• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

rasool_aab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من اعزامم 88/4/1 بود رفتم و ديروز هم تموم شد و اومدم

فكر نكنم اضطرابي كه من داشتم براي سربازي رفتن كسي داشته باشه ( با توجه به شغل و مغازه )

سختي داره اذت ميشي ولي زود تموم ميشه تا چشم بهم بزني روز ترخيص مياد

اين فكرا را هم از ذهنتون بيرون كنين

از نظر اذيت كردن

از نظر جسمي اذيت نميشين ولي از نظر روحي چرا ( فقط محدوديتهاش اذيتتون ميكنه )

ما روز اول كه رفتيم گفتن فلان مكنيم بهمان ميكنيم هر كس نمي تونه از پادگان بره بيرون و از اين چرت و پرتا همه ...فنگ شده بودن روزا اخر به اين حرفا ميخنديديم

اخه فكر كنين توهين كردن ممنوع شده 3 ماه تا 1 سال زندان داره واسه فرمانده دسته و ... اين از توهين كردنش زدن هم كه كسي حق نداره اين كار را بكنه
پا مرغي هم كلا ممنوع شده به غير از كلاس تاكتيك
خشم شبل هم اگه تو **** بيفتين ممنوع شده

فقط ميمونه بد اخلاقي هاي فرمانده هان

در كل مثل قديما نيست اصلا دستشون باز نيست مبالغه زياد ميكنن ولي عملا هيچ كاري نميتونن بكنن

فقط صبح زود بيدار شدن و مطيع بودن و به صف شدن و اينا اعصاب ادم را خرد ميكنه

ولي روزاي اخر خيلي قشنگه كلي رفيق پيدا كردي كه دل كردن ازشون واست سخته

كلا

همون زندگي عاديه با يكسري محدوديتها

از تو اين فكرا ها هم بيان بيرون كه چي ميشه و ..... يه وقتي به اين فكراتون خندتون ميگيره

يا علي

ALi_ta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من کد 277 خوردم.(یگان امداد فاتب)
اعزامم 1/6/1388 هستش.
هرکی کدش و اعزامش مثل منه پیغام بده. [email protected]

تا این لحظه دو نفر میل زدن

:f34r::rolleyes::f34r:

hepisi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از دوستان کسی اطلاعی نداره آموزشی نیروی انتظامی اراک چه جوریه؟و من که سابقه چند ماه خدمت دارم برای چی دوباره به مرکز آموزش معرفی شدم؟و اینکه چند روز باید اونجا باشم ؟مثل افراد دیگه از اول باید اموزش ببینم یا الاف می گردیم تا تقسیممون بیاد؟من لیسانس دارم و 1/6 اعزام میشم
دوستان لطفا جواب بدید

taghi02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز اگه جنبه ي طبي پيدا كنه بهت گير نميدن . اگه يه گواهي از پزشك هم داشته باشي راحت تري
موفق باشي

ممنون از راهنمایی. حالا اگه تو این فرصت کم نتونم گواهی جور کنم چی؟ اونجا باید با کی صحبت کنم؟

taghi02

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
اعزامی های اول شهریور که به ماه رمضان می خورند اوضاعشون چطوریه؟ با ماه رمضان چه می کنند؟ برنامه هاشون تغییر می کنه یا نه؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
سلام دوستان.
اعزامی های اول شهریور که به ماه رمضان می خورند اوضاعشون چطوریه؟ با ماه رمضان چه می کنند؟ برنامه هاشون تغییر می کنه یا نه؟
سیستمشون اگه سنگ هم بباره تغییر نمیکنه
حالا خوبه شما رو گفتم ساعت 3 بعدازظهر بیاین
مارو که تو دی ساعت 6 صبح کشوندن اونجا
میرید و بعد بهتون میگن فلان روز بیان فلان ترمینال و فلان تعاونی ، اتوبوس میگیرن و میبرنتون پادگان
خداوکیلی قدر این دو ماه آموزشی رو بدونید
کارخانه ی آدم سازیه لامذهب

aisuda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من هم 88/6/1 اعزامم. افتادم پدافند نیروی هوایی تهران. کسی هست بدونه اونجا اوضاعش چطوریه.

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ماهم آموزشي مون تموم شد
پادگان شهداي كرمانشاه
خدايي ته پادگانه واقعا هتله
فقط در مورد زندگي در شرايط سختش براتون بگم باقيش دستتون بياد
از اينكه بايد زمين رو بكني كارتو بكني (wc) اينحور حرفها خبري نبود چون حدود 40 تا دستشويي اونجا بود هر چادر يه كلمن آب يخ داشت بوفه هم داشتيم ( كيك نوشايه دلستر بيسكوييت راني و ...) هر روز صبح يه ماشين 911 بچه هارو براي حموم به پادگان ميبرد تازه سينما هم داشتيم :D در رابطه با تلفن هم دو راه داشت يا با 911 ميرفتي پادگان بجاي حموم ميرفتي تلفن كارتي يا اينگه مثل ما از نعمت موبايل استفاده ميكردي كه يكم جيگر ميخواست
در كل خيلي حال كرديم اين قدر بهمون ميگفتن فراگيران عزيز برادران محترم دوستان خوبم دادشه من (موقع عصبانيت:D) عزيزان و ... بچه ها عقده اي شدن هميدگرو صدا ميكرديم آش خور :D
خدايي نظرم در رابطه با **** عوض شد هرچي درجه بالاتر ميره فهم و شعور بالاتر ميره سرهنگ تمام از بغلت رد ميشه از ترس اينكه باهات چشم تو چشم بشه تو اجبارا براش احترام بذاري چشماش همش به زمينه خيلي خاكي هستند خدايي
تنها چيزي كه تو اين دوره اذيتمون كرد آفتاب و هواي گرم بود تموم سرو صورتمون سوخت البته از ميان دوره به بعد با نعمتي آشنا شدم به اسم چفيه وقتي خيسش ميكني ميگذاري رو سرت انگار رو سرت كولر اسپيلت نصب كردن
راستي گفتم چفيه ياد يه چيزي افتادم
كجاي دنيا ديديد تو خدمت بچه ها دستمال يزدي رو سرو صورتشون باشه يه راه به راه يه تكوني بهش بدن شترق صدا بخوره ؟؟؟
آقا اين رژه عجب حالي ميده مخصوصا وقتي فرمانده خيلي خوب ميده انگار به خر تي تاب دادي بچه ها همه ذوق ميكردند
آقا هركس در رابطه با پادگان شهداي كرمانشاه سوالي داشت در خدمتم
راستي دوستاني كه تا چند روز ديگه قرار بريد آموزشي و آموزشيتون هم تو **** هست بهتون پيشنهاد ميكنم موهاتونو با شماره 12 بزنيد پايين تر نزنيد كه پشيمون ميشيد مثل من ;)

dim_dam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی معاف از رزم بوده ؟

من معاف از رزمم و تاریخ اعزامم هم فته بعد 88.06.01 هست می خوام ببنم با ما چطوری رفتار می کنن ! ارزش داره ما خودمون رو معاف از رزم معرفی کنیم یا مثل بقیه خدمت کنم !

کد م هم آزاد خورده ، 226 .

آقا اون چيزي كه من از معاف از رزمها ديدم زياد جالب نبود اوايل كه پا به پاي ما بايد **** جمع كار ميكردند تا مشخص بشه كي واقعا معافه از وسطها كه بچه ها حساب كار دستشون امد تعداد معافين از رزم چند برابر شد البته درسته كه كار بدني سختي انجام نمي دادند اما كارهاي روحي سختي انجام ميدادند :D مثلا مستراح ميشستند زمينو آب و جارو ميكردند ما رژه بريم آشعال جمع ميكردند و ...
در كل اگه زرنگ باشي و دوست داشته باشي خدمتو بپيچوني راحت ميتوني بدون معاف از رزم هم اينكارو بكني
مثل خيلي از بچه هاي ما كه تو كارت سبزشون معاف از رزم نخورده بود اما يا يه پرونده پزشكي امدند خودشونو به چلاقي زدند و پيچوندند تو كارت پايان خدمتشون هم چيزي به عنوان معاف از رزم نخورد
راستي علت معاف از رزمي هم خيلي مهمه مثلا اگه از ناحيه پا باشه خوبه اما از ضعيفي چشم باشه اصلا خوب نيست
در كل اگه سوالي داشتي در خدمتم

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
آقا اون چيزي كه من از معاف از رزمها ديدم زياد جالب نبود اوايل كه پا به پاي ما بايد **** جمع كار ميكردند تا مشخص بشه كي واقعا معافه از وسطها كه بچه ها حساب كار دستشون امد تعداد معافين از رزم چند برابر شد البته درسته كه كار بدني سختي انجام نمي دادند اما كارهاي روحي سختي انجام ميدادند :D مثلا مستراح ميشستند زمينو آب و جارو ميكردند ما رژه بريم آشعال جمع ميكردند و ...
در كل اگه زرنگ باشي و دوست داشته باشي خدمتو بپيچوني راحت ميتوني بدون معاف از رزم هم اينكارو بكني
مثل خيلي از بچه هاي ما كه تو كارت سبزشون معاف از رزم نخورده بود اما يا يه پرونده پزشكي امدند خودشونو به چلاقي زدند و پيچوندند تو كارت پايان خدمتشون هم چيزي به عنوان معاف از رزم نخورد
راستي علت معاف از رزمي هم خيلي مهمه مثلا اگه از ناحيه پا باشه خوبه اما از ضعيفي چشم باشه اصلا خوب نيست
در كل اگه سوالي داشتي در خدمتم

فوق دیپلم هم باشی با معاف از رزم همینطوریه؟

jamshidd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هر کی جواد نیا قزوین افتاده بگه تا ما راهنماییش کنیم ...

amir_koochooloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو صفحه قبل یه کمک و راهنمایی ازتون خواستم ولی کسی جواب نداد :( من اموزشیم تموم شد الان افتادم پدافند هوایی تهران (مهراباد ) دیپلمم . کسی اطلاعاتی داره ؟ مرخصیش چطوره؟ اگه تهران خونه داشته باشی میشه شبا بری خونه؟ کمکم کنید:(

rasool1363

Registered User
لایک‌ها
46
از دوستان سوالی داشتم ؟
من که 1 شهریور اعزامم هست باید وسایل خودما ببرم وهمون روز میبرنمون یا مثلا میگن 2 روز دیگه بیائید فلان جا ؟

O_o O_O o_O

Registered User
لایک‌ها
555
از دوستان سوالی داشتم ؟
من که 1 شهریور اعزامم هست باید وسایل خودما ببرم وهمون روز میبرنمون یا مثلا میگن 2 روز دیگه بیائید فلان جا ؟
سلام دوست عزیز
رفتن به خدمت سربازی رو بهتون تسلیت میگم
نه نمیخواد ببرید
مثلا بهتون میگن که فلان روز و فلان ساعت بیان فلان ترمینال و فلان تعاونی(چه فلان تو فلانی شد) :wacko:

aisuda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون یه راهنمایی کنید. من 88/6/1 اعزامم. برگه سفید به دستم نرسیده فقط از جایی که امریه داشتم بهم زنگ زدند مه خدمتت "پدافند نیروی هوایی تهرانه" و روز یکشنبه، یکم شهریور ساعت 8 اونجا باش. حالا من هم شیرازم و اصلاً آدرس اونجا رو هم ندارم. حالا می خوام بدونم من باید خودم شخصاً برم اونجا، و اگر فرضاً بگن برو دو روز دیگه بیا، چطوری برگردم شیراز تو 2 روز و آخریش اینکه می تونم 2 و 3 روز بعد از اعزام برم که دیگه نگند برو چند روز دیه بیا؟

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.نه اینجوری نیست که 2 روز بعدش بری که دیگه اذیت نشی ! سربازی یعنی همش دردسر !:D تو اون روزی که گفتن همه میریم سر محل قرار بعد مثل اینکه ما رو میبرن به اون شهری که افتادیم و بعدش اونجا لباس و کفش و زیر پیرهنی و .... به ما میدن و میگن مثلا برو 4 روز دیگه بیا .من خودم سمنان هستم و افتادم عجبشیر !:D:D:D از اینجا تا عجب شیر 18 ساعت راه هست فقط ! ولی اصلا ناراحت نباشین .ایشالا هر چی زودتر تموم میشه

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر کی کدش 37 هست و اعزام به عجب شیر امار بده باهم باشیم اونجا ! ولی از همه چی بگذریم یه 2 ماهی از دست خونواده و دوستها و مخصوصا این دوست دختر ها خلاص میشیم ! :D:D اونجوری ها هم بدنیست.ایشالا بعد از این 2 سال دیگه راحت میشیم.

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون یه راهنمایی کنید. من 88/6/1 اعزامم. برگه سفید به دستم نرسیده فقط از جایی که امریه داشتم بهم زنگ زدند مه خدمتت "پدافند نیروی هوایی تهرانه" و روز یکشنبه، یکم شهریور ساعت 8 اونجا باش. حالا من هم شیرازم و اصلاً آدرس اونجا رو هم ندارم. حالا می خوام بدونم من باید خودم شخصاً برم اونجا، و اگر فرضاً بگن برو دو روز دیگه بیا، چطوری برگردم شیراز تو 2 روز و آخریش اینکه می تونم 2 و 3 روز بعد از اعزام برم که دیگه نگند برو چند روز دیه بیا؟

سلام دوست عزيز .
چرا دپرسي داداش نگران نباش .
اولا كه شايد بهتون بگن كه بريد 2 روز ديگه بيايد .
از بروبچ خودمون كسايي بودن كه بهشون گفتن بريد 10 روز ديگه بيايد و كسايي هم بودن كه اجازه ندادن برگردن و يك راست بردنشون پادگان و كچلشون كرده بودن و غيره و ذالك ....
اين بستگي داره به جايي كه ميخاي بري .
در ثاني توي دفترچه ي سبز رنگ يه سري شماره تلفن هست كه مسئول پاسخ گويي به سوالات شماست. ميتونيد از اونا آدرس بگيريد و يا بريد به **** وظيفه ي شهرتون و ازشون بپرسيد يا تو همين اينترنت دقيقتر بگرديد و ادرس رو پيدا كنيد .
در پايان حتما خودتون بايد بريد به اونجايي كه گفتن و اولش به هيچ عنوان دير نكنيد كه با مشكلاي مثل اظافه خدمت و اين چيزا مواجه ميشيد .
ريلكس باش و بدون كه دنيا سخت ميگيره اگه تو سخت بگيري . موفق و مويد و پيروز باشيد .

Last edited:

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.نه اینجوری نیست که 2 روز بعدش بری که دیگه اذیت نشی ! سربازی یعنی همش دردسر !:D تو اون روزی که گفتن همه میریم سر محل قرار بعد مثل اینکه ما رو میبرن به اون شهری که افتادیم و بعدش اونجا لباس و کفش و زیر پیرهنی و .... به ما میدن و میگن مثلا برو 4 روز دیگه بیا .من خودم سمنان هستم و افتادم عجبشیر !:D:D:D از اینجا تا عجب شیر 18 ساعت راه هست فقط ! ولی اصلا ناراحت نباشین .ایشالا هر چی زودتر تموم میشه

دوست عزيز روحيه ي فوق العاده اي داري . اين تحسين برانگيزه . اميدوارم كه من و دوستان هم اين طوري باشيم و اينطور به مسائل نگاه كنيم.

Last edited:

daneshjoometal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی. حالا اگه تو این فرصت کم نتونم گواهی جور کنم چی؟ اونجا باید با کی صحبت کنم؟

دوست من بستگي به موقعيت و جايي داره كه شما ميري . امكان داره كه اصلا به شما گير ندن و برعكس گير بدن
اگه اولش گفتن درش بيار بايد درش بياري و بعد از مدتي كه گذشت و بهتون آموزش دادن كه چي به چيه (حدودا 1 هفته ) و بخشهاي مختلف رو شناختي برو پيش فرمانده ي گردان يا پادگان و اين قضيه رو مطرح كن ولي بازم ميگم اگه عينكت فرم طبي داشته باشه اصلا گير نميدن . منظورم از فرم طبي اينه كه عينكت فرم ساده اي داشته باشه و از اين نقش دارها نباشه . يا علي مدد

Last edited:
بالا