• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
با این شرایط یعنی فقط ما کامپیوتری ها تو فنی می مونیم !!؟ :D

به قول قوامی ، دوروست است(درست است با لهجه! :D) ساختمون 2 برای نرم افزار، ساختمون 1 برای سخت افزار:lol: البته دفعه قبلم گفتم ، این در صورتیه فردا خبرش نیاد ، کامپیوتری ها میرن دم بهشت زهرا!
ولی دوستای صنایعی که دارم چی پس؟:hmm: همه لطف دانشگاه به شلوغ بودن و باحال بودنشه:eek:

دوستان ، یه چیز بگم ، یه خورده بخندین، البته منم اول خندیدم ، ولی بعدش دعا کردم که هیچ وقت ، این بلا سر ما نیاد.
دانشگاه کرج به ترتیب معدل انتخاب واحد می کنن!:blink: حساب کنین اونی که مشروط میشه ، چی کار باید بکنه؟؟:f34r:
بشینید دعا کنید ، همچین بلایی سر ما نیاد.

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر فوری قرار گرفته در تی جی ان ان

برخلاف گفته ی دکتر رستم زاده مبنی بر اینکه شکوه در دست تعمیر است خبرنگار ما با حضور در محل شکوه متوجه شد هیچگونه تعمیراتی در کار نیست .

http://tjnn.blogspot.com

به امید اینکه هیچ گروهی جدا نشه

Promised

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به قول قوامی ، دوروست است(درست است با لهجه! :D) ساختمون 2 برای نرم افزار، ساختمون 1 برای سخت افزار:lol: البته دفعه قبلم گفتم ، این در صورتیه فردا خبرش نیاد ، کامپیوتری ها میرن دم بهشت زهرا!
ولی دوستای صنایعی که دارم چی پس؟:hmm: همه لطف دانشگاه به شلوغ بودن و باحال بودنشه:eek:

اگر بار گران بوديم ، رفتيم !
همين كه مي بينيم سرنوشت ما صنايعي ها براي بچه هاي ساير رشته ها مهمه ، برامون كافيه ! ما خودمونو پيش مرگ ساير رشته ها مي كنيم . شما دوستان هم هر چند وقت يكبار ، يادي از رفتگان و گذشتگان بكنيد !؟

دلم براي شلوغي بوفه ، صف چند كيلومتري سلف ، كتابخونه‌ي بي كتاب ، گيراي الكي حراست دم در ، بچه هاي باصفا ، سايت درب و داغون ، آب سرد كن هاي خاموش و ... خريداريم !؟ نه ببخشيد ... خيلي تنگ ميشه !؟

Last edited:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام آقا مهدی .
اگر بخوایم هر خبری رو که می آد روی وبلاگ تی جی ان ان اینجا هم بنویسیم , پس چرا دیگه وبلاگ داشته باشیم ! همه رو همینجا بنویسیم دیگه !
در ضمن با کامل ننوشتن خبر , دوستان می تونن با سر زدن به وبلاگ از اخبار قبلی تی جی ان ان هم با خبر بشن .

در ضمن در صورتی حق با شماست که ما توی وبلاگمون تبلیغی چیزی داشته باشیم و پولی به جیب بزنیم !!!!!!!
ما داریم بدون درآمدی از کارمون و فقط به عشقه تهران جنوب فعالیت می کنیم و هر روز کلی از وقتمون رو پای این کار می ذاریم !!!

در ضمن وبلاگ تی جی ان ان وبلاگ شخصی من مدیر تی جی ان ان نیست که تبلیغ کردنش ممنوع باشه !
وبلاگیه واسه همه بچه های تی جی , که در نبود یک خبرگزاری جدی چه از سوی دانشکده و چه از سوی دانشجویان داره فعالیت می کنه .

البته ما فکر می کردیم شما به عنوان یک قدیمی باید خیلی خوشحال باشید که ما داریم فعالیت می کنیم .
از تذکرتون ممنون ولی امیدوارم این مسائل را در نظر بگیرید بعد بگید" اینجا جای تبلیغ وبلاگ شما نیست !"

دوست عزیز مطمئنا من از حضور شما اینجا خوشحالم!
اما بدونید اگر قرار بود همه برای خودشون یه وبلاگ داشته باشند و اخبار توی وبلاگ باشه دیگه این فروم بی معنی می شد
حقیقتا نمی دونم شما ورودی چه سالی هستید اما سال 84 خبرگزاری و نشریه حکمت توسط دوستان (و یه کمی هم من!) چاپ می شد
یه سایت و یه فروم هم داشتیم که خیلی خوب فعالبت داشت مه بنا به دلایلی بهتر دیدم که کار رو توی این فروم ادامه بدیم
در ضمن در صورتی حق با شماست که ما توی وبلاگمون تبلیغی چیزی داشته باشیم و پولی به جیب بزنیم
خوب چه حالا که فرقی نمی کنه می تونید کل خبر رو اینجا بگذارید و لینک منبع ر و هم وبلاگ حودتون بکذارید
در هر صورت من از زحمت شما تشکر می کنم و ایت خبر رو می دم که به زودی سایت رسمی که از طرف دانشگاه هم به رسمیت شناخته بشه راه اندازی می شه و ان موقع حسابی شما رو زحمت می دیم

خبر جدید : انتشارات به زودی به سایت اطلاع رسانی تبدیل می شه!

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خبر جدید : انتشارات به زودی به سایت اطلاع رسانی تبدیل می شه!
اون وقت انتشارات چی میشه؟ کجا دایر میشه؟‌بعد این سایت کارش چیه دقیق؟ اون سایت بغلش تعطیل میشه؟

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
دیوار وسظ خراب می شه و همش می شه یکی!
یه ساختومون جدید هم می خوان برای انتشارات بسازند!
کلا 1 سالی هست که می خوان این کار رو بکنند اما می دونید که!!!!اینجا کجاست!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
نمره دوتا از درسها نیومده دارم از استرس می میرم ! این انرول هم که ...

///

بچه ها کسی شماره تلفن و کد داخلی گروه مکانیک ( خانم کیا ) رو داره ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
صنایعی ها کسی شماره عبدی رو نداره
یکی از بچه ها باهاش کاراموزی داره پیداش نمیکنه !
این قضیه انتقالم من شنیدم دست پاک گوهر و جاوید و عبدی تو کاره میگن باید دانشکده صنایع داشته باشیم!

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محل دانشکده برق اعلام شد .
دانشکده علوم انسانی تهران جنوب به دانشکده برق تبدیل می شود.

چند عکس از دانشکده بر روی وبلاگ قرار گرفته
و گزارش کاملتر از آدرس این دانشکده , چهارشنبه بر روی وبلاگ و فروم قرار خواهد گرفت .

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در هر صورت من از زحمت شما تشکر می کنم و ایت خبر رو می دم که به زودی سایت رسمی که از طرف دانشگاه هم به رسمیت شناخته بشه راه اندازی می شه و ان موقع حسابی شما رو زحمت می دیم

خیلی ممنون از حمایتتون .
امیدواریم بتوانیم از تجربیات شما در تی جی ان ان استفاده کنیم .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
حالا که این رشته ها می خواد از تی جی بره واحدهای عملی شون کجا برگزار میشه ؟

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا که این رشته ها می خواد از تی جی بره واحدهای عملی شون کجا برگزار میشه ؟

alibati جان.

رستم زاده گفته می خوایم توی واحدهای تازه تاسیس کارگاهها رو راه بندازیم ولی وقتی که دید بچه ها می فهمن که این کار امکان نداره , گفته توی خود فنی برگزار میشه !!!
بعد هم که دید بچه ها معترضن که هی باید بیان و برن گفت قراره روزهای زوج توی دانشکده ی خودشون باشن و روزهای فرد توی فنی !!!!!

حشعمخدهئش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بعد از چند سال دنبال كردن مطالب فروم حالا پست اول :happy:

يه سوال بسيار مهم
اگه برق بره دانشكده انساني اون وقت بچه هاي دانشكده انساني كجا ميرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و يه سوال ديگه
enroll براي شما هم همچنان مشكل داره؟

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرسنجی بسیار مهم برای دانشجویان صنایع

** تی جی ان ان بدلیل رسیدن نتایج این نظرسنجی به دست مهندس ریاحی از تمامی دانشجویان صنایع که آینده ی تحصیلیشان برایشان مهم است درخواست می کند در این نظر سنجی شرکت کنند.

همچنین لطفا هرگونه عیب و حسنی که در شکوه میدانید را در بخش comments این پست بگزارید

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
alibati جان.

رستم زاده گفته می خوایم توی واحدهای تازه تاسیس کارگاهها رو راه بندازیم ولی وقتی که دید بچه ها می فهمن که این کار امکان نداره , گفته توی خود فنی برگزار میشه !!!
بعد هم که دید بچه ها معترضن که هی باید بیان و برن گفت قراره روزهای زوج توی دانشکده ی خودشون باشن و روزهای فرد توی فنی !!!!!

من فکر می کنم اینا سر قضیه مشکلاتی که تو این ترم پیش اومد و شلوغی که شد می خوان این کار رو حتما انجام بدن !
اماهیچ جا دانشکده فنی نمیشه!

Promised

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر می کنم اینا سر قضیه مشکلاتی که تو این ترم پیش اومد و شلوغی که شد می خوان این کار رو حتما انجام بدن !
اماهیچ جا دانشکده فنی نمیشه!

انصافاً هيچ جا دانشكده فني نميشه ! معماري و ساختش در عين اشتباهات ريز و درشتي كه داره ، دلنشينه و آدمو سر كيف مياره . دلم براي شلوغي بوفه و صف چند كيلومتري سلف و كتاب خونه‌ي بي كتابش تنگ ميشه !

من تو شكوه دق مي كنم !

بالا