• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا شما اینقدر نگرانی متاهل ها همه میوفتن شهر خودشون, از همشون عقد نامه و و شناسنامه میگیرن و میندازنشون شهر خودشون

آخه ما هنوز عقد نکردیم قراره بعد از خدمت نامزدم عقد کنیم چون من حقوق پدرم رو می گیرم و اگه عقد کنیم حقوقم قطع میشه:(
همسرمم که تو سربازی نمی تونه خرج من و بده..:hmm:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
باید عقد نامه داشتی باشید

یا پدر فوت کرده باشه یا تک پسر باشه و یه سری شرایط دیگه هم فکر کنم باشه برای اینکه بیافتی توی شهر خودتون

و یا پارتی

و در آخر شانس

در ضمن اگه الان توی همون شهری هست که می خوایید بمونه ( دوره آموزشی ) بره توی نیروی انسانی همونجا ( پادگان آموزشی ) و اگه کاری بلده بگه من بلدم مخصوصا کارهایی که خیلی لازم دارند مثله لوله کشی و برقکاری و یا رنگکاری یا راننده پایه یک بودن و از این کارها به احتمال خیلی زیاد نگهش می دارند

Last edited:

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید عقد نامه داشتی باشید

یا پدر فوت کرده باشه یا تک پسر باشه و یه سری شرایط دیگه هم فکر کنم باشه برای اینکه بیافتی توی شهر خودتون

و یا پارتی

و در آخر شانس

در ضمن اگه الان توی همون شهری هست که می خوایید بمونه ( دوره آموزشی ) بره توی نیروی انسانی همونجا ( پادگان آموزشی ) و اگه کاری بلده بگه من بلدم مخصوصا کارهایی که خیلی لازم دارند مثله لوله کشی و برقکاری و یا رنگکاری یا راننده پایه یک بودن و از این کارها به احتمال خیلی زیاد نگهش می دارند

پدرشون که زنده هستند خدا رو شکر.
تک پسر هم نیست.
رنگکاری و برقکاری و رانندگی پایه 1 رو بلد نیست.
کارهایی که ازش بر میاد یکی موسیقیه یکی نجات غریق(کارت ناجی هم داره سابقه کار هم داره) و گواهینامه پایه 2 و حسابداری.
نمی دونم از اینا می تونه استفاده کنه یا نه؟

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
حسابداری خوبه

اون نجات غریقی هم بدرد واحد تربیت بدنی پادگان می خوره مخصوصا اگه نیروی دریایی باشه رانندگی هم خوبه البته اگه دیپلم یا زیر دیپلمه چون راننده ها معمولا دیپلم و زیر دیپلمند

موسیقی هم بدرد پادگان آموزشی یا پادگانی که گروه موزیک داره خیلی می خوره و خیلی می خواند در واقع یعنی یه نفر باشه که بتونه سازهای بادی یا طبل رو بزنه و نت ها رو هم بلد باشه براش سر و دست می شکنند ولی اگه این پادگانی که الان توشه گروه موزیک نداره نره بگه من موسیقی بلدم چون ممکنه بندازنش یه پادگانی که گروه موزیک داشته باشه و مثلا بیافته پادگان ما توی شیراز یا هر جای دیگه ولی اگه داره خوب بره بگه

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسابداری خوبه

اون نجات غریقی هم بدرد واحد تربیت بدنی پادگان می خوره مخصوصا اگه نیروی دریایی باشه رانندگی هم خوبه البته اگه دیپلم یا زیر دیپلمه چون راننده ها معمولا دیپلم و زیر دیپلمند

موسیقی هم بدرد پادگان آموزشی یا پادگانی که گروه موزیک داره خیلی می خوره و خیلی می خواند در واقع یعنی یه نفر باشه که بتونه سازهای بادی یا طبل رو بزنه و نت ها رو هم بلد باشه براش سر و دست می شکنند ولی اگه این پادگانی که الان توشه گروه موزیک نداره نره بگه من موسیقی بلدم چون ممکنه بندازنش یه پادگانی که گروه موزیک داشته باشه و مثلا بیافته پادگان ما توی شیراز یا هر جای دیگه ولی اگه داره خوب بره بگه

نه دیپلمه نیست لیسانس حسابداریه.
ساز هم بادی و طبل بلد نیست گیتار و ارگ بلده و البته آهنگسازی هم می کنه اما خوب اینا فکر نکنم به درد موزیک ارتش بخوره.
نیروی زمینیه .
01 تهران افسریه.

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
نه دیپلمه نیست لیسانس حسابداریه.
ساز هم بادی و طبل بلد نیست گیتار و ارگ بلده و البته آهنگسازی هم می کنه اما خوب اینا فکر نکنم به درد موزیک ارتش بخوره.
نیروی زمینیه .
01 تهران افسریه.

نگران نباش رشته های حسابداری کمتر شهرستان میوفتن و بیشتر کارای دفتری تو تهران بهشون میدن.
البته آخر دوره آموزشی احتمالا بهشون میگن کی میخواد تهران بمونه و افسر آموزش بشه که به نظر من نشه بهتره چون خیلی کار سختیه و خیلی از روزا رو هم باید بمونن پادگان.

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگران نباش رشته های حسابداری کمتر شهرستان میوفتن و بیشتر کارای دفتری تو تهران بهشون میدن.
البته آخر دوره آموزشی احتمالا بهشون میگن کی میخواد تهران بمونه و افسر آموزش بشه که به نظر من نشه بهتره چون خیلی کار سختیه و خیلی از روزا رو هم باید بمونن پادگان.

منظورتون اینه که شبا باید تو پادگان بمونه؟:blink:

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
اگه کسی افسر آموزش یا جانشین دسته ( دوتاش یکیه ) بشه باید توی پادگان بمونه

بدتیرین کار توی سربازی هم همین کاره

کارشون هم اینه که به سربازهایی که مثل الان ایشون هستند آموزش بدند و سر کله بزنند و فحش بشنوند و فحش بدند سر یه ناهار یا رژه یا ...

خلاصه دردسر خالصه فقط به درد کسایی می خوره که یه مقداری خودشون اون روحیه نظامی رو داشته باشند و بعدم اینکه نخوان برند خونه و بیکار باشند و بتونند مثلا یک ماه کامل رو توی پادگان بمونند

من خودم هم توی پادگان آموزشی هستم برای همین اینها رو می دونم ولی خوب من توی بخش پشتیبانی هستم و تقریبا همین حسابداری رو انجام می دم

حسابداری هم توی پادگان خیلی می خواند بخش مالی می خواد ( البته امور مالی محرمانه است و بیشتر حساب و کتاب ها رو خود کارمندا انجام می دند ولی خوب سرباز هم می گیره ) همین پشتیبانی یا لجستیک هم بازم بخش مالی داره و خلاصه خیلی از قسمت ها حسابداری بدردشون می خوره

اگه بگه هم حسابداری بلدم و هم کامپیوتر بازم بیشتر می خواننش

احتمال خیلی زیاد می افته توی شهر خودتون نگران نباشید

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارهایی که ازش بر میاد یکی موسیقیه یکی نجات غریق(کارت ناجی هم داره سابقه کار هم داره) و گواهینامه پایه 2 و حسابداری.
نمی دونم از اینا می تونه استفاده کنه یا نه؟

اول از همه اگه بتونه بره تو بخش حسابداری که خیلی خوبه !

اگه نشد بره دنبال نجات غریق خیلی لازم دارن

دنبال رانندگی نره که همش درد سره و کلی مسئولیت داره !!

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بگه هم حسابداری بلدم و هم کامپیوتر بازم بیشتر می خواننش

نه کامپیوتر رو نباید بگه چون میزارنش تو کار تایپ و تایپ هم که همش بیگاریه و خسته کننده!

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید بره به کجا بگه و کی؟
دیگه چه چیزایی به دردش می خوره که انجام بده واسه اینکه بتونه تهران بمونه؟
اگه تجربه ای دارین یا چیزی می دونین ممنون می شم که مثل قبل راهنماییم کنین تا بهش بگم.:rolleyes:

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
من تک پسرم .شهر خودم میوفتم؟اگه از ثبت احوال نامه بیارم که تک پسرم دیگه مطمئن باشم که تو شهر خودم میفتم؟
اگه تو دوران سربازی برم دانشگاه و بعد از فارغ از تحصیلی دوباره برم ادامه سربازی آیا دوباره میوفتم همونجایی که بودم یا نه؟دوباره باید برم آموزشی ؟ کل تاپیک رو خوندم هر کی یه جواب داده.
8/1 هم اعزامم.و بهمن ماه هم دانشگاه قبول میشم حتما.

Last edited:

Nahal gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره آموزشی تموم شد
من تو نیروی هوایی پادگان شهید خضرایی بودم هر کی سوالی داره بپرسه تا راهنماییش کن

کد خضرایی 176

سلام، همسر من 1/6/88 اعزام شده به خضرایی، من میخوام بدونم چند روزه کل آموزشی. آیا تعطیلات رسمی به خونه میاد؟ بعدش کد داره یا نه ؟؟؟ و اینکه معمولا موقع تقسیم متاهلا کجا میفتن. اگه میشه تو ایمیل به من جواب بدین. [email protected]
با تشکر

Alooche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی میدونه تو دوره آموزشی پادگان احمد بن موسی در شیراز واسه رژه در تهران با اتوبوس میبرن یا هواپیما؟
ممنون میشم کسی جوابم رو بده.

kavehmech

Registered User
لایک‌ها
0
من تک پسرم .شهر خودم میوفتم؟اگه از ثبت احوال نامه بیارم که تک پسرم دیگه مطمئن باشم که تو شهر خودم میفتم؟
اگه تو دوران سربازی برم دانشگاه و بعد از فارغ از تحصیلی برم ادامه سربازی آیا دوباره میوفتم همونجایی که بودم یا نه؟دوباره باید برم آموزشی ؟ کل تاپیک رو خوندم هر کی یه جواب داده.
8/1 هم اعزامم.و بهمن ماه هم ارشد قبول میشم حتما

Last edited:

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوره آموزشی تو 01 دقیقا چند روزه؟
مرخصی میان دوره و پایان دورش به چه صورته و چند روزه؟
اردوی تلو چی؟ زمانش کیه و چند روزه؟
قبل از پایان آموزشی محل تقسیم مشخص می شه؟
و آخر اینکه امتیازاو امتحاا تا چه حد مهمه تو تقسیم؟

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ببین زیاد نگران نباش ...

اینا رو خودش تو پادگان میفهه

دقیقا روز آخر آموزشی مکان تقسیم مشخص میشه و امریه هاشون رو میدن دستشون

امتیاز ها و نمره ها هیچچچچچچچچ تاثیری نداره ... در واقع محل تقسیم همون اوایل آموزشی مشخص میشه ولی بهشون نمیگن تا سیریش نشن که چرا من فلان جا افتادم ... بعدم اگه کسی پارتی داشته باشه جاشو تغییر میدن

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تو دوران سربازی برم دانشگاه و بعد از فارغ از تحصیلی برم ادامه سربازی آیا دوباره میوفتم همونجایی که بودم یا نه؟دوباره باید برم آموزشی ؟ کل تاپیک رو خوندم هر کی یه جواب داده.
8/1 هم اعزامم.و بهمن ماه هم ارشد قبول میشم حتما

سلام
شما اگر تک فرزند باشی شرایط دار محسوب میشی و اگر اون یگانی که در برگ سفید مشخص میشه در شهر شما پادگان داشته باشه اونجا خدمت می کنی.
ضمنا هیچ چیز در خدمت قطعی نیست، ولی شرایط دار ها 99.9999% ان شاءالله شهر خودشون می افتند.

وقتی آموزشی تموم بشه دیگه آموزشی تجدید نمیشه. ان شاءالله پس از اتمام تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد درجه شما میشه ستوان-1 و این یک مزیت محسوب میشه، چون ستوان-1 وظیفه نسبت به ستوان-2 وظیفه کم هست و کار راحت تری رو به ستوان-1 می دن.:)

در هر نیرویی که بیفتید منظور ارتش، **** ، ناجا ، وزارت دفاع ، باید در آنجا تا آخر خدمت کنید. مگر اینکه امریه داشته باشی که پس از آموزشی برای ادامه خدمت در اختیار اون نهاد یا سازمان قرار می گیرید. هنوز وقت دارید و می تونید امریه جور کنید، البته حواستون باشه که امریه تعهد خدمتی نداشته باشه که قبولی ارشد نپره.:wacko:

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سلام
1- دوره آموزشی دوماه یا 8 هفته آموزشی است.
2- مرخصی میان دوره که الان معلوم نیست ولی معمولا وسط دوره است و سعی می کنند از یه تعطیلی وسط هفته چهارم یا پنجم استفاده کنند و قبل یا بعدش رو تعطیل کنند، شاید هم اصلا مرخصی میان دوره ندهند.
3- مرخصی پایان دوره معمولا 10 روزه یعنی روز 31 مهر که احتمالا روز جشن سردوشی این دوره فعلی باشه تا 10 آبان مرخصی می روند.:lol:
4- اردوی تلو 3 شب و 4 روزه، اصلا هم سخت نیست، خیلی هم خوش می گذره ، معمولا هفته هفتم هستش ، فقط باید دو تا دبه 20 لیتری آب با خودشون ببرن.
5- در مورد نمره و امتحان و اینها خوندن و نمره خوب آوردن کاری نداره، یک نکته مهم اینه که 5% آخر از نظر نمره به جای ستوان دویی ستوان-3 میشن که خیلی بده. در مورد اینکه چقدر تو تقسیم تأثیر داره چون نمی دونم نظر نمی دهم.:blink:
6- آنچه که ما دیدیم در تقسیم نقش ایفا می کنه اول لطف خداست، البته بعضی از دوستان بند پ دارن و خب جای خوب می افتن، ولی دوستان زیادی هم بودند که با توکل بر خدا شهرشون افتادن.
7- دوران آموزشی 01 بهترین دوران خدمت افسر وظیفه های نزاجا است، پس قدر بدانید.:D

8-پیشنهاد می کنم به شایعات رایج در 01 اصلا توجه نکنید، به مرخصی حساس نباشید، به اینکه تلو چند روزه حساس نباشید، جوری فکر کنید که شایعات تأثیری بر عملکرد شما نداشته باشه.;)
هر موقع مرخصی دادن حالشو ببرید ولی خودتون رو به اون حساس نشون ندید(اصولا در خدمت نقطه ضعف نشون ندید).

موفق و مؤید باشید.

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1- دوره آموزشی دوماه یا 8 هفته آموزشی است.
2- مرخصی میان دوره که الان معلوم نیست ولی معمولا وسط دوره است و سعی می کنند از یه تعطیلی وسط هفته چهارم یا پنجم استفاده کنند و قبل یا بعدش رو تعطیل کنند، شاید هم اصلا مرخصی میان دوره ندهند.
3- مرخصی پایان دوره معمولا 10 روزه یعنی روز 31 مهر که احتمالا روز جشن سردوشی این دوره فعلی باشه تا 10 آبان مرخصی می روند.:lol:
4- اردوی تلو 3 شب و 4 روزه، اصلا هم سخت نیست، خیلی هم خوش می گذره ، معمولا هفته هفتم هستش ، فقط باید دو تا دبه 20 لیتری آب با خودشون ببرن.
5- در مورد نمره و امتحان و اینها خوندن و نمره خوب آوردن کاری نداره، یک نکته مهم اینه که 5% آخر از نظر نمره به جای ستوان دویی ستوان-3 میشن که خیلی بده. در مورد اینکه چقدر تو تقسیم تأثیر داره چون نمی دونم نظر نمی دهم.:blink:
6- آنچه که ما دیدیم در تقسیم نقش ایفا می کنه اول لطف خداست، البته بعضی از دوستان بند پ دارن و خب جای خوب می افتن، ولی دوستان زیادی هم بودند که با توکل بر خدا شهرشون افتادن.
7- دوران آموزشی 01 بهترین دوران خدمت افسر وظیفه های نزاجا است، پس قدر بدانید.:D

8-پیشنهاد می کنم به شایعات رایج در 01 اصلا توجه نکنید، به مرخصی حساس نباشید، به اینکه تلو چند روزه حساس نباشید، جوری فکر کنید که شایعات تأثیری بر عملکرد شما نداشته باشه.;)
هر موقع مرخصی دادن حالشو ببرید ولی خودتون رو به اون حساس نشون ندید(اصولا در خدمت نقطه ضعف نشون ندید).

موفق و مؤید باشید.
شما تو 01 خدمت کردین؟
الان خدمتتون تموم شده؟
دو تا دبه 20 لیتری آب واسه چی مگه اونجا آب نیست؟!!
منظورتون اینه که باقی خدمت افسر وظیفه های نزاجا از آموزشیشون سختره؟:blink:
اگه نامزدم بعر از آموزشیش تهران بیفته آیا بعداز ظهرا میاد خونه؟:rolleyes:
ممنون از راهنماییهاتون

Last edited:
بالا