براي امير كري نميخوانم اما ..
مرفاوي: جوجه را آخر پاييز مي شمارند
حرفهاي امير قلعهنويي همانطور كه قابل پيشبيني بود پس از بازي بازتاب بسياري داشت. طي يكي دو روز گذشته اغلب رسانهها روي حرفهاي امير قلعهنويي زوم كردند. جملاتي با اين لحن: «قهرمان را آخر فصل ببينيد.» كه چندان هم غلط نبود و يا : «با يك پيروزي به هيچ تيمي جام قهرماني نميدهند.» امير حرفهاي ديگري هم زد. او حتي اميرحسين صادقي را متهم به خطاي پنالتي كرد و گفت: «توپ به دستهاي مدافع استقلال برخورد كرد.» جملات امير قلعهنويي مثل هميشه است. امير همواره با اين اظهارات به استقبال اتفاقات پس بازي ميرود و اهالي فوتبال با حرفهاي او چندان بيگانه نيستند. البته قلعهنويي ته دلش هيچگاه منظور خاصي از اين جملات ندارد.
با اين حال حرفهاي امير قلعهنويي عدهاي را به كنكاش جدي وا ميدارد تا بداند صمد درباره اظهارنظرهاي قلعهنويي چه گفته است آيا مرفاوي هم از نوع گويش قلعهنويي استفاده ميكند؟ آيا صمد همان مربي كمطاقت 3 سال پيش است كه در اوج ناپختگي هدايت استقلال را به عهده گرفت؟ مرفاوي تفاوتي آشكار با آن روزها دارد.
او از همان لحظاتي كه بازي با سپاهان تمام شد سعي كرد خويشتندار باشد: «من براي امير قلعهنويي كري نميخوانم. قلعهنويي راست ميگويد. قهرمان پايان ليگ مشخص ميشود. به هر حال ما نبايد از خيلي چيزها غافل بشويم. بازي اول را برديم و هنوز هفتههاي دشواري پيش روي ما است.
علاوه بر آن در همين حين بايد خود را آماده مسابقههاي جام باشگاههاي آسيا هم بكنيم. براي همين تا حدودي با حرفهاي اميرخان موافق هستم و معتقدم به قول ايشان جوجه را آخر پاييز ميشمارند. من هيچ وقت سعي نكردم براي قلعهنويي كري بخوانم و همواره سعي ميكنم احترام ايشان را حفظ كنم.»
نكته: مرفاوي نبايد هم كري بخواند. او نه اهل اين بازيها است و نه شخصيتاش اجازه ميدهد وارد اين بازيها شود. از آن مهمتر اتفاقي است كه افتاده! بله، مرفاوي توانست در جدال رودررو با امير قلعهنويي او را شكست بدهد و نامش را در كتاب تاريخ ليگ به عنوان اولين مربي كه توانست امير قلعهنويي را در تقابل با استقلال شكست بدهد، لقب بگيرد. صمد برنده بازي بزرگ هفته نخست بود و همين كافي است تا او با همين سكوت روزگار بگذراند و خود را آماده هفته دوم كند.
منبع