• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

meskandari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم از بچه هایی که تازه آموزشی رو تموم کردم مثل frepilot و HAMIDREZA777
کی گفتن خودتون رو به یگان معرفی کنید (چه تاریخی)
راستی کجا افتادین.ممنون

meysamzamani1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- مهدی حمزه لو (فوق دیپلم کامپیوتر)
2- مجید که فامیلی شو نگفت

خوب پس میشه
1. علی تقوی ( لیسانس کشاورزی)
2. مهدی حمزه لو ( فوق دیپلم کامپیوتر)
3. مجید
4. میثم زمانی ( فوق دیپلم کامپیوتر)

habib1933

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،بالاخره پايان دوره شد و اومديم مرخصي پايان دوره و 2ساعت پيش از هتل مالك اشتر اراك رسيدم خونمون(آباده -فارس).خوب چند چيز دستگيرم شد.1-اگر مستثنيات به غير از پدر نظامي و متاهلي دارين به هيچ وجه و ابدا خودتونو توي تله نندازين ،مستثنياتي غير از اين 2تا بخصوص كثيرالولاد دارين نفرستين يا اگه گفتن بيارين اينكارو نكنين كه يك تله هست،يعني موقع تقسيم بعد از آموزشي درصد بالايي از اون كسايي كه اين مستثنياتو دادن توي استان خودشون نمي افتن،كلا نظامي گري يعني دروغ،فريب و بر عكس اون چيزي كه ميگن اتفاق ميافته2-نامردا هيچكدوم از پرسنل حرف راست از دهنش بيرون نمياد(اميدوارو روزه داري به راست گفتنشون كمك كنه،من كه بعيد ميدونم)3-به هيچ شايعه اي اعتنا و گوش ندين4-توي آموزشي ترك پست،نگهباني،غيبت اهميت نداره(من اگه يه بار ديگه بخوام برم آموزشي و بار اولم باشه چون قلقش دستم افتاده نه كلاس هاشو ميرم،نه نگهبانياشو ميرم،همش از زير كار در ميرم،كلا همه2ماهو جيم فنگ ميزنم،همه تهديداشون چرت و پرت هست و واسه ترسوندن و اينكه آره **** اينطوري جديه هست.5-همه چيز دقيقه نود معين ميشه(****=دقيقه نود)،تا نري از در پادگان بيرون مرخصي معنا نداره،تا حقوقتو به حسابت نريختن و اونو خرج نكردي مطمين نباش.توي هتل اشتر گردان ذوالفقار بودم كه فرماندش يه آدم توپ توپ (سروان احمد كردي ).فرمانده گروهان ايمان سطفان1 جيريايي،گروهان ايثار سطفان 1 عباس كردي،گروهان جهاد سطفان 1 كريمي و گروهان شهادت سطفان دوم مسعود رجبي.بهترينشون فرمانده گروهان شهادت كه خيلي دوسش دارم،و بدترين و آب زير كاه ترينشون فرمانده گروهان ايمان بود كه كارشو با تنبيهي و بازداشتي راه مي اندازه.از اين دوره به بعد هم مالك اشتر نيروي فوق ديپلم به بالا ميگيره كه امروز اعزام ميشن.شانس ما اين دوره ديگه ديپلم و زير ديپلم نميگيره و ما رو به اين خاطر 31كم ترخيص كردن.و يه چند نفري رو هم واسه نگهباني و... نگه داشتن چون پادگان خالي شد.آب و هواي خوبي داره و برين از هتل حالشو ببرين.آفتاب گرمو سايه خنك و كلا خيلي خوب

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان نماز و روزه هاتون قبول
فقط 5 ساعت ديگر مهلت باقيست.
قرعه كشي نيرو هاي مسلح
برندگان تمام دوره ها جوايزي از قبيل پوتين - يك دست لباس - و غيره ... را به علاوه لقب آشخوري به دست خواهند آورد ;):upsided::thumbsdow

راستي از بروبچ تقاضا ميشه كه كساني رو كه فردا فرستادن خونه بيان يه سر به اينجا بزنن و بگن كه كجا افتادن و چكار كرن و چي شد و .....
كساني هم كه مستقيم بردنشون و نزاشتن كه بيان خونه از خداوند براي خونواده هاشون طلب صبر و بردباري ميكنيم. :blink:

به اميد موفقيت خودم و شما :glasses::thumbsup::thumbsup:

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلامتي دوست عزيز كه اومدي پايان دوره .
ممنون از اطلاعاتي كه در اختيار بچه ها گذاشتي. يا علي مدد

meysamzamani1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب 277 ما قطعی شد : مرکز آموزش فاتب - شریعتی سه راه معلم - چهارشنبه 8 صبح ما خواهیم رفت !

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
منم 277 فاتب بودم و همون هم شد و فردا ساعت 7 صبح بايد بريم اونجا.
البته بچه ها ميگن كه اموزشي از شنبه شروع ميشه و فردا ميخان بهمون لباس بدن .

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان نماز و روزه هاتون قبول
فقط 5 ساعت ديگر مهلت باقيست.
قرعه كشي نيرو هاي مسلح
برندگان تمام دوره ها جوايزي از قبيل پوتين - يك دست لباس - و غيره ... را به علاوه لقب آشخوري به دست خواهند آورد ;):upsided::thumbsdow

راستي از بروبچ تقاضا ميشه كه كساني رو كه فردا فرستادن خونه بيان يه سر به اينجا بزنن و بگن كه كجا افتادن و چكار كرن و چي شد و .....
كساني هم كه مستقيم بردنشون و نزاشتن كه بيان خونه از خداوند براي خونواده هاشون طلب صبر و بردباري ميكنيم. :blink:

به اميد موفقيت خودم و شما :glasses::thumbsup::thumbsup:

:lol::lol::lol::lol:

mdeh61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشی تمووووووووووووووووووووووووم شد
هر کی پادگان هاشمی نژاد نیشابور افتاد بگه که بهش بگم چی کار کنه

سلام
من به آدرس [email protected] افتادم هاشمی تژاد
‍بزشک هستم
لطفا اگر راهنمایی خاصی دارید به email من بفرستید
ممنون

kghjkl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هم مازاد بودم ، امروز رفتم و افتادم وزارت دفاع قزوین پادگان جواد نیا ، کسی اونجا رو میشناسه چجوریه ؟؟؟ گفتن چهارشنبه بیاین بریم باید اونجا بمونیم یا دوباره میایم تا شنبه ؟؟ کلا چجور جاییه و مرخصی چجوری میدن؟

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ما امروز رفتیم ورزشگاه انقلاب کرج
کدمون مازاد بود
یه عده رو فرستادان 01 افسریه یه عده هم 02
یه عده دیگه رو هم فرستادن نیروی انتظامی چالوس !
به یه سری دیگه گفتن بعد از ظهر بیاین و به ما هم گفتن فردا صبح بیایم
گفتن با خودتون وسایلم بیارید.
برگه سفیدامونم گرفتن.حدود 200 - 300 نفری موندیم برای فردا صبح
امروز **** اصلا از بین مازادا کسی رو بر نداشت
نمی دونم حالا فردا چطور میشه بر میدارن یا نه؟
اگه کسی تجربه داره یا روز دوم اعزام شده بهم بگه لطفا.
راستی بچه هایی که رفته بودن امروز پل چوبی تهران و کد مازاد خورده بودن بگن که کجا افتادن و آیا اونجا هم کسایی موندن برای فردا یانه؟
**** اونجا کسی رو برداشت یا نه؟

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هم مازاد بودم ، امروز رفتم و افتادم وزارت دفاع قزوین پادگان جواد نیا ، کسی اونجا رو میشناسه چجوریه ؟؟؟ گفتن چهارشنبه بیاین بریم باید اونجا بمونیم یا دوباره میایم تا شنبه ؟؟ کلا چجور جاییه و مرخصی چجوری میدن؟

جای خیلی خوبی افتادی...

من خودم دوم اردیبهشت اعزام شدم...

دوم اردیبهشت یادمه چهارشنبه بود و مارو نگه داشتن و هفته بعدش چهارشنبه رفتیم مرخصی...

فکر کنم شما رو هم نگه دارن ... فقط در یک صورت ممکنه بگن برید خونه ، در صورتیکه تمام نیروهای جدید همون روز چهارشنبه بیان و پذیرش بشن ، مثلا اگه یه سری پنجشنبه بیان شما رو هم بخاطر اونا نگه میدارن ...

اگه نزارن برین خونه همونجا مجبورید لباسارو اندازه کننین و آرم و علایم رو بدوزین ... خیاط داره ... ضمنا عجله نکن که زود بری لباساتو درست کنی ... بزار که همه لباساشونو که درست کردن برو پیش خیاط سر خیلی خلوته !!

تا شنبه هم کاریتون ندارن و فقط میخوابید... ضمنا رمضون هم هست که دیگه اصلا کاری به کارت ندارن... بعد از مرخصی اول هر دو هفته یکبار چهرشنبه تا جمعه شب مرخصی میدن

بازم سوالی بود در خدمتم...

ضمنا هر وقت اومدی مرخصی بیا اینجا بگو چکار میکنی اونجا و واسم تعریف کن ... برام خیلی جالبه که با شما چکار میکنن

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
جای خیلی خوبی افتادی...

من خودم دوم اردیبهشت اعزام شدم...

دوم اردیبهشت یادمه چهارشنبه بود و مارو نگه داشتن و هفته بعدش چهارشنبه رفتیم مرخصی...

فکر کنم شما رو هم نگه دارن ... فقط در یک صورت ممکنه بگن برید خونه ، در صورتیکه تمام نیروهای جدید همون روز چهارشنبه بیان و پذیرش بشن ، مثلا اگه یه سری پنجشنبه بیان شما رو هم بخاطر اونا نگه میدارن ...

اگه نزارن برین خونه همونجا مجبورید لباسارو اندازه کننین و آرم و علایم رو بدوزین ... خیاط داره ... ضمنا عجله نکن که زود بری لباساتو درست کنی ... بزار که همه لباساشونو که درست کردن برو پیش خیاط سر خیلی خلوته !!

تا شنبه هم کاریتون ندارن و فقط میخوابید... ضمنا رمضون هم هست که دیگه اصلا کاری به کارت ندارن... بعد از مرخصی اول هر دو هفته یکبار چهرشنبه تا جمعه شب مرخصی میدن

میکنن

من نیروی هوایی تهران بودم خیلی خوب بود هر هفته چهارشنبه تا شنبه صبح مرخص بودیم
پس نتیجه گیری میکنیم بهترین جا برای اموزشی نیروی هوایی
:lol:

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
ما امروز رفتیم ورزشگاه انقلاب کرج
کدمون مازاد بود
یه عده رو فرستادان 01 افسریه یه عده هم 02
یه عده دیگه رو هم فرستادن نیروی انتظامی چالوس !
به یه سری دیگه گفتن بعد از ظهر بیاین و به ما هم گفتن فردا صبح بیایم
گفتن با خودتون وسایلم بیارید.
برگه سفیدامونم گرفتن.حدود 200 - 300 نفری موندیم برای فردا صبح
امروز **** اصلا از بین مازادا کسی رو بر نداشت
نمی دونم حالا فردا چطور میشه بر میدارن یا نه؟
اگه کسی تجربه داره یا روز دوم اعزام شده بهم بگه لطفا.
راستی بچه هایی که رفته بودن امروز پل چوبی تهران و کد مازاد خورده بودن بگن که کجا افتادن و آیا اونجا هم کسایی موندن برای فردا یانه؟
**** اونجا کسی رو برداشت یا نه؟

من دوره قبل ورزشگاه اننقلاب بودم موقع تقسیم
تو دوره ما همه همون صبح تقسیم شدن ولی یادمه آخرین دسته ای که موند برای تقسیم افتادن **** مدرسی کرج:eek:
یکی از دوستامم اونجا بود ولی متاسفانه بعد آموزشی افتاد ارومیه:wacko: و الان در اونجا میخدمته

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
از اين دوره به بعد هم مالك اشتر نيروي فوق ديپلم به بالا ميگيره كه امروز اعزام ميشن.شانس ما اين دوره ديگه ديپلم و زير ديپلم نميگيره و ما رو به اين خاطر 31كم ترخيص كردن.و يه چند نفري رو هم واسه نگهباني و... نگه داشتن چون پادگان خالي شد.آب و هواي خوبي داره و برين از هتل حالشو ببرين.آفتاب گرمو سايه خنك و كلا خيلي خوب

اینجا کجاش هتله؟
تا 31 مرداد که نگهتون داشتن , نگهبانم بعد از پایان دوره نگه داشتن!!!:eek: تو گردان ایمانم که تو کاره بازداشت و تنبیه و اینان
به این میگید هتل؟

shazdeh kocholo

Registered User
لایک‌ها
50
170fs738031.gif

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
امروز تو تهران مازادهای فوق دیپلم رو انداختن نیروی انتظامی تهران ، نیروی زمینی ارتش عجبشیر و 04 بیرجند

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی دوست عزیزم.
خدا خیرت بده
پادگان مدرسی کرج( ****).
آدرسش کجاست؟ همونه که توی اتوبان تهران کرجه؟
چطور جاییه؟(کسی اگه میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه)
ببینیم فردا کجا میفتیم دیگه!
با توجه به تقسیمایی که نیروهای مازاد رو کردند فکر کنم احتمال اینکه **** بیفتیم زیاده.

kghjkl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز **** وظیفه مازاد ها رو اصلا **** نفرستادن ارتش و نیروی انتظامی بود و فقط 70 نفر فوق لیسانس به بالا رو وزارت دفاع فرستادن. ولی ارتش هم هوایی هم زمینی و هم دریایی میخواست . نیروی انتظامی هم بعضیا افتادن 277 و بقیه هم جاهای دیگه.

بالا