• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
بشينيد يه باره ديگه بازي بارسا منچستر رو ببينيد و بعدشم كل گزارش بازي رو كپي كنيد اينجا

اه اه حالمو به هم زد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام

دیشب تو بازی بارسا لاکرونیا علی فر میگفت که اتوئو اقای گل لالیگا شده!!

ببینم مگه هفته پیش فورلان هت تریک نکرد و ازش جلو نزد؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم گزارشگر هفته پیش (فکر کنم خیابانی بود یا مزدک) درست گفت یا علیفر !!

یکی روشن کنه

یه حرف دیگش اسم تیم دیپورتیو بود.

دیپورتیوو لاکارونیا
یاد ماکارونی افتادم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بشينيد يه باره ديگه بازي بارسا منچستر رو ببينيد و بعدشم كل گزارش بازي رو كپي كنيد اينجا

اه اه حالمو به هم زد
عجب انگیزه ای داری تو.آخه چطور تونستی بازی رو از شبکه 3 ببینی و تحمل کنی؟من که یه لحظه هم شبکه 3 نزدم.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

دیشب تو بازی بارسا لاکرونیا علی فر میگفت که اتوئو اقای گل لالیگا شده!!

ببینم مگه هفته پیش فورلان هت تریک نکرد و ازش جلو نزد؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم گزارشگر هفته پیش (فکر کنم خیابانی بود یا مزدک) درست گفت یا علیفر !!

یکی روشن کنه

یه حرف دیگش اسم تیم دیپورتیو بود.

دیپورتیوو لاکارونیا
یاد ماکارونی افتادم.

کلا" جناب سرهنگ اطلاعاتشون درحد جلبک!!!(با پوزش) هست.فورلان با 32 گل آقای گل اسپانیا شد و اتوو 30 گله شد.مدرک تصویری ضمیمه پست میباشد

فایل های ضمیمه

• ???????.JPG
    ???????.JPG
    27.9 KB · نمایش ها: 8

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امروز سر بازی اوساسونا شنیدم عادل گفت فورلان اقای گل شد مطمئن شدم این خل و چل اشتباه گفته.

10 بار هم دیشب گفت اتوئو اقای گل شده.... گلابی اقلا جدول رو نگاه بکن سوتی ندی در حد تیم ملی

=======
راستی اوساسونا هم بازیش جلو رئال رو برد و موند تو لالیگا

تبریک به همه ایرانیها

superaryan

Registered User
لایک‌ها
2
ولی انگار هیچکدومتون متوجه سوتی پیمان یوسفی تو بازی فینال چهارشنبه نشدین!!!

آقا با اعتماد به نفس کامل در اومد گفت:آلکس فرگوسن برای صد و دویست و هفتاد و پنجمین بار روی نیمکت منچستر نشست!!!:D:D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ولی انگار هیچکدومتون متوجه سوتی پیمان یوسفی تو بازی فینال چهارشنبه نشدین!!!

آقا با اعتماد به نفس کامل در اومد گفت:آلکس فرگوسن برای صد و دویست و هفتاد و پنجمین بار روی نیمکت منچستر نشست!!!:D:D

من فکر کردم اشتباه شنیدم:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
امروز استاد یه سری مجمع الجزایر سوتی رو تو بازی میلان-فیورنتینا از خودش در کردن! اعم از تغییر نکردن جای فیورنتینا و تفاضل گل میلان! من فکر کنم الان بالای 10 ساله تو اینالیا تیم های هم امتیاز اگر رتبشون مهم باشه باهم بازی مستقیم انجام میدن اخر فصل ولی این بابا هنوز در دوران ماقبل تاریخه احتمالا! دیگه از سوتی های داخل بازیش هم میگذریم مثه توپی که به کاکا خورد رفت بیرون طرف داشت خودشو جر میداد اقا کرنر بود حق میلان رو خوردن کارگردان تی وی ایران هم از لجش 2000 بار صحنه رو نشون داد!

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
گند بزنن به این پیمان یوسفی

حالمو بهم زد دیروز

superaryan

Registered User
لایک‌ها
2
تو گزارش بازی اکوادور-آرژانتین که ساعت 1:30 شب بود پیمان یوسفی گفت:بخاطر اختلاف زمانی بین دو نیمکره شمالی و جنوبی الان تو اکوادور هوا روشنه!!!:blink: در حالی که تفاوت ساعت به شرق و غرب بودنه نه شمال و جنوب.شمال و جنوب فقط تو فصلها تاثیر داره

superaryan

Registered User
لایک‌ها
2
من یه مقدار از بازی ایران- کره جنوبی در سئول رو تو ماشین از رادیو گوش دادم.گوینده رادیو گفت:پژمان نوری خیلی دونده است،میگن این بازیکن 2 تا شش داره!!!!!!!!!:D:D

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
من یه مقدار از بازی ایران- کره جنوبی در سئول رو تو ماشین از رادیو گوش دادم.گوینده رادیو گفت:پژمان نوری خیلی دونده است،میگن این بازیکن 2 تا شش داره!!!!!!!!!:D:D

:blink::blink::blink:

شاید میخواسته بگه دو تا پا داره

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با شروع دوره جدید لیگ برتر و شروع قریب الوقوع لیگهای اروپایی حالا فرصتی هست که به مدد سوتی های گزارشگران عزیز صدا و سیما این تاپیک بالا بیاد .
برای اینکه ثبت هم بشه اولین سوتی فصل رو از گزارشگر کرمانی بازی مس-پرسپولیس نقل می کنم ؛ "کریم باقری در مصافی تقریبا تک به تک توپ رو مماس به تیرک دروازه به بیرون زد " :blink: واقعا نمی دونم تشخیص اینکه آقا کریم توپو به تیر کوبید و توپ به سمت بالا کمانه کرد انقدر سخته؟ تازه تمام بازیکنها رو هم غلط غلوط می گفت ، یه جا توپ به بادامکی پاس داده شد گفت حالا توپ به نوروزی پاس داده میشه و چندین و چند سوتی در این حد.

در بازی استقلال و سپاهان هم گزارش یکنواخت و کسل کننده جناب سرهنگ حال همه رو جا آورد ، داستان دوربینهای تصویربرداری مسابقه هم که خودش یک سوتی خیلی بزرگ بود.
شاد و پیروز باشید

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این علیفرم عجب فیلمیه :)
حالا خدایی جدای از گزارش هاش ..
آخر بازی سپاهان - استقلال وقتی که اومده بود کنار زمین با سرمربیا مصاحبه کنه .. تیپشو دیدین؟؟

به جون خودم فکر کردم مصاحبه از آرشیو حداقل دهه شصته :blink:

بعد دیدم ای بابا این که مرفاویه اینم که قلعه نوییه .. همون جورین .. :hmm:

شلوار پیلی پیلی .. با اون کمربند عتیقه ش ..اونم توی هزاره سوم :eek:
همه چیش برنامه ریزی شده اس ..

کلا رشد نکرده .. نه طرز حرف زدنش .. نه لباس پوشیدنش .. ;)

توروو خدا یکی اینو آپدیتش کنه :(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یوسفی (ع) :

شاید با حضور ورمالن , کلوتوره جایگاه سابقش در آرسنال رو از دست بده :blink:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
یوسفی (ع) :

شاید با حضور ورمالن , کلوتوره جایگاه سابقش در آرسنال رو از دست بده :blink:

جدا همچین صحبتی کرد؟! واقعا اگر یه گزارشگر این اطلاعات دم دستی رو هم نداشته باشه دیگه اصلا نباید تو صدا و سیما راهش بدن.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
جدا همچین صحبتی کرد؟! واقعا اگر یه گزارشگر این اطلاعات دم دستی رو هم نداشته باشه دیگه اصلا نباید تو صدا و سیما راهش بدن.

ااااتفاقا جای همچین کسایی فقط توی صدا سیما هست و بس;)

1408

Registered User
لایک‌ها
57
جواد خیابانی که گزارش دیدار دوستانه تیمهای ملی ایران و ازبکستان را بر عهده داشت، در جریان گزارش این بازی اشتباهات متعددی را مرتکب شد:

رشید ایرماتوف سرمربی ازبکستان است!( در تاریخ فوتبال ازبکستان چنین فردی وجود خارجی ندارد)

الکساندر گنریخ بازیکن مشهور ازبکها که با شماره 15 بازی می کرد، با نامهای متعددی از سوی خیابانی خطاب شد تا بالاخره موقع تعویض اسم واقعی وی مشخص شد.

قزاقستان بهترین تیم فوتبال در در میان کشورهای آسیای میانه دارد( تیم ملی قزاقستان قبل از پیوستن به اروپا نتیجه قابل توجهی در آسیا نگرفت، در حالی که ازبکستان یک بار مقام قهرمانی بازیهای آسیایی را کسب کرده و تیمهای باشگاهی این کشور نیز در آسیا نتایج خوبی می گیرند)

میرجلال کاسیموف سرمربی ازبکستان بارها مقابل تیمهای ملی نوجوانان و جوانان ایران بازی کرده و با تیم نوف باخور نیز مقابل استقلال بازی کرده است ( کاسیموف موقع استقلال ازبکستان 20 ساله بوده و البته هیچگاه عضو تیم نوف باخور نیز نبوده است و تیم ملی جوانان ایران نیز در سالهای جوانی کاسیموف با ازبکستان دیداری نداشته است)

پس از تعویض گنریخ :هم اکنون هر 10 بازیکن ازبکستان عضو تیم بنیادکار هستند و در واقع تیم ملی ما با تیم بنیادکار بازی می کند( فقط 9 بازیکن تیم بنیادکار در فهرست 22 نفره تیم ملی ازبکستان بودند که حداقل 2 نفر انها نیز در این بازی به میدان نرفتند)

مجتبی زارع پس از چند ثانیه حضور در میدان اخراج شد!( زارع دقیقه 57 به بازی امد و در دقیقه 61 اخراج شد و حداقل 4 دقیقه در زمین حضور داشت)

برخی از تماشاگران پیراهن تیم برزیل را پوشیده اند و این به خاطر حضور ریوالدو در این کشور است( پیراهن زرد که لوگوی باشگاه پاختاکور نیز روی ان حک شده بود، نشانه طرفداری تماشاگران از تیم پاختاکور بود نه برزیل)

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جواد خیابانی که گزارش دیدار دوستانه تیمهای ملی ایران و ازبکستان را بر عهده داشت، در جریان گزارش این بازی اشتباهات متعددی را مرتکب شد:

رشید ایرماتوف سرمربی ازبکستان است!( در تاریخ فوتبال ازبکستان چنین فردی وجود خارجی ندارد)

الکساندر گنریخ بازیکن مشهور ازبکها که با شماره 15 بازی می کرد، با نامهای متعددی از سوی خیابانی خطاب شد تا بالاخره موقع تعویض اسم واقعی وی مشخص شد.

قزاقستان بهترین تیم فوتبال در در میان کشورهای آسیای میانه دارد( تیم ملی قزاقستان قبل از پیوستن به اروپا نتیجه قابل توجهی در آسیا نگرفت، در حالی که ازبکستان یک بار مقام قهرمانی بازیهای آسیایی را کسب کرده و تیمهای باشگاهی این کشور نیز در آسیا نتایج خوبی می گیرند)

میرجلال کاسیموف سرمربی ازبکستان بارها مقابل تیمهای ملی نوجوانان و جوانان ایران بازی کرده و با تیم نوف باخور نیز مقابل استقلال بازی کرده است ( کاسیموف موقع استقلال ازبکستان 20 ساله بوده و البته هیچگاه عضو تیم نوف باخور نیز نبوده است و تیم ملی جوانان ایران نیز در سالهای جوانی کاسیموف با ازبکستان دیداری نداشته است)

پس از تعویض گنریخ :هم اکنون هر 10 بازیکن ازبکستان عضو تیم بنیادکار هستند و در واقع تیم ملی ما با تیم بنیادکار بازی می کند( فقط 9 بازیکن تیم بنیادکار در فهرست 22 نفره تیم ملی ازبکستان بودند که حداقل 2 نفر انها نیز در این بازی به میدان نرفتند)

مجتبی زارع پس از چند ثانیه حضور در میدان اخراج شد!( زارع دقیقه 57 به بازی امد و در دقیقه 61 اخراج شد و حداقل 4 دقیقه در زمین حضور داشت)

برخی از تماشاگران پیراهن تیم برزیل را پوشیده اند و این به خاطر حضور ریوالدو در این کشور است( پیراهن زرد که لوگوی باشگاه پاختاکور نیز روی ان حک شده بود، نشانه طرفداری تماشاگران از تیم پاختاکور بود نه برزیل)

یه جام بعد از ذان گفت :پیشاپیشطاعاتتون قبول باشه .. امیدوارم ما رو هم دعا کنید .. :blink:

بالا