سلام آقا مهدی .
اگر بخوایم هر خبری رو که می آد روی وبلاگ تی جی ان ان اینجا هم بنویسیم , پس چرا دیگه وبلاگ داشته باشیم ! همه رو همینجا بنویسیم دیگه !
در ضمن با کامل ننوشتن خبر , دوستان می تونن با سر زدن به وبلاگ از اخبار قبلی تی جی ان ان هم با خبر بشن .
در ضمن در صورتی حق با شماست که ما توی وبلاگمون تبلیغی چیزی داشته باشیم و پولی به جیب بزنیم !!!!!!!
ما داریم بدون درآمدی از کارمون و فقط به عشقه تهران جنوب فعالیت می کنیم و هر روز کلی از وقتمون رو پای این کار می ذاریم !!!
در ضمن وبلاگ تی جی ان ان وبلاگ شخصی من مدیر تی جی ان ان نیست که تبلیغ کردنش ممنوع باشه !
وبلاگیه واسه همه بچه های تی جی , که در نبود یک خبرگزاری جدی چه از سوی دانشکده و چه از سوی دانشجویان داره فعالیت می کنه .
البته ما فکر می کردیم شما به عنوان یک قدیمی باید خیلی خوشحال باشید که ما داریم فعالیت می کنیم .
از تذکرتون ممنون ولی امیدوارم این مسائل را در نظر بگیرید بعد بگید" اینجا جای تبلیغ وبلاگ شما نیست !"
دوست عزیز مطمئنا من از حضور شما اینجا خوشحالم!
اما بدونید اگر قرار بود همه برای خودشون یه وبلاگ داشته باشند و اخبار توی وبلاگ باشه دیگه این فروم بی معنی می شد
حقیقتا نمی دونم شما ورودی چه سالی هستید اما سال 84 خبرگزاری و نشریه حکمت توسط دوستان (و یه کمی هم من!) چاپ می شد
یه سایت و یه فروم هم داشتیم که خیلی خوب فعالبت داشت مه بنا به دلایلی بهتر دیدم که کار رو توی این فروم ادامه بدیم
در ضمن در صورتی حق با شماست که ما توی وبلاگمون تبلیغی چیزی داشته باشیم و پولی به جیب بزنیم
خوب چه حالا که فرقی نمی کنه می تونید کل خبر رو اینجا بگذارید و لینک منبع ر و هم وبلاگ حودتون بکذارید
در هر صورت من از زحمت شما تشکر می کنم و ایت خبر رو می دم که به زودی سایت رسمی که از طرف دانشگاه هم به رسمیت شناخته بشه راه اندازی می شه و ان موقع حسابی شما رو زحمت می دیم
خبر جدید : انتشارات به زودی به سایت اطلاع رسانی تبدیل می شه!