دیشب بازی رئال با سویا دقیقه 37 مزدک حواسش رفت به تلویزیونی که مستقیم پخش میکنه و از اون گزارش کرد
توی رسانه ملی! هنوز اوت رو پرتاب نکرده بودن که مزدک داشت موقعیت حمله سویا رو گزارش میکرد
احتمالا منبع جفت خبر ها فارس بودهجدیدا سوتی ها به اخبار ورزشی هم سرایت کرده انگار
ظهر داشتم اخبار ساعت 1 و 15 رو میدیدم. تو یه خبر یوهان کرایوف رو نشون داد و از قول اون گفت که تمدید قرارداد مسی به صورت بلند مدت اشتباه بزرگی بوده
ساعت شش و 45 هم اخبار ورزشی همون خبر رو نشون داد و این بار از قول یوهان کرایوف گفت که ما قرار داد مسی رو تا سال 2016 تمدید کردیم تا پرز اون رو اخر امسال نبره رئال
معلوم نیست اینها چطوری خبر جمع میکنن
دمت گرم خیلی باحال بود :lol:کسی اشاره نکرده چرا!
یوسفی در ابتدای گزارش بازی نوجوانان ایران و هلند گفت:
لاله های نارنجی در سمت راست با پیراهن های قرمز رنگ کاملا متمایز هستن!
کسی اشاره نکرده چرا!
کسی اشاره نکرده چرا!
مثل اینکه قسمت اینه که سوتی بعدی رو هم من بگم:
بازیکن مهاجم تیم اروگوئه روی توپ بازیکن مدافع ایران یک تکل بلند زد و توپ به بیرون رفت.
خیابانی با خونسردی:
این بازیکن اروگوئه نشون میده بازیکن با تجربه ایه، شیرجه ی بلندی زد روی پای مدافع ما!!! :blink:
قسمت شد حدود 15 دقیقه بازی ایران و اروگوئه رو از رادیوی ماشین گوش کنیم با گزارش بسیار بسیار چیزی آقای ارمنده . .. چشمتون روز بد نبینه ... بقیش رو نتونستیم گوش کنیم .. همین
چرا اینجا رفته بود صفحهء3.حیف این تاپیک مفید که زیرخاکی بشهو مجبور بشیم هرچند وقت یکبار بیاریمش بالا
هیجان اونشب بازی یووه و بایرن نذاشت.اما الان فرصت خوبیه که سری به جناب یوسفی بزنیم که بالای 70درصد گزارشش سوتی بود که فکر کنم رکوردی بینظیر باشه این همه سوتی در یک گزارش
1-دست کم5-6 بار که داشت نتایج اون یکی بازیها رو میگفت رسید به اسم مکابی و فراموش میکرد رد بشه پشت سرش فوری میگفت"و البته اون بازی هیچ اهمیتی نداره و نتیجه اش اصلا" مهم نیست".
2-درحالیکه قرار بود بازی بعدی بین زوریخ و میلان پخش بشه و نتیجه اش رو نمیگفت باز دچار فراموشی شد و پس از گل دوم یا سوم بایرن بود که گفت" چه شب تلخی هست برای ایتالیایی ها"باز که فهمید سوتی داده خواست درستش کنه گفت"آقای جاودانی اشاره میکنه که نتیجه رو نگم.منم نگفتم فقط اشاره کردم که میلان وضعیت جالبی نداره(در اون زمان میلان1-0 عقب بود)" ملت هم که خر بود نفهمید دیگه:blink::blink:!!!!
3-پس از گل چهارم بایرن توسط تیموشوک با اعتماد به نفس کامل گفت" کریستین پائولسن(همونی که اول نیمه دوم برای یووه بجای دل پیه رو اومد تو بازی)بازیکن تعویضی گل میزنه(البته خود تیموشوک هم تعویضی بود.حتی شاید موهای بلند و بور هردو هم شبیه باشه.اما دیگه اسمش شباهتی به پائولسن نداره).
تازه این شاهکارهاش بود.خورده ریزه ها رو الان یادم نیست.
مثل اینکه قسمت اینه که سوتی بعدی رو هم من بگم:
بازیکن مهاجم تیم اروگوئه روی توپ بازیکن مدافع ایران یک تکل بلند زد و توپ به بیرون رفت.
خیابانی با خونسردی:
این بازیکن اروگوئه نشون میده بازیکن با تجربه ایه، شیرجه ی بلندی زد روی پای مدافع ما!!! :blink:
کسی اشاره نکرده چرا!