- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
شاهین کیه؟ :blink:
من حمید هستم یوزرمم شهرِ آهنین ! :happy:!
اشتباه شد
شاهین کیه؟ :blink:
من حمید هستم یوزرمم شهرِ آهنین ! :happy:!
چی میگی شیرازی؟فقط استقلال!!!! امروزم شانس آوردین مساوی شد.جواد جون تو هم استقلالی هستی؟![]()
فقط جواد بخونه!
خیلی سوراخیییی دی:
![]()
سلام دوستان
واقعا حیف بود دو امتیاز رو از دست دادیم.
چی میگی شیرازی؟فقط استقلال!!!! امروزم شانس آوردین مساوی شد.
کل کل اونم تو روز روشن؟؟ من که فقط نیمه ی اول رو دیدم! توی تایپیک پیش بینی نتایج هم گفته بودم مساوی میشه..کلا بیشتر وقت ها تو شیراز همینه..تهران هم یاسپاسی 4 تا میزنه یا استقلال 5 تا میزنه :دی
من بازي رو از نزديك ديدم
گرماي هوا كه فوق العاده بود
بد بازي نكرديم ولي تعويض مجيدي اشتباه بود بايد عنايتي رو تعويض مي كردن
عرض زمين حافظيه هم كه مرفاوي گفت گفت فكر كنم يه نوع توجيه باشه اما توجيه منطقي چون دو تا سانت عرضي هنوز بلند نشده بود به اوت ميرفت :دي
راستي از تشنه ايي تو حافظيه هلاك شديم شده بود صحراي كربلاالبته هر از گاهي قطره اي آب ميومد
تماشاچيايي فجر هم فكر كنم محروم كنن 3 تا نارنجك انداختن كنار زمين :blink:
بازيكناي فجر هم كلي الكي خودشون رو مينداختن زمين و وقت تلف مي كردن
در كل 4 امتياز از 2 بازي بد نيست
نه خداييش تماشاگراي خوبي داريم نسبت به جاهاي ديگههوادار استقلال تو شیراز،دمت گرم ! تماشاچی هاشون هم خدا کنه نارنجک بزنن فحش ندن.
من؟ :blink:کل کل؟ :blink:نه بابا،من رو چه به این حرفا؟
در مورد بازی هم یه جورایی راست میگی بعد از اصفهان همیشه تو شیراز دلهر وجود داشته.
من بازي رو از نزديك ديدم
گرماي هوا كه فوق العاده بود
بد بازي نكرديم ولي تعويض مجيدي اشتباه بود بايد عنايتي رو تعويض مي كردن
عرض زمين حافظيه هم كه مرفاوي گفت گفت فكر كنم يه نوع توجيه باشه اما توجيه منطقي چون دو تا سانت عرضي هنوز بلند نشده بود به اوت ميرفت :دي
راستي از تشنه ايي تو حافظيه هلاك شديم شده بود صحراي كربلاالبته هر از گاهي قطره اي آب ميومد
تماشاچيايي فجر هم فكر كنم محروم كنن 3 تا نارنجك انداختن كنار زمين :blink:
بازيكناي فجر هم كلي الكي خودشون رو مينداختن زمين و وقت تلف مي كردن
در كل 4 امتياز از 2 بازي بد نيست
من تيم اولم از كوچيكي تا الان استقلال بوده و هميشه اين تيم رو دوست داشتم بعد تيم شهر خودمیعنی واقعا شهرام خجالت بکش...شیرازی هستی بعد رفتی اونا رو تشویق کردی؟؟ خب چرا پست میدی که من بیام بهت گیر بدم، بعد استقلالی ها بریزن رو سرم؟؟ :blink:مخلصیم
بعد هم اینکه : زمینه حافظیه همیشه همینطور بوده..نه زیاد شده،نه کوچیک،استقلال هم بار اولی نیست که میاد شیراز بازی میکنه..موقعی که 3 تا هم میزدند میگفتن زمین کوچیک بود؟
کاشکی یکی از همون نارنجک ها میخورت تو کلت!![]()
بچه ها بازی در کل چطور بود من بازی و ندیدم استقلال موقعیت داشت؟؟؟کلا خوب بود یا بد؟؟؟؟؟بد شانس بود که نبرد یا خوش شانس که نباخت.......؟؟؟
سلام دوست من
من 30 دقیقه اول بازی رو ندیدم ولی بازی کلا چنگی به دل نیمزد استقلال چند تا موقعیتم داشت که البته یکیش رو عنایتی کوبید بالا دربازه یکیش رو آرش که نیمه دوم به بازی اومد خراب کرد و چند تا دیگه.
استقلال فرهاد رو نیمه دوم کشید بیرون که خوب بازی می کرد و عنایتی که کلا ازش چیزی ندیدم رو گذاشت آخرای بازی تعویض کرد فجر هم چند تا موقعیت داشت که گل نشد خلاصه بازی دلچسبی نبود.
ببخشید دست و پا شکسته توضیح دادم:blush: