• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
shabgard65m جان تولدت مبارک:guitar::heart::guitar:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
رضا عنایتی : نه پیر هستم و نه ناآماده!دهان منتقدان را می بندم

134874.jpg

رضا عنایتى پس از ۲ هفته هنوز پایش به گلزنى باز نشده تا انتقادها از این مهاجم به شدیدترین حد ممکن برسد. او که بابت گلزنى هاى چند فصل پیش خاطرات شیرینى را براى استقلالى ها برجاى گذاشت امیدوار است تا چند هفته آینده همه چیز را عوض کند.عدم گلزنى عنایتى در ۲ بازى اخیر باعث شده تا او تحت فشار قرار بگیرد

البته عنایتى تا حدود زیادى انتقادهاى مطرح شده را قبول دارد اما با اطمینان تاکید مى کند که همه چیز را عوض خواهد کرد. عنایتى در حالى که خبرهایى در خصوص اولتیماتوم صمد مرفاوى به او شنیده مى شود، به سؤالات پاسخ داد.با ما همراه باشید:
• این روزها خیلى ها از تو انتقاد مى کنند. در این مورد چه حرفى دارى؟
- به هر حال من انتقادها را قبول دارم چون خیلى ها از رضا عنایتى انتظار دارند و وقتى نتوانم گل بزنم طبیعى است که چنین جوى به وجود بیاید. من هیچ گلایه اى ندارم و هر چه دوست دارند بنویسند، به هر حال آدم باید با انتقاد هم کنار بیاید.
• چرا پس از ۲ هفته موفق به گلزنى نشده اى؟
- من چندین سال در سیستمى بازى کردم که ۲ مهاجم در خط حمله قرارمى گیرند اما الان به عنوان تک مهاجم تنها هستم و ۲ مهاجم چپ و راست با من فاصله زیادى دارند. البته فکر مى کنم پس از گذشت چند هفته همه چیز درست شود، تازه این اول راه است.
• براى آنهایى که معتقدند رضا عنایتى پیر شده و آمادگى گذشته را ندارد چه صحبتى دارى؟
- صحبت خاصى ندارم. به هر حال بعضى از دوستان در صدد خراب کردن من هستند اما الان ۳۲ ساله هستم و فکر مى کنم تا ۴ ، ۵ سال دیگر مى توانم بازى کنم. من با این شیطنت ها کنار مى آیم اما بدانید نه پیر هستم و نه ناآماده.
• فکر مى کنى چالاکى و شادابى سال هاى گذشته را دارى؟
- صد درصد. من از لحاظ بدنى هیچ فرقى نسبت به چند سال پیش ندارم و مطمئن باشید به زودى دهان همه منتقدان را خواهم بست. این انتقادها طبیعى است و من هم قبول مى کنم و به آنها احترام مى گذارم اما این شرایط تا چند هفته دیگر عوض خواهد شد.
• مى گویند صمد مرفاوى به تو اولتیماتوم داده که اگر این شرایط ادامه پیدا کند نیمکت نشین خواهى شد.
- آقا صمد هیچ حرفى با من نزده در ضمن اگر هم اولتیماتوم بدهد به طور حتم حق دارد چون انتظارش از من زیاد است.
• آرش برهانى آقاى گل فصل گذشته در استقلال نیمکت نشین شده است. اگر جاى او بودى ناراحت نمى شدى؟
- نیمکت نشینى براى هر فوتبالیست ناراحت کننده است که آرش هم از این قاعده مستثنى نیست البته من هم در تیم ملى سال ها نیمکت نشین و حتى سکو نشین بودم اما اعتراضى نداشتم.
• در مورد انتقادهایى که از مهاجمان استقلال مى شود چه نظرى دارى؟
- گفتم که انتقادها را قبول مى کنم اما استقلال در فصل جدید با سیستمى بازى مى کند که در سال هاى گذشته به هیچ عنوان بازى نکرده و ما احتیاج به زمان داریم.
• فکر مى کنى در این فصل چند گل براى استقلال بزنى؟
- مطمئن باشید کمتر از ۱۵ گل نخواهم زد.
• بازى با مقاومت چطور بود؟
- برگزارى مسابقه در ساعت ۵ بعدازظهر و گرماى ۴۰ درجه باعث شد تاکیفیت فنى مسابقه پایین بیاید و حتى تماشاگران هم زجر بسیار زیادى کشیدند. به نظر من با این شرایط نتیجه تساوى عادلانه بود.
• بازى با فولاد را چطور مى بینى؟
- این درست که آنها یک باخت و یک تساوى به دست آورده اند اما فکر مى کنم بازى سختى داشته باشیم. ما به فولاد احترام مى گذاریم اما باید آنها را شکست بدهیم.

منبع

amk

Registered User
لایک‌ها
9
عنایتى و حیدرى در باشگاه استقلال

رضا عنایتى و خسرو حیدرى، ۲ بازیکن استقلال صبح دیروز در ساختمان این باشگاه حضور یافتند. این ۲ بازیکن قصد داشتند دیدارى با واعظى آشتیانى داشته باشند اما موفق به این کار نشدند.از آنجایى که حیدرى وعنایتى نمى دانستند واعظى همراه با وحید طالب لو به کمیته انضباطى رفته به باشگاه رفتند اما موفق به دیدار با مدیر عامل نشدند و باشگاه راترک کردند. موضوع مورد نظر عنایتى و حیدرى مشخص نبود.

اصغر حاجیلو:استقلال براى بهتر شدن هنوز کار دارد

اصغر حاجیلو گفت: قطعاً با گذشت ۲ هفته از بازى هاى لیگ نمى توانیم در مورد عملکرد یک تیم نظر بدهیم اما با این حال مى دانیم که تیم ها رفته رفته به شکل اصلى خود نزدیک مى شوند.وى درباره عملکرد این تیم در فصل جارى ضمن بیان مطلب فوق افزود: استقلال براى بهتر شدن هنوز خیلى کار دارد و این وظیفه کادرفنى است که با داشتن چنین مهره هایى تیم را راه بیندازد.وى همچنین درباره دیداراستقلال با مقاومت شهید سپاسى شیراز گفت: از لحاظ فوتبالى بچه ها آن طور که باید بازى نکردند که این مساله مى تواند دلایل خاص خودش را داشته باشد. بچه هاى استقلال سنگین بازى کردند ونتوانستند در زمین به راحتى حرکت کنند. اینها، بازیکنانى نبودند که روز اول با آن طراوت جلوى سپاهان بازى کردند و از این تیم ۳ امتیاز گرفتند. پیشکسوت استقلال در خصوص دلایل این افت گفت: طبیعتاً این سنگین بازى کردن بى دلیل نبوده و شاید مهم ترین آن به بحث زمین ورزشگاه برگردد. زمینى که اصلا مناسب بازى نیست و ... با این حال فکر مى کنم این تساوى یک اتفاق بود و استقلال از حالا باید در اندیشه بازى بعدى که فوق العاده سرنوشت ساز است باشد.

جلسه هیأت مدیره استقلال برگزار شد

جلسه هیأت مدیره باشگاه استقلال عصر دیروز برگزار شد.در این جلسه که تمامى اعضا در آن حضور داشتند مدیران آبى در مورد مسائل مالى باشگاه و همچنین بحث انتخاب اسپانسر بحث وتبادل نظر شد که در پایان نتیجه اى حاصل نشد. قرار بود که در این جلسه اسپانسر استقلال مشخص شود اما این اتفاق نیفتاد تا آبى پوشان پایتخت در بازى سوم خود مقابل فولاد هم با نشان شرکت هاى بازار موبایل ایران و بیمه رازى به میدان بروند.

مرفاوى، فولاد- پیکان را آنالیز کرد

صمد مرفاوى سرمربى استقلال صبح دیروز در ساختمان باشگاه حضور یافت و فیلم بازى فولاد خوزستان مقابل پیکان قزوین را تماشا کرد. البته مرفاوى در انجام این کار تنها نبود و آنالیزورهاى باشگاه نیز در کنارش بودند. در این جلسه سرمربى استقلال نکاتى را از بازى فولاد یادداشت بردارى کرد تا امروز در تمرینات به نفرات یادآورى کند.گفتنى است دیدار استقلال و فولاد ساعت ۱۹ و۱۵ دقیقه روز جمعه در ورزشگاه دستگردى برگزار مى شود.

گزارش مرفاوى به واعظى آشتیانى

صمد مرفاوى، سرمربى استقلال آخرین وضعیت مجتبى جبارى را به امیررضا واعظى آشتیانى گزارش داد. پس از اینکه واعظى آشتیانى از مرفاوى خواسته بود آخرین وضعیت جبارى را گزارش دهد، سرمربى استقلال دیروز بامدیرعامل تماس گرفت و اطلاعاتى را در مورد وضعیت جبارى به او داد.گفتنى است مدیرعامل استقلال از مرفاوى خواسته هر روز وضعیت جبارى را گزارش دهد. گویا حل مشکل جبارى بیش از حد براى واعظى آشتیانى مهم است.

محمد محمدى اختصاصى تمرین کرد

محمد محمدى، دروازه بان تیم استقلال صبح دیروز به ورزشگاه دستگردى رفت و به طور اختصاصى تمرین کرد. محمدى که از ناحیه کمر با مصدومیت جزیى روبرو است دیروز صبح به دستگردى رفت و در روزى که تمرینات استقلال با نظر مرفاوى تعطیل اعلام شده بود به طور اختصاصى تمرین کرد تا آمادگى لازم را به دست آورد. گفتنى است محمدى به خاطر کمردرد دیدار با مقاومت سپاسى را از دست داد.

جبارى بازى با بحرین را هم از دست مى دهد؟

یک روز قبل از پرواز تیم ملى به سوى بوسنى؛ مجتبى جبارى به کمپ تیم هاى ملى رفت و ضمن صحبت با افشین قطبى از وى اجازه گرفت تا به جاى پرواز به سوى سارایوو، وقت خود را صرف فیزیوتراپى کند. این درخواست باموافقت سرمربى تیم ملى مواجه شد و مجتبى در تهران ماند تا همچنان به دنبال رفع آسیب دیدگى خود باشد اما ظاهراً مسأله جدى تر از آن است که کادرفنى و پزشکى استقلال تصور مى کردند چون جبارى هنوز نمى تواند همراه با سایر بازیکنان تمرین کند و اغلب اوقات نیز در تمرینات تیمش غایب است.اینطور که شنیده ایم؛ جبارى به احتمال بسیار زیاد جدال با بحرین را هم از دست خواهد داد و هفته آینده دوباره از افشین قطبى اجازه مى گیرد تا قید سفر به منامه را هم بزند چون هنوز مصدومیتش بهبود پیدا نکرده و با فرم ایده آل بدنى فاصله زیادى دارد

رحیم پور: استقلال فصل گذشته در ۶ هفته اول نتیجه نگرفت

سیامک رحیم پور: مربى تیم فوتبال استقلال تهران گفت: فصل گذشته استقلال در ۶ هفته اول لیگ نتیجه نگرفت اما کمتر از آن انتقاد شد.وى در مورد تساوى مقابل مقاومت عنوان کرد: واقعیت این است که ما هم از این تساوى راضى نیستیم. استقلال در ۲ هفته اول یک برد و یک مساوى کسب کرده است اما فصل گذشته در ۶ هفته اول این تیم نتیجه نگرفت و حتى به داماش گیلان بازى را واگذار کرد. او ادامه داد: در دیدار برگشت فصل قبل هم استقلال ۴ گل از مقاومت دریافت کرد اما ما با این تیم مساوى کردیم بنابراین این حجم انتقاد از استقلال در حال حاضر برایم سوال برانگیز است. ضمن این که در دیدار با مقاومت زمان بازى که ساعت ۱۷ بود از توان فنى تیم ما کم کرد. مربى تیم استقلال تصریح کرد: البته اگر مصاحبه هاى غلامحسین پیروانى در گذشته را مرور کنید ایشان هم به کم بودن عرض زمین ورزشگاه ایراد گرفته اند. در چنین زمینى با دفاع ۴ نفره و شعاع حرکتى محدود مى توان به راحتى مساوى گرفت و حتى در ضد حمله هم شاید بتوان به گل رسید. بازیکنان استقلال هم روز شنبه از سفت بودن زمین هم گلایه داشتند و این سفتى به شکلى بود که پاى بازیکنان ما تاول زد.وى ادامه داد: شاید برخى این حرف ها را توجیه قلمداد کنند اما واقعیت این است که پس از یک دهه فوتبال ما باید به فکر افزایش کیفیت باشد و خود را با فوتبال روز دنیا مقایسه کند.

ساعت اردوى استقلال تغییر پیدا کرد

آبى هاى پایتخت پنجشنبه به هتل المپیک مى روند. استقلالى ها جهت آماده سازى خود براى بازى با فولاد پنجشنبه به اردو مى روند. ساعات طولانى اردوى استقلال در بازى با سپاهان باعث نارضایتى بازیکنان این تیم شده بود تا با توجه به این مسأله استقلالى ها این بار ساعت اردوى خود را تغییر دهند. آنها به جاى اینکه این بار ساعت ۱۴ به اردو بروند با کاهش زمان اردوى خود ساعت ۱۹ به هتل المپیک خواهند رفت. شاگردان مرفاوى پس از پایان تمرین عصر خود اردوى آماده سازى شان را برگزار مى کنند.

ملوان- استقلال شاید در رشت

احتمال برگزارى بازى هفته چهارم استقلال در رشت وجود دارد. ناآماده بودن زمین ورز شگاه انزلى و عدم نور کافى آن سبب شده تا احتمال عدم برگزارى این دیدار در ورزشگاه سردار جنگل زیاد باشد. به احتمال زیاد استقلالى ها در هفته چهارم به جاى حضور در انزلى به رشت مى روند تا در این شهر مقابل شاگردان احمدزاده صف آرایى کنند.

۳۵۰ هزار تومان پاداش استقلالى ها براى فولاد

مسئولان باشگاه استقلال به بازیکنان این تیم اعلام کردند در صورت پیروزى مقابل فولاد ۳۵۰ هزار تومان به عنوان پاداش به آنها پرداخت مى شود. آنها براى بالا بردن روحیه بازیکنان خود مدعى شدند این مبلغ پاداش روز بعد از بازى به حساب آنها واریز شود. با این حساب استقلالى ها امیدوار هستند در هفته سوم رقابت هاى لیگ پاداش پیروزى را متعلق به خود کنند.

استقلال امروز ۲ نوبت تمرین مى کند

تمرین امروز استقلال در ۲ نوبت صبح و عصر انجام مى گیرد. شاگردان مرفاوى صبح به انجام تمرینات کششى و کار با وزنه مى پردازندوعصرکارهاى تاکتیکى را مرور مى کنند. آنها پس از اینکه دیروز را به استراحت پرداختند امروز در ۲ نوبت تمرین مى کنند تا به مرور خود را براى بازى با فولاد آماده کنند. تمرین استقلال مثل همیشه در دستگردى دنبال مى شود.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اگر نيمكت‌نشين كاظمي باشم اعتراض نمي‌كنم
رحمتي: استقلال با سيستم بارسلونا بازي مي‌كند

خبرگزاري فوتبال ايران- كيانوش رحمتي در اولين سال حضورش در استقلال خيلي زود در تركيب اصلي اين تيم قرار گرفت، اين درحالي است كه حسين كاظمي در فصل جديد نيمكت‌نشين رحمتي شده و صمد مرفاوي فعلا ترجيح داده از كيانوش به عنوان هافبك دفاعي استفاده كند.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، رحمتي در تيم پاس تهران در فوتبال ايران چهره شد و حتي با اين تيم قهرماني در ليگ برتر را هم تجربه كرد. او پس از جدايي از تيم سبزپوش راهي سايپا شد و اين فصل پيراهن آبي را بر تن كرد. رحمتي كه جاي كاظمي را در تركيب ثابت گرفته است، استقلال را مدعي اول قهرماني مي‌داند. او در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران به سئوالات پاسخ داد.

شرايط فعلي استقلال را چطور ارزيابي مي‌كني؟

همه چيز خوب پيش مي‌رود و برايم جالب است كه بازيكن حتي ديگر به مساوي هم راضي نيستند. بعد از بازي با مقاومت تمامي بازيكنان به قدري ناراحت بودند كه گويا بازي را واگذار كرده بوديم. به نظر من همه روحيه قهرماني دارند و اميدوارم در بازي با فولاد 3 امتياز را بگيريم تا همچنان مدعي باقي بمانيم.

بازي با فولاد را چطور مي‌بيني؟

بازي سختي است چون فولاد يكي از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است ولي چاره‌اي جز كسب 3 امتياز نداريم تا به صدر جدول برسيم.

فكر نمي‌كني گرفتن جاي استيل‌آذين در صدر جدول سخت باشد؟

آنها اين هفته با ذوب‌آهن بازي دارند و بهترين نتيجه براي ما تساوي اين دو تيم است و اميدوارم از همين هفته صدرنشيني را تجربه كنيم.

فكر مي‌كني استقلال نسبت به ديگر مدعيان قهرماني شانس بيشتري براي كسب اين عنوان دارد؟

اگر بگويم شانس بيشتري داريم شايد خيلي‌ها فكر كنند چون بازيكن استقلال هستم اين حرف را مي‌زنم ولي صادقانه مي‌گويم كه استقلال شانس بيشتري نسبت به بقيه مدعيان دارد.

اصلي‌ترين رقيب شما براي كسب قهرماني چه تيمي است؟‌

من فكر مي‌كنم ذوب‌آهن و سپاهان رقيبان اصلي ما هستند.

چرا اسمي از پرسپوليس نبردي؟

من براي اين تيم احترام خاصي قائلم ولي پرسپوليس هر سال شرايط ويژه‌اي دارد. آنها در طول چند سال اخير از مربيان خارجي استفاده كرده‌اند كه معمولا دير به تمرينات اضافه مي‌شوند يا اينكه در اواسط فصل هدايت پرسپوليس را برعهده مي‌گيرند. در اين شرايط مربي به زمان احتياج دارد تا آشنايي كامل با جو پرسپوليس داشته باشد و همين موضوع مشكلاتي را به وجود مي‌آورد. من بعيد مي‌دانم كه آنها در بين مدعيان قهرماني قرار بگيرند.

استقلال در فصل جديد با سيستم متفاوتي بازي مي‌كند در مورد سبك بازي تيمتان صحبت مي‌كني؟‌

استقلال سال‌ها با سيستم 2-5-3 بازي كرده و امسال سيستم جديدي را به نمايش مي‌گذارد. مربيان از سيستم 3-3-4 استفاده مي‌كنند كه اين سيستم بازي بارسلوناست و فكر مي‌كنم در چند بازي آينده تمامي بازيكنان در قالب تاكتيكي اين سيستم قرار بگيرند. من فكر مي‌كنم مربيان روش خوبي را براي بازي استقلال در نظر گرفته‌اند.

ترافيك بازيكن در خط هافبك استقلال زياد است، فكر نمي‌كني اين موضوع باعث ايجاد حاشيه شود؟

استقلال فصل گذشته در ليگ قهرمانان آسيا ناكام بود ولي امسال قصد دارد اين ناكامي را جبران كند به همين دليل باشگاه ترجيح داد طوري بازيكن بگيرد كه اگر مصدوميت و يا محروميتي به وجود آمد دچار مشكل نشود. به نظر من تيم بزرگي مثل استقلال در هر پست احتياج به دو بازيكن آماده دارد.

قبل از شروع فصل تصور مي‌شد كه حسين كاظمي همچنان هافبك دفاعي ثابت استقلال باشد ولي مرفاوي از تو در تركيب اصلي استفاده كرد. چه اتفاقاتي افتاد كه بازيكن فيكس استقلال شدي؟

كاظمي جايگاه بسيار خوبي در فوتبال ايران دارد منتها قبل از شروع ليگ او با تيم اميد به آفريقاي جنوبي رفت و در تيم بزرگسالان هم حضور داشت، به همين دليل از تمرينات استقلال دور شد. از طرفي من در تمامي تمرينات حضور داشتم و در بازي‌هاي دوستانه هم خودم را نشان دادم. بازي كردن من فقط به صلاحديد كادر فني است و هيچ چيزي از شايستگي‌هاي كاظمي كم نمي‌شود.

اگر نيمكت‌نشين كاظمي شدي، از اين موضوع ناراحت نخواهي شد؟‌

خير، حتي در اين شرايط هم ناراحت نمي‌شوم و اعتراض نمي‌كنم چون معتقدم موفقيت استقلال از همه چيز مهم‌تر است و مهم نيست كه چه كسي بازي مي‌كند و چه كسي نيمكت‌نشين مي‌شود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حضور يوسفي در استقلال حتمي است

fbc7092c-e095-4a4e-bd55-8352589f20a9.jpg

محسن يوسفي بازيکن تيم استقلال است و به محض پايان دوران مقدس سربازي در استقلال مشغول بازي خواهد شد.

امير رضا واعظي آشتياني،‌ روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا،‌ اظهار داشت: کاري به صحبت هاي اخير مسئولان باشگاه صباي قم مبني بر اجازه ندادن به يوسفي براي ترک اين تيم نداريم و قرار نيست با آنها در اين رابطه مذاکره کنيم. يوسفي براي سربازي به اين تيم رفته و بعد از اتمام آن به استقلال برخواهد گشت.

وي با عدم اطلاع از زمان اتمام قرارداد يوسفي با صبا تاکيد کرد: مخالفت صبايي ها براي ما ملاک نيست. نوع قرارداد يوسفي با تيم صبا به نحوي است که بازگشت وي به استقلال تحت هر شرايطي بايد انجام شود.

يك طرح اقتصادي در باشگاه استقلال اجرايي شد
اس ام اس كاپ براي استقلالي ها

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اين يوسفی هم از اون بازيکن هايی که بعضی وقت ها بازيش بد ميره رو اعصاب کاش انتخاب بهتری ميکردن.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
اين يوسفی هم از اون بازيکن هايی که بعضی وقت ها بازيش بد ميره رو اعصاب کاش انتخاب بهتری ميکردن.

آخ گفتی:wacko:

جدا من سر این مساله گیجم که چرا بازیکنایی جذب کرده اند که فقط اسما واسه روزای سخت و سه بازی در 8 روز خریداری شده اند و هرگز بازی نخواهند کرد و فقط حاشیه نیمکت رو زیاد می کنن...:f34r:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
جبارى: به خاطر مصدومیت فوتبالم را کنار نمى گذارم

صبح همین که استارت اتومبیل را زدیم و رادیو را روشن کردیم خبرى شنیدیم که نگرانمان کرد. متن خبر این بود: به دلیل پارگى رباط مجتبى جبارى بازیکن با اخلاق تیم استقلال این بازیکن از فهرست ۳۰ نفره این تیم کنار گذاشته خواهد شد. وقتى موج رادیو را عوض کردیم تا تنوع را رعایت کرده باشیم باز خبر دیگرى درباره مجتبى جبارى شنیدیم: جبارى تا ۱۰ روز دیگر باید فیزیوتراپى کند و بعد از آن پزشکان استقلال درباره حضور یا عدم حضور او در استقلال تصمیم گیرى کنند. روزنامه ها نیز هر کدام خبرى را درباره مجتبى جبارى نوشته بودند خبرهایى که حسابى در همان ابتداى صبح گیج مان کرد. با توجه به قرارى که پیش از آن با مجتبى جبارى گذاشته بودیم او همان طور که پیش بینى کرده بودیم سر قرارى که مدرسه فوتبال شهیدبهشتى بود حاضر شد و ساعاتى را در کنار نوجوانان گذراند.

نوجوانانى که در ذهن خود دهها سؤال را در خصوص او در ذهن خود پرورانده بودند. نوجوانانى که مى خواستند بدانند چه بر سر بازیکن شماره ۸ استقلال و تیم ملى آمده است تا باعث این همه حرف و حدیث درباره او شده است. جبارى وقتى به میان نونهالان و نوجوانان علاقه مند به فوتبال آمد نگرانى آنها را به خوبى احساس کرد و براى آنکه لبخندى را بر لب آنها آورده باشد بنا به خواسته بچه ها با توپ به هنرنمایى پرداخت تا بچه ها را با انگیزه تر از قبل براى ادامه کلاس درس خود آماده کند. مجتبى جواب سؤالات همه علاقه مندان خود را داد و خیال آنها را از بابت حضور در میدان راحت کرد. او گفت که به زودى زود به میدان بازخواهد گشت و دوباره براى علاقه مندان به فوتبال بازى خواهد کرد. مجتبى جبارى گفت: مصدومیت او همان مصدومیت کهنه اى است که مدت ها آزارش مى دهد اما این مصدومیت به آن حد نیست که بخواهد او را از فوتبال در سازد. اخلاق و رفتار و منش جبارى بچه ها را سخت تحت تأثیر قرار داده بود. بچه هایى که دیروز در کنار مجتبى جبارى به اندازه یک ماه خود خندیدند از کنار او بودن لذت بردند.

مجتبى وقتى نگرانى بچه ها را در خصوص خودش متوجه شد خطاب به آنها گفت: خوشبختانه جاى هیچ گونه نگرانى خاصى نیست. ۱۰ روز دیگر فیزیوتراپى مى کنم و بعد با تمام توان در خدمت استقلال و تیم ملى خواهم بود. مجتبى جبارى خطاب به بچه ها گفت: همین حالا هم مى توانم براى استقلال بازى کنم اما به توصیه پزشکانم مى خواهم با سلامت کامل به میدان برگردم. جبارى خیال علاقه مندان به استقلال را هم تا حدودى راحت کرد و گفت: اینکه مى گویند من به دلیل مصدومیت نمى توانم دیگر فوتبال بازى کنم یک خبر صددرصد دروغ است.

رحیم‌پور: استقلال پارسال را فراموش کردید که انتقاد می‌کنید؟ !!!

سیامک رحیم‌پور که این روزها حکم سخنگوی نیمکت (فنی) استقلال را پیدا کرده است و دم به دقیقه با قیاس استقلال فصل هشتم با نهم سعی در توجیه نتیجه رقم خورده در شیراز دارد. در حالی که کسب یک امتیاز در خانه حریف نه تنها نتیجه‌ای بد نیست بلکه به زعم بسیاری از کارشناسان خیلی هم خوب است: «واقعیت این است که ما هم از این تساوی راضی نیستیم. استقلال در دو هفته اول یک برد و یک مساوی کسب کرده است اما فصل گذشته در شش هفته اول این تیم نتیجه نگرفت و حتی به داماش گیلان هم باخت.»

رحیم‌پور با اشاره به باخت چهار بر یک استقلال از مقاومت در فصل گذشته تساوی این تیم در هفته دوم لیگ‌برتر نهم را خوب دانست: «این حجم انتقاد از استقلال برایم سوال برانگیز است!» این طرز موضع‌گیری رحیم‌پور نشان از نداشتن توان هضم انتقادات است و می‌طلبد تا کادر‌فنی باشگاه استقلال و مو سپید کرده‌های باشگاه برای کنترل هرچه سریع‌تر این اوضاع با رحیم‌پور وارد بحث شوند و او را متوجه کنند که اینجا استقلال است و با پیکان و دیگر تیم‌ها تفاوت دارد که کمتر کسی به برد و باخت‌هایشان توجه دارد: «زمین حافظیه هم باریک بود و هم سفت. هوای آنجا هم خیلی گرم بود و باعث شد پای بازیکنان ما در کفش‌هایشان تاول بزند.» او البته این حرف‌ها را توجیه تساوی با مقاومت نمی‌داند و اینها را واقعیت فوتبال امروز ایران قلمداد می‌کند: «باید به فکر افزایش کیفیت استانداردهای فوتبالمان باشیم.» به نظر می‌رسد خوی و خصلت ضد قلعه‌نویی واعظ به شکلی خودآگاه یا ناخودآگاه تاثیر مستقیم خود را در بطن کادر‌فنی استقلال گذاشته که یک نفر از این جمع چنین مباحثی را مطرح می‌کند. چرا که قطعا اگر مرفاوی یا واعظ مخالف چنین ادبیاتی بودند بی‌شک به مربی تیم شان از این بابت تذکر می‌دادند.

مرفاوی: جباری بدون نظر من از لیست استقلال خارج نمی شود .

صمد مرفاوی درباره بازی روز جمعه برابر فولاد خوزستان تصریح کرد: بازی بسیار سختی پیش رو داریم. در لیگ ما هیچ دیداری آسان نیست و تیم‌ها خود را از پیش برنده و بازنده نمی‌دانند.
وی ادامه داد: همه تیم‌ها برای گرفتن امتیاز وارد زمین می‌شوند و ما هم از این قائده مستثنی نیستیم. در طول هفته تمرینات منظم و خوبی را پشت سر گذاشتیم و به خوبی می دانیم فولاد دست و پا بسته به تهران نمی آید و با توجه به انگیزه‌‌ای که آنها دارند بازی زیبایی را شاهد خواهیم بود. همه تیم‌ها جدیدا مقابل حریفان خود با روش های مختلفی بازی می‌کنند و این مسئله کار را برای حریف سخت می‌کند.
مرفاوی یادآور شد: تا کنون 2 بازی را پشت سر گذاشته‌ایم و از این دو بازی یک برد و یک تساوی کسب کرده‌ایم و قصد داریم با کسب پیروزی روی نوار موفقیت گام برداریم.
سرمربی استقلال پیرامون اندیشه‌های بوناچیچ برای این دیدار گفت: فولاد یکی از تیم‌های خوب ایران است و مربی آنها در ایران شناخته شده محسوب می‌شود. او می‌داند چگونه از بازیکنانش استفاده کند اما ما هم برای این بازی برنامه داریم.
مرفاوی در خصوص آخرین وضعیت بازیکنان استقلال اظهار داشت: خوشبختانه مصدومان ما آرام آرام به شرایط مسابقه می‌رسند. البته فابیو جانواریو و بیژن کوشکی اندکی مصدوم هستند و بعید می‌دانم به این دیدار برسند اما چون در تمرینات گروهی این هفته شرکت کرده‌اند شرایط بهتری نسبت به گذشته دارند.
وی در خصوص شایعه خروج مجتبی جباری از لیست استقلال؛ تصریح کرد: جباری یک بازیکن ارزنده و بزرگ است ولی هنوز در خصوص اینکه چه تصمیمی برای این بازیکن گرفته می‌شود گزارشی به من ارائه نشده است. من هم شنیده‌ام که می گویند قرار است این بازیکن از لیست خارج شود اما چنین اتفاقی قطعا باید با هماهنگی من باشد. البته آخرین وضعیت ایشان باید توسط دکتر نوروزی به من اعلام شود چون نظر پزشک استقلال برای ما ملاک است.
مرفاوی پیرامون اینکه چرا در تمرین روز گذشته استقلال به صورت جداگانه با حسین کاظمی حدود نیم ساعت صحبت کرد؛ گفت: مسوولیت تیم استقلال با من است و همیشه سعی می کنم با بازیکنانم صحبت کنم تا آنها را از نظر روحی و روانی آماده کنم. مسئله دیگری در این مورد وجود ندارد و در طول هفته با سایر بچه ها از جمله کاظمی صحبت می کنم.
سرمربی استقلال در خصوص حضور هواداران این تیم در دیدار روز جمعه گفت: هواداران بعد از یک جلسه غیبت در ورزشگاه حاضر می شوند و من از آنها می خواهم فقط تیم خود را تشویق کرده و کاری به حاشیه ها نداشته باشند. امیدوارم با حضور آنها بتوانیم سه امتیاز را کسب کرده و دلشان را شاد کنیم.
تیم فوتبال استقلال ساعت 19:15 روز جمعه در سومین دیدار خود در لیگ برتر پذیرای فولاد خوزستان خواهد بود.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تمرین ویژه صمد از فردا
صمد مرفاوی از فردا نقشه‌های اصلی‌اش را برای رویارویی با فولاد رو می‌کند. او که می‌داند تمرینات تیمش از فردا بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود در تمرین امروز تیمش دست خود را رو نمی‌کند و قصد دارد برای پنهان ماندن برنامه‌هایش اهم دستورات تاکتیکی‌اش را برای فردا باقی بگذارد. مرفاوی که این روزها از نحوه بازی تیمش انتقادات فراوانی را برانگیخته است بیش از هر چیز نگران اولین بازی خانگی‌اش پیش چشم هواداران استقلال است.

رینالدو در صف ورود به زمین
رینالدو کم‌کم به شرایط بازی کردن نزدیک می‌شود. هافبک پرویی استقلال که تا‌کنون فقط توانسته شش دقیقه بازی رسمی را برای تیمش انجام دهد به احتمال فراوان در مصاف با فولاد به میدان خواهد آمد. البته این در شرایطی است که استقلال توانسته باشد در نیمه دوم از حریفش پیش باشد و اتفاقی غیر از آنچه که پیش‌بینی مرفاوی است رخ ندهد.

آنالیز استقلال در غیاب مولر
راینر کرافت به همراه صمد مرفاوی و بهزاد غلامپور سه مرد کادر‌فنی استقلال بودند که روز گذشته با حضور در دفتر باشگاه استقلال فیلم بازی هفته دوم تیم‌شان برابر مقاومت را مورد بررسی دقیق و آنالیز قرار دادند. این سه نفر به طور جداگانه نکته‌های مد‌نظرشان را روی کاغذ یادداشت می‌کردند اما به راستی نگاه هر سه نفر این مربیان به اندازه نگاهی که اریش روته‌مولر به فوتبال دارد بار فنی دارد؟!

استقلال هم بسکتبال را ستود
باشگاه استقلال روز گذشته قهرمانی تیم‌ملی بسکتبال ایران در جام ملت‌های آسیا را تبریک گفت. خبر این تبریک که از سوی باشگاه استقلال روی خروجی تنها سایت رسمی باشگاه قرار گرفت راهیابی تیم‌ملی بسکتبال به جام‌جهانی 2010 ترکیه را از سوی جامعه استقلال به فدراسیون بسکتبال و تک تک اعضای این تیم تهنیت گفت و اقدام قابل توجه آنها را قابل تقدیر و تمجید برشمرد.

اعتراض بازیکنان استقلال به نحوه تمرینات بدنسازى
اعضاى تیم استقلال صبح دیروز زیرنظر راینر کرافت و صمد مرفاوى در سالن وزنه ورزشگاه دستگردى به کار کردن با دستگاه هاى مختلف بدنساز پرداختند نکته قابل توجه اعتراض چند تن از بازیکنان استقلال به تمرینات بدنسازى بود. این دسته معتقد بودند که انجام تمرینات بدنسازى در بین ۲ مسابقه درست نیست و این موضوع به تیم ضربه وارد مى کند. آنها اعتراض خود را با مرفاوى در میان گذاشتند و جالب بود که سرمربى استقلال هم تمام تقصیرها را بر گردن کرافت انداخت و به نوعى از سر خودش باز کرد. نفرات نیز هیچ اعتراضى به کرافت نکردند تا ماجرا پیش از این ادامه دار نشود.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
عنایتى از تیرى هانرى الگوبردارى مى کند!

رضا عنایتى، مهاجم استقلال در ۲ هفته اول لیگ برتر عملکرد خوبى نداشت و این موضوع صداى بسیارى از استقلالى ها به ویژه صمد مرفاوى را درآورد و حتى شنیدیم که مرفاوى به عنایتى گفته آخرین فرصت او بازى با فولاد خواهد بود تا خودش را نشان دهد. در این رابطه باخبر شدیم که عنایتى شخصاً دست به کار شده و در اولین اقدام فیلم بازى هاى مهاجمان گلزن اروپایى از جمله تیرى هانرى، زلاتان ابراهیموویچ و... را تهیه کرده تا از بازى آنها الگوبردارى کند.

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جان واریو استقلال را در بازی فردا همراهی می کند

200809100536.jpg

بعد از غيبتى ۲ هفته اى فابيو جان واريو دوباره به جمع آبى پوشان بازگشته و با توجه به انتقادات فراوانى كه بابت عدم استفاده از فضاى ميانى ميدان و نداشتن تاكتيك هاى مناسب براى طراحى حملات به سوى دروازه مقاومت سپاسى از مرفاوى و استقلال صورت گرفته؛ احتمال اينكه هافبك برزيلى فرداشب جزو نفرات اصلى وارد زمين شود زياد است.

اين اتفاق در حالى رخ مى دهد كه در ۲ بازى گذشته فرهاد مجيدى به عنوان هافبك بازيساز وارد زمين مى شد و بازوبند كاپيتانى را هم بر بازو مى بست اما اين طور كه از گوشه و كنار خبر مى رسد با توجه به عملكرد مطلوب اميدرضا روانخواه به احتمال زياد جان واريو در كنار وى به عنوان جانشين كاپيتان استقلال حضور خود در ليگ دهم را اعلام خواهد كرد.
منبع

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
كرافت باعث مصدوميت جبارى نشد

غلامحسين مظلومى: هواداران استقلال هوشيار باشند

101058.jpg

غلام حسين مظلومى: مدير تيم فوتبال استقلال تهران گفت: هواداران استقلال روز جمعه در ورزشگاه آزادى هوشيار باشند و فقط تيم را تشويق كنند.وى اظهار داشت: كادر فنى بر اساس شناختى كه از فولاد خوزستان داشته تمرينات اين هفته را طراحى كرده است. مربيان ابتدا نقاط ضعف و قوت تيم استقلال را در ديدار با مقاومت بررسى كردند و سپس تيم فولاد را مورد ارزيابى قرار داد. او در مورد شايعه هايى مبنى بر تشويق امير قلعه نويى سرمربى سابق استقلال در روز جمعه از سوى برخى از تماشاگران تاكيد كرد: تمام افرادى كه به ورزشگاه مى آيند براى ما قابل احترام هستند. هر شخصى هم ايده و نظر خود را دارد اما استقلال نبايد وارد حاشيه شود و بر اساس نظم خود كارش را انجام خواهد داد و توانمندى خود را نشان خواهد داد. هواداران استقلال هم بايد هوشيار باشند و فقط تيم را تشويق كنند. استقلال مهم است نه اشخاص. من برابر استقلال كسى نيستم؛ بنابراين هواداران بايد فقط تيم بزرگ استقلال را تشويق كنند. مظلومى در مورد انتشار اين شايعه كه تمرينات كرافت مربى بدنساز آلمانى باعث مصدوميت مجتبى جبارى شد گفت: اين مسائل حاشيه اى است و نبايد وارد حاشيه شويد. اين مسئله را نمى پذيريم كه كرافت باعث مصدوميت اين بازيكن شده است. جبارى فقط چند جلسه در تمرينات استقلال شركت كرد و سپس در تمرينات شركت نكرد.اميدوارم هر چه زودتر مصدوميتش تمام شود و به جمع ساير بازيكنان بازگردد. وى در مورد شايعه مذاكره با هوار ملا محمد؛ بازيكن عراقى پرسپوليس عنوان كرد: هيچ مذاكره اى با اين بازيكن نداشته ايم.
منبع

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این جباری از دو فصل قبل اینطوری شد. (بعد از اینکه با تیم ملی مصدوم شد) یک فصل که نبود. بعدش هم که اومد
یه هفته در میون نبود.. اینم از این فصل خدا اخرش رو به خیر کنه

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من اگه مربی بودم هیچ وقت رو سالم بودن جباری حساب نمیکردم....دی....

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
وعده ما باهواداران روز جمعه 30 مرداد
رقص پرچم هاي آبي در ورزشگاه آزادي

حامي مالي سوم براي استقلال

1f38255b-4e47-4fbf-85a3-bcd3cad4cca6.jpg

تيم استقلال روز جمعه با 3 نشان تبليغاتي روي پيراهن خود به ميدان خواهد رفت.

به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال بنا بر توافقات به عمل آمده با شركت كرسي رايانه، فروشنده رايانه هاي قابل حمل و اداري و لوازم جانبي رايانه ، اين شركت نيز به جمع حاميان مالي فصل جديد استقلال پيوست.

پيش تر عبارات "بازار موبايل ايران" به روي سينه و "بيمه رازي" پشت پيراهن استقلال حك شده بودند كه تبليغ اين دو موسسه همچنان در ديدار استقلال – فولاد نيز به چشم خواهد خورد و كرسي رايانه زير شماره بازيكنان استقلال نقش خواهد بست.

باشگاه استقلال به تازگي با توافقاتي كه با شركت تبليغاتي اورنج از كشور ارمنستان انجام داده، مسووليت پيگيري امور بازاريابي خود را به اين شركت سپرده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واعظ‌آشتیانی: من نگفتم قلعه‌نویی "لمپن" است

44222113157233124231929525503811524131140.jpg

چه خبر از استقلال؟
خدا را شکر تیم ما بدون حاشیه مشغول انجام دادن تمریناتش است. امسال ما بازیکنان خوبی جذب کرده‌ایم و ان‌شاءا... که موفق شویم.
بعضی از تصمیماتی که شما در مورد استقلال می‌گیرید عجیب به نظر می‌رسد مثل محدود کردن خبرنگاران برای حضور در تمرینات استقلال.
شما چون منافع حرفه‌ای و خبریتان محدود شده این حرف را می‌زنید.
ممکن است حرف شما منطقی باشد اما از این بعد هم به مساله نگاه کنید که این قضیه باعث کم شدن تعامل بین استقلال و رسانه‌ها می‌شود.
من به عنوان مدیرعامل باشگاه، هر جا که احساس کنم باید صحبت کنم، مصاحبه می‌کنم.
حالا چرا تماشاچیان را بعضی روزها به تمرین راه نمی‌‌دهید یا اینکه می‌خواهید برای دیدن تمرینات بلیت‌فروشی کنید؟
به نظر من ایرادی ندارد. اگر منابع درآمدی باشگاه‌ها را بررسی کنید متوجه می‌شوید که یکی از منابع همین است. وقتی لیگ حرفه‌ای باشد ما هم باید حرفه‌ای رفتار کنیم نه آماتور حالا هم قصد داریم با همکاری یک شرکت برای هواداران استقلال کارت اعتباری تهیه کنیم.
وضعیت جباری به کجا رسید؟
قرار است تا 10 روز دیگر همه چیز در مورد او مشخص شود.
گویا قرار است روی پای او عمل جراحی انجام شود چرا که مصدومیت کهنه او که در زمان جام‌جهانی سراغش آمده بود دوباره عود کرده.
هنوز هیچ چیز معلوم نیست ضمن آنکه پای مصدوم جباری آن پایی نیست که قبلا خراب شده بود.
ممکن است در صورت نیاز به عمل جراحی، جباری از لیست تیم کنار گذاشته شود.
او سالم است و MIR او چیزی نشان نداده. جباری فعلا در لیست استقلال هست.
اینکه از لفظ (فعلا) استفاده می‌کنید یعنی اینکه ممکن است در آینده اتفاقاتی رخ دهد.
ما منتظر نظر کادر پزشکی باشگاه هستیم. هر وقت آنها نظرشان را درباره جباری اعلام کردند آن وقت ما در مورد او تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
طلب امیر قلعه‌نویی را پرداخت کردید؟
بله. ایشان دیروز به باشگاه آمدند و پولشان را گرفتند.
ان‌شاءا... اختلاف شما و قلعه‌نویی چه زمانی تمام می‌شود؟
من با هیچ کس اختلافی ندارم.
ببخشید ولی اجازه بدهید که حرفتان را قبول نکنیم.
شما به من مستند نشان دهید که من حرفی در مورد اختلاف با قلعه‌نویی زده‌ام.
قضیه لمپن و لمپنیسم یادتان هست؟
این یک واقعیت است که اگر ما فوتبال سالم و حرفه‌ای می‌خواهیم باید لمپنیسم را از ورزش دور کنیم اما من هیچوقت مصداقی درباره این قضیه اعلام نکرده‌ام.
شاید این از زرنگی شما باشد که منظورتان را غیرمستقیم بیان می‌کنید.
من هیچ وقت حرفی را که به مصلحت است، در لفافه نمی‌زنم. خود قلعه‌نویی هم می‌داند که من با هیچ کس تعارف ندارم و شهامت گفتن را دارم.
ان‌شاءا... که حرف شما درست باشد. نگران ریاست علی سعیدلو در سازمان تربیت‌بدنی نیستید؟
نه. چطور؟
بالاخره ایشان پرسپولیسی هستند.
هر کس رییس سازمان شود ایرادی ندارد چون نگاه رییس سازمان یکطرفه نخواهد بود. همه می‌دانند فوتبال ایران از دو قطب استقلال و پرسپولیس تشکیل شده است.
شایعه تغییرات در هیات مدیره صحت دارد؟
فعلا که همه سرجایشان هستند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

امروز تولد یکی از استقلالی های قدیمی اینجاس ، SoheilStar عزیز که مدتی یه خیلی کم سر میزنه

سهیل جان تولدت مبارک

Blue_Birthday_Card_-_Stamping_and_Embossing.jpg

ایشالله هرجا هستی سلامت و موفق باشی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا