• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال
این قضیه که میگن درس وصایا واحد حساب نمیشه قضیش چیه؟
من شنیدم این درس کلا نمرشو تو معدل حساب نمیکنن ولی بالاخره باید پاس بشه

سلام.درس وصایا جزوذروسی هست که حتما باید بگذرونید.اما در انتخاب واحد ترم شما میتونین 20 واحد بردارین به اضافه وصایا.اون تعداد واحدی که باید شما بگذرونی مثلا 144 واحد بدون درس وصایا حساب میشه.نمره درس وصایا در معدل ترم حساب میشه .اما در معدل کل تاثیری نداره.در واقع خلاص اش مشه اون چیزی که شما گفتی.نمره اش توی معدل ترم تاثیر داره اما واحد محسوب نمیشه.

Promised

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همگی
به امید این که هیچ گروهی از فنی به جای دیگه ای نقل مکان نکنه ( آمین )

دوستان در دروس مقاومت مصالح ، محاسبات عددی ، تئوری احتمال ، اقتصاد مهندسی استاد خوب سراغ دارید .
از نظر من استادی خوبه که اول از همه خوب درس بده بعد نمره ی خوبی بده و زیاد ادم گیری نباشه و دانشجو رو اذیت نکنه . :)
اگه سراغ دارید حتما بگید .
من رشته ی صنایع می خونم . ممنون .

مقاومت مصالح : 1 - احمدي دانش آشتياني : 3 تا كوئيز 4 نمره اي به عنوان ميان ترم ميگيره كه با اندكي تلاش ميشه 7 الي 8 نمره از اين 12 نمره رو گرفت و با تلاش بيشتر گرفتن همه ي 12 نمره هم ممكنه ! 12 نمره‌ي پاياني هم هست كه 3 سؤال 4 نمره‌اي و البته سخت داره ؛ اما اگه تمرين كافي حل كني ، سؤالاي پاياني هم همچين چيز عجيبي نيست . استاد خوش برخورد و مؤدب و خوبيه !

2 - عباس مرادي : درس دادن و تسلطش بر مطلب بهتر از استاد قبليه . كامل تر هم درس ميده . اما خوب سخت گيرتر هم هست !

محاسبات عددي : درس خيلي دشواري نيست و همه‌ي اساتيد گروه رياضي توي اين درس موفق اند . خادمي ، گيلاني ، فرنوش ، ارفع و ... همه خوبن .

تئوري احتمالات : واحد وخشوري ( درس دادنش خوبه . كلاسش خشكه . امتحانش ساده و به دور از اذيت و آزاره . نمره دادنش هم خوبه . ) محمدي بيد هندي ( درس دادن و نمره دادنش خوبه . كلاسش هم خشك نيست . امتحانش هم مثل جزوشه !)
سيد علي اكبر ( كلاسش خوب و صميميه . خوب درس ميده . اما امتحانش به نسبت ساير استادا سخته و بايد تمرين بيشتري حل كرده باشي . )

اقتصاد مهندسي : فقط و فقط بهمن نادري ؛ جزوه‌ي كاملي داره و عالي درس ميده و شير فهمت ميكنه . امتحانش هم تركيبي از تعدادي سؤال ساده و كمي سؤال دشواره . نمره دادنش هم خوبه .

سعي كن با فرشيد عبدي بر نداري ! 11 فصل رو در قالب اسلايد هاي پاورپوينت اونم به زبان انگليسي ( تقريبا 600 صفحه ) به كمك ويدئو كنفرانس درس ميده . چيز زيادي ياد نمي گيري . من باهاش داشتم . امتحان وحشتناكي هم ميگيره . فقط يه پروژه ي 3 نمره اي داره كه خلاصه كردن 2 كتاب داستان اقتصاديه و 3 نمره هم حل تمرين داره . ( تقريبا 20 تا تمرين در پايان هر فصل كه بايد در قالب وورد يا اكسل حل كرده و ايميل كني ! )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من با عبدی داشتم شدم 16.5 ، امتحان ِ آخرش رو اگه سر کلاس بوده باشی ، شبش هم نخونی میتونی جواب بدی ...

اون حل تمرینا فصلا مهم نیست ، خلاصه ی 2 تا کتاب مهمه براش ، اونم که همه سمبل کردن

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
بالاخره قطعي شده كه سخت افزاري ها و الكترونيك ها برن جمال زاده؟؟

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
thumb-55A4_4A7E68F6.jpg
با توجه به ازدیاد شایعات بی اساس و ندادن جواب به سئوالات مهم
thumb-55A4_4A7E68F6.jpg

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
thumb-55A4_4A7E68F6.jpg
با توجه به ازدیاد شایعات بی اساس و ندادن جواب به سئوالات مهم
thumb-55A4_4A7E68F6.jpg

ATR جان !
کدام شایعه ی بی اساس ؟
اگه صحبتهایی رو که آقای رستم زاده کرده رو بخونید می بینید که اصلا شایعه نیست !
تازه خودتون هم می تونید برید دانشکده فنی و از منشی معاون آموزشی بپرسید چه خبره !!
الآن با کدوم استاد درس برداریم مهمتره یا اینکه جلوی فرو پاشیه فنی رو بگیریم ؟؟؟؟
بنده خودم صحبتهای آقای رستم زاده رو ضبط کردم ! اونوقت شما می گید شایعه ؟؟
امیدوارم زودتر کاری کنیم ! نه اینکه بشینیم و هر کاری دوست داشتند بکنن بعد تازه بفهمیم چه خبره !!!

http://tjnn.blogspot.com

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نظر مياد كه منظورتون همون گواهي اشتغال به تحصيل باشه ! با مراجعه به دانشكده و درخواست گواهي ، بين يك هفته تا 10 روز طول ميكشه تا گواهي صادر بشه ! اما با مراجعه به ساختمان اداري در ايرانشهر مي توني همون موقع گواهي رو بگيري .
نه. قبلا این طور بوده شاید.
الان دیگه در ایرانشهر نمیدن مسکه. همون دانشکده می ری میگیری. همون موقع. نهایتا فرداش.

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
ATR جان !
کدام شایعه ی بی اساس ؟
اگه صحبتهایی رو که آقای رستم زاده کرده رو بخونید می بینید که اصلا شایعه نیست !
تازه خودتون هم می تونید برید دانشکده فنی و از منشی معاون آموزشی بپرسید چه خبره !!
الآن با کدوم استاد درس برداریم مهمتره یا اینکه جلوی فرو پاشیه فنی رو بگیریم ؟؟؟؟
بنده خودم صحبتهای آقای رستم زاده رو ضبط کردم ! اونوقت شما می گید شایعه ؟؟
امیدوارم زودتر کاری کنیم ! نه اینکه بشینیم و هر کاری دوست داشتند بکنن بعد تازه بفهمیم چه خبره !!!

سلام و خسته نباشید به شما که خبرای مهم رو به گوش ما میرسونید
این قضیه جداشدن گروه ها تا چه حد جدیه؟
منظورم این هستش که هنوز در حد حرفه یا مقامات بالاهم تایید کردن و میخوان انجام بدن؟
حالا اگه جدیه کی میخواد انجام بشه؟
ما چطوری میتونیم اعتراض کنیم؟
میشه یه اعتراض سفت و محکم با همراهی استادا ترتیب داد یا نه؟
اصلا کسی گوشش بده کار هستش؟

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید به شما که خبرای مهم رو به گوش ما میرسونید
این قضیه جداشدن گروه ها تا چه حد جدیه؟
منظورم این هستش که هنوز در حد حرفه یا مقامات بالاهم تایید کردن و میخوان انجام بدن؟
حالا اگه جدیه کی میخواد انجام بشه؟
ما چطوری میتونیم اعتراض کنیم؟
میشه یه اعتراض سفت و محکم با همراهی استادا ترتیب داد یا نه؟
اصلا کسی گوشش بده کار هستش؟

سلام amirabsh

من دیروز -شنبه 17 ام - خودم با صنایعی ها توی دانشکده بودم .
این آقای رستم زاده رفتن صنایع رو تمام شده می دونست!! و به طور مکرر از آقای مهندس ریاحی به عنوان رئیس دانشکده صنایع نام می برد !! یعنی حتی دانشکده صنایع رو تاسیس شده تلقی می کرد !!
اما در مورد برق می گفت پرونده هاشون زیر دست منه ! یعنی هنوز برق کارش تموم نشده !
در یک جای صحبت هاش هم در طول 15 دقیقه ای که بچه های صنایع باهاش صحبت می کردند گفت :
بعد از صنایع و برق , نوبته معدنه ! اما معلوم نشد بحثش راجع به معدن جدی بود یا نه !
و در آخر هم گفت در کل دانشکده فنی به 5 دانشکده ی مجزا تبدیل می شه !
که بنده فکر می کنم تبدیل شدن باقی گروهها به دانشکده ,کار داره و به طور آزمایشی دارن برق و صنایع رو فعلا از خودشون دور می کنن تا بتونن ورودی های جدیدشون رو توی فنی جا بدن !
البته باید بگم ایشون معلوم نکرد که برق این ترم از فنی میره یا ترم بعد !
بنده که به شخصه آرزوم اینه هیچ رشته ای از فنی جدا نشه !

درباره اعتراض هم باید بگم تا زمانیکه از 2200 نفر دانشجوی صنایع فقط 20 نفر(البته وقتی به دفتر رستم زاده رفتند 10 نفر شده بودند!) بیان توی دانشکده فنی و اعتراض کنن هیچیک از مسئولین کاری نمی کنه !!!

بحث الآن اینه که 5 گروه از فنی میرن ! یعنی کل دانشجوها باید احساس خطر کنن نه فقط 20 نفر !!!!!!!

در باب صحبت ATR باید بگم هرکی شک داره بره از رستم زاده یا منشیش بپرسه !

Last edited:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام amirabsh

من دیروز -شنبه 17 ام - خودم با صنایعی ها توی دانشکده بودم .
این آقای رستم زاده رفتن صنایع رو تمام شده می دونست!! و به طور مکرر از آقای مهندس ریاحی به عنوان رئیس دانشکده صنایع نام می برد !! یعنی حتی دانشکده صنایع رو تاسیس شده تلقی می کرد !!
اما در مورد برق می گفت پرونده هاشون زیر دست منه ! یعنی هنوز برق کارش تموم نشده !
در یک جای صحبت هاش هم در طول 15 دقیقه ای که بچه های صنایع باهاش صحبت می کردند گفت :
بعد از صنایع و برق , نوبته معدنه ! اما معلوم نشد بحثش راجع به معدن جدی بود یا نه !
و در آخر هم گفت در کل دانشکده فنی به 5 دانشکده ی مجزا تبدیل می شه !
که بنده فکر می کنم تبدیل شدن باقی گروهها به دانشکده ,کار داره و به طور آزمایشی دارن برق و صنایع رو فعلا از خودشون دور می کنن تا بتونن ورودی های جدیدشون رو توی فنی جا بدن !
البته باید بگم ایشون معلوم نکرد که برق این ترم از فنی میره یا ترم بعد !
بنده که به شخصه آرزوم اینه هیچ رشته ای از فنی جدا نشه !

درباره اعتراض هم باید بگم تا زمانیکه از 2200 نفر دانشجوی صنایع فقط 20 نفر(البته وقتی به دفتر رستم زاده رفتند 10 نفر شده بودند!) بیان توی دانشکده فنی و اعتراض کنن هیچیک از مسئولین کاری نمی کنه !!!

بحث الآن اینه که 5 گروه از فنی میرن ! یعنی کل دانشجوها باید احساس خطر کنن نه فقط 20 نفر !!!!!!!

در باب صحبت ATR باید بگم هرکی شک داره بره از رستم زاده یا منشیش بپرسه !

من منظورم از اینکه بحث جدیه یا نه این بود که آیا به تایید مقامات بالا یعنی رییس دانشگاه یا هر کمیسیونی که مسئول هست رسیده یا نه، نه اینکه یه موقع بخوام به شما جسارت کنم که خبر جدی نمیگی
حالا جدا از این بحثا برای نجات این گروه ها کار قانونی و اساسی میشه انجام بشه؟ ینی میشه یه سری امضا یا درخواست از بین استادا و دانشجوها به طور خیلی گسترده جمع کرد یا نه؟
لطفا اگه لازمه در زمان خاصی حرکتی انجام بشه شما خبررسانی کنید لطفا
به امید اینکه هیچ گروهی جدا نشه

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من منظورم از اینکه بحث جدیه یا نه این بود که آیا به تایید مقامات بالا یعنی رییس دانشگاه یا هر کمیسیونی که مسئول هست رسیده یا نه، نه اینکه یه موقع بخوام به شما جسارت کنم که خبر جدی نمیگی
حالا جدا از این بحثا برای نجات این گروه ها کار قانونی و اساسی میشه انجام بشه؟ ینی میشه یه سری امضا یا درخواست از بین استادا و دانشجوها به طور خیلی گسترده جمع کرد یا نه؟
لطفا اگه لازمه در زمان خاصی حرکتی انجام بشه شما خبررسانی کنید لطفا

خواهش میکنم amirabsh جان
بله خیلی بیشتر از جدیه !
سمت آقای رستم زاده معاون آموزشی کل دانشکده فنی هستش !
و همونطور که ایشون گفتن , دانشکده شدن گروههای مختلف در هیئت رئیسه ی دانشکده فنی تصویب شده !
هیئت رئیسه از 5 معاون (معاون آموزشی, معاون پژوهشی , ...) به اضافه ی شخص رئیس واحد فنی مهندسی دانشگاه تهران جنوب تشکیل می شود .

Last edited:

hamed_db

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
رشته ی شیمی کاربردی در دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب چه جورییه؟

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
این ترم که به احتمال زیاد شکوه هستیم .
معلوم نیست کجا رو می خوان بخرن ؟
اصلا تو فکرش هستند یا اینکه همیشه تو شکوهیم ؟

به امید اینکه هیچ گروهی جدا نشه .

Last edited:

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
این enroll که بازم خرابه....:hmm:

Internet Explorer cannot display the webpage

SA33D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از عمران چه خبر ؟ ساختمانشو که عوض نمیکنن خدایی نکرده ؟ من که درس میزارم کنار اگه ساختمان عمران عوض کنن :دی

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
با این شرایط یعنی فقط ما کامپیوتری ها تو فنی می مونیم !!؟ :D

TJ NEWS NETWORK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این شرایط یعنی فقط ما کامپیوتری ها تو فنی می مونیم !!؟ :D

azemati جان :

شاید فقط شما کامیوتر یها بمونید , ولی باید در نظر بگیرید که شاید بهترین دوستان شما از کنارتون برن ! به جز دوستانتون شاید بهترین اساتیدتون هم از کنارتون برن تا هزاران متر آنطرفتر در یک دانشکده ی تازه تاسیس درس بدن !!!!!!!!!!
عمرانی ها هم همینطورن , حتی شیمی و ...... !
باید با هم متحد شیم و جلوی این اتفاق رو بگیریم !
رستم زاده درست می گه , دانشکده شدن خیلی مزیت داره ولی نفس کارشون بر پایه ی چیز دیگه ایه !
به دلیل زیاد شدن ظرفیت دانشگاه غیر انتفاعی و پیام نور و .... ترسیدن که نتونن ورودی جدید کسب کنن
اینها برای چند سال پولی که از ورودی های جدید می گیرن نقشه کشیدن !
و گر نه می تونن مثل خیلی از دانشگاههای آزاد دیگه ورودی کمتری جذب تی جی کنن !

صبح شنبه دکتر عبدی گفت ورودی های جدید در صنایع 600 نفر هستند !
خیلی جالبه که 10 دقیقه بعد رستم زاده تکذیبش کرد !! و وقتی بچه ها ازش آمار خواستن , اظهار بی اطلاعی کرد !!!!!! برای اینکه کسی بهشون نگه چرا اینقدر ورودی می گیرید !!!!!!!
شما حساب کنید وقتی فقط صنایع 600 نفر بگیره , در کل چقدر ورودی جدید خواهیم داشت !

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها انرول برای شما بالا میاد ؟

SA33D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی ؟ من توی خبرها چیزی از انتقال عمران نشنیدم !

بالا