• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان سوالی داشتم ؟
من که 1 شهریور اعزامم هست باید وسایل خودما ببرم وهمون روز میبرنمون یا مثلا میگن 2 روز دیگه بیائید فلان جا ؟

بستگي به اونجايي داره كه ميريد .
معمولا وسايلتو ميدن و ميگن كه 4 روز ديگه يا 1 هفته ي ديگه يا ..... روز ديگه ساعت فلان بيا اينجا.
تجربه ها متفاوته مثلا دوستم گفت كه ما رو يه راست بردن پادگان و كله هامون رو كچل كردن . لباسهامون رو دادن و اگه اندازمون نبود با هم عوض ميكرديم
و در پايان هم دو ماه ديگه فرستادنش اومد خونه .
ميدونيد شبيه چي شده بود ؟ بگذريم
البته بستگي به شانستون داره
اميدوارم كه هركدومتون كه اعزام هستيد بهتون خوش بگذره .

Last edited:

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان خودم .
لازم ديدم كه اين نكته رو اينجا بگم كه يه سري وسايل هست كه شما بايد با خودتون ببريد .البته اين وسايل در پست هاي قبلي به طور مفصل شرح داده شده اما لازم ديدم كه اين چند تا رو بگم .
مهمتر از همه پماد ويتامين A + D هست كه وقتي كه شما توي اردو هستيد و يا در هر صورت توي گرد و خاك هستيد پشت گوش و لبها و روي دستهاتون احتمالا ترك ميخوره كه اين پماد تاثير معجزه آسايي روي شما داره .
قطره ي نفازولين 1 درصد استريل چشمي كه اونجا چشماتون داغون نشه .
قرص آنتي هيستامين چون احتمالا اونجا اگه گرم و سرد بشين يا خاك بره تو دماغتون آب ريزش بيني پيدا ميكنيد و اگه همش عطسه كنيد يا دماغتون رو بگيريد (مخصوصا وقتي كه خبردار وايسادين يا داريد رژه ميريد يا هر حالت ديگه اي) با برخورد فرمانده ها مواجه ميشيد . البته بستگي به جايي داره كه خدمت ميكنيد.
دفتر مشق ترجيحا 100 برگ چون اونجا مطالبي رو بهتون ميگن كه احتياج به يادداشت و مطالعه داره .(دوره ي آموزشي و دوره ي كد )
پول با خودتون به اندازه ي كافي ببريد . يه وقت نگيد كه خوب ما سربازيم و خرجمون با دولته نه داداش اونجا پول خيلي لازمت ميشه .
در پايان اين مسائل در پادگان هاي مختلف و مراكز آموزش مختلف فرق ميكنه .
آسون بگيريد تا آسون بگذره .

Last edited:

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره دقیقا همین طوره که میگین.به نظر من آدم هر موقع تو سختی گیر کرد نباید بشین زانوی غم بغل بگیره.باید خودشو بزنه به بی خیالی.اینطوری زودتر می گذره. دوست عزیز برای اطلاعات خوبی که دادی ممنونم.

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه نکته رو ذکر کنم .اونم اینه که اگه یه وقت تو آموزشی گفتن منشی بشین قبول نکنین.دوستم تعریف می کرد می گفت منشی تو آموزشی حکم ... مال رو داره !:D همه تو رو به عنوان یه آدم فروش می دونن و در ضمن تو خاطراتش می گفت یه شب بچه ها نصفه شب رو سر این منشی بدبخت که گیچ خواب بود کلی شامپو و آتو اشغال ریخته بودن !:D طوری که این بنده خدا فرداش رفته بود اسعفا داده بود:D.پس الکی جو گیر نشین رفتین اونجا !

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم با دوستمون موافقم
بعضي قسمت ها هست كه به ظاهر خيلي حال ميده ولي در باطن اصلا چيز خوبي نيست .
مثلا يكي از دوستهاي ما ميگفت كه اگه گفتن كه كي گواهينامه داره و ميخاد راننده بشه تو قبول نكن و گفت كه در آخر خدمت حتي خط و خشهاي ماشين و اينكه فلان جاي ماشين رو خراب كردي و چرا اينجاش صدا ميده و اينا رو تا ريال آخرش باهات حساب ميكنن . رفيقم ميگفت كه يه تويوتا دست من بود و در آخر از من پول زيادي گرفتند تا كارتمو بهم دادن .:thumbsdow:Snorkle::upsided::evil2::cigar::weird::blink:

aisuda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نکنه بابت راهنمایی ها.
نه داداش، زیادم نگران نیستم ولی خوب باید حساب این رو هم بکنم که اگر پیش اومد، چند روز رو چطور اونجا بگذرونم.  تو وب هم دقیق تر گشتم، چیزهای خوبی راجع به "پدافند نیروی هوایی تهران" پیدا کردم. خلاصه اینکه دستتون درد نکنه، فروم خیلی خوبیه، اگرم کسی خدمتش پدافند نیروی هواییه، خبر بده با هم باشیم.

ehsan83sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم آموزشی افتادم 01 تهران
تاریخ اعزامم هم 1/6/1388
خوشحال میشم کسایی که با منن پیغام بدن بهم
ایمیل منم اینه
[email protected]

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان.
اعزامی های اول شهریور که به ماه رمضان می خورند اوضاعشون چطوریه؟ با ماه رمضان چه می کنند؟ برنامه هاشون تغییر می کنه یا نه؟

من اعزامی 1/4/88 بودم از فرمانده گردان در مورد اعزامی های ماه رمضون پرسیدم گفت که ماه اول که ماه رمضونه کاری باهاشون نداریم.ولی از ماه دوم یکم سخت میگیریم ولی به نظر من کلا دوره هتلیه
کلا آموزشی چیز سختی نداشت.فقط روز میدون تیر یه کم هوا گرم بود آب هم کم

hepisi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی اطلاعی نداره آموزشی نیروی انتظامی اراک چه جوریه؟و من که سابقه چند ماه خدمت دارم برای چی دوباره به مرکز آموزش معرفی شدم؟و اینکه چند روز باید اونجا باشم ؟مثل افراد دیگه از اول باید اموزش ببینم یا الاف می گردیم تا تقسیممون بیاد؟من لیسانس دارم و 1/6 اعزام میشم

meysamzamani1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من کد 277 خوردم.(یگان امداد فاتب)
اعزامم 1/6/1388 هستش.
هرکی کدش و اعزامش مثل منه پیغام بده. [email protected]

تا این لحظه دو نفر میل زدن

:f34r::rolleyes::f34r:

خوب علی جان اون نفر دیگرو به منم معرفی کن! بشناسیم همو

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
سوالتون یه جاش کمی مبهم هست " قبلش هم واسه معافیت اقدام کرده ولی فقط بهش معافیت پزشکی داده باشند " تین یعنی چی؟ منظور شما معاف از رزم هست یا چیز دیگه؟

اشتباه لپی شد ممنون به خاطر تذکر
متن سوالم رو اصلاح می کنم :

شخصی که وقت سربازیش 1 سال و نیم گذشته باشه و نرفته باشه و قبلش هم واسه معافیت اقدام کرده ولی فقط بهش معافیت از رزم داده باشند

این شخص حکمش چیه ، یعنی با توجه به تنها معافیت از رزمی که تایید شده و بعد از یک سال و نیم الی 2 سال غیبت چه حکمی براش اعمال می کنند چه جوری قراره خفتش کنند و یا اصلا خفتش می کنند یا نه؟

feripilot

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
منم 28/5 ترخيص شدم از **** خاتمي يزد كد 87

يكي از دوستامون كه كرمانشاه بود خيلي بهش خوش گذشته
اگه ما هم اين امكانات رو داشتيم حال ميكرديم و ميگفتيم هتله فقط اينو بگم **** هر دوره و هر جا يه شكلي برگزار ميشه و نميشه گفت همش هتله
چرا از ارتش راحتتر است ولي نسبت به هم فرق دارن

دوستون از بوفه دستشويي و كلمن براي هرچادر و حمام در اردو حرف زد ولي ما كه همه تو پادگان خاتمي ليسانس و فوق ليسانس بوديم تا دو روز اب بد مزه شور و گرم مي خورديم از كلمن و بوفه حمام دستشويي تلفن ... خبري نبود
موهام رو من 29 /3 با ماشين 4 زدم قبل از اعزام بعد از ميان دوره حدود 1 ماه بعد هم به هممون گفتن بايد باز بزنيد و همه تو پادگان زديم با ماشين 4

خلاصه كلام در خدمت دل به هيچي خوش نكنيد نه به ميان دوره نه به پايان دوره نه به اردو نه به جا نه به ....
فقط خودتون رو بزنيد به بي خيالي و الكي خوش باشيد

همش تموم ميشه
براي من همه اين سختي ها كنار گرماي بالاي 40 درجه يزد هم تموم شد

taghi02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من بستگي به موقعيت و جايي داره كه شما ميري . امكان داره كه اصلا به شما گير ندن و برعكس گير بدن
اگه اولش گفتن درش بيار بايد درش بياري و بعد از مدتي كه گذشت و بهتون آموزش دادن كه چي به چيه (حدودا 1 هفته ) و بخشهاي مختلف رو شناختي برو پيش فرمانده ي گردان يا پادگان و اين قضيه رو مطرح كن ولي بازم ميگم اگه عينكت فرم طبي داشته باشه اصلا گير نميدن . منظورم از فرم طبي اينه كه عينكت فرم ساده اي داشته باشه و از اين نقش دارها نباشه . يا علي مدد

متاسفانه این نوع عینک حالت ها همه حالت اسپورت دارن اما نقش خاصی نداره ولی مثل نیمک طبی هم نیست. در حقیقت علاوه بر شیشه آفتابی پشتش لنز طبی خورده و کاملا طبی بودن معلومه. ممنون.

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من یک شهریور اعزام میشم.
دفترچه ام رو از اسلامشهر فرستادم در کارت سفیدم که اومده کد مازاد خوردم(226).
برای اعزامم باید به کرج برم.
3تا سوال دارم
1-بچه هایی که از تهران فرستادن هم از کرج اعزام میشند؟
2-روز یک شهریور که ما باید بریم کرج همون روز اعزام میشیم یا نه؟ چند روز بعدش اعزام میشیم؟
و اینکه کجا میفتیم به چه نحوه ای هستش چون کد ما مازاد هستش.
3-چه ارگانی توی 1 شهریور بیشترین نیروها رو میگیره در استان تهران؟
از دوستان خوبی که آشنا هستن میخوام راهنماییم کنن.
ممنونم

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت بروبچ گل سايت و همه ي سربازهاي بامرام
نماز و روزه هاتون قبول
تا اعزام به خدمت 26 ساعت ديگه مونده. به اميد موفقيت همه ي شما

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من یک شهریور اعزام میشم.
3تا سوال دارم
2-روز یک شهریور که ما باید بریم کرج همون روز اعزام میشیم یا نه؟ چند روز بعدش اعزام میشیم؟
ممنونم

سلام دوست من
1- نه خير از كرج اعزام نميشن . معمولا از ميدون **** تهران اعزام ميشن
2 - همون روز اعزام ميشيد و ميبرنتون پادگان يا مركز آموزش . اونجا بهتون لباس ميدن و بعد دو تا حالت پيش مياد . يا ميگن بريد و فلان روز و فلان ساعت بيايد يا نگهتون ميدارن . معمولا ميفرستنتون خونه . اصلا كدهاي مازاد معلوم نيست كه كجا مي افتيد .همون روز كه بريد دفترچه هاتون رو ازتون ميگيرن و قرعه كشي ميكنن .اون موقع معلوم ميشه كه كجا افتاديد .
3 - اصلا معلوم نيست . كاملا تصادفيه . بستگي به شانس شما داره .
موفق باشي

hamidreza777

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من یک شهریور اعزام میشم.
3تا سوال دارم
ممنونم

1 - خیر
2-بچه های مازاد چون معمولا آخرین نفراتی هستند که تقسیم میشند و حدود ساعت 9 , 10 کارتون تموم میشه بهتون میگن فردا (2/6/88) پادگانی باشید که افتادید , البته این در صورتیه که تهران افتاده باشید و شهرستان باشید رو نمیدونم شاید همون روز بعد از ظهر بفرستن.
همه مازاد ها رو یه جا جمع میکنند و مسئولش میاد و میگه مثلا این دسته برگ سفیداتونو بدید بعد که دادید میکه خوب شما افتادید فلان جا.

بیشترین ارگانی که نیرو میگیره نیروی زمینی اونم 01 و 02 تهرانه , آموزشی رو به احتمال 95% تهران اونم 01 و 02هستی.

جایه بدی نیست.

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنمایی دو تا دوست عزیزم.
آخه من شنیدم که این ماه **** زیاد می گیره و یکی گفت که احتمال 80% میفتی ****.
از رده های بالای **** بود.
قرار بود که کمک کنه من بیفتم **** تهران اما فعلا که خبری نشده!،چون گفت کدت مازاد خورده روز اعزام معلوم میشه کجا میفتی و الان لیستها رو بستن و گفت برو و بعد با ما تماس بگیر!
گفت حتما تماس بگیر،حالا نمیدونم کی و چطوری بش اطلاع بدم و چه کاری میتونه برام بکنه،نظر شما چیه؟چون خدمتم و انداختم جلو قرار بود برج 2/89 برم اما خودم درخواست دادم که زودتر برم. آخرای ماه تیر برگ سبزمو تحویل دادم و تا اومد شد اواسط مرداد و ایشون گفت که صبر کن برگ سفیدت بیاد ببینیم چه کدی میخوری و بعد مازاد بود و اینجوری
حالا نمیدونم که تهران میفتم بعد از آموزشی یا نه.**** میفتم یا نه؟ایشون میتونه چکار کنه توی این وضعیت؟شماها که تجربتون بیشتره بهتر میدونید.
حالا اگر ارگان دیگه افتادم بش میگم سفارش کنه،که بندازد تهران،فکر کنم بتونه دیگه اینکارو بکنه نه؟

شما چقدر احتمال میدین که بعد از آموزشی خود به خود و بدون سفارش تهران بیفتم؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنون.

human_mb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خاطر یک سری مسایل خانوادگی و مشکلات خاصی که دارم باید تهران بیفتم.
البته ببینیم خدا چی میخواد اون بهترینها رو میخواد با دعای خیر شما دوستان.تا ببینیم چی مشیه.
توکل بر خدا و ماه رمضانم مبارک باشه به روزه داران

بالا