• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دیدار زوج خط حمله استقلال پرگل بود
استقلال 4 شهرداری بندرعباس 3

63638597-b5e6-4387-8329-f00bae3d3845.bmp

تیم استقلال در یک دیدار دوستانه برابر تیم شهرداری بندرعباس با نتیجه پرگل 4 – 3 به پیروزی رسید.

به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال در این بازی که در ورزشگاه دستگردي برگزار شد، استقلال در غیاب ملی پوشان خود برابر شاگردان عباس سرخاب قرار گرفت و پیروز شد.

گل هاي آبي پوشان را جانواريو، مجتبي محبوب مجاز و هاشم بيك زاده در نیمه اول و رضا عنایتی در نیمه دوم به ثمر رساندند.

این در حالیست که هر 3 گل شهرداری نیز در نیمه دوم به ثبت رسید. قضاوت اين مسابقه بر عهده حقيقي زاده بود.

نکته جالب این بازی حضور دو مهاجم و زوج موفق خط حمله دهه 60 و اوایل 70 استقلال بود که هر دو به عنوان سرمربی روی نیمکت نشستند.

تمرینات استقلال پس از این بازی برای یک روز تعطیل شد و آبی پوشان از صبح چهارشنبه بار دیگر کار خود را آغاز خواهند کرد.

سوت پايان بعد از نيمه شب

d9e1afae-bd7b-4bb4-81c8-7ce560294210.jpg

همچنان كه پيش‌بيني مي‌شد ليگ امسال هم با بي‌برنامگي شروع شده و متاسفانه يكي از نمونه‌هاي آن تعويق بازي‌ها براي برگزاري ديدارهاي تداركاتي تيم ملي است.

موضوعي كه موجب لطمه خوردن رقابت‌هاي ليگ شده است؛ و اين امر به ويژه تيم‌هايي را كه ملي‌پوشان بيشتري دارند متضرر مي‌كند. نمونه ديگر ساعات برگزاري رقابت‌هاي ليگ است و با كمال تاسف و تعجب شاهديم كه تيمي پرطرفدار بايد ساعت 22 و 30 دقيقه وارد ميدان شود.

زماني كه معمولا تماشاگران رغبتي براي حضور در استاديوم ندارند و سوت پايان بازي پس از نيمه شب به صدا در مي‌آيد و حاضران در ورزشگاه به ويژه مسئولين و اعضاي تيم‌ها مقارن سحر به منزل مي‌رسند! اين در حالي است كه به توصيه كارشناسان هيچ بازيكن حرفه‌اي نبايد در آن ساعات از شب بيدار بماند.

توجيه منطقي و علمي اين رفتارها از عهده ما خارج است اما از مسئولين مربوطه در اين حوزه و به ويژه رئيس فدراسيون انتظار مي‌رود جلوي اقدامات غير منطقي و تصميمات غيركارشناسي ازاين دست را بگيرند تا بيش از اين باشگاه‌ها به عنوان نهادهاي اصلي توسعه فوتبال ضربه نخورند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جانواریو: جای جباری را پُر می‌کنیم

26-1-1388%5CIMAGE633754030904843750.jpg

دلیل افت خط حمله استقلال در 4 بازی آغازین لیگ چه بود؟

‌ شرایط ما نسبت به فصل گذشته متفاوت است. ما حالا قهرمان لیگ هستیم و باید از این عنوان دفاع کنیم. مطمئنا خیلی از تیم‌ها باانگیزه زیاد مقابل ما قرار می‌گیرند و قصد دارند استقلال را متوقف کنند. البته نباید از این مساله غافل باشیم که همه تیم‌ها به عنوان قهرمان لیگ به ما احترام می گذارند. این شرایط باعث افت خط حمله استقلال شده است.

امسال کادر فنی استقلال تغییراتی داشته. آیا شما این تغییر را در تمرین‌ها حس می‌کنید؟

هر مربی یک روش خاصی برای اجرای کارهای تاکتیکی دارد. ما امسال دو مربی آلمانی در کادر فنی داریم و باید با تاکتیک های آنها آشنا شویم. هر دو مربی کارهای تاکتیکی مختلفی دارند و در کل استقلال با جوی آرام به کار خود ادامه می دهد.

با گذشت 4 هفته از لیگ چه تیم‌هایی را مدعی قهرمانی می‌بینی؟

هنوز زود است که بخواهیم در مورد قهرمانی صحبت کنیم. امسال تمام تیم‌ها آماده مسابقات هستند. به طور مثال ذوب آهن بیشتر نفرات فصل گذشته خود را حفظ کرده و سپاهان و پرسپولیس هم تیم خوبی بسته‌اند اما اگر قرار باشد از تیم خاصی برای شانس قهرمانی نام ببرم، آن تیم استقلال است.

با مصدومیت جباری خیلی‌ها حالا به تو توجه می‌کنند.

جباری خیلی بدشانس بود. مجتبی بازیکنی است که همیشه علاقه دارد برای تیمش بازی کند ولی سرنوشت او این بود. من مطمئن هستم این روزها از لحاظ روحی شرایط چندان خوبی ندارد. او دوست خوب من و در استقلال بازیکنی تاریخ ساز است. دعا می‌کنم او هر چه سریع‌تر به میادین فوتبال برگردد.

همیشه از تو به عنوان بازیکنی حرفه‌ای یاد می‌کنند اما در ابتدای فصل اتفاقاتی افتاد که همه را متعجب کرد، مثل قهر از استقلال به خاطر پول.

این مسائل واقعا برایم خنده دار است. من اصلا با کسی راجع به پول صحبت نکردم. مشکلی در برزیل داشتم که خانوادگی بود که نمی خواهم آن را باز کنم ولی مدیر باشگاه و سرمربی تیم در جریان این مساله بودند. حتی به خاطر همین مشکلات شرایط روحی و روانی بدی داشتم که نمی‌دانم چرا در مورد من چنین شایعاتی مطرح شد.

اما باشگاه استقلال اعلام کرد جانواریو درخواست مبلغ بیشتری برای این فصل کرده و حتی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل سابق استقلال هم در این مورد حق را به باشگاه داد که نباید پول بیشتری به تو بدهد.

هم باشگاه استقلال درست گفته و هم آقای فتح‌الله‌زاده اما من پول بیشتری نخواستم. همین مسائل و مشکلاتم در برزیل باعث شد تا از مسوولان باشگاه بخواهم جلسه بگذارند و صحبت کنیم. من خوب می دانستم بندی در قراردادم وجود ندارد که طلب پول بیشتری کنم بنابراین اعتراضی نکردم. من مشکل خانوادگی داشتم و این مسائل باعث شد در تمرینات استقلال غیبت کنم.

برای بازی با سایپا آماده هستی؟

خوشبختانه به فرم مطلوب رسیده‌ام و در تمرین‌های استقلال حضوری فعال دارم. واقعا برای بازگشت لحظه شماری می‌کنم. دلم برای بازی در استقلال و دیدار با آنها تنگ شده و برای حضور در استادیوم آزادی لحظه شماری می‌کنم.

باشگاه طبق نظم خاص خودش تصمیم گرفته و من هم تابع تصمیم آنها هستم. امسال بازیکنان خوب و جدیدی داریم و تمام تلاشمان را می کنیم جای خالی جباری را پر کنیم. من هم یکی از بازیکنان استقلال هستم که تلاش می‌کنم جای خالی مجتبی پر شود.

مجتبي محبوب مجاز کیه؟ جزئ بازیکنایه خارجیه؟

فکر کنم بازیکن امید استقلاله

amk

Registered User
لایک‌ها
9
احتمال تغییرات در مدیریت باشگاه استقلال !؟

با اینکه هنوز تصمیمی درباره تغییر اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال گرفته نشده است اما باید با توجه به حضور سعیدلو در سازمان تربیت بدنی وقوع این تغییرات را در باشگاه استقلال قطعی دانست.

با اینکه هنوز تصمیمی درباره تغییر اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال گرفته نشده است اما باید با توجه به حضور سعیدلو در سازمان تربیت بدنی وقوع این تغییرات را در باشگاه استقلال قطعی دانست. اگرچه مسوولان باشگاه استقلال در برهه کنونی هرگونه تغییری در باشگاه را تکذیب می‌کنند که این موضوع با توجه به اتفاقات صحت دارد اما به زودی تغییرات تازه‌ای در باشگاه رخ خواهد داد که این موضوع بی‌ارتباط با روابط سعیدلو با افراد حاضر در هیات مدیره باشگاه استقلال نیست. به احتمال فراوان پس از تثبیت جایگاه سعیدلو در سازمان ورزش محمد سعید نفریه و امیدوار رضایی دو عضو هیات مدیره باشگاه استقلال از چارت مدیریتی این باشگاه جدا شده و گزینه‌های دیگری جای آنها را خواهند گرفت. البته هنوز نامی از جانشین‌های احتمالی برده نشده است اما به نظر می‌رسد طی روزهای آینده اخبار دقیق‌تری درباره گزینه‌های موردنظر سعیدلو شنیده شود. به هر حال تجربه ثابت کرده با تغییر در ریاست سازمان تربیت بدنی همواره هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با تحولاتی روبرو خواهد شد.

یوسفی دنبال تسویه حساب با صبا

محسن یوسفی چند روز پیش با تمدید قرارداد با استقلال رسما بازیکن این تیم شد.

محسن یوسفی چند روز پیش با تمدید قرارداد با استقلال رسما بازیکن این تیم شد. اما هافبک چپ پای استقلال هنوز نتوانسته مشکلاتش را با باشگاه صبا حل کند. یوسفی این روزها به دنبال تسویه حساب با ارگانی است که زیرنظر آن دوران خدمت‌سربازی را پشت سر گذاشته است. اما به دلیل نارضایتی مسوولان باشگاه صباباتری هنوز معلوم نیست چه زمان برگه تسویه‌حساب این بازیکن صادر خواهد شد.
استقلالی‌ها هم برای آنکه در این موضوع متهم نشوند در گفت و گویی که با این بازیکن داشته‌اند از او خواسته‌اند شخصا پیگیر کارهای مربوط به اخذ تسویه حسابش باشد.
در واقع استقلالی‌ها قصد ندارد با مسوولان باشگاه صباباتری وارد دعوا شوند و می‌خواهند کار از طریق قانونی و دوستانه جلو برود.
البته آنچه باعث کند شدن روند بازگشت یوسفی به استقلال شده این است که او برای صبا در فصل جاری بازی کرده که این موضوع کار بازگشت او را سخت می‌کند.

ممنوع المصاحبه به خاطر قرارداد !

مدیرعامل باشگاه استقلال روز گذشته اعلام کرد این که بازیکنان استقلال ممنوع المصاحبه هستند

مدیرعامل باشگاه استقلال روز گذشته اعلام کرد این که بازیکنان استقلال ممنوع المصاحبه هستند، براساس بندى است که در قراردادشان ذکر شده است. واعظى آشتیانى در دیدار با بازیکنان استقلال به آنها گفت: محدودیت در مصاحبه تلفنى، جزو تعهدات بازیکنان به باشگاه است که در قراردادهای موجود در فدراسیون نیز به ثبت رسیده اما برخی به دلیل عدم آگاهی از چنین مطلبی،از آن ایراد می گیرند.

نتیجه جلسه کمیته فنی استقلال

اعضاى کمیته فنى استقلال صبح دیروز در ساختمان این باشگاه گرد هم آمدند تا عملکرد آبى پوشان در لیگ برتر را مورد ارزیابى قرار دهند.

اعضاى کمیته فنى استقلال صبح دیروز در ساختمان این باشگاه گرد هم آمدند تا عملکرد آبى پوشان در لیگ برتر را مورد ارزیابى قرار دهند. در بررسى هاى به عمل آمده از نتایج و عملکرد استقلال در چهار هفته سپرى شده از لیگ نهم ابراز رضایت شد تا صمد مرفاوى با آرامش و قدرت بیشترى به کار خود ادامه دهد. شایان ذکر است؛ حسن امین بخش تنها عضو کمیته فنى استقلال بود که به خاطر مسافرت به آمریکا در جلسه دیروز حضور نداشت.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
حضور هواداران در تمرین استقلال زیر نظر مرفاوی !!

از ابتداى فصل مدیران استقلال بر طبل محرومیت تماشاگران از حضور در تمرینات این تیم کوبیده و مدعى شدند که در جریان برگزارى لیگ برتر هواداران استقلال فقط به صورت محدود مى توانند با حضور در ورزشگاه دستگردى تمرینات تیم محبوبشان را تماشا کنند.

از ابتداى فصل مدیران استقلال بر طبل محرومیت تماشاگران از حضور در تمرینات این تیم کوبیده و مدعى شدند که در جریان برگزارى لیگ برتر هواداران استقلال فقط به صورت محدود مى توانند با حضور در ورزشگاه دستگردى تمرینات تیم محبوبشان را تماشا کنند. البته فعلاً قریب به یک ماه است که تماشاگران هیچ مشکلى براى حضور در تمرین ندارند. این طور که عصر دیروز خبردار شدیم؛ مدیریت باشگاه تصمیم پیرامون حضور یا عدم حضور هواداران را به صمد مرفاوى واگذار کرده اند و طبق قرارى که سرمربى تیم با مسئولان استقلال گذاشته، هر وقت که بخواهد تاکتیک خاصى را آموزش دهد، با هماهنگى باشگاه، تماشاگران از ورود به استادیوم منع خواهند شد و تمرین حالت محرمانه به خود خواهد گرفت. ظاهراً مرفاوى مى خواهد از این حربه در دیدارهاى مهم استفاده کند.

افطاری 3 هزار نفری باشگاه استقلال برای هواداران

باشگاه استقلال در تدارک فراهم آوردن یک مراسم ویژه افطارى براى هواداران خود است.

باشگاه استقلال در تدارک فراهم آوردن یک مراسم ویژه افطارى براى هواداران خود است. طبق هماهنگى هاى به عمل آمده، با توجه به زمان برگزارى بازى سایپا و حضور هواداران براى تشویق امور فرهنگى، باشگاه در صدد است تا افطارى مختصرى را برایشان تدارک ببیند. حجت الاسلام مالک مسئول فرهنگى استقلال در این مورد به ما گفت: براى حدود 3 هزار نفر در کنار درب غربى ورزشگاه آزادى افطارى مختصرى تدارک خواهیم دید که شامل چاى، خرما و...ا ست و امیدواریم با این کار بخشى از زحمات هوادارانمان را جبران کرده باشیم.

بازگشت جانواریو و خوشحالی مهاجمان

جانواریو در تمرینات استقلال حضورى فعال دارد و عزم خود را جزم کرده تا عقب ماندگى چند هفته اى خود را جبران کند. او به دلیل برخى مشکلات حاضر به تمرین نبود

جانواریو در تمرینات استقلال حضورى فعال دارد و عزم خود را جزم کرده تا عقب ماندگى چند هفته اى خود را جبران کند. او به دلیل برخى مشکلات حاضر به تمرین نبود و آبى پوشان حدود 4 هفته از لیگ را بدون جانواریو بازى کردند که البته نتایج بدى هم نگرفتند .هافبک برزیلى استقلال حالا مشکلات قراردادى اش با استقلال برطرف شده و دیگر از لحاظ جسمانى هم مشکلى ندارد! به همین دلیل مرفاوى مى تواند به استفاده از او در هفته پنجم خوشبین باشد. استقلال در خط میانى با مشکلاتى روبرو است و از داشتن یک هافبک خوب و بازیساز محروم است. با مصدومیت جبارى و این که او دوباره خانه نشین شده آبى پوشان حالا چشم به ساقهاى جانواریو دوخته اند تا با پاسهاى روبه جلوى خود موجبات موفقیت تیم استقلال را فراهم سازد. در چنین شرایطى بر صمد مرفاوى سرمربى استقلال هم واجب است جانواریو را خوب توجیه کند که هر طور شده باید 4 هفته غیبت خود را جبران کرده و همان بازیکنى باشد که در لیگ هشتم جزو ارکان اصلى قهرمانى استقلال بود. بازگشت این برزیلى تکنیکى و خوشفکر مسلما ًبهترین خبر براى مهاجمان استقلال است

رینالدو: می‌خواهم ناکامی‌هایم را جبران کنم !
رینالدو امیدوار است در بازی با سایپا در ترکیب استقلال قرار بگیرد.

رینالدو امیدوار است در بازی با سایپا در ترکیب استقلال قرار بگیرد. بازی 90 دقیقه‌ای بازیکن پرویی استقلال سبب شده هواداران استقلال به حضور این بازیکن در ترکیب اصلی امیدوار شوند.

وضعیت استقلال را در این فصل چطور می‌بینی؟
تیم ما امسال تفاوت‌های زیادی داشته است و باید به هماهنگی برسیم. ضمن اینکه قهرمان فصل قبل هستیم و باید از این عنوان دفاع کنیم.
از نیمکت‌نشینی دلخور نیستی؟
مدتی که مصدوم بودم و به همین دلیل از شرایط آمادگی دور افتادم و در اوایل فصل هم نمی‌توانستم به تیم کمک کنم. تمام امیدهایم را برای این فصل گذاشتم تا همه چیز را جبران کنم.
فکر می‌کنی از کی بتوانی در بازی‌ها حضور پیدا کنی؟
منتظر کادر فنی هستم و هر وقت آنها تشخیص بدهند بازی می‌کنم. من آماده‌ام.
الان وضعیت‌ات چطور است؟ مصدوم که نیستی مثل همیشه؟!
نه، چنین چیزی نیست. حواسم جمع است که شرایطم را حفظ کنم و برای بازی‌ها آماده شوم.
... و درباره بازی با سایپا؟
خوشبختانه در چند بازی گذشته نتایج خوبی را گرفتیم و می‌خواهیم همان کیفیت را در بازی با سایپا تکرار کنیم. فرقی نمی‌کند من بازی کنم یا خیر. مهم این است که سه امتیاز مال ما است.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرفاوی: برنامه لیگ نباید به خاطر یک سریال تلویزیونی تغییر کند

showimage.aspx

صمد مرفاوی با روابط عمومی باشگاه استقلال گفت‌وگویی انجام داده است.

*دیدار دوستانه با شهرداری بندرعباس چطور بود؟
خوب بود. می‌خواستیم نفراتی که بازی نکرده‌اند را در شرایط بازی قرار دهیم. چون در هفته‌های آینده استقلال نیاز به بازیکنان آماده‌ای دارد که به تیم کمک کنند و این نفرات هم باید در شرایط آرمانی باشند. بازی تدارکاتی فرصت خوبی بود چون شخصا اعتقاد دارم بازیکن باید مسابقه بدهد تا در شرایط مسابقه باشد.

*دیروز فابیو جانواریو و رینالدو در مرکز میدان بازی کردند و به نظر حضورشان قابل توجه بود، نظر شما در این باره چیست؟
فابیو بازی کرد اما هنوز صددرصد آماده نیست. طی یکی دو هفته آینده به شرایط آرمانی می رسد در مجموع از او ناراضی نبودم اما همه کادرفنی متفق‌القول بودیم که او به کمی زمان بیشتر نیاز دارد. مطمئن باشید جانواریو همان بازیکنی خواهد بود که فصل گذشته دیدید اما شرایط رینالدو از فابیو بهتر است و دیروز آمادگی خوبی از خود نشان داد. ما از این هفته روی او بیشتر حساب می‌کنیم.

*در دیدار با شهرداری چند بازیکن هم برای استقلال بازی کردند از جمله مجتبی محبوب‌مجاز که زننده یکی از گل‌ها نیز بود،‌آیا قرار است این نفرات از این پس کنار بزرگسالان باشند؟
از شروع فصل از مربی امیدها خواستیم نفرات شاخص خود را از دید خودش به ما معرفی کند و ما آنها را از ابتدا زیرنظر داشتیم. این بازیکنان گه‌گاه به تمرین می‌آیند و با بقیه نفرات تمرین می‌کنند رابطه تیم امید استقلال با بزرگسالان نزدیک است و تلاش می‌کنیم کم‌کم از همین بازی‌های تدارکاتی از نفرات بهره‌ بگیریم و از سرمایه‌های باشگاه استفاده کنیم.

*استقلال در برابر شهرداری بندرعباس سه گل هم دریافت کرد که این به ویژه برای آنهایی که بازی را ندیده‌اند تعجب‌آور است به خصوص که استقلال در لیگ هیچ گلی دریافت نکرده است.
علت دریافت این گل‌ها جابجایی‌هایی بود که انجام دادیم. ما می‌خواستیم از تمام نفراتمان استفاده کنیم از طرفی حریف هم با دو تیم مقابل ما قرار گرفت. البته بازی تمرینی بود و نتیجه آن غیر مهم. سعی ما این بود نفرات را محک بزنیم و آنها را در شرایط مسابقه قرار دهیم. به مدافعان‌مان استراحت داده بودیم و بازیکنانی که تا به حال بازی نکرده بودند و یا تا به حال کنار هم قرار نگرفته بودند در این مسابقه به میدان رفتند. لذا نتیجه خیلی مهم تلقی نمی‌شود.

*مجتبی جباری دیروز مورد عمل جراحی قرار گرفت، آیا او را از فهرست خارج خواهید کرد یا خیر؟
حقیقتاً در کادرفنی در مورد وی هیچ تصمیمی گرفته نشده و اصلا صحبتی نکردیم. مجتبی عمل جراحی کرده و باید دوران نقاهت را بگذراند. او بازیکن ما است و تصمیمی برای خارج کردن نامش نگرفته‌ایم.

* این روزها شایعه پیوستن بازیکنان مختلفی به استقلال به گوش می رسد، از جمله یک خارجی و نیکبخت و تیموریان بازیکنانی هستند که بیش‌تر در رسانه‌ها مطرح شدند، به عنوان مسئول کادرفنی استقلال در این باره صحبت کنید.
اگر قرار باشد بازیکنی به استقلال بیاید من شخصاً در این باره اعلام نظر می‌کنم و با هماهنگی باشگاه در این باره اقدام می‌شود اما تاکنون هیچ صحبتی در مورد نفراتی که گفتید نشده است. حقیقتاً هیچ چیز نیست. آندو تیموریان بازیکن قابلی است و از نظر فنی مورد تایید هر مربی‌ای است او قبلا بازیکن خود من در رده‌های پایه بوده و طی روزهای اخیر هم مثل همیشه برای احوال‌پرسی با من تماس گرفته بود اما هیچ بحثی راجع به پیوستن او به استقلال وجود ندارد.

* بازی استقلال با سایپا ساعت 22:30 و دیدار با تراکتورسازی ساعت 21:30 آغاز می‌شود با زمان برگزاری این مسابقات موافقید؟
ما به دنبال ایراد گرفتن نیستیم اما وقتی برنامه‌ریزی از قبل انجام شده، این تغییرات را درک نمی‌کنم. در بازی با ملوان هم ما برای برگزاری مسابقه در ساعت 21 برنامه‌ریزی کرده بودیم اما روز مسابقه به ما اطلاع می‌دهند که مسابقه با یک ربع تاخیر آغاز می‌شود این در حالی است که استقلال ریز برنامه‌های خود را به بازیکنان ابلاغ کرده بود، زمان بیداری، زمان تمرین، زمان جلسه فنی، زمان ترک هتل و... همه ریز به ریز بر اساس ساعت بازی تدوین شده بود اما ناگهان با تغییرات مواجه می‌شویم. اگر می‌خواهیم لیگ منظم باشد نباید به خاطر هر چیز کوچک مثل یک سریال تلویزیونی برنامه را تغییر دهیم اما در نهایت تصمیم‌گیری با سازمان لیگ است.

*تا آنجا که به شما به عنوان سرمربی یک تیم فوتبال مربوط می شود برگزاری مسابقه در ساعت 22 و 30 دقیقه را مناسب می‌دانید؟
من با برگزاری بازی در ساعت 21 موافقم و اما ساعت 22 و 30 دقیقه نه. ولی به هرحال مجبوریم تابع مقررات باشیم و در این ساعت بازی کنیم.

* بازیکنان ملی‌پوش برای دو بازی تدارکاتی حدود 10 روز از تمرینات دورند این به شما لطمه نمی‌زند؟
نمی‌خواهم متهم شوم که به همه چیز معترضم اما واقعاً این دوری 10 روزه غیر منطقی است نمی‌دانم چطور برنامه‌ریزی می‌شود. ما حداقل باید 48 ساعت قبل از بازی بازیکن را در اختیار داشته باشیم اما با این شرایط بازیکنان 24 ساعت قبل بازی به ما می‌رسند و این خیلی درست نیست.

یک پوستر قشنگ از تیم استقلال

amk

Registered User
لایک‌ها
9
چه عجب یادش افتاده نیومده هواخوری. :hmm:

مثل اینکه بالاخره میشه بازیش رو دید :lol:

البته بازی شو دیدیم هاا...منظورم با ملوانه...
اون شوته آخرش خیلی عجیب بود ولی خوب ورجه وورجه میکرد تو زمین :)

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سايپا اعتراضي به زمان ديدار با استقلال تهران ندارد

خبرگزاري فارس: باشگاه سايپا به برگزاري مسابقه با استقلال در ساعت 22:30 اعتراضي ندارد.

احمد مددي؛ مدير ارتباطات باشگاه سايپا در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد زمان ديدار با استقلال در هفته پنجم ليگ برتر فوتبال گفت: با توجه به اين كه سازمان ليگ به ناچار اين زمان را براي برگزاري مسابقه اعلام كرده است ما اعتراضي نسبت انجام بازي در ساعت 22:30 نداريم.
وي ادامه داد: با توجه به اين كه بازيكنان ما روزه‌دار هستند برگزاري مسابقه تقريبا دو ساعت پس از افطار مي‌تواند به بازيابي توان بازيكنان كمك بيشتري كند و آنها با توان بيشتري به ميدان خواهند رفت.
گفتني است باشگاه استقلال اعتراض‌هاي زيادي نسبت به زمان برگزاري اين ديدار كه در روز دوشنبه 16 شهريور برگزار مي شود، انجام داده است.

واعظ آشتیانی:تنگ نظر نباشیم ، پبشرفت می کنیم

استقلال طرفداراني دارد كه حاضر می شوند بليت يك مسابقه را خريداري كنند اما باز هم به ورزشگاه نيايند.در بازي استقلال و ام‌صلال يك ایرانی تمامي بليت‌هاي آن مسابقه را خريداري كرد و به صورت رایگان به هواداران استقلال هدیه کرد

مدیر عامل باشگاه استقلال تهران گفت:به اعتقاد من بخش قابل توجهي از حاشيه‌هاي استقلال و پرسپولیس از گذشته تا به امروز به مسائل مالي باز می گردد و انتظار داريم در فضاي حرفه‌اي كه ايجاد شده همه حرفه‌اي باشيم. بايد افق ديد و نگاهمان را حرفه‌اي كنيم ، نبايد سرعت را فداي دقت و دقت را فداي سرعت كرد. اين دو موضوع را بايد همزمان پيش ببريم و فوتبالي مبتني بر اخلاق ارائه كنيم.
به گزارش ایلنا ، امير رضا واعظ آشتياني در حاشیه برگزاري مراسم sms cup افزود :در دنياي حرفه‌اي چهار فاكتور است كه فيفا براي درآمدزايي باشگاه‌ها به آنها اهميت مي‌دهد. اولين بحث بليت فروشي است كه نقش به سزايي براي درآمدزايي تيم‌هاي حرفه‌اي ايفا مي‌كند. دومین عامل اسپانسر است و سومین موضوع به حق پخش تلويزيوني بازی می گردد ، در مورد آخر نیز حق كپي‌رايت است كه متاسفانه در ايران تعریف نشده و از روی هر چیزی به راحتی می توان نمونه برداری کرد به عنوان مثال هر فردی می تواند در كمتر از چند ساعت و با کم ترین مشکل و هزینه لباس تیم ورزشی خود را از فروشگاه ها تهیه کند که این موضوع در هیچ جای دنیا به این شکل دیده نمی شود.
واعظ تاكيد كرد:مديران باشگاه‌ها بايد از تنگ نظري پرهيز كنند چرا که همين تنگ نظري‌ها ، عامل عدم توسعه حرفه‌اي گري در فوتبال است. اگر افرادی باشند که دارای ایده جدید و هدفمند هستند بدون شک از آنها استقبال می کنیم تا هر دو طرف بتوانند به اهداف خود برسند.
مديرعامل استقلال يادآور شد: در خصوص بحث sms cup هم باشد بگویم که برخی از دوستان گفته‌اند اين شركت مجوز ندارد اما صراحتا اعلام مي‌كنم من و آقای انصاری فرد آن‌قدر به بلوغ اجرايي و مدیریتی رسيده‌ايم كه براي امضاي قرارداد با چنین شركت هایی ، تمام مجوزهاي لازم را استعلام و با مراجع قانوني تطبيق دهيم. خوشبختانه در اين زمينه آقاي انصاري فرد خوب فكر كرد و ما هم از فكر وی استفاده كرديم و هدفمان این است هم گام و همسو با یکدیگر حرکت کنیم.
وي ادامه داد: نكته بعدي كه دو باشگاه پرسپوليس و استقلال روي آن تاكيد دارند بحث بليت فروشي است که این موضوع برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است . استقلال طرفداراني دارد كه حتی حاضر می شوند بليت يك مسابقه را خريداري كنند اما باز هم به ورزشگاه نيايند. در بازي استقلال و ام‌صلال قطر يك ایرانی تمامي بليت‌هاي آن مسابقه را كه متعلق به استقلال بود را خريداري كرد و به صورت رایگان در میان ایرانی ها پخش کرد.
واعظ در مورد این که گفته می شود وی به دنبال تقابل با فدراسیون فوتبال است ،افزود:به هیچ عنوان این موضوع صحت ندارد اما در روزهای آینده در خصوص این مورد صحبت خواهم کرد.
وی همچنین در خصوص بازی استقلال در ساعات پایانی شب ابراز نارضایتی کرد و گفت: طی نامه ای این موضوع را به اطلاع مسئولان رسانده ایم و مشکلات را نیز توضیح داده ایم ، امیدوارم دوستان این موضوع را توجیح نکنند و با دقت و بررسی همه جانبه و مشکلاتی که ممکن است برای هوادارن استقلال و به خصوص جوانان و نوجوان پیش بیاید،تصمیم درستی در این خصوص اتخاذ کنند.

مرفاوی : طالب‌لو روی هیچ کدام از گل‌ها مقصر نبود

شکست تیم ملی مقابل بحرین، صمد مرفاوی را متوجه مردان ملی‌پوش استقلال کرده است. صمد که دوست ندارد بازیکنان ملی استقلال در شرایط نامطلوب روحی- روانی قرار بگیرند

شکست تیم ملی مقابل بحرین، صمد مرفاوی را متوجه مردان ملی‌پوش استقلال کرده است. صمد که دوست ندارد بازیکنان ملی استقلال در شرایط نامطلوب روحی- روانی قرار بگیرند سعی می‌کند به نوعی با اظهارنظرهایش به آنها روحیه بدهد. مرفاوی بازی تیم ملی مقابل بحرین را دیده است. او هر 4 گلی که وحید طالب‌لو پذیرفت را به دقت تماشا کرده است. با اینکه خیلی‌ها معتقدند طالبلو روی گل اول مقصر بود اما صمد مرفاوی دروازه‌بان اول تیمش را در گل اول هم مقصر نمی‌داند! واکنش مرفاوی که در یک محفل خصوصی بیان شده این است: «وحید مقابل بحرین عالی کار کرد. اگر ضعف خط دفاعی تیم ملی نبود دروازه وحید در بازی با بحرین هم بسته می‌ماند اما ناهماهنگی میان بازیکنان خط دفاع باعث شد وحید در این بازی 4 بار توپ را از داخل دروازه‌اش بیرون بیاورد. باید بی پروا بگویم وحید روی هیچ کدام از گل‌های خورده مقصر نبود و ضعف‌های دفاعی باعث شد در این بازی شکست بخوریم.» صمد مرفاوی به طالب‌لو امیدوار است. او تصور می‌کند دروازه استقلال در بازی‌های آینده بازهم بسته خواهد ماند: «شک ندارم آمادگی طالب‌لو و هماهنگی‌اش با خط دفاع سبب خواهد شد در بازی‌های آینده استقلال باز هم دروازه ما بسته بماند. وحید دروازه‌بانی نیست که اجازه بدهد به سادگی دروازه‌اش باز شود.» البته صمد از دیگر بازیکنان هم غافل نیست. او از عملکرد آرش برهانی و حسین کاظمی ابراز رضایت کرده و خسرو حیدری را یکی از بهترین بازیکنان تیم ملی در بازی با بحرین دانسته است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
فرار ۴ ساله مایلى کهن از استقلال
استقلال دوشنبه شب میزبان سایپا خواهد بود. تیمى که شروع بدى در لیگ نهم نداشته و با وجود از دست دادن اغلب مهره هاى سرشناس خود تاکنون ۶ امتیاز کسب کرده است.

استقلال دوشنبه شب میزبان سایپا خواهد بود. تیمى که شروع بدى در لیگ نهم نداشته و با وجود از دست دادن اغلب مهره هاى سرشناس خود تاکنون ۶ امتیاز کسب کرده است. البته بدون شک تقابل این ۲ تیم به لحاظ فنى چندان مهم نیست چون مسائل حاشیه اى همه چیز را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.رویارویى محمد مایلى کهن با استقلال همواره اتفاقات خاصى را همراه داشته که متأسفانه برخى از آنها بسیار تلخ بوده و کار را به کمیته انضباطى کشانده است. جالب اینجاست که مایلى کهن از ۴ سال قبل تاکنون مقابل استقلال مغلوب نشده است. وى آخرین بار در ۱۵ آذر ۱۳۸۴ هنگامى که سرمربى پیکان بود همراه با این تیم مقابل آبى پوشان با حساب ۲ بر یک مغلوب شد و پس از آن به بعد دیگر به استقلال نباخت. البته وى بعد از بازى مذکور فقط ۲ مرتبه همراه با فولاد و سایپا مقابل استقلال ایستاد که نتیجه هر ۲ بازى هم تساوى بود.

مرفاوى: جان واریو جای جباری را پر می کند !
با وجودى که مجتبى جبارى براساس اعلام پزشکان تا اوایل فروردین نمى تواند براى استقلال بازى کند صمد مرفاوى همچنان بر حفظ وى تأکید داشته وصراحتاً اعلام کرده که این بازیکن را از لیست باشگاه خارج نخواهد کرد.

با وجودى که مجتبى جبارى براساس اعلام پزشکان تا اوایل فروردین نمى تواند براى استقلال بازى کند صمد مرفاوى همچنان بر حفظ وى تأکید داشته وصراحتاً اعلام کرده که این بازیکن را از لیست باشگاه خارج نخواهد کرد. بنابراین مجتبى به راحتى مى تواند مشغول فیزیوتراپى و آب درمانى شود.اما واقعاً دلیل اصلى وقوع این اتفاق چه بود؟ چرا مرفاوى با وجود تمام مشکلات حاضر نشد نام جبارى را از لیست تیم خود خط زده و یک هافبک جدید را به جاى او جذب کند. این طور که پیداست سرمربى استقلال معتقد است بابازگشت فابیو جان واریو مى تواند لیگ برتر را همراه با او پیش ببرد و در دفاع از عنوان قهرمانى جدى باشد اما در لیگ قهرمانان آسیا نیاز مبرمى به یک مکمل براى فابیو دارد و جبارى به خوبى مى تواند از عهده این نقش برآید به همین دلیل نام او را از لیست تیم خط نزد.هشتمین دوره لیگ قهرمانان آسیا از اواخر اسفند آغاز مى شود.

احتمال نیمکت نشینى طالب لو مقابل سایپا
احتمال نیمکت نشینى وحید طالب لو مقابل سایپا زیاد است. کادرفنى استقلال در نظر دارند در بازى دوشنبه شب به جاى طالب لو به محمد محمدى میدان دهند.

احتمال نیمکت نشینى وحید طالب لو مقابل سایپا زیاد است. کادرفنى استقلال در نظر دارند در بازى دوشنبه شب به جاى طالب لو به محمد محمدى میدان دهند. خستگى طالب لو از بازى در تیم ملى و سفر به ازبکستان سبب نیمکت نشینى او در بازى مقابل سایپا مى شود تا بر این اساس محمدى بالاخره فرصت به میدان رفتن در یک بازى رسمى را براى آبى ها پیدا کند. محمدى در تمرینات چند روز اخیر استقلال آماده نشان داده تا به همین دلیل بتواند جایگزین خوبى براى طالب لو باشد.با اینحال هیچ بعید به نظر نمى رسد کادر فنى استقلال در فاصله اى مانده به بازى تغییر نظر بدهند و مثل همیشه از طالب لو استفاده کنند.

استقلال تغییر سیستم مى دهد
استقلال مقابل سایپا با سیستمى جدید به میدان مى رود.

استقلال مقابل سایپا با سیستمى جدید به میدان مى رود. با آمدن فابیوجان واریو کادر فنى استقلال سیستم این تیم را از ۲-۴-۴ به ۳-۳-۴ تغییر مى دهد. این تغییر سیستم استقلال جهت حل مشکل گلزنى صورت مى گیرد تا شاید آبى ها در بازى دوشنبه ضعف گلزنى خود را برطرف کنند. طبق شنیده ها استقلال در بازى مقابل سایپا هجومى بازى مى کند تا حمله بر روى دروازه حریف را از دقایق اولیه بازى آغاز کند. کادر فنى استقلال به بازیکنان آبى پوش تأکید کرده اند که در بازى مقابل سایپا بى جهت فرصت ها را از دست ندهند و با هوشیارى لازم در زمین حاضر شوند.

کادر فنى استقلال هم ممنوع المصاحبه شد !؟
هیچ یک از اعضاى کادر فنى استقلال حق انجام مصاحبه را ندارند

هیچ یک از اعضاى کادر فنى استقلال حق انجام مصاحبه را ندارند.بعد از بازیکنان آبى پوش، این بار نوبت به مربیان این تیم هم رسید تاممنوع المصاحبه شوند. طبق دستور باشگاه استقلال، مربیان این تیم نمى توانند بدون هماهنگى با باشگاه به انجام مصاحبه بپردازند. هدف از ایجاد این قوانین در باشگاه استقلال حفظ آرامش و دورى از حاشیه براى آبى ها عنوان شده است.ناگفته نماند تاکنون چند بازیکن استقلال به دلیل انجام مصاحبه با جریمه نقدى از سوى این باشگاه مواجه شده اند تا بر این اساس قید مصاحبه را بزنند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
جشن تولد فابیو در رختکن استقلال

مسئولان باشگاه استقلال پنجشنبه براى فابیو جان واریو تولد گرفتند. در پایان تمرین استقلال، یک کیک تولد براى هافبک برزیلى ترتیب داده شده بود تا فابیو به نوعى سورپرایز شود. این تولد در رختکن استقلال صورت گرفت و جان واریو در کنار استقلالى ها ۳۰ سالگى خود را جشن گرفت.در پایان از سوى باشگاه هدیه اى ویژه بمناسبت تولد جان واریو به او داده شد تا این بازیکن اینگونه غربت را چندان احساس نکند. جان واریو به احتمال زیاد جزو بازیکنان ثابت استقلال در بازى مقابل سایپا است تا بالاخره در فصل جدید براى آبى ها به میدان برود.

روانخواه وسیدصالحى به سایپا رسیدند

آسیب دیدگى ۲ بازیکن استقلال رفع شد تا آنها بتوانند مقابل سایپا به بازى گرفته شوند. امیدرضا روانخواه و سیدمهدى سیدصالحى که در روزهاى اخیر مشغول به انجام فیزیوتراپى بودند، با رفع مصدومیتشان در تمرینات گروهى استقلال شرکت کردند تا براى به میدان رفتن مقابل سایپا مشکلى از این جهت نداشته باشند. روانخواه و سیدصالحى هر ۲ در تمرینات چندروزاخیراستقلال آماده نشان داده اند تا آسیب دیدگى سبب پایین آمدن میزان آمادگیشان نشده باشد. در صورت تشخیص کادر فنى استقلال این ۲ بازیکن مقابل سایپا به بازى گرفته مى شوند.

استقلالى ها امروز صبح به باشگاه مى روند

بازیکنان استقلال صبح امروز موظف به حضور در باشگاه هستند. شاگردان مرفاوى جهت حضور در کلاس روان شناسى صبح امروز به باشگاه استقلال مى روند. هدف از برگزارى این کلاس ایجاد آرامش و بالا بردن روحیه بازیکنان استقلال براى بازى با سایپا عنوان شده است. جدا از ملى پوشان آبى، هر یک از استقلالى ها که امروز به کلاس روان شناسى نروند با جریمه نقدى از سوى باشگاه مواجه مى شوند.

استقلال با دستگردى به مشکل خورد

در حالى که همه چیز براى تمدید قرارداد استقلال با دستگردى میسر شده بود، ایجاد بندى جدید در پیش نویس قرارداد آنها باعث اختلاف نظر طرفین شد. استقلالى ها با مبلغ پیشنهادى دستگردى براى تمدید قرارداد مشکل دارند تا بر همین اساس فعلاً از تمدید با این مجموعه ورزشى صرف نظر کنند. رایزنى ها براى حل این مسأله از امروز آغاز مى شود تا در صورت حل اختلافات آبى ها با دستگردى مجدداً قرارداد خود را تمدید کنند. در صورت حل نشدن این مشکل استقلالى ها محل تمرین خود را تغییر مى دهند.

خوشحالى استقلالى ها از بازى بدون تماشاگر

آبى هاى پایتخت وقتى متوجه شدند در هفته ششم رقابت هاى لیگ باید بازى خود را بدون تماشاگر برگزار کنند ابراز خوشحالى کردند.محرومیت هواداران تبریزى از حضور در ورزشگاه سبب مى شود که بازى تراکتور - استقلال بدون تماشاگر برگزار شود.تبریزى ها در بازى هاى سپرى شده لیگ سهم بسزایى در گرفتن امتیازات تراکتور داشتند و یکپارچه به تشویق تیم خود پرداختند تا بر همین اساس استقلالى ها نسبت به غیبت آن ها در هفته ششم رقابت هاى لیگ ابراز خوشحالى کنند و مدعى باشند که این مسأله مى تواند به نفع آن ها تمام شود. آن ها با صرف نظر از کاهش جذابیت هاى این بازى این ادعا را داشتند که بدون حضور هواداران تراکتور راحت تر مى توانند امتیازى از این بازى خارج از خانه کسب کنند.

جوابگوى هیچ حادثه اى نیستیم

مسئولان باشگاه استقلال مدعى شدند در صورت پیش آمدن حادثه اى در بازى با سایپا به هیچ وجه جوابگو نخواهند بود. استقلالى ها طى مکاتباتى که باسازمان لیگ داشتند اظهار کردند هرحادثه و اتفاقى که در جریان بازى استقلال مقابل سایپا صورت بگیرد برگردن خود سازمان خواهد بود و این باشگاه جوابگوى هیچ مسئله اى نخواهد بود. این ادعاى آن ها در اعتراض به ساعت بازى با سایپا بود که در نهایت به نظر مى رسد خود سازمان تمام حاشیه هاى بعد از بازى را برعهده بگیرد. استقلالى ها مدعى هستند ساعت نامناسب بازى دوشنبه سبب ایجاد مشکل براى رفت و آمد هوادارانشان مى شود. تا بر همین اساس همه چیز را در این خصوص به سازمان لیگ واگذار کنند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تمرين شبانگاهي استقلال زير نور ماه

a7e1be75-215f-48be-9897-945298f3f398.jpg

تمرين تيم فوتبال استقلال ديشب زير نور در ورزشگاه دستگردي برگزار شد.
اين تمرين از ساعت 21 آغاز شد و به مدت 90 دقيقه ادامه داشت و طي آن بازيكنان به مرور تاكتيك هاي اختصاصي ديدار پيش رو مقابل سايپا پرداختند.
بر اساس تركيب هاي 3 نفره و 4 نفره تمرين ديشب احتمال برخي تغييرات در تركيب استقلال براي بازي برابر سايپا وجود دارد. اميرحسين صادقي و اميدروانخواه دو بازيكن استقلال كه از ناحيه زانو احساس درد داشتند، به تشخيص كادر پزشكي و امين نوروزي تنها نظاره گر تمرين همبازيان خود بودند.
عبدالصمد مرفاوي در طول تمرين بارها با توقف تمرين نكات فني ، نحوه حركت و فضاهاي مناسب براي نفوذ را به بازيكنانش تذكر داد.
برخورد كيانوش رحمتي و مهرشاد مومني در اين تمرين مصدوميت مومني را در پي داشت. شدت برخورد طوري بود كه بسياري از حاضران فكر مي كردند پاي مومني شكست. اما پس از انتقال وي به بيمارستان، عكس راديولوژي نشان داد مشكل مومني خيلي جدي نيست. تا رسيدن خبر وضعيت مهرشاد ، بازيكنان استقلال و به وي‍ژه كيانوش رحمتي و اميد روانخواه بسيار نگران بودند.
غلامحسين مظلومي مدير تيم استقلال بي توجهي بازيكنان به استفاده از محافظ ساق پا يا اصطلاحا "قلم بند" را عامل بروز حوادث اين چنيني دانست و تاكيد كرد بارها با استقلالي ها در اين مورد تذكر داده شده اما جدي نگرفتن اين موضوع در مواردي ممكن است باعث مصدوميت شديد و طولاني مدت بازيكنان شود.
تمرين ديشب به دليل زمان برگزاري آن با حضور تعداد اندكي تماشاگر برگزار شد، موضوعي كه نگراني علاقمندان فوتبال را براي حضور تماشاگران در ديدار استقلال – سايپا افزون مي كند.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
پ.ن: چقدر این سایت http://www.esteghlaltehranfc.com چقدر داره ضد مدیریت باشگاه مینویسه!!! خودتون یه سری بهش بزنید متوجه میشید...

رینالدو : وقتی به استقلال آمدم مصدوم نبودم !!!

رینالدو کروزادو در خصوص مصدومیت طولانی‌مدتش از سال گذشته اظهار داشت: روز اولی که به ایران آمدم تست پزشکی دادم و هیچ مشکلی نداشتم اما شایعه شده بود هنگام ورود به ایران مصدوم هستم اما چنین موضوعی صحت ندارد. حتی پیش از این دچار چنین مصدومیت طولانی مدتی نشده بودم. وی ادامه داد: فصل مسابقات در پرو با اینجا از لحاظ زمانی متفاوت است. هنگام عقد قراردادم با استقلال دو ماه از مسابقات لیگ پرو گذشته بود و من اصلا تمرینی نداشتم. به هر حال چون نیم فصل به استقلال آمدم باید تمرینات متفاوتی نسبت به سایر بازیکنان انجام می‌دادم. حتی از مربیانم در آن زمان نیز خواستم که برای من تمریناتی متفاوت در نظر بگیرند اما نمی‌دانم چرا این اتفاق نیفتاد.
این بازیکن بدون آن که نامی از مربی خاصی ببرد؛ تاکید کرد: شاید به این خاطر مربیان برای من تمرینات ویژه در نظر نگرفتند که ارتباط زبانی مناسبی نداشتیم.در مجموع اعتقاد دارم این مصدومیت جزو بدشانسی‌های من بود و ممکن است هر روز برای یک بازیکن پیش بیاید.
رینالدو در خصوص این که چه کسی در این مصدومیت طولانی مدت او مقصر است؛ گفت: نباید به راحتی قضاوت کنیم که چه کسی صد‌درصد مقصر بوده است. ترجیح می‌دهم اینطور باور کنم مصدومیت من طبیعی بوده و تقصیر‌ها را به گردن کسی نیندازم. در حال حاضر نیز روی این مسئله تمرکز کرده‌ام که برای استقلال مفید باشم و بتوانم بهترین بازی‌ها را ارائه کنم.
وی در خصوص آخرین وضعیت استقلال؛‌ خاطرنشان کرد: خوشبختانه جو خوبی بر تیم ما حاکم است و تمامی بچه‌ها با انگیزه برد وارد زمین مسابقه می‌شوند. امیدوارم در دیدار روز دوشنبه بتوانیم سایپا را شکست داده و به رده‌های بالای جدول برسیم.

احتمال بازگشت مجتبی جباری به استقلال کمتر از قبل است !

امین نوروزی نسبت به آخرین وضعیت زانوهای جراحی شده «مجتبی جباری» ابراز رضایت می‌کند. او که خود هنگام انجام عمل جراحی در اتاق حضور داشت، این جراحی را موفقیت‌آمیز توصیف می‌کند:«زانوی مجتبی جباری از ناحیه رباط صلیبی دچار آسیب شده بود که تشخیص دادیم بهتر است جراحی کند، به همین خاطر روز دوشنبه دکتر ابراهیمیان زانوی مجتبی را تحت عمل جراحی قرار داد و خوشبختانه عمل بسیار خوبی بود و پزشک جراح وی هم از وضعیت زانویش ابراز رضایت کرد.» نوروزی که متخصص بازگرداندن بازیکنان جراحی شده از ناحیه زانوست و آنها را در بهترین شرایط در زمان مقرر به میادین بازمی‌گرداند در مورد زمان دقیق بازگشت جباری حرف مشخصی نزد که تا هفت ماه یا کمتر از آن قادر به بازی کردن است:«من کار خودم را انجام می‌دهم و تمام تلاشم بر این است که زانوی این بازیکن هر چه سریع‌تر بهبود پیدا کند و البته عجله کردن جایز نیست، چون هرگاه شرایط بازی کردن را پیدا کند به کادرفنی اطلاع می‌دهم.» اما نکته مبهم، در مورد دلیل اصلی جراحی شدن هر دو زانوی جباری بود که در تصاویر منتشر شده از او به نظر می‌رسید هر دو زانوی او داخل گچ است:«اولا چیزی به نام گچ وجود ندارد و زانوهای مجتبی با استفاده از ساپورت‌های مخصوص که به زانو بسته می‌شود و شبیه‌ زانوبند است، محافظت شده است.» نوروزی برای توضیح دقیق‌تر این موضوع به تکنیک ویژه کار گرفته شده در جراحی زانوی جباری اشاره کرد:«تیم پزشکی با استفاده از تکنیک‌های خاص این جراحی را انجام داد، به این صورت که از زانوی دیگر مجتبی گرافت یا تاندومی برداشته شد و در زانوی آسیب‌دیده‌اش قرار گرفت.» این اقدام به همان خاطر بود که زانوی آسیب‌دیده جباری یک بار (اردیبهشت 1385) جراحی شده بود و برای تقویت بیشتر آن از پای دیگر کمک گرفته شد و این کار فقط برای ثبات بیشتر زانوی آسیب‌دیده‌اش بود. با این شرایط حالا هر دو زانوی جباری تیغ خورده است و مجتبی و استقلالی‌ها امیدوار هستند تا با این پیوند تاندومی اول جباری بتواند به دنیای توپ گرد بازگردد و دوم باز هم برای تیمش به میدان برود. هفت ماه مدت زمان خیلی زیادی برای صبر کردن نیست و به یک چشم برهم زدن متوجه خواهیم شد که جباری می‌تواند با وجود این دو زانوی پیوندی و دیگری که از تاندومش قطعه‌برداری کرده‌اند به فوتبال بپردازد یا نه.

شاید صادقى و روانخواه به بازى با سایپا نرسند

*
احتمال نرسیدن امیرحسین صادقى و امیدرضا روانخواه به بازى دوشنبه شب استقلال وجود دارد. این ۲ بازیکن آبى پوش در تمرین جمعه استقلال دچار آسیب دیدگى شدند تا اینگونه شانس به میدان رفتنشان مقابل سایپا کم باشد.
کادر فنى استقلال به دلیل آسیب دیدگى این ۲ بازیکن به آنها دیروز اجازه تمرین نداد تا بر همین اساس به احتمال صادقى و روانخواه جزو غایبان بازى دوشنبه شب باشند. با این حال تمام سعى وتلاش کادر فنى استقلال این است که این ۲ بازیکن مصدوم را به بازى هفته پنجم خود برسانند.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
پيش‌‌درآمد بازي فردا
پيروزي اميد استقلال برابر سايپا

d3d2f657-b268-48e4-9458-802908894e1e.jpg

در حالي كه تيم‌هاي بزرگسالان استقلال و سايپا فردا شب در چارچوب ليگ برتر به مصاف هم مي‌روند، تيم اميد استقلال روز جمعه در يك بازي دوستانه اميد سايپا را شكست داد.

اين ديدار تداركاتي با برتري 3-1 استقلال به پايان رسيد و طي آن مجتبي محبوب‌مجاز،‌يعقوب كريمي و احسان پيرهادي گل‌هاي آبي‌پوشان را وارد دروازه سايپا كردند.

آرش لب‌جويي سرمربي تيم اميد بااشاره به اينكه تيم سايپا همواره از تيم‌هاي قدرتمند و سابقه در رده‌هاي جوانان و اميد است و عناوين قهرماني متعددي در كارنامه خود دارد گفت: بازيكنان اميد در اين بازي عملكرد قابل قبولي داشتند و برنامه‌هاي مدنظر كادرفني را به خوبي اجرا كردند. وي افزود: تيم اميد استقلال قبل از آغاز ماه مبارك رمضان دوران بدنسازي خود را به پايان رساند و هم‌اكنون با برگزاري بازي‌هاي تداركاتي مختلف در صدد دستيابي به تركيب اصلي تيم هستيم.

اميدهاي استقلال فردا نيز در ديداري تداركاتي به مصاف تيم زير 17 ساله هاي ايران خواهند رفت.
رقابت‌هاي اميدهاي باشگاه‌هاي تهران پس از ماه مبارك رمضان آغاز خواهد شد و تيم استقلال نيز در اين پيكارها شركت خواهد كرد.

چشم انتظار قدم هاي مبارك شما در ورزشگاه آزادي
سخته دل كندن از اين استقلال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تمرین استقلال با ملی پوشان
برخورد آبی پوشان با راه آهن

f2d98f47-0556-48d8-a2af-78b1b477702c.jpg

آخرین تمرین استقلال پیش از رویارویی با سایپا عصر دیروز در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار شد.
در این تمرین که حدود 1 ساعت به طول انجامید بازیکنان پس از دویدن و انجام حرکات کششی به مرور آخرین تاکتیک های مدنظر مربیان برای دیدار امشب پرداختند.
بازگشت امید روانخواه و امیرحسین صادقی که روز قبل به دلیل درد از ناحیه زانو در تمرینات حضور نداشتند، باعث خوشحالی کادر فنی استقلال شد. دیشب همچنین طالب لو، برهانی، کاظمی و خسرو حیدری ملی پوشان استقلال نیز پس از یک هفته برای نخستین بار در تمرین باشگاه شان حاضر بودند.
نحوه جایگیری به هنگام نواختن ضربات کرنر روی دروازه حریف و همچنین چگونگی مقابله با کرنر حریفان بخشی از تمرین دیروز آبی پوشان بود. در گوشه دیگر زمین نیز کیانوش رحمتی، فرهاد مجیدی و سیاوش اکبرپور زیر نظر روته مولر ضربات آزاد مستقیم به دروازه را با دیوار دفاعی چوبی تمرین کردند.

در دقایق پایانی تمرین استقلال، تیم راه آهن نیز که به دلیل تعمیرات ورزشگاه خود، در دستگردی تمرین می کند، وارد محل تمرین آبی پوشان شد تا زمین دستگردی فرصت استراحت نداشته باشد!

بازیکنان استقلال با دیدن راه آهن ها به سمت آنها رفتند و خوش و بش کردند.

بازیکنان استقلال پس از تمرین راهی هتل المپیک شدند.

خبرهای کوتاه از باشگاه استقلال

به امید برتری استقلال در دیدار امشب ..

amk

Registered User
لایک‌ها
9
برنامه ویژه دکتر نوروزی براى جبارى
به فاصله یک هفته پس از عمل جراحى و تأکید کادر پزشکى بر موفقیت آمیز بودن آن، مجتبى جبارى به دوران نقاهت خود پایان داد و حالا کم کم خودش را براى فیزیوتراپى آماده مى کند.

به فاصله یک هفته پس از عمل جراحى و تأکید کادر پزشکى بر موفقیت آمیز بودن آن، مجتبى جبارى به دوران نقاهت خود پایان داد و حالا کم کم خودش را براى فیزیوتراپى آماده مى کند. البته این طور که پیداست برنامه فیزیوتراپى، آب درمانى و به طور کلى روند درمان مجتبى کاملاً باید زیر نظر مدیریت باشگاه استقلال انجام شود و هر کارى در این ارتباط قبل از انجام به تایید کادر پزشکى معتمد باشگاه برسد. هافبک مصدوم استقلال از دکتر امین نوروزى برنامه کامل درمانى گرفته و موظف به اجراى آن زیرنظر پزشک آبى پوشان است. وى همچنین باید مرتب به نوروزى گزارش تمرینات خود را بدهد و روند درمانى خویش را نیز در کلینیک استقلال دنبال کند. ظاهراً استقلالى ها به خاطر حساسیت موضوع نمى خواهند هیچ پزشک متفرقه اى براى این بازیکن نسخه بپیچد.

تصمیم‌گیرنده مرفاوی است نه واعظ ، جباری در شرف خط خوردن است !

رودربایستی! امان از این رودربایستی ما ایرانی‌ها! یک تعارف می‌کنیم و سپس...! برخی معتقدند شاید این نوع رفتارهاست که باعث شده تا باشگاه استقلال و در راس آن واعظ تصمیم به کنار گذاشته نشدن مجتبی جباری بگیرد. شاید واعظ برای جلوگیری از بروز حاشیه‌های بیشتر از این نخواسته جباری از لیست نفراتش خارج شود، چرا که فکر می‌کرده با خروج جباری از لیست، حواشی تازه‌ای مبنی بر تست سطحی به عمل آوردن از جباری و یا پرداخت پول مفت به بازیکنی که نیامده مصدوم شد و... گریبان خود و تیمش را بگیرد، البته در اینکه واعظ هرگز دوست نداشت دل جباری و خانواده‌اش از این بابت بشکند هم شکی نیست، اما اینکه چه نوع تست‌هایی از مجتبی جباری صورت گرفته و او چطور به مرحله ثبت قرارداد با استقلال رسیده است همچنان مبهم است.

مقامات مسوول در باشگاه استقلال همواره بر این اصل تاکید دارند که جباری با شرکت در تست‌های مختلف پزشکی در فهرست این تیم ماند و قراردادش تمدید شد، اما هیچ کس از سطح و نوع آزمایش‌های جسمانی‌اش مطلع نشد و این موضوع میان واعظ و نوروزی به عنوان مسوول مسایل پزشکی استقلال پنهان ماند. فعلا که واعظ چنین موضعی را در قبال جباری اتخاذ کرده است و باید دید نظر مرفاوی چیست، چرا که ماندن یا نماندن جباری در فهرست تیم به نظر مستقیم مرفاوی مرتبط است نه واعظ. چرا که مرفاوی در مورد مسایل فنی تیم، مسوول و پاسخگو است و طبیعی است همان طور که پیش‌تر هم اعلام کرد فقط او می‌تواند در مورد این مساله اظهارنظر کند چرا که این مربی جوان غیر از جانواریو هیچ هافبک بازیسازی در سطح جانواریو یا جباری ندارد. پس اینکه واعظ گفته جباری در لیست می‌ماند یا یک اظهارنظر شخصی بوده یا جمعی با محوریت مرفاوی که البته هنوز مرفاوی در این ارتباط موضع روشنی را از خود مشخص نکرده است. هر چند رحیم‌پور به عنوان سخنگوی کادرفنی از خروج جباری از لیست با اطمینان حرف می‌زند و حتی این احتمال را هم می‌دهد که یک خارجی جای جباری را خواهد گرفت. با این اوصاف باید گفت جباری همچنان در شرف خروج از فهرست نفرات استقلال است.

تست پزشکى از صادقى و روانخواه
کادر پزشکى استقلال صبح امروز از ۲ بازیکن مصدوم این تیم تست مى گیرند. وضعیت امیرحسین صادقى و امیدرضا روانخواه براى به میدان رفتن در بازى امشب هنوز مشخص نیست.

کادر پزشکى استقلال صبح امروز از ۲ بازیکن مصدوم این تیم تست مى گیرند. وضعیت امیرحسین صادقى و امیدرضا روانخواه براى به میدان رفتن در بازى امشب هنوز مشخص نیست. دکتر نوروزى قبل از بازى از این ۲ بازیکن تست مى گیرد تا در صورت تایید وى، صادقى و روانخواه براى به میدان رفتن مقابل سایپا مشکلى نداشته باشند. مصدومیت این ۲ هنوز به طور کامل رفع نشده تا بر همین اساس همه چیز در خصوص به میدان رفتن آنها در فاصله چند ساعت مانده به شروع بازى مشخص شود. این احتمال وجود دارد که هر ۲ بازیکن مصدوم استقلال امشب به بازى گرفته نشوند.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
عجب فازیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد :D :D :D :D :D :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا