• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
دقیقا هدفتون مثل منه. حالا کدوم کشور به سلامتی؟
معدل باید چه جوری باشه؟

من کانادا رو خیلی دوست دارم
منتها هم باید نمره آیلتز بالای شش و نیم باشه و هم اگر بخواهیم برای دانشگاه های سطح بالا اقدام کنیم معدل کل رو 15 باید بچرخه تازه باید امتحان GRE هم بدیم برای دانشگاه هایی مثل مک گیل یا UBC (( بریتیش کلمبیا ))

البته من بیشتر هدفم زندگی کردن و موندن در کانادا هست تا درس خوندن و این وسط درس یه وسیله هست برای گرفتن اقامت.

کسی که فقط هدفش درس باشه خیلی خیلی راحت تره که بره انگلستان

چون تو رنکینگ جهانی دانشگاه های انگلیس بعد از آمریکا هستند. به ایران نردیک تره و اختلاف زمانی کمتری داره و مشکلات خواب و بیداری پیش نمیاد. پرواز مستقیم داره. و از همه مهمتر نه زیاد به معدل گیر میدن و نه آیلتز میخواد و نه چیزی !! زبانتون هم خوب نباشه تو همون انگلیس میرید کالج و یاد میگیرید.

یکی از هم رشته های خودمون که ورودی 75 بود ترم چهار انصراف داد و رفت کانادا و سر از شرکت (( corel )) در آورد و این اخیرا که مجله همشهری جوان باهاش مصاحبه کرده بود فهمیدم که تو مایکروسافت استخدام شده با حقوق خیلی عالی (( در حد ماهی چندین میلیون تومن ما ))

اینجا رو حتما بخونید:
http://www.callwithme.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=1348&Itemid=165

در ضمن هزینه تحصیل در کانادا سالی 25 میلیون تومن هست و انگلیس خیلی ارزونتره.

dashfarzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کانادا رو خیلی دوست دارم
منتها هم باید نمره آیلتز بالای شش و نیم باشه و هم اگر بخواهیم برای دانشگاه های سطح بالا اقدام کنیم معدل کل رو 15 باید بچرخه تازه باید امتحان GRE هم بدیم برای دانشگاه هایی مثل مک گیل یا UBC (( بریتیش کلمبیا ))

البته من بیشتر هدفم زندگی کردن و موندن در کانادا هست تا درس خوندن و این وسط درس یه وسیله هست برای گرفتن اقامت.

کسی که فقط هدفش درس باشه خیلی خیلی راحت تره که بره انگلستان

چون تو رنکینگ جهانی دانشگاه های انگلیس بعد از آمریکا هستند. به ایران نردیک تره و اختلاف زمانی کمتری داره و مشکلات خواب و بیداری پیش نمیاد. پرواز مستقیم داره. و از همه مهمتر نه زیاد به معدل گیر میدن و نه آیلتز میخواد و نه چیزی !! زبانتون هم خوب نباشه تو همون انگلیس میرید کالج و یاد میگیرید.

یکی از هم رشته های خودمون که ورودی 75 بود ترم چهار انصراف داد و رفت کانادا و سر از شرکت (( corel )) در آورد و این اخیرا که مجله همشهری جوان باهاش مصاحبه کرده بود فهمیدم که تو مایکروسافت استخدام شده با حقوق خیلی عالی (( در حد ماهی چندین میلیون تومن ما ))

اینجا رو حتما بخونید:
http://www.callwithme.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=1348&Itemid=165

در ضمن هزینه تحصیل در کانادا سالی 25 میلیون تومن هست و انگلیس خیلی ارزونتره.

فکر کنم هدف من دقیقا مثل شماست:)
زبانتون خوبه؟
بابت اطلاعات ممنون

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
ولی هیچ کدوم از دوستان به این نکته توجه نکردند

از این به بعد دوستان گروه برق در سایت انرول از لیست دانشکده به جای فنی باید علوم انسانی رو انتخاب کنند .:)

( البته فقط برای این گفتم که حال و هوای فروم عوض شه و از این جنگ و دعوا در بیاد و قصد توهین و شوخی با هیچ کسی رو نداشتم . خواهشا به هیچ کسی بر نخوره . )

اونجا می شه دانشکده برق!
بچه های انسانی هم از اونحا منقل می شوند!

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
اونجا می شه دانشکده برق!
بچه های انسانی هم از اونحا منقل می شوند!

یعنی الان دانشکده خودمون میشه دانشکده کامپیوتر و عمران و مکانیک ؟؟

اونوقت بچه های برق و مهندسی صنایع که مثلا بخوان ریاضی و فیزیک پاس کنند یا کارگاه عمومی و تربیت بدنی بردارند تکلیفشون چیه ؟؟

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
1- ساختمان اداري دانشگاه الان بازه؟؟منظورم اينه كه هميشه بازه؟؟يا روزا و ساعتايي خاص بازه؟؟كسي اگه مي دونه چه روزايي و چه ساعتايي بازه لطفا بگه

2-من اگه بخوام گواهي اشتغال به تحصيل بگيرم بايد كجا برم اين گواهي رو بگيرم؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام
1- ساختمان اداري دانشگاه الان بازه؟؟منظورم اينه كه هميشه بازه؟؟يا روزا و ساعتايي خاص بازه؟؟كسي اگه مي دونه چه روزايي و چه ساعتايي بازه لطفا بگه

2-من اگه بخوام گواهي اشتغال به تحصيل بگيرم بايد كجا برم اين گواهي رو بگيرم؟

همیشه بازه...مثل اداره می مونه دیگه....تو ساعات اداری بازه...

از ایرانشهر هم می تونی بری بگیری...هم جاش بهتره هم سریع تر بهت میدن

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ببخشيد متوجه نشدم كه واسه گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل بايد كجا برم؟؟ اين ايرانشهر كجاست؟

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از ATR عزیز ممنون , ولی شما باید ما رو ببخشید اگه یکم تند حرف زدیم !!!!
خیلی عجیبه که هنوز هم خیلی از بچه های تی جی از جدا شدن برق و صنایع و باقی رشته ها از فنی بی خبرن !!!!
نمیدونن که اگه از فنی برن باید یک پاشون توی فنی باشه یک پاشون توی ساختمون جدیدشون !!!!
باید بدونیم که دروس عمومی و کارگاهها همه توی فنی ارائه میشن !

jojotala جان آدرس ایرانشهر رو میتونستید توی آرشیو تی جی ان ان هم پیدا کنید !

آدرس ایرانشهر : تهران - منطقه ۶ - ایرانشهر - خ. آذرشهر - پ. ۲۰۹

شماره ی تلفن ایرانشهر : 8 - ۸۸۸۳۴۲۹۶

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
aشماره تفلفن کتاب خونه رو هم دارید؟

امروز باز هست بریم کتاب تحویل بدیم؟:eek::D

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته برای گواهی اشتغال به تحصیل بهتره به گروه در ساختمان اداری بری . در عرض 1 دقیقه هم بهت میدن.

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
با اینکه نزدیک 1ماه از امتحانی که دادم میگذره ولی هنوز نمرش نیومده
میخواستم بپرسم برای شما هم همینطوریه؟
چرا این مشکل پیش اومده؟

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
چرا این مشکل پیش اومده؟

من امتحان سیگنال رو چهار تیر ماه دادم ولی الان مرداد هم داره تموم میشه و نمره اش نیومده...

دانشگاه آزادهست دیگه !! کاریش نمیشه کرد. هر کی هر کی هست...

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از نمره های منم بعده 1 ماه هنوز نیومده.نگران نباش

Promised

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حالي كه نمرات بيشتر رشته ها تماما اعلام شده ؛ اكثر بچه هاي صنايع هنوز نمراتشونو كامل نگرفتن . احتمال ميره كه با توجه به جدا شدن گروه صنايع از فني و مهم تر از اون انتقال آن به جهنم شكوه ، اين تاخير و تعلل در اعلام نمرات ، نوعي اعتراض و اعتصاب اساتيد باشه !؟ ترم هاي قبل هم از اين قبيل تاخيرها وجود داشت كه البته هم طول مدتشون كمتر بود و هم تا اين حد گسترده نشده بود !

حالا بررسي بيشترش رو به دوست عزيزمون در TJNN و ساير دوستان مطلع و آگاه واگذار مي كنم !

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
چرا این مشکل پیش اومده؟

برای من هم نصف نمره هام نیومده
نترسید وقت بسیاره . تا اخر فارغ التحصیلیمون وقت دارن نمره ها رو بدن .:)

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تی جی ان ان

دانشجویان عزیز صنایع , فقط تا 12 شب دوشنبه ( احتمالا تا صبح روز سه شنبه تمدید می شود ! ) فرصت دارید تا در نظرسنجی بسیار مهم صنایع شرکت کنید (به دلیل اهمیت بسیار بالای این نظرسنجی لطفا اطلاع رسانی کنید):

http://tjnn.blogspot.com

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به دلیل موکول شدن جلسه مهندس ریاحی (رئیس دانشکده صنایع ) از روز سه شنبه به روز چهار شنبه , مهلت شرکت در نظرسنجی تا ساعت 18 روز سه شنبه تمدید شد .
هنوز علت تغییر تاریخ و محل جلسه از سوی هیچیک از مسئولین اعلام نشده است .
لطفا تمام دانشجویان صنایعی که هنوز موفق به شرکت در نظرسنجی نشده اند , در این نظرسنجی بسیار مهم ( 14 آگوست ) شرکت کنند .

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیغام هیئت رئیسه ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برای دانشجویان صنایع این واحد در حالی بر روی وبسایت دانشگاه تهران جنوب قرار گرفت که هنوز تعداد کثیری از دانشجویان امید های فراوانی را در روز چهارشنبه 28 امرداد می دیدند .

در پیغام اول که اشتباه تایپی موجود در متن با توجه به نزدیک شدن به روز 28 امرداد نشان از تعجیل در روند اطلاع رسانی این پیامها دارد (تکرار شدن جمله ی سیاست قطب علمی شدن) , خبرگونه به موضوع تاسیس دانشکده صنایع پرداخته شده و در پیام دوم به دانشجویان و اعضای هیئت علمی صنایع به دلیل تاسیس شدن این دانشکده تبریک گفته شده است .

به نظر می رسد این پیامها از سوی هیئت علمی تیر خلاصی باشد بر پیکر معترضین به انتقال از دانشکده فنی به دانشکده ی صنایع .

پیامها به دلیل طولانی بودن در اینجا آورده نشده اند اما بر روی تی جی ان ان قرار گرفته اند

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانشکده فنی به مدت سه روز تعطیل اعلام شد . علت این تعطیلی شروع ماه رمضان و خستگی کارکنان این دانشکده اعلام شده است. این در حالیست که دانشجویان معترض خود را برای روز 28 امرداد آماده میکردند.
هنوز از زمان جدید این تجمع خبری بدستمان نرسیده است.

اطلاعیه

بدینوسیله مراتب سپاس و تقدیر اینجانب و ریاست محترم واحد به واسطه سخت کوشی و صبوری شما همکاران گرامی و خدوم در برگزاری 2 نوبت متوالی امتحانات در تابستان جاری ابلاغ می گردد.

در همین راستا با اشراف کامل به سختیها و مشکلات عدیده جریان امتحانات و هماهنگی های به عمل آمده از محضر ریاست محترم واحد درخواست گردید تا ضمن تقدیر برای رفع خستگی و نیز آمادگی جسمی و روحی برای ورود به ایام مبارک ماه رمضان به نحوی همکاران مورد تشویق قرار گیرند که ایشان با سه روز مرخصی تشویقی برای روزهای سه شنبه چهارشنبه و پنجشنبه 27,28و29 مرداد ماه جاری موافقت فرمودند . در این ایام دانشکده تعطیل بوده و همکاران محترم از این مرخصی بهره برداری نمایند.

امید است پس از ایام مرخصی با آمادگی کامل و هرچه شادابتر برای ارایه خدمت مستمر در دانشگاه حضور یابند.

با آرزوی توفیق الهی

دکتر فرهاد رزاقیان

roza49

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من رشته صنایعم میشه به من استادای که هم خوب نمره میدن و هم خوب درس میدن واسه درسای زیر به من معرفی کنید ؟(البته نمره دادنشون برام مهمتره )
1-اقتصاد1
2-استاتیک
3-فیزیک2
4-زبان تخصصی
5-تئوری احتمالات
6-اصول حسابداری
7-نقشه کشی صنعتی

بالا