی بهم میخوره؟
ارههههههههههههههههه :*

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منظورتون از آموزشی به هم میخوره چیه؟
یعنی من آموزشی رو میخورم :(

یعنی اینکه علیرغم اینکه معاف شدیم باید آموزشی 2 ماهه رو بریم! تا دیروز اینجوری نبود! دیروز مجلس خاک بر سر تصویب کرد :*

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

یعنی اینکه علیرغم اینکه معاف شدیم باید آموزشی 2 ماهه رو بریم! تا دیروز اینجوری نبود! دیروز مجلس خاک بر سر تصویب کرد :*

این مجلسی ها وقعا بیکار هستند
برای اینکه بگن ما هم داریم کار میکنم و هستیم، هی راه به راه قانون عوض میکنند

E & P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام حاج منصور قیامت
بستگی دارد
چون پدرت در قید حیات است باید 2 ماه رو بروی
من پدرم فوت شده و خواهرم هم ازدواج کرده و تک هستم فعلا خوشم

دوست دارم
ممنون***یاحق.=&**+

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

منصور خان قیامت
شما که الان داری معافیت کفالت میگیری یا گرفتی میدونی اگه یه نفر مثلا امروز برای معافیت کفالت اقدام کنه و همه کارها رو هم سریع و به موقع انجام بده ظرف چند روز میتونه کارتش رو بگیره ؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام حاج منصور قیامت
بستگی دارد
چون پدرت در قید حیات است باید 2 ماه رو بروی
من پدرم فوت شده و خواهرم هم ازدواج کرده و تک هستم فعلا خوشم

دوست دارم
ممنون***یاحق.=&**+
یعنی شما با این شرایطی که دارید از آموزشی هم معاف هستید!:blink:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
منصور خان قیامت
شما که الان داری معافیت کفالت میگیری یا گرفتی میدونی اگه یه نفر مثلا امروز برای معافیت کفالت اقدام کنه و همه کارها رو هم سریع و به موقع انجام بده ظرف چند روز میتونه کارتش رو بگیره ؟
آقا دس رو دلم نزار که خونه از دست این آدمای عوضی. دور از جون شما

اینجور که من تحقیق کردم واسه هرشهری یه شرایط داره! اصلا واسه هرکسی یه شرایط داره! حتی اگه نوع معافیمون مثه هم باشه! زمانش هم واسه هرکی متغیره!!

من اینارو متوجه شدم!

برای مثال دوستمون در تهران که نوع معافیش مثه من بود میگه از من اصلا شاهد نخواستن واسه امضا!

در حالی که برای منه بدبخت گفتن 3 تا از فامیل! 3 تا از دوست و آشنا! 1کی کاسب یا کارمند! یعنی در کل 7 نفر رو باید بیاری صبح کلانتری با شناسنامه و کارت ملی و کپی هاش و...!

نمیگن ملت سرکار هستن صبح. چجوری من به 7 نفر رو بزنم بگم پاشید بیاید کلانتری و...

دیگه خودت تفاوت رو مقایسه کن!!

یه دوست دیگه ام در همین قم که نوع معافیش یکم پیچیده تر از من بود! من خیلی ساده بود! پدر 59 سال تمام! منم تک پسر! اما اون یه داداش هم داشت و....

جالبه خیلی دیرتر از من اقدام کرد واسه گرفتن معافی! حالا دیروز زنگ زدم میگه تموم شد کارتش هم اومده برام. شاهد هم هیچی نخواستن!!!!!!!!

نمیدونم چرا اینجوریه والا!!

در مورد زمانش هم باید بگم که من الان در مرحله بردن 4 نفر آخر شاهدان هستم. که بعد از اون دیگه گفتن تموم میشه و باید منتظر باشی تا کارت برات صادر بشه!

خوب وقتی اقدام میکنی اول باید دفترچه رو بخری از پست! اون مدارکی که توش نوشته رو جمع آوری کنی و توی پاکت بزاری ببری +10

البته زمان من یعنی همین 2 ماه پیش باید ارسال میکردم تهران! 1 ماه بعدشم تایید شد برگشت برام. بعد شروع کردم به جمع آوری مدارک مرحله دوم. بردم **** وظیفه. اونجا هم چنتا اتاق رفتم و در نهایت دادم اتاق بایگانی که بهم گفت چرا مرحله شاهدان رو انجام ندادی و باید انجام بدی!

و همچنین در این بین به اداره ثبت احوال شهر صدور شناسنامه پدر و مادرم که یکی تهران و یکی قم بود نیز رفتم!

دیگه همینا!

بیشتر کاراش دست خودته و میتوی سریع انجام بدی! فقط مرحله ای که باید منتظر تایید مدارک اولیه ات باشی زمانش دست اوناس. و اینکه کلانتری چه زمانی برات بزنه برای آوردن شهدا(شاهدان) دست اوناس. بستگی داره سروان مورد نظر سرشون شلوغ باشه یا نه! واسه من یه هفته بعد زد! و مرحله انتظار برای صدور کارت!

توضیحات امیدوارم کافی بوده باشه!

والسلام

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
و همچنین در این بین به اداره ثبت احوال شهر صدور شناسنامه پدر و مادرم که یکی تهران و یکی قم بود نیز رفتم!

مگه حتما باید بریم ثبت احوال محل صدور شناسنامه پدر و مادر ؟؟
خاک بر سر این دولت الکترونیک عقب مونده :grrr:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مگه حتما باید بریم ثبت احوال محل صدور شناسنامه پدر و مادر ؟؟
خاک بر سر این دولت الکترونیک عقب مونده :grrr:
آره خاک تو سرشون

حالا جالب اینجاس من با کلی مکافات رفتم ثبت احوال منطقه شهرری تهران. بعد مدارک رو دادم یارو برده تو. بعد از یه ساعت صدا زده. من رفتم از بین کلی جمعیت به زحمت مدارکمو که کاراشو انجام داده بودن گرفتم و اون یارو ببو گلابی داد بهم و هیچی نگفت. منم فک کردم تمومه برگشتم شهرمون. بردم **** وظیفه گفت این تکمیل نیس باید یه اتاق دیگه هم میرفتی اونجا! گفتم بابا آخه یارو حرفی نزد به من که :(

خلاصه دوباره رفتم تهران :(

لعنت بر این حکومت با این سیستم کثیفش :|

2 بار ثبت احوال تهران. یه بار ثبت احوال قم. یک بار توی خوده **** وظیفه. استعلام انجام شده!!

تازه میگن علاوه بر اون ها باید 7 نفر هم شاهد بیاری!!

حالا فکرشو کن همه ی اینا واسه اینه که ثابت بشه من تک پسر هستم و پدرم بالای 59 هست!!

فحش کمشونه به قرآن

Last edited:

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
آره خاک تو سرشون

حالا جالب اینجاس من با کلی مکافات رفتم ثبت احوال منطقه شهرری تهران. بعد مدارک رو دادم یارو برده تو. بعد از یه ساعت صدا زده. من رفتم از بین کلی جمعیت به زحمت مدارکمو که کاراشو انجام داده بودن گرفتم و اون یارو ببو گلابی داد بهم و هیچی نگفت. منم فک کردم تمومه برگشتم شهرمون. بردم **** وظیفه گفت این تکمیل نیس باید یه اتاق دیگه هم میرفتی اونجا! گفتم بابا آخه یارو حرفی نزد به من که :(

خلاصه دوباره رفتم تهران :(

لعنت بر این حکومت با این سیستم کثیفش :|

2 بار ثبت احوال تهران. یه بار ثبت احوال قم. یک بار توی خوده **** وظیفه. استعلام انجام شده!!

تازه میگن علاوه بر اون ها باید 7 نفر هم شاهد بیاری!!

حالا فکرشو کن همه ی اینا واسه اینه که ثابت بشه من تک پسر هستم و پدرم بالای 59 هست!!

فحش کمشونه به قرآن

آره واقعا ...
باز خوبه شما دیگه آخرای کاری و داری راحت میشی
حالا اگه دوباره برای تکمیل کارات گذرت به **** وظیفه خورد، بپرس طبق قانونهای جدیدی که مجلس تصویب کرده واقعا قراره این قانون هم حذف بشه ؟
از یه نفر بپرس که اطلاعاتش بالاست
چون ما واقعا بلاتکلیف موندیم که عاقبتمون چی میشه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
آره واقعا ...
باز خوبه شما دیگه آخرای کاری و داری راحت میشی
حالا اگه دوباره برای تکمیل کارات گذرت به **** وظیفه خورد، بپرس طبق قانونهای جدیدی که مجلس تصویب کرده واقعا قراره این قانون هم حذف بشه ؟
از یه نفر بپرس که اطلاعاتش بالاست
چون ما واقعا بلاتکلیف موندیم که عاقبتمون چی میشه
کدوم قانون حذف بشه؟ میشه دقیقا بگی کدوم؟

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
داداش داشته باشی بالای 30 سال
سربازی هم خریده

زن بچه هم داره

بابا بالای 60 سال هست
راهی هست بشه کفالت گرفت |؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
داداش داشته باشی بالای 30 سال
سربازی هم خریده

زن بچه هم داره

بابا بالای 60 سال هست
راهی هست بشه کفالت گرفت |؟
دوست من همینجور معافی گرفت دیگه

با این تفاوت که داداشش سربازی رفته بود. نخریده بودش

بعدم فک کنم بابات باید از کار افتاده باشه

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
همین قانونی که شما الان داری ازش استفاده میکنی ( معافیت کفالت پدر بالای 59 سال )
این که امکانش خیلی کمه عوضش کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی معقول نیس اصلا!!

ولی باشه میپرسم اگه رفتم

بالا