• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
غلامپور: طالب لونیازى به جادوگر ندارد

بهزاد غلامپور، مربى دروازه بانان تیم استقلال در رابطه با دیدار استقلال مقابل سپاهان گفت: بازى بسیار خوبى مقابل سپاهان انجام دادیم. بچه ها در این دیدار سنگ تمام گذاشتند و خوشحالم که موفق شدیم ۳ امتیاز را کسب کنیم.وى درباره عملکرد طالب لو در این مسابقه گفت: وحید یکى از بهترین بازى هایش را مقابل سپاهان انجام داد. او در این بازى چند موقعیت بسیار خوب را از سپاهانى ها گرفت و خوب کار کرد.غلامپور همچنین گفت: باید به قلعه نویى تبریک بگویم. او تیم بسیار خوبى دارد و قطعاً سپاهان در این فصل یکى از اصلى ترین مدعیان کسب عنوان قهرمانى است.او در رابطه با اختلافات رحمتى و طالب لو گفت: من براى هر ۲ این دروازه بانان احترام قائلم اما رحمتى حرف هایى زد که در شأن او نبود. وحید آمادگى جسمانى بسیار خوبى دارد و براى بسته نگه داشتن دروازه اش نیازى به جادوگر ندارد. امیدوارم اختلافات این ۲ دروازه بان هرچه زودتر تمام شود تا مشکلى از این بابت گریبان استقلال و سپاهان و در نتیجه تیم ملى ما را نگیرد

کلاسهاى داورى استقلالى ها ادامه دارد

پس از اینکه هوشنگ نصیرزاده، قبل از بازى با سپاهان براى بازیکنان و مربیان استقلال کلاسهاى توجیهى داورى گذاشت، گفته مى شد که این کلاسها دیگر برگزار نمى شود اما دیروز در این رابطه با خبر شدیم که کلاسهاى داورى نصیر زاده همچنان ادامه دارد، بدین ترتیب روز جمعه و قبل از پرواز استقلالى ها به سمت شیراز سرکلاس هوشنگ نصیرزاده مى نشیند و آخرین قوانین داورى را فرا مى گیرند.

سیدصالحى:درگیر حاشیه ها نمى شوم

سیدمهدى سیدصالحى مهاجم این فصل استقلال براى بازى در ترکیب استقلال به نظر کار سختى را پیش رو خواهد داشت.وى گفت: من به مسائل حاشیه اى توجهى ندارم و اسیر حاشیه نمى شوم چون فکر مى کنم به این ترتیب ازفوتبال و اهدافى که در این فصل در استقلال مدنظر دارم دور مى شوم. وى در ادامه افزود: ذهنم را معطوف به این موضوع نمى کنم که برخى ها عنوان مى کنند سیدصالحى در استقلال مهاجم ذخیره است. تمام تلاش خودم را انجام مى دهم که در این فصل در استقلال بازى کنم و مهره اى مثمرثمر باشم و براى تیمم مفید واقع شوم. سیدصالحى در پایان خاطرنشان ساخت: تیم ما از کادر فنى بسیار خوب در کنار بازیکنانى با پتانسیل بالا سود مى برد. به همین دلیل استقلال مدعى اصلى قهرمانى است و ما تمام تلاشمان را براى تحقق این مهم انجام خواهیم داد.

طالب لو و حیدرى در میدان کاظمى و برهانى روى نیمکت؟

همان طور که از قبل تصور مى شد، جدال تیم ملى با بوسنى برنامه تیم هاى حاضر در لیگ برتر که تعداد ملى پوشان قابل توجهى دارند را تا حد بسیار زیادى بر هم زد. یکى از این تیم ها استقلال است که هم اکنون ۴ مهره کلیدى خود را در سارایوو مى بیند و تا قبل از جدال با مقاومت سپاسى هم نمى تواند از وجود آنها در تمرینات خود بهره مند شود. از سوى دیگر جبارى و کوشکى هم مصدوم هستند و این یعنى دردسرى مضاعف براى صمد مرفاوى این طور که پیداست سرمربى استقلال بهترین راهکار براى حل این مشکل را استفاده از نصف قدرت ملى پوشان خود و دلبستن به بازگشت احتمالى فابیوجان واریو مى داند روى همین اصل قصد دارد وحید طالب لو و خسرو حیدرى را با وجود خستگى ناشى از سفر داخل میدان بفرستد و حسین کاظمى، آرش برهانى را همچون جدال با سپاهان نیمکت نشین نماید.

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
من فکر میکنم استقلال امسال یک کم مهره زیاد داره و این اتفاق ممکنه توازن تیم رو بهم بزنه صمد باید بابت این مسئله کمی هوشیار باشه چون وقتی ترکیب 11 نفره رو میچینه هر کسی رو بزاره تو زمین یک عده بیرون میمونن و اون افراد هم خودشونو در حد بازی کردن میبینن استقلال تیمیه که پتانسیلشو داره صمد باید تیمو یک دست کنه و به بازیکن ها روحیه جنگندگی بده تا زمانی که تو زمین نیستن براشون خیلی سخت نگذره به اعتقاد من از لحاظ فنی ما فقط در سمت چپ دفاعی مشکل داریم ولی در سایر نقاط زمین یک نگاه به اسم بازیکن ها که بندازید در حد لیگ ایران مختون سوت میکشه...

مشکلی که اگه به وجود بیاد
شاید کنترلش برای مربی با تجربه های صمد سخت باشه
بخصوص که مدیر عامل هم تجربه ی بالایی نداره

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آشتياني با دسته گل به تمرين استقلال رفت

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تهران از ساعت 18 در ورزشگاه دستگردي پيگيري شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز از ساعت 18 در حالي برگزار شد كه تيم استيل آذين تهران نيز با تمامي ستاره‌هايش پيش از استقلال در ورزشگاه دستگردي به تمرين پرداخته بود.
هنگامي كه بازيكنان استيل آذين قصد ترك زمين را داشتند با برخي از بازيكنان استقلال روبه رو شدند كه جالب ترين رويارويي مربوط به علي كريمي و مهدي امير آبادي بود. اين دو بازيكن براي دقايقي با يكديگر به گفت و گو پرداختند.
* در ابتدا به تشخص مسئولان استقلال تماشاگران موفق به ورود به ورزشگاه دستگردي نشدند ولي بعد از گذشت حدود 20 دقيقه غلامحسين مظلومي مدير تيم استقلال شرايط حضور آنها را در ورزشگاه دستگردي فراهم كرد. البته تعدادي از تماشاگران به محض ورود به ورزشگاه اعتراض خود را نسبت به عدم حضورشان در ابتداي تمرين نشان دادند.
* امروز سالروز تولد صمد مرفاوي بود و بازيكنان به محض رويارويي با وي به او تبريك گفته و برايش آرزوي موفقيت كردند.
* امير رضا واعظ آشتياني مدير عامل استقلال با يك دسته گل بزرگ در محل تمرين حاضر شد. مرفاوي با ديدن واعظ تمرين را رها كرده و به سمت وي رفت. مديرعامل استقلال روز تولد سرمربي تيم را به وي تبريك گفت.
در ابتداي تمرين صمد مرفاوي حدود 5 دقيقه با بازيكنان استقلال صحبت كرد و برنامه تمرين را براي آنها بازگو كرد.
* بهزاد غلامپور با اعضاي تيم استيل آذين دقايقي به گفت و گو پرداخت.
* محمد محمدي و مجتبي جباري دو بازيكن تيم استقلال به دليل مصدوميت در تمرين امروز حضور نداشتند ضمن اينكه 4 ملي پوش اين تيم به دليل سفر به بوسني غايب بودند.
* فابيو جانواريو هافبك برزيلي استقلال به همراه راين كرافت، كار بدنسازي انجام داده و براي دقايقي با توپ كار كرد.
* حميد استيلي و عليرضا مرزبان مربيان تيم استيل آذين هنگام خروج از ورزشگاه با مدير عامل استقلال روبه رو شده و براي دقايقي با او به صحبت پرداختند.
* در اواسط تمرين مرفاوي بازيكنان را دور هم جمع كرد و به همراه روته مولر صحبت هاي را در خصوص مسائل تاكيتكي براي بازيكنان انجام داد.

هادي شکوري در گفتگو با آريا:دفاع استقلال بسيار قدرتمند است

خبرگزاري آريا- شکوري گفت: تيم استقلال تهران تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته و از هماهنگي بالايي نيز سود مي برد و با اين وضعيت اطمينان دارم که در ليگ برتر به سختي گلي را دريافت مي کنيم و اين يکي از بزرگترين ويژگي هاي استقلال خواهد بود.
هادي شکوري، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران، عنوان کرد: قبل از شروع رقابت ها تمرينات بسيار خوبي را انجام دادم و در شرايط فعلي از انگيزه بالايي نيز برخوردار هستم و با تجربياتي که در گذشته بدست آورده ام تلاش مي کنم که اعتماد مربيان تيم را جلب کرده و خود را در ترکيب اصلي استقلال تهران قرار بدهم که البته کار ساده اي نيست.
شکوري ادامه داد: اطمينان داشته باشيد که استقلال تهران با اين نوع دفاع آينده بسيار درخشاني خواهد داشت البته در ابتدا کمي ناهماهنگ بوديم اما در شرايط فعلي وضعيت بسيار اميدوار کننده است و بدون شک امسال آمار گل هاي خورده تيم بسيار کمتر خواهد شد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

منصوریان: خوشحالم که مرا با قلعه نویى مقایسه مى کنند

showimage.aspx

علیرضا منصوریان طى گفت و گو درباره آخرین وضعیت پاس و سایر مسائل صحبت کرد. با ما همراه باشید:
• شرایط تیم و بازیکنان چگونه است؟
- متأسفانه ما بازى اول خود مقابل استیل آذین را با نتیجه ۲ بر صفر واگذار کردیم و هم اکنون تمام تمرکز خود را بر روى بازى مقابل ابومسلم گذاشته ایم. بازیکنان ما در زمینه تاکتیک پذیرى و تکنیکى بالا هستند اما ۲ روز مانده به مسابقه با استیل آذین هادى اصغرى و مرتضى عزیزمحمدى را از دست دادیم. همین امر باعث شد تغییر سیستم دهیم، اگر چه بازیکنان عملکرد خوبى داشتند. بازى اخیر ابومسلم را نیز آنالیز کرده و با تمرینات مستمر خود را براى یک بازى خوب مقابل این تیم مشهدى آماده کرده ایم.
• در هفته هاى آینده بازى هاى سختى دارید. این موضوع به بازیکنان فشار نخواهد آورد؟
- با قرعه سختى روبرو شده ایم. هفته سوم با پرسپولیس و هفته چهارم با مس و سپس با سپاهان باید روبرو شویم. امیدوارم با اضافه شدن ۲ بازیکنانمان تیم به شرایط ایده آل برسد.
• پاس همدان در اندیشه جذب بازیکنان جدید است؟
- هفته آینده یک دفاع میانى از صربستان به تیم ملحق خواهد شد. علاوه بر این مذاکراتى با یک مهاجم خارجى انجام داده ایم که در صورت نهایى شدن، با قدرت در هر ۳ پست مقابل حریفان به میدان خواهیم رفت.
• بعد از بازى مقابل استیل آذین به شدت علیه داور مسابقه انتقاد کردید و نوع بیان شما حرف و حدیث هاى بسیارى را در پى داشت.
-من گفتم که با شنیدن نام محمود رفیعى لرزه بر تنم افتاد و این یک استنباط شخص بود و منظور خاصى نداشتم. در سلامت و صحت داورى محمود رفیعى هیچ شکى ندارم. من اعلام کردم داوران جایزالخطا هستند و چون یک سابقه از داورى رفیعى در استقلال داشتم، احساسات قلبى خودم را گفتم و هرگز به شخصیت وى توهین نکردم. تصمیم داشتم از شروع لیگ در بحث داورى دخالت نکنم. به جرأت مى توانم بگویم داوران ایرانى جزو سالمترین داوران دنیا هستند. در این بازى کمى زیاده روى کردم. رسماً اعلام مى کنم دیگرازمنصوریان تا پایان دوره مربیگرى در مورد داورى شکایتى نخواهید شنید. آقاى رفیعى اعلام کرده که من بروم زندگى خصوصى وى را از نزدیک ببینم و در موردش قضاوت کنم اما من دوباره تأکید مى کنم منظور من در مورد مسائل حاشیه اى نبود و باز هم اعتراف مى کنم درباره اظهارات علیه این داور زیاده روى کردم.
• چرا در بازى اول مقابل استیل آذین حاشیه ها بیش از مسائل فنى بود؟
- حاشیه تیم پاس از زمان پیوستن محمد غلامى از پاس همدان به استیل آذین آغاز شد. متأسفانه چون پاس مقابل استیل آذین شکست خورد و چندین اشتباه داورى نیز رخ داد، تمام این موارد دست به دست هم داد تا حواشى وحشتناکى به وجود آید.
با وجود همه مشکلات در پایان مسابقه توسط کاظم اولیایى، مدیرعامل باشگاه پاس از حشمت مهاجرانى به عنوان یکى بنیانگذاران تیم پاس تجلیل کردیم. من هم در پایان بازى به سراغ حمید استیلى رفتند و پیروزى تیمش را به مربى استیل آذین تبریک گفتم. بحث گله فوتبالى با احترام و دوستى متفاوت است.
• اما مسئولان پاس همدان از حسین هدایتى، مالک باشگاه استیل آذین شاکى هستند؟
- من در یکى از مطبوعات خواندم منصور پورحیدرى را متهم کرده اند که به هدایتى توهین کرده است. پورحیدرى نسبت به این گله داشت که وقتى ناظر فدراسیون اجازه بازى به غلامى نداده است چگونه در زمین حاضر شده است. گله ما اصلاً به امیر مهریزى، مدیرعامل باشگاه استیل آذین نبود، چون من در بدو ورود غلامى با مهریزى صحبت کردم و او بسیار ناراحت بود. مسئولان باشگاه پاس از هدایتى شکایت ندارند اما گله دارند. من دوست دارم همه چیز به زودى تمام شود.
•جلسه کمیته فنى برگزار شد و سرانجام به جاى شما نام پورمسلمى به عنوان سرمربى به سازمان لیگ معرفى شد.
-بله. کلاس هاى مربیگرى من تمام شده است و مدرک B مربیگرى نیز گرفته ام. پورحیدرى و اولیایى منتظر بودند تا من مدرک مربیگرى خود را بگیرم و مرا به عنوان سرمربى معرفى کنند اما عزیز محمدى، رئیس سازمان لیگ اعلام کرده است از لحاظ قانونى باید شخصى که داراى مدرک A مربیگرى است در برگه ثبت شود. در جلسه اى که برگزار کردیم تصمیم گرفته شد على اکبر پورمسلمى را به صورت نمادین به عنوان مربى داراى مدرک A به فدراسیون معرفى کنیم اما تمام مسئولیت هاى فنى تیم به صورت رسمى به من واگذار شد. منصور پورحیدرى نیز به عنوان مدیرفنى تیم انتخاب شد.
• چه زمانى مدرک A مربیگرى خود را مى گیرید؟
- من بالاى ۳۵ بازى ملى دارم و به فدراسیون فوتبال تعهد داده ام تا سال آینده مدرک A مربیگرى خود را بگیرم تا نام شخص دیگرى به صورت نمادین به عنوان سرمربى صادر نشود.
• پس کادر فنى پاس در این جلسه مشخص شد؟
- جلسه خیلى خوبى بود و شرح وظایف همه معلوم شد. هم اکنون ما تمام تمرکز خود را روى بازى هاى لیگ گذاشته ایم. خوشحالم که پس از ۴ ساعت جلسه با پورحیدرى تمامى مسائل حل شد و مسئولیت ها مشخص شد. من به عنوان سرمربى تیم کار فنى را پیگیرى مى کنم و منصور پورحیدرى به عنوان مدیرفنى تیم خواهد بود.
• از اینکه پورحیدرى پاس همدان را به تیم ملى ترجیح داد، چه احساسى دارید؟
- به پورحیدرى گفتم که اگر تجربه مربیگرى خود را در اختیار من قرار دهد دیگر نگرانى ندارم، چرا که در کنارم افراد با تجربه اى مانند پورحیدرى، گمالوویچ و پورمسلمى وجود دارند. براى اولین بار احساس کردم که پشتم محکم است.
• بسیارى از کارشناسان حضور شما در پست مربیگرى را با امیر قلعه نویى مقایسه مى کنند. آیا شما پتانسیل قلعه نویى شدن و حضور در تیم ملى را دارید؟
- خیلى خوشحال هستم که مدیریت باشگاه پاس به من اعتماد کرده و یک مثلث قوى نیز در کادر فنى قرار داده است. فکر مى کنم با خواست خدا و کمک این افراد بتوانم پله هاى ترقى را خیلى زود سپرى کرده و به جایگاه هاى بزرگ ترى برسم. شرایط ایده آل در فوتبال ایران در وهله اول رسیدن به استقلال و پرسپولیس و در نهایت به تیم ملى است اما براى من که یک استقلالى هستم رسیدن به تیم ملى هدفم خواهد بود.
• یعنى مانند قلعه نویى؟
- خوشحال هستم که مرا با امیر قلعه نویى مقایسه مى کنند. به نظرم اگر مانند او رشد کنم به ایده آل هاى فکرى خود مى رسم.
• سرمربیگرى صمد مرفاوى در استقلال را چگونه ارزیابى مى کنید؟
- من از مرفاوى کوچکتر هستم و اواخر فوتبال او اوایل فعالیت من بود. فکر کنم او تجربه بزرگى از ناکامى سال ۸۵ به دست آورده است. مرفاوى نسبت به گذشته با تجربه تر شده است. باید این را قبول بکنیم که یک مدیریت قوى مانند واعظى آشتیانى، محکم پشت اوست. مرفاوى بهترین هاى فوتبال ایران را در اختیار دارد و به نظر من استقلال در نهمین دوره لیگ برتر شانس اول قهرمانى را خواهد داشت.
• به عنوان کاپیتان سابق استقلال، بازى هفته سوم مقابل پرسپولیس را چطور ارزیابى مى کنید؟
- من امسال پرسپولیس را دگرگون شده دیدم و پتانسیل بالایى دارد. نگاه اول ما بازى با ابومسلم است که بتوانیم با یک بازى خوب ۳ امتیاز بازى را کسب کنیم. در مورد بازى پرسپولیس بعد از این هفته صحبت خواهم کرد.

اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
میگم این منصوریان که میگفت تا چند سال بعد قصد ندارم مربی شم حالا زیر حرفش زده آخه دوره مربیگری دیده؟
1-20070210065344.gif

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من چاکرتم امیر جان ولی لینک منبع گذاشتن و رعایت حق کپی رایت خیلی خوبه ! مام همه جوره قبولت داریم.:wub:

شما سرور مایی.... چشم حتما میذارم....

فرهاد مجیدی : چرا نباید دوباره قهرمان شویم؟

کاپیتان استقلال در بازی نخست توانست عملکرد مطلوبی از خود به نمایش بگذارد. فرهاد با ارسال یک پاس ماهرانه نشان داد بازی کردنش در ترکیب استقلال فقط به دلیل آمادگی بدنی است. فرهاد قصد دارد این شرایط را حفظ کند و در بازی با مقاومت هم یکی از آن بازی‌های به یادماندنی‌اش را انجام بدهد. وقتی با فرهاد درباره بازی با مقاومت حرف می‌زنیم، این کلمات را می‌شنویم: «بازی در شیراز همیشه سخت بوده. من از بازی در شیراز خاطرات تلخی در ذهن دارم اما همیشه سعی کردم با دید مثبت به این بازی‌ها نگاه کنم. مقاومت تیم بسیار جوان و دونده‌ای است. آنها هفته نخست با پیروزی مقابل پیکان در قزوین همه را غافلگیر کردند و نشان دادند تیم خوبی را حداقل در همین هفته‌های آغازین در اختیار دارند اما آن چیزی که ذهن من را به عنوان کاپیتان استقلال به خودش مشغول کرده این است که قطع به یقین در این بازی به برتری دست یابیم تا در دومین گام هم شایستگی‌های خود را به همه ثابت کنیم.» فرهاد چرا در ترکیب اصلی قرار می‌گیرد؟ آیا می‌توان به شایعاتی که شنیده می‌شود توجه کرد؟ آیا می‌توان برخی حرف‌ها را باور داشت؟ فرهاد دلایل حضورش در میدان را توضیح می‌دهد: «همانطور که پس از بازی با سپاهان گفتم ملاک بازی در استقلال آمادگی بدنی است و اگر می‌بینید من در ترکیب اصلی قرار می‌گیرم به دلیل همین ویژگی‌ها است. البته خودم را آماده هر تصمیمی کرده‌‌ام. اگر قرار باشد روی نیمکت بنشینم بی‌تردید این کار را خواهم کرد و روی نیمکت می‌نشینم.»
فرهاد قهرمانی استقلال را دور از دسترس نمی‌داند: «چرا نباید دوباره قهرمان بشویم. استقلال بهترین تیم لیگ است. ما بهترین بازیکنان را در اختیار داریم و می‌توانیم بار دیگر قهرمان بشویم. هم صمد مرفاوی باتجربه‌تر شده و هم بازیکنان پخته‌تر. امسال همه چیز در استقلال آماده‌ تکرار قهرمانی است. من مطمئن هستم ما می‌توانیم این عنوان را به دست آوریم.»

سرپرست سابق مس: در حوله طالبلو فقط یک قرآن نفیس بود .

پس از آنکه مهدی رحمتی بعد از بازی استقلال و سپاهان دوباره ادعای خود درخصوص وحید طالب‌لو و حوله آبی‌رنگش را مطرح کرد و دروازه‌بان ملی‌پوش آبی‌ها را به داشتن طلسم و جادو برای گل نخوردن متهم کرد این پرونده را بازگشایی کرد. در میان صحبت‌های مطرح شده رحمتی نقبی به گذشته زد و مدعی شد در بازی رفت دور قبل لیگ‌برتر که با شکست یک بر صفر استقلال همراه شد محتویات حوله وحید را خودش و مسوولان مس دیدند و مطمئن است که داخل آن طلسم قرار دارد!؟ او حتی از این فراتر رفته و می‌گوید حوله و محتویات آن هم‌اکنون نیز در باشگاه مس موجود است. برای روشن شدن این موضوع ابتدا با مجید مکی‌زاده روابط عمومی باشگاه مس که در جریان تمام امور مربوط به باشگاه قرار دارد تماس گرفتیم، اما مکی‌زاده ادعای مهدی رحمتی را رد کرد و منکر وجود حوله وحید‌ طالب‌لو و محتویات آن در باشگاه مس شد:«نمی‌دانم چرا مهدی چنین ادعایی کرده و گفته حوله طالب‌لو و محتویات آن در باشگاه مس است. او کار اشتباهی کرده که در یک دعوا و اختلاف شخصی پای باشگاه مس را وسط کشیده و بی‌جهت نام آن را به میان آورده است. تاکید می‌کنم چنین چیزی در باشگاه وجود نداشته و ندارد.» اما اینکه طبق ادعای رحمتی آیا او به عنوان یکی از مسوولان باشگاه مس در جریان محتویات حوله قرار دارد و آن را دیده است یا خیر:«من این حوله و آنچه که درون آن است را ندیدم. این دو نفر متاسفانه به رغم دوستی دیرینه با هم اختلاف پیدا کردند و چنین اتهاماتی را علیه هم مطرح می‌کنند. نمی‌دانم مگر داخل حوله طالب‌لو قاچاق بوده که رحمتی اینقدر در افشا شدن آن اصرار دارد. به هر حال اطلاعات کامل‌تر در این خصوص را می‌توانید از آقای یوسف‌آبادی که در آن بازی سرپرست مس بود کسب کنید چون من از این بازی حضور ذهن چندانی ندارم.» پس از این جریان به سراغ یوسف آبادی رفتیم تا بلکه اصل جریان را از او جویا شویم و متوجه شویم بالاخره داخل حوله طالب‌لو چه بوده که رحمتی با این قاطعیت حرف از طلسم و جادو به میان می‌آورد و اینقدر روی آن تاکید دارد. سرپرست آن وقت مس هم تصمیم گرفت تا این جریان را بدون کم‌و‌کاست تعریف کند: «می‌خواهم با صداقت اصل جریان را تعریف کنم. الان که دارم این ماجرا را می‌گویم رحمتی و طالب‌لو حاضر نیستند و نمی‌شنوند اما خدای آنها حاضر است. جریان از این قرار است که پیش از بازی مهدی اصرار داشت که وحید طالب‌لو درون حوله آبی رنگش طلسم و جادو دارد. پیش از شروع بازی او خیلی به ما فشار آورد و خواست که آن حوله آبی‌ رنگ و محتویاتش را از دروازه طالب‌لو برداریم و از استادیوم خارج کنیم. قبل از همه چیز باید بگویم خودم اعتقادی به طلسم و جادو و این حرف‌ها ندارم و فقط اصرار و فشار رحمتی باعث شد دست به این کار بزنیم. به این ترتیب یکی از هواداران را مامور کردیم تا در هنگامی که طالب‌لو حواسش پرت شد حوله را از دروازه خارج کرده و پیش ما بیاورد. به هر شکل او در یک فرصت مناسب این کار را انجام داد و حوله را پیش من آورد. وقتی لای آن حوله آبی یا فیروزه‌ای رنگ را باز کردم داخل آن غیر از یک جلد قرآن کوچک بسیار نفیس و زیبا هیچ چیز دیگری نبود. من هیچ چیز دیگری داخل آن ندیدم. قرآن هم کاملا عادی بود و موردی برای مشکوک شدن و تردید وجود نداشت. به هر شکل طبق درخواست مهدی رحمتی آن هوادار حوله و قرآن را از استادیوم خارج کرد و دیگر خبر ندارم که چه شد و به کجا رفت.» اما آیا خود رحمتی هم داخل آن را دیده بود: «در جریان بازی خودش ندید اما برای او تعریف کردم که داخل آن حوله فقط قرآن بود. تا آنجا که من می‌دانم خودش داخل آن حوله را ندید مگر آن که بعدا آن را پیش او آورده باشند.» او برای تایید گفته‌های خود هم دلیل می‌آورد: «اگر داخل حوله چیز مشکوکی بود همان موقع آن را گزارش کرده و به مسوولان مسابقه اعلام می‌کردیم یا لااقل به رسانه‌ها می‌گفتیم، اما خب همانطور که گفتم پس از برداشتن حوله دیدیم چیز مشکوکی در آن قرار ندارد و ادعای طالب‌لو کاملا درست است.» به هر حال با صحبت‌های یوسف‌نژاد مشخص شد در این میان حق با وحید طالب‌لو است البته شاید چون مس بازی را با تک گل نیمه اول فرزاد حسین‌خانی برد حالا رحمتی تصور می‌کند دور کردن آن حوله باعث باخت استقلال شده، اما بارها شاهد بودیم وحید در بسیاری از بازی‌ها به‌رغم داشتن این حوله هم گل خورد و هم با استقلال یا تیم‌ملی باخت را تجربه کرد.

منبع اخبار: http://www.esteghlaltehranfc.com

amk

Registered User
لایک‌ها
9
غلامحسین مظلومى: خبر جریمه شدن جبارى صحت ندارد

مجتبى جبارى هافبک تیم استقلال قبل از شروع فصل باز هم از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و چند روزى است که در تمرینات حضور ندارد.گفته مى شود کادرفنى استقلال از جبارى خواسته است که در تمرینات شرکت کند تا از وضعیت او باخبر شوند اما جبارى به این خواسته کادرفنى عمل نکرده است. غلامحسین مظلومى در رابطه با این موضوع گفت: خبر جریمه شدن جبارى صحت ندارد. او مصدوم است و به همین دلیل زیرنظر پزشک تیم تمرینات ویژه را انجام مى دهد. ضمناً دکتر نوروزى قرار است گزارشى از وضعیت جبارى را به باشگاه بدهد. مظلومى همچنین در خصوص نامه سازمان لیگ به باشگاه استقلال و تذکر به وحید طالب لو درمورد نبردن قرآن به درون دروازه گفت: من در جریان این نامه نیستم اما به هر حال باشگاه استقلال خواهان تعامل با سازمان لیگ است. بهتر است در این مورد با خود طالب لو صحبت کنید. ما فقط دستورات سازمان لیگ و فدراسیون را به بازیکنان انتقال مى دهیم.

پاداش ویژه انصارى براى استقلال

على انصارى عضو هیأت مدیره استقلال از پرداخت پاداش ۳ میلیونى به آبى پوشان خبر داد. پس از اینکه واعظى آشتیانى مدیرعامل استقلال براى پرداخت پاداش قهرمانى استقلال وعده و وعیدهاى فراوانى را داد و هنوز هم این مبلغ را پرداخت نکرده است، على انصارى اعلام کرد شخصاً مبلغ ۳میلیون تومان را به عنوان پاداش قهرمانى به هر کدام از بازیکنان و مربیان استقلال در فصل گذشته پرداخت مى کند. این مبلغ به زودى به آبى پوشان پرداخت مى گردد.

تمرین استقلال یک روزدر هفته بدون تماشاگر

بنا بر درخواست صمد مرفاوى سرمربى استقلال تمرینات این تیم یک روز در هفته بدون تماشاگر برگزار مى شود. پیش از این قرار بوده فقط در روزهاى
دوشنبه و چهارشنبه براى تماشاى تمرینات استقلال به ورزشگاه دستگردى بروند اما این موضوع با مخالفت مسئولان دستگردى روبه رو شد که استقلالى ها تصمیم گرفتند با نظر مرفاوى از این به بعد تماشاگران یک روز در هفته به دستگردى نروند. بنابر شنیده ها روزهاى مورد نظر مرفاوى به زودى اعلام خواهد شد.

پاداش پیروزى بر سپاهان در حساب استقلالى ها

پاداش پیروزى استقلال مقابل سپاهان به حساب آبى پوشان ریخته شد. مبلغ این پاداش ۷۰۰ هزار تومان بود که با کسر مالیات به ۶۰۰ هزار تومان کاهش یافت و دیروز به حساب آبى پوشان ریخته شد. استقلالى ها مى توانند این مبلغ را از حساب خود برداشت کنند. گفتنى است پاداش استقلال براى پیروزى بر سپاهان قرار بود بلافاصله بعد از بازى پرداخت شود که با تأخیر چند روزه دیروز پرداخت شد.

دلخورى استقلالى ها از مسئولین استیل آذین

مربیان تیم استقلال از مسئولین تیم استیل آذین و همچنین مسئولین ورزشگاه دستگردى دلخور هستند. استقلالى ها روز سه شنبه وقتى وارد ورزشگاه دستگردى شدند از وضع موجود تعجب کردند. گویا پیش از تمرین استقلال، تیم استیل آذین در ورزشگاه تمرین کرده بود و همه چیز به هم ریخته شده بود . استقلالى ها از این بابت از مسئولین استیل آذین دلخور شدند و به مسئولین دستگردى اعلام کردند که زمین را هر چه زود تر آماده کنند.

جلسه استقلالى ها با مسئولان LG بى نتیجه ماند

مباشرى معاون اجرایى باشگاه استقلال و رئیس کمیته پشتیبانى این باشگاه که در نبود واعظى آشتیانى کارهاى ادارى مربوط به باشگاه را انجام مى دهد، صبح دیروز جلسه اى را با مسئولان شرکت LG برگزار کرد. این جلسه بابت قبول اسپانسرى استقلال توسط شرکت LG برگزار شد. در پایان نتیجه مثبتى در پى نداشت تا استقلالى ها همچنان بدون اسپانسر باشند. به نظر مى رسد آبى پوشان در بازى با مقاومت سپاسى هم روى پیراهن خود آرم بیمه رازى و بازار موبایل ایران را داشته باشند.

استقلال، مقاومت سپاسى را آنالیز کرد

اعضاى کادر فنى باشگاه استقلال صبح دیروز در دفتر این باشگاه حضور یافتند و جلسه اى را برگزار کردند. در این جلسه کارهاى تاکتیکى استقلال براى بازى با مقاومت سپاسى مورد ارزیابى قرار گرفت. روته مولر دستیار اول مرفاوى نیز در این جلسه حضور داشت و قبل از سفر به آلمان آخرین نکات فنى مورد نظرش را در اختیار مرفاوى قرار داد. گفتنى است کادر فنى استقلال امروز هم فیلم بازى مقاومت سپاسى و پیکان را مورد بازبینى قرار مى دهد.

منبع اخبار: http://www.esteghlaltehranfc.com

amk

Registered User
لایک‌ها
9
استقلال در نبود هفت بازیکن به مصاف مقاومت می رود

حضور هفت بازیکن تیم فوتبال استقلال در دیدار با مقاومت شهید سپاسی شیراز در ابهام قرار دارد.
با توجه به حضور چهار بازیکن تیم فوتبال استقلال در اردوی تیم ملی و مصدومیت سه بازیکن دیگر که به تازگی دو نفر از آنها در تمرینات این تیم شرکت کرده‌اند، حضور هفته بازیکن کلیدی این تیم در دیدار مقابل مقاومت شهید سپاسی در ابهام قرار دارد. از سوی کادر فنی استقلال برای اینکه در این دیدار به پیروزی دست یابد از تمام نیروی خود استفاده خواهد کرد.
با این شرایط به احتمال زیاد در دیدار مقابل مقاومت استقلال از ترکیب زیر بهره‌مند خواهد شد؛
وحید طالب لو، پژمان منتظری، مهدی امیرآبادی، بیژن کوشکی، هادی شکوری، خسروی حیدری، امید روانخواه، حسین کاظمی، فرهاد مجیدی، سیاوش اکبرپور و رضا عنایتی.
http://www.esteghlaltehranfc.com/

مربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفتگو با آريا:نيازمند حمايت هواداران هستيم

خبرگزاري آريا- رحيم پور گفت: هر چند که در اولين مسابقه توانستيم تيم قدرتمند سپاهان را شکست دهيم اما واقعيت اين است که اين بازي تمام شده و ديگر نبايد روي آن تصميم و بحث کرد.
سيامک رحيم پور، افزود: تيم استقلال تهران بيش از هر زمان ديگر نيازمند حمايت تماشاگران خود است چون اين تيم براي اولين بار است که با 4 مدافع وارد ميدان مي شود و براي رسيدن به هماهنگي بالا نيازمند حمايت تماشاگران است.
رحيم پور اظهار داشت: تيم استقلال تهران از شرايط بسيار خوبي برخوردار است و با کمترين حاشيه و بالاترين روحيه و انگيزه تمرينات را دنبال مي کند که با اين روند قهرماني دور از دسترس نيست.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام!
ایشالله که بازی خوبی باشه! به عنوان یک شیرازی دوست دارم تیم سپاسی ببره! اما خب بازی رو مساوی پیش بینی میکنم!

البته اینم بگم : که دیگه مش غلام سرمربی نیست و خود من هم دوست دارم این تیم به دسته ی 2 بره!

ببینید چقدر درد داره مثلا استقلال با آث میلان توی تهران بازی داشته باشه! بعد تهرانی ها بگن خب ما عاشق آث میلان هستیم اول، بعد تیم کشورمون... دقیقا همین بلا هم سر ما اومده، که اونم هر سال تقریبا کمتر میشه!!

پ.ن : انشالله که دوستان استقلالی پست بنده رو منفی و یا..تلقی نکنن!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
البته اینم بگم : که دیگه مش غلام سرمربی نیست و خود من هم دوست دارم این تیم به دسته ی 2 بره!

چرا اخه؟ منم طرفدار فجرم (هر چی باشه تیم استان هست دیگه) اما این که بره دسته دو خیلی نامردیه. یه تیم بازیکن ساز که واقعا فقط یکی مثل شاغلام میتونست درستش کنه. امیدوارم امسال از نبودنش ضرر نکنه :)

Captive

لایک‌ها
16,665
چرا اخه؟ منم طرفدار فجرم (هر چی باشه تیم استان هست دیگه) اما این که بره دسته دو خیلی نامردیه. یه تیم بازیکن ساز که واقعا فقط یکی مثل شاغلام میتونست درستش کنه. امیدوارم امسال از نبودنش ضرر نکنه :)

مطمئنی طرفدار فجری؟ :D یعنی پارسال که فجر با اس اس بازی داشت!! دوست داشتی فجر ببره؟

بعد از دست دوم رفتن هم : منظورم این بود که مردم قدرشو بدونن..

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به همه ی بر و بچز آبی
اولا تبریک دیر هنگام بابت اولین برد فصل؛ بعدشم آرزوی پیروزی در دیدار امروز
یه بحثی راجع به خرید بازیکن مازاد در یه پست (مثلا حمله) و عدم استفاده ازش و در نتیجه مشکلات حاشیه ای بذاریم؛ چون به این دلیل که در چند جبهه مشغولیم اینا رو می خرن و خوب معلومه که رو فرم نخواهند بود و بازی نمی کنن و ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:

چند بار تو ساعات مختلف پخش میشه داداش.اولیشو فقط دقیق میدونم. بعد از خبر ساعت 9/30 هر روز.میشه حوالی ساعت 9/45.
ساعت 11/30 هم پارازیت داره اونم جالبه.ساعت 2 هم حاشیه های فوتبال رو با تیتر روزنامه ها رو میده.یکی دیگم شبم فکر میکنم بعد از خبر ساعت 10/30 شب دوربین خبر سازو میده یه چکی بکن.

راستی ایشالا که فردام میبریم :happy: :happy:

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مطمئنی طرفدار فجری؟ :D یعنی پارسال که فجر با اس اس بازی داشت!! دوست داشتی فجر ببره؟

بعد از دست دوم رفتن هم : منظورم این بود که مردم قدرشو بدونن..

شاهین جان نگفتم توی بازیهای رودر رو!!! اما بعد از استقلال دلم میخواد فجر موفق بشه توی بقیه جاها.

در مورد مردم موافقم واقعا قدر تیمهای استان رو نمیدونن. اون از برق که رفت اینم از فجر که اگه بره دیگه هیچ تیمی از فارس نیست توی لیگ برتر.

پ.ن : علیزاده هم برگشت به اغوش باز فارس :lol: (برق شیراز)

Captive

لایک‌ها
16,665
شاهین جان نگفتم توی بازیهای رودر رو!!! اما بعد از استقلال دلم میخواد فجر موفق بشه توی بقیه جاها.

در مورد مردم موافقم واقعا قدر تیمهای استان رو نمیدونن. اون از برق که رفت اینم از فجر که اگه بره دیگه هیچ تیمی از فارس نیست توی لیگ برتر.

پ.ن : علیزاده هم برگشت به اغوش باز فارس :lol: (برق شیراز)

شاهین کیه؟ :blink: :D

من حمید هستم یوزرمم شهرِ آهنین ! :happy:

علیزاده یعنی واقعا هیچ تیمی قبولش نداشت که رفت توی برق؟؟ یادش بخیر زمانی که توی فجر بود از اول دروازه اوتی می انداخت میرفت تو گل سپاهان :دی سپاسی به خاطر همین علی زده شد سوم توی لیگ برتر و قهرمان جام خذفی،قدرش رو ندونستن!

آقا تا بازی چیزی نمونده!پارسال یکی از دوستان گفت 3-4 تا میزنیم ایشالله..4 تا فکر کنم خوردید :دی ( البته کل کل نمیکنمااا ) چون خوشم نمیاد خودم از کل کل..

الان این بوشهری ها و زاهدانی ها که توی پارکِ خوابیدن تا صبح بشه برن تو ورزشگاه،هم استانی های عزیز رو هم میان که نیکبخت رو از نزدیک ببینن..اما ای دل غافل که نیکبخت 2 سالی هست رفته پرسپولیس :lol:

و یک پیش بینی دیگه : امسال به امید خدا چون برق نیست،پس استقلال همین یک بارو میاد شیراز،باید شلوغ بشه..بازی های فجر و استقلال هم که بیشتر مواقع جنجالی شده!

یادش بخیر سال 77!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال و دومین انتقام

شرایطی که گفته می‌شود استقلالی‌ها با سیستم 1-3-2-4 در حافظیه به میدان می‌روند اما کوچک بودن زمین حافظیه باعث شده تا صمد مرفاوی ارنج تیمی خود را روی 3 خط متمرکز کند و به احتمال فراوان از سیستم 2-4-4 در این روز استفاده کند. هرچند استقلال در هفته اول و برابر سپاهان با 3-3-4 سه امتیاز با ارزش را به دست آورد.

تیم مدعی و دگرگون شده استقلال از نظر کادر فنی درحالی امروز به مصاف نماینده شیراز یعنی مقاومت می‌رود که این تیم نیز با ساز و کاری متفاوت نسبت به فصل گذشته پذیرای قهرمان لیگ هشتم خواهد بود. استقلال که در هفته اول در دیداری حساس از سد سپاهان گذشت باید رو‌در‌روی تیمی بایستد که اولین دیدار خود را در زمین حریف با برد پشت سر گذاشته و برای این دیدار از لحاظ روحی با مشکلی مواجه نخواهد بود.

محروم و مصدوم

بی‌شک مصدومیت بازیکنانی نظیر جان‌واریو و عدم حضور جباری در این دیدار را می‌توان به حساب خوش اقبالی داوود مهابادی گذاشت. مربی جوانی که در عین ناباوری جانشین غلامحسین پیروانی شد که برند فوتبال شیراز و باشگاه مقاومت بود. استقلال به جز جباری، کوشکی و محمدی که به دلیل مصدومیت این بازی را از دست داده‌اند از سایر بازیکنان خود می‌تواند استفاده کند. در طرف مقابل نیز مهابادی تمام بازیکنان کلیدی خود را به غیر از میثم امیری در اختیار دارد تا از این حیث با مشکلی مواجه نباشد.

ستاره احتمالی

شاید اگر جان‌واریو در شرایط و فرم بدنی ایده‌آلی قرار داشت یا جباری به این بازی می‌رسید، انتخاب ستاره احتمالی این دیدار غیر از این دو نام نبود. اما از بخت بد استقلال و صمد مرفاوی باید چنین مهره‌هایی تنها نظاره‌گر جولان دادن هم تیمی‌های خود باشند و بس. اما با این حال عملکرد قابل‌قبول کیانوش رحمتی در میانه میدان در جریان مسابقه استقلال و سپاهان باعث شده تا کادر فنی از او به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی خود در میانه میدان نام ببرند که در کنار حسین کاظمی دو چهره شاخص استقلال در این دیدار خواهند بود.

دوئل

شاید جدی‌ترین دوئل این بازی را باید خارج از مستطیل سبز و روی نیمکت فنی دو تیم شاهد بود. جایی که صمد مرفاوی و داوود مهابادی برای اثبات خود نیاز به هر 3 امتیاز این بازی دارند. مهابادی که با اعتماد به نفسی مثال‌زدنی از چند روز قبل کری‌خوانی علیه رقیب را آغاز کرده است به خوبی می‌داند که استقلال در شرایط فعلی متنوع‌ترین تیم از لحاظ چیدمانی در بین تیم‌های لیگ برتری محسوب می‌شود و برای غلبه بر این تاکتیک، ابزاری مشابه را با سیاستی خاص نیاز است. ابزاری که کمتر در لیست نفرات مقاومت رخ‌نمایی می‌کند. البته می‌توان دوئل میانه میدان را نیز به تقابل متوسل‌زاده مهاجم مقاومت با خط دفاعی و همچنین وحید طالب‌لو دانست.

نوستالژی

در سال‌های اخیر همواره رقابت مقاومت با دو قطب اصلی فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس تماشاگر‌پسند و پر‌گل از آب در آمده است. برای مثال دو دیدار استقلال و مقاومت در فصل گذشته جمعا 12 گل را به همراه داشت که در این میان سهم هر دو تیم 6 گل بوده است. استقلال در دیدار رفت و در ورزشگاه آزادی توانست با نتیجه 5 بر 2 شاگردان پیروانی را بدرقه کند اما در دیدار برگشت و در حالی که در کورس قهرمانی قرار داشت با حساب 4 بر 1 بازی را در حافظیه به میزبان خود واگذار کرد. از این رو باید منتظر انتقام یاران مرفاوی در زمین مقاومت بود. انتقامی که هفته قبل گریبان سپاهان و امیر قلعه‌نویی را گرفت.

بی صبرانه در انتظار دومین پیروزی پسران آبی ..

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
باشگاه استقلال عقب‌نشيني نمي‌كند
«قرآن به دروازه نبردن» در قانون نيست

مسوولان باشگاه استقلال كه اتفاقا در جمع‌شان هستند تعداد قابل توجهي از افراد عالم به علوم ديني و تشرع طي روزهاي گذشته خيلي سعي كردند با مقامات فدراسيون فوتبال حرف بزنند. حرف آنها هم در مورد حوله آبي رنگ طالب‌لو بود اتفاقا. همان بند سوم از نامه چهار بندي سازمان ليگ كه خطاب به استقلالي‌‌ها صادر شده بود تا پس از دو بند تقدير و تشكر از رفتارشان در هفته نخست ليگ برتر بابت جايگاه ارزشمند قرآن آنها را آگاه كند. آنهايي كه خودشان اگر نگوييم بيشتر، به همان اندازه از اين مسايل مطلع هستند و قدر و منزلت قرآن و آخرين معجزه خداوند را هم مي‌دانند. جالب است بدانيد از وقتي استقلالي‌ها خواسته‌اند با عزيزان فدراسيون‌نشين تماس بگيرند هيچ يك در محل كارشان حضور نداشته‌اند. شنيديم حاج‌آقا عليپور به دليل سفر به روستاي محل تولدش در فدراسيون نيست. كفاشيان و هيات همراهش هم كه در بوسني بودند، عزيزمحمدي هم كه با اين هيات همراه است. بنابراين هيچ فرد مسوول مرتبط با اين مساله در فدراسيون نبوده تا يك استقلالي (حجت‌الاسلام مالك) با او حرف بزند. شايد بخواهيد بدانيد كه اين «حرف» چه بوده كه هنوز به فدراسيوني‌ها منتقل نشده است. «ما استعلام كرده‌ايم و حتي در اين باره از سليماني (دبير و عضو كميته داوران) هم پرسيديم و مطلع شديم كه دروازه‌بان هيچ منعي براي همراه داشتن وسايل شخصي‌اش در درون دروازه ندارد.» استقلالي‌ها البته به اين بسنده نكرده‌اند و از فيفا هم كسب تكليف كردند. «در قوانين بين‌المللي فوتبال هم چنين بحثي مطرح نشده كه دروازه‌بان حق نداشته باشد با خود وسيله‌اي اعم از حوله، ظرف آب، كلاه‌ يا دستكش اضافي را درون دروازه ببرد.» اين يعني طالب‌لو مي‌تواند حوله آبي رنگ و محتويات آن را در طول هر بازي در كنارش داشته باشد، اما بود و نبود آن در بازي اين هفته چندان قطعي نشده است. «اول طالب‌لو به ايران برگردد و با او حرف بزنيم.» قطعا طالب‌لو مخالف ارزش‌هاي والاي قرآن نيست اما... «احترام به قرآن بر همه ما واجب است، اما اين نكته هم جالب است كه هر كس در قبال قرآن كوتاهي كند بايد خودش پاسخگوي اعمال و رفتارش در قبال كتاب آسماني باشد نه ديگران.» اين را ما نگفته‌ايم. حجت‌الاسلام مالك گفت و روي حرفش هم تاكيد داشت. «به هر حال اين بحث يك موضوع كاملا شخصي است و بايد آن را با طالب‌لو در ميان گذاشت.» اين طور كه از صحبت‌هاي رد و بدل شده در باشگاه استقلال مي‌توان دريافت به نظر مي‌رسد خط مشي ذهني واعظ همچنان در اين مجموعه پابرجاست كه بي‌دليل و با زور زير بار هيچ حرفي نمي‌رود مگر در موارد استثنايي مانند حنيف عمران‌زاده، اما با اينكه اينجا بحث قرآن و حركت آموزنده طالب‌لو در ميان است بعيد به نظر مي‌رسد واعظ بخواهد به اين سادگي‌ها تن به خواسته سازمان ليگ دهد. سازمان ليگي كه تا آخر پاي حرفش ايستاد و مدافع استقلال را محروم كرد. با اين ذهنيت بايد از همين حالا گفت كه طالب‌لو روز شنبه در حافظيه شيراز هم بار ديگر حوله آبي رنگش را در دست خواهد داشت و با آن بازي خواهد كرد.
منبع

90 درصد كارم با دي‌استرادا تمام شده

ناصرحجازي: فوتبال ما جهنم چاپلوسي است

ناصر حجازي، سرمربي سابق استقلال كه اين روزها بحث حضورش در ليگ اسلواكي مطرح است، بامداد پنجشنبه عازم اين كشور مي‌شود تا مذاكرات نهايي را با دي‌استرادا انجام دهد. حجازي ادعا مي‌كند 90 درصد كارش با دي‌استرادا تمام شده است: «قرار است بامداد پنجشنبه تهران را به مقصد اسلواكي ترك كنم و با مسوولان دي‌استرادا مستقيما وارد مذاكره شوم. البته 90 درصد مذاكرات بين ما انجام شده و به توافقات اوليه رسيده‌ايم.»
حجازي انگيزه بسيار بالايي براي حضور در دي‌استرادا دارد و اميدوار است در اسلواكي ناكامي‌هاي ايران را جبران كند: «بعضي از آدم‌هاي مريض در حالي كه هنوز پايم را از ايران بيرون نگذاشته‌ام مي‌گويند حجازي در اسلواكي موفق نمي‌شود. بايد بگويم خوشحالم كه به فوتبالي قدم مي‌گذارم كه درجه‌بندي افراد با توجه به درصد چاپلوسي‌شان تعيين نمي‌شود. اين آدم‌ها واقعا مريض هستند و كاري جز حسادت ندارند اما در جواب اين عده بايد بگويم كه من پنج سال در محمدان بنگلادش تيم خيلي خوبي ساختم و حالا هم انگيزه بالايي دارم كه در اسلواكي به موفقيت برسم.»
حجازي، دروازه‌بان سابق تيم‌ملي در ادامه از وضعيت موجود در فوتبال ايران به شدت انتقاد مي‌كند. او اعتقاد دارد فوتبال ما جهنم چاپلوسي است: «خيلي خوشحالم كه از اين فوتبال مي‌روم و ديگر چشمم به بعضي از روزنامه‌ها نمي‌افتد. روزنامه‌هاي ناراحتي كه مدام مي‌نويسند حجازي پرخاشگر است، حجازي آدم ناراحتي است و هميشه از همه انتقاد مي‌كند، اما بايد بگويم واقعيت چيز ديگري است. فوتبال ما انگار جهنم چاپلوسي است. فضايي در فوتبال ما به وجود آمده كه بزرگان بايد تملق كوچك‌ترها را بگويند كه واقعا اين موضوع تاسف‌آور است. اوضاع فوتبال ما پيچيده‌تر از اين حرف‌هاست كه بخواهيم با شعاردادن و حرف زدن درستش كنيم. در فوتبالي كه روساي باشگاه‌ها مربيان را مي‌آورند تا در مقطعي به مقاصد زودگذر خود برسند و بعد از اينكه به هدف خود رسيدند به بدترين شكل ممكن مربي را حذف مي‌كنند ديگر جايي براي حجازي‌ها نيست. اين داستان را دو سال پيش براي من هم به وجود آوردند و عده‌اي حجازي را آوردند تا خرابش كنند.
منبع

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا