من در این مورد سوال کردم از یکی از دوستانم که معافیت 4 برادری رو گرفته بهم گفت یه تعهد نامه محصری ازش گرفتن که هر وقت ازت دعوت شد باید بیای تا 3 سال!
حالا کی دعوت میشه خدا عالمه ! :blink:
دعوت برای چی ؟ عروسی ؟
من در این مورد سوال کردم از یکی از دوستانم که معافیت 4 برادری رو گرفته بهم گفت یه تعهد نامه محصری ازش گرفتن که هر وقت ازت دعوت شد باید بیای تا 3 سال!
حالا کی دعوت میشه خدا عالمه ! :blink:
ارههههههههههههههههه :*بچه ها من در مرحله ی آخر برای تکمیل کار معافی کفالتم هستم. به نظرتون آموزشی بهم میخوره؟
بچه ها من در مرحله ی آخر برای تکمیل کار معافی کفالتم هستم. به نظرتون آموزشی بهم میخوره؟![]()
یعنی من آموزشی رو میخورممنظورتون از آموزشی به هم میخوره چیه؟
یعنی من آموزشی رو میخورم
یعنی اینکه علیرغم اینکه معاف شدیم باید آموزشی 2 ماهه رو بریم! تا دیروز اینجوری نبود! دیروز مجلس خاک بر سر تصویب کرد :*
یعنی من آموزشی رو میخورم
یعنی اینکه علیرغم اینکه معاف شدیم باید آموزشی 2 ماهه رو بریم! تا دیروز اینجوری نبود! دیروز مجلس خاک بر سر تصویب کرد :*
یعنی من آموزشی رو میخورم
یعنی شما با این شرایطی که دارید از آموزشی هم معاف هستید!:blink:سلام حاج منصور قیامت
بستگی دارد
چون پدرت در قید حیات است باید 2 ماه رو بروی
من پدرم فوت شده و خواهرم هم ازدواج کرده و تک هستم فعلا خوشم
دوست دارم
ممنون***یاحق.=&**+
آقا دس رو دلم نزار که خونه از دست این آدمای عوضی. دور از جون شمامنصور خان قیامت
شما که الان داری معافیت کفالت میگیری یا گرفتی میدونی اگه یه نفر مثلا امروز برای معافیت کفالت اقدام کنه و همه کارها رو هم سریع و به موقع انجام بده ظرف چند روز میتونه کارتش رو بگیره ؟
و همچنین در این بین به اداره ثبت احوال شهر صدور شناسنامه پدر و مادرم که یکی تهران و یکی قم بود نیز رفتم!
آره خاک تو سرشونمگه حتما باید بریم ثبت احوال محل صدور شناسنامه پدر و مادر ؟؟
خاک بر سر این دولت الکترونیک عقب مونده :grrr:
آره خاک تو سرشون
حالا جالب اینجاس من با کلی مکافات رفتم ثبت احوال منطقه شهرری تهران. بعد مدارک رو دادم یارو برده تو. بعد از یه ساعت صدا زده. من رفتم از بین کلی جمعیت به زحمت مدارکمو که کاراشو انجام داده بودن گرفتم و اون یارو ببو گلابی داد بهم و هیچی نگفت. منم فک کردم تمومه برگشتم شهرمون. بردم **** وظیفه گفت این تکمیل نیس باید یه اتاق دیگه هم میرفتی اونجا! گفتم بابا آخه یارو حرفی نزد به من که
خلاصه دوباره رفتم تهران
لعنت بر این حکومت با این سیستم کثیفش :|
2 بار ثبت احوال تهران. یه بار ثبت احوال قم. یک بار توی خوده **** وظیفه. استعلام انجام شده!!
تازه میگن علاوه بر اون ها باید 7 نفر هم شاهد بیاری!!
حالا فکرشو کن همه ی اینا واسه اینه که ثابت بشه من تک پسر هستم و پدرم بالای 59 هست!!
فحش کمشونه به قرآن
کدوم قانون حذف بشه؟ میشه دقیقا بگی کدوم؟آره واقعا ...
باز خوبه شما دیگه آخرای کاری و داری راحت میشی
حالا اگه دوباره برای تکمیل کارات گذرت به **** وظیفه خورد، بپرس طبق قانونهای جدیدی که مجلس تصویب کرده واقعا قراره این قانون هم حذف بشه ؟
از یه نفر بپرس که اطلاعاتش بالاست
چون ما واقعا بلاتکلیف موندیم که عاقبتمون چی میشه
کدوم قانون حذف بشه؟ میشه دقیقا بگی کدوم؟
دوست من همینجور معافی گرفت دیگهداداش داشته باشی بالای 30 سال
سربازی هم خریده
زن بچه هم داره
بابا بالای 60 سال هست
راهی هست بشه کفالت گرفت |؟
این که امکانش خیلی کمه عوضش کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همین قانونی که شما الان داری ازش استفاده میکنی ( معافیت کفالت پدر بالای 59 سال )