• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

habib1933

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاهلها 100درصد استان خودشونن البته به شرطي كه از مركز همون استان اعزام شده باشن.و اگر با اين وجود توي استان خودشون نيفتادن اشتباه شده و بايد پيگير قضيه باشن تا درست بشه.از 4شنبه بعداظهر تا شنبه صبح متاهلها طبق بخشنامه اي كه دادن مرخصي دارن هر هفته.ما كه نيرو انتظامي بوديم و 3روز پيش از پايان دوره اومديم كه اينجور بود.و دوباره اين نكته رو بگم كه اگه مستثنياتي غير از متاهلي و پدر نظامي دارين نبرين كه به ضررتون تموم ميشه و برعكس اون چيزي كه ميگن براي افتادن توي شهر خودشون اينها در اولويت بعدي هستن كاملا دروغه و براي افتادن توي جاهاي محروم و استانهاي ديگه اينها در اولويتن.برين **** ميفهمين ا80درصد حرفهاشون دروغه.يا حق

aisuda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من کهریزک بودم
کهریزک دژبان مرکز هست و خب مشخصه وضعیت پادگان دژبانی با بقیه فرق داره
نمیخوام بترسونمت ولی شاید با 01 و 02 فرق داشته باشه
وضعیت آب خیلی بدی داره
البته اون موقع که ما اونجا بودیم (2 سال پیش) قرار بود تانکر بیارن و ... ولی معلوم نیست آورده باشن یا نه
آبش قشنگ مزه مرده میده چون آب چاه هست و سفره آبش دقیقا زیر بهش زهراس
حالا البته نمیگم واقعا مزه مرده میده ها ولی خب خیلی مزه بدی داره
آسایشگاهش بد نیست ولی وضعیت سرویس بهداشتی خوبی نداره
وضعیت غذاش که دیگه صحبت نکن
من سنگ بزاری جلوم میخورم ولی غذاش یه جوری بود که باور کن من ماه اول فقط جمعه ها میومدم خونه غذا میخوردم بقیه هم همینطور
بعدش دیگه با خودم کنسرو می آوردم
آخه اولش میگفتم منکه سوسول نیستم نخورم
ولی رفتم دیدم واقعا نمیشه خورد
امیدوارم الان وضعش خوب شده باشه
صبح گاه هر روز به راهه
4 دور دور میدون صبحگاهش باید بدوید
تمام انرژیت همون ساعت اول تمومه بعدشم نرمش
نتونی بدوی پا مرغی برمیگردی آسایشگاه
دژبانی خیلی گیری داره
برای اردو میبرن شورآباد
پای پیاده 2-3 ساعت راهه
راهشم بده
1 هفته دقیقا مارو نگه داشتن
جهنمیه واسه خودش
البته خب ما مرداد اونجا بودیم
من قشنگ تو آموزشی 12 کیلو کم کردم تازه ماه دوم دیگه بیشتر کلاسا تئوری بود و غذا و ... میبردم و...
باز بستگی داره کدوم گردان و گروهان بوفتی
من گردان 1 گروهان 1 دسته 1 بودم تازه بهترین جاش بودیم و دسته 1 ی ها معروف بودن
ببین بقیه چی کشیدن
گروهان 2 گردانمون کوچه بغلی ما بودن
واقعا اشکمون در میومد براشون
از پنجره آسایشگاه یواشکی بهشون آب و غذا یمرسوندیم
دقیقا عین زندان
خیلی بهشون سخت میگرفتن
خیلی تو این پادگاه روی رژه حساسن
چون برای همه مراسمی از این پادگاه گروه رژه میبرن و کلی هم نیرو برای جمالزاده باید بفرسته
پس تمرکز اصلیش روی رژس و واقعا آدمو بیچاره میکنن

خدایی اصلا قصد ترسوندن نداشتم فقط یه سری چیزایی که دیده بودمو براتون گفتم که آمادگی قبلی داشته باشین

مسیر دسترسیشم از باقر آباده
یه راه خیلی ساده هم داره
از در اصلی بهش زهرا که میری تو دقیقا از در اونوریش برو بیرون
دست راست یه 100 متر برای تابلو داره
راه 2 اینکه
از در بهش زهرا نرو تو
خیابونی که در بهشت زهرا توشه رو برو تا ته آخرش بپیچ دست راست مستقیم یه چند دقیقت که بری میرسه به یه تابلو
فقط از سمت راست آروم حرکت کن چون تابلوش خیلی نامشخصه
دستت درد نکنه رفیق، یه حال اساسی بهم دادی! نه شوخی می کنم ممنون، 50 روزه دیگه، تموم می شه. راستی برای ما اگه عوارضی قم پیاده شیم راحتتر نیست؟ ضمناً به نظرم اگه قضیه آنفرولانزای خوکی! جدی بشه احتمالاً آموزشی ها رو هم زودتر ول کنند. البته خدا نکنه که اینطوری بشه.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دستت درد نکنه رفیق، یه حال اساسی بهم دادی! نه شوخی می کنم ممنون، 50 روزه دیگه، تموم می شه. راستی برای ما اگه عوارضی قم پیاده شیم راحتتر نیست؟ ضمناً به نظرم اگه قضیه آنفرولانزای خوکی! جدی بشه احتمالاً آموزشی ها رو هم زودتر ول کنند. البته خدا نکنه که اینطوری بشه.
نه از عوارضی جلوتره
بهترین راه همونه که گفتم

ولی با همه چیزایی که گفتم
آموزشی بهترین دوران زندگیم بود
امیدوارم به خوبی و خوشی بریو برگردی

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نسبت جای خوبی افتادین.:)
به احتمال قوی 99% کد نمی خورین.:D
تا آخر ماه رمضان بهتون سخت نمی گیرن.البته اصلا سختگیری در کار نیست. البته بستگی به گروهانی که می افتین داره. تازه هوا هم داره خنک میشه.
قطعا تا شنبه صبح مرخصی هستین، اگر فردا برین فقط برای پذیرش و گرفتن استحقاقی می روید.
شاید وقتی برای معرفی رفتین گروهان و خودتون رو معرفی کردین یه ذره بهتون سخت بگیرن مثلا بگن جلوی یگان رو جارو بزن، فقط برای زهر چشم گرفتنه، نترسین یه موقع.
بهترین دوران خدمتتون رو در 01 خواهید گذراند. غذای 01 بد نیست عالی هم نیست.مرخصی شبانه هم میدن البته از
هفته دوم. اگر 5 شنبه و جمعه نگهبان نباشین می تونید مرخصی گرفته برید خونه.

یک توصیه مهم: اگر کاری که بهتون محول میشه رو درست انجام بدین هیچ کس کاری باهاتون نداره، سعی کنین ضعف نشون ندین، مثبت فکر کنین.

اگر شرایط دار نیستین و یا بند پ ندارین به احتمال زیاد ادامه خدمت تهران نخواهید بود.:hmm:

اگر سوالی باشه در خدمتم

مرسی داداش

ALi_ta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
یکشنبه (1/6/88) رفتیم میدون ****. گفتن 4 شنبه 8 صبح خودتونو به مرکز آموزش فاتب معرفی کنید.
4 شنبه یعنی دیروز خودمونو معرفی کردیم. اونجا بهمون گفتن چرا دی اومدین؟؟ واقعا کار این **** خنده داره.
خلاصه بهمون استحقاقی دادن و گفتن که شنبه به لباس و وضعیت کامل خودتونو معرفی کنید.
ما سومین دوره ای هستیم که د مرکز آموزش فاتب باید آموزش ببینم.
جاش بد نیست و همه از استان تهران هستن. به امید اینکه زود بگذره و بقیه سربازای جاهای دیگه هم صحیح وسلامت باشن.

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
یکشنبه (1/6/88) رفتیم میدون ****. گفتن 4 شنبه 8 صبح خودتونو به مرکز آموزش فاتب معرفی کنید.
4 شنبه یعنی دیروز خودمونو معرفی کردیم. اونجا بهمون گفتن چرا دی اومدین؟؟ واقعا کار این **** خنده داره.
خلاصه بهمون استحقاقی دادن و گفتن که شنبه به لباس و وضعیت کامل خودتونو معرفی کنید.
ما سومین دوره ای هستیم که د مرکز آموزش فاتب باید آموزش ببینم.
جاش بد نیست و همه از استان تهران هستن. به امید اینکه زود بگذره و بقیه سربازای جاهای دیگه هم صحیح وسلامت باشن.

این مرکز آموزش فاتب برای کدوم ارگان هست؟

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها وضعیت مرخصیا تو 01 تهران چه جوریه؟
پنج شنبه جمعه هفته اول هم مرخصی می دن؟
میان دوره چی؟
لطفا یه توضیح کامل بدید اگه کسی اطلاع داره.
من لیسانسه هم هستم.
مرسی
دم همتون گرم

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من نامزد هومنم
هومن شنبه صبح رفت خدمت
01 نیروی زمینی تهران
شما دوستان می دونید که بهش مرخصی می دن تو هفته اول یا نه؟
لطفا بگین کی بهش مرخصی می دن و یه کم از شرایط اونجا برام بگین.
بعد این هم خیلی مهمه که نامزدم رو بعد از آموزشی هم تهران میندازن یا نه:hmm:
لطفا اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین ممنونم

habib1933

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ليسانسم ديروز تقسيمم كردن افتادم پليسراه داراب،كسي ميدونه اوضاع احوال اونجا چجوره؟گواهينامه هم ندارم:rolleyes:

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من نامزد هومنم
هومن شنبه صبح رفت خدمت
01 نیروی زمینی تهران
شما دوستان می دونید که بهش مرخصی می دن تو هفته اول یا نه؟
لطفا بگین کی بهش مرخصی می دن و یه کم از شرایط اونجا برام بگین.
بعد این هم خیلی مهمه که نامزدم رو بعد از آموزشی هم تهران میندازن یا نه:hmm:
لطفا اگه اطلاعاتی دارین بهم بگین ممنونم

بچه ها وضعیت مرخصیا تو 01 تهران چه جوریه؟
پنج شنبه جمعه هفته اول هم مرخصی می دن؟
میان دوره چی؟
لطفا یه توضیح کامل بدید اگه کسی اطلاع داره.
من لیسانسه هم هستم.
مرسی
دم همتون گرم

هفته اول مرخصی نمی دهند،البته اگر مشکل خاصی نباشه پنجشنبه و جمعه هفته اول مرخصی میدهند. اما از هفته دوم اگر نگهبان نباشه شب ها از ساعت 16 تا 5:30 صبح فرداش میشه رفت مرخصی، اگر هم پنج شنبه و جمعه نگهبان نباشند می تونند بروند خونه.:happy:
01 بهترین پادگان آموزشی نزاجا است از هر نظر، از نظر غذا، طرز برخورد، کلاس، رعایت حال تحصیل کرده هاو...:cool:
اگر کسی شرایط دار باشه احتمال 99% تهران می افتد، البته دارا بودن بند پ(پ ارت ی) از همه چیز مهمتر است، اگر دارای بند پ هستین از همین هفته اول برای افتادن اون جایی که می خواهید اقدام کنید.
البته امریه گرفتن از جاهای دولتی هم خوبه.
سؤالی بود بازهم در خدمتم.

ali_dream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من 2 تا سوال داشتم

1=من تا 4 ماه دیگه لیسانس کامپیوتر میشم اگه از همین حالا اماده به خدمت بگیرم کی اعزام بخدمت میاد؟؟

2=مرخصی در کل چند روز است؟؟

ممنون

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هفته اول مرخصی نمی دهند،البته اگر مشکل خاصی نباشه پنجشنبه و جمعه هفته اول مرخصی میدهند. اما از هفته دوم اگر نگهبان نباشه شب ها از ساعت 16 تا 5:30 صبح فرداش میشه رفت مرخصی، اگر هم پنج شنبه و جمعه نگهبان نباشند می تونند بروند خونه.:happy:

01 بهترین پادگان آموزشی نزاجا است از هر نظر، از نظر غذا، طرز برخورد، کلاس، رعایت حال تحصیل کرده هاو...:cool:
اگر کسی شرایط دار باشه احتمال 99% تهران می افتد، البته دارا بودن بند پ(پ ارت ی) از همه چیز مهمتر است، اگر دارای بند پ هستین از همین هفته اول برای افتادن اون جایی که می خواهید اقدام کنید.

منظورتون اینه که از 4 بعد از ظهر هر روز بهش مرخصی می دن بیا خونه و صبح بره پادگان؟!!:blink:
منظورتون از شرایط دار بودن چیه؟
در مورد پارتی ما یه آشنا داریم تو **** که البته از 2 ماه قبل گفت کمک می کنه که نامزدم بیفته **** تهران اما خوب...:hmm:
حالا گفته که پیگیری می کنه نمی دونم تاثیر داره یا نه!
خیلی مهمه که نامزدم بیفته تهران یه جورایی به آینده زندگیمون مربوط می شه..::((
در مورد امریه گرفتن می شه توضیح بدین؟ چیکار می شه کرد و چه جوری باید اقدام کرد؟
ممنون:rolleyes:

Last edited:

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی کسی که آموزشی افتاده نیروی زمینی دیگه تمام خدمتش رو باید اونجا بگذرونه؟
نامزدم لیسانس حسابداری داره آیا برای این لیسانس امریه گرفتن آسونه یا سخت؟
ممنون از راهنماییتون دوست گرامی:happy:

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0

منظورتون اینه که از 4 بعد از ظهر هر روز بهش مرخصی می دن بیا خونه و صبح بره پادگان؟!!:blink:
منظورتون از شرایط دار بودن چیه؟
در مورد پارتی ما یه آشنا داریم تو **** که البته از 2 ماه قبل گفت کمک می کنه که نامزدم بیفته **** تهران اما خوب...:hmm:
حالا گفته که پیگیری می کنه نمی دونم تاثیر داره یا نه!
خیلی مهمه که نامزدم بیفته تهران یه جورایی به آینده زندگیمون مربوط می شه..::((
در مورد امریه گرفتن می شه توضیح بدین؟ چیکار می شه کرد و چه جوری باید اقدام کرد؟
ممنون:rolleyes:

راستی کسی که آموزشی افتاده نیروی زمینی دیگه تمام خدمتش رو باید اونجا بگذرونه؟
نامزدم لیسانس حسابداری داره آیا برای این لیسانس امریه گرفتن آسونه یا سخت؟
ممنون از راهنماییتون دوست گرامی:happy:

1- مرخصی شبانه در طول هفته یعنی از ساعت 16 عصر تا 5:30 صبح فردا یعنی همون چیزی که نوشتین ولی پنج شنبه از ساعت 12 ظهر تا 5:30 صبح شنبه مرخصی میدن(البته اگر نگهبان نباشه)
2- شرایط دار بودن:
الف)تک فرزند بودن ب)متأهل بودن(داشتن سند رسمی عقد) پ) پدر نظامی داشتن ت)تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی بودن
بقیه مواردش یادم نیست ولی اصلش اینها بود
3- بند پ در **** ربطی به نزاجا نداره مگر اینکه خیلی کارش درست باشه و درخواست بده که ما به این فرد خاص نیاز داریم و نامه بده و بعد از کلی دوندگی شاید بشه ایشون برن **** خدمت کنن که احتمالش خیلی پایینه.
4- کسی که آموزشی در01 نزاجا باشه تا آخر خدمت باید در نزاجا خدمت کنه، مگر اینکه دانشگاه قبول بشه و ترخیص بشه، بعد از اتمام تحصیل هم باید در ارتش خدمت کنه اما لزومی نداره که در نزاجا باشه.
5- اگر آشنا دارین تو ادارات دولتی مثلا کمیته امداد ، آموزش و پرورش ، جهاد سازندگی و... که نیرو بخوان اقدام کنید شاید بشه هنوز هم کاری کرد.
امریه غیر از ارتش : بدین معنی است که فرد بعد از گذراندن دوران آموزشی بقیه خدمت خود را در خدمت نهادها یا ارگان های دولتی خواهد بود.

باز هم سؤالی بود در خدمتم

Gruman

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من 2 تا سوال داشتم

1=من تا 4 ماه دیگه لیسانس کامپیوتر میشم اگه از همین حالا اماده به خدمت بگیرم کی اعزام بخدمت میاد؟؟

2=مرخصی در کل چند روز است؟؟

ممنون

تا وقتی دانشجو هستید و حتی نمره یک درس هم باقی مانده باشد به خدمت نمی روید. به محض ثبت شدن آخرین نمره 6 ماه زمان شما برای معرفی خود به **** وظیفه شروع میشه. پس از انجام مراحل تسویه حساب با دانشگاه برگه ای به شما مبنی بر فارغ التحصیلی و معرفی به **** وظیفه صادر می شود، . با اون برگه باید برای اعزام اقدام کنید.

مرخصی ماهی 2.5 روز است، البته مرخصی تشویقی هم داریم.

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5
- اگر آشنا دارین تو ادارات دولتی مثلا کمیته امداد ، آموزش و پرورش ، جهاد سازندگی و... که نیرو بخوان اقدام کنید شاید بشه هنوز هم کاری کرد.
امریه غیر از ارتش : بدین معنی است که فرد بعد از گذراندن دوران آموزشی بقیه خدمت خود را در خدمت نهادها یا ارگان های دولتی خواهد بود.

برای امریه باید 5 ماه قبل اعزام اقدام کنه تا شاید کارش ردیف شه ...

الان دیگه دیره

ali_dream

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا وقتی دانشجو هستید و حتی نمره یک درس هم باقی مانده باشد به خدمت نمی روید. به محض ثبت شدن آخرین نمره 6 ماه زمان شما برای معرفی خود به **** وظیفه شروع میشه. پس از انجام مراحل تسویه حساب با دانشگاه برگه ای به شما مبنی بر فارغ التحصیلی و معرفی به **** وظیفه صادر می شود، . با اون برگه باید برای اعزام اقدام کنید.

مرخصی ماهی 2.5 روز است، البته مرخصی تشویقی هم داریم.

ممنون
خوب حالا بعد فارغالتحصیلی اعزام بخدمت بگیرم کی تاریخ اعزام میاد؟؟

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب الان نامزدم 01 افسریس
راهی داره کاری کنه که همونجا بمونه؟ همونجا خدمت کنه؟
یکی از دوستامون می گفت بره پیش معاونت نیروی اونجا بگه که چه تواناییهایی داره و از شون بخواد نگهش دارن به نظر شما شدنیه؟:f34r:

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
خوب الان نامزدم 01 افسریس
راهی داره کاری کنه که همونجا بمونه؟ همونجا خدمت کنه؟
یکی از دوستامون می گفت بره پیش معاونت نیروی اونجا بگه که چه تواناییهایی داره و از شون بخواد نگهش دارن به نظر شما شدنیه؟:f34r:

* برای امریه گرفتن باید قبل از اعزام اقدام میکردین فکر کنم بعدش دیگه ندن

* چرا شما اینقدر نگرانی متاهل ها همه میوفتن شهر خودشون, از همشون عقد نامه و و شناسنامه میگیرن و میندازنشون شهر خودشون.تو دوره آموزشی ما که متاهل ها دوشنبه شب ها میرفتن خونه تا سه شنبه صبح و چهارشنبه شب میرفتن تا شنبه صبح.
کسایی هم که پارتی داشته باشند و خونشون نزدیک باشه میتونن عصر ها برن خونه(البته شنیده بودم 01 بچه های لیسانس روز برگ بودن تو دوره قبل)

* کسانی که تو نیروی زمینی میوفتن اگه پدر نظامی و یا پارتی داشته باشن میتونن تو روز های اول آموزشی به نیروی هوایی و یا دریایی امریه بگیرن به **** فکر کنم نشه.

Last edited:
بالا