• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
با یه کم تاخیر تبریک میگم به بر و بچز استقلالی.
congratualtions.gif

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
کسی نرفته بود ورزشگاه؟راسته که منافقین کوردل اونجا رو سبز کرده بودن؟
اقا سیاسی نشه صحبت !!

معلوم نیست جریان چیه مزدک گفت رسما اعلام میشه چرا این حرکت انجام شده بعضیا میگن فیلتر زدن رنگ سبزو به آبی تبدیل کردن و ازاین جور حرفا که جور در نمیاد !! منطقی نیست !
به هر حال معلوم نیست چی بوده جریان شاید از این که شعاری چیزی وسط بازی بدن میترسیدن !

حالا بگزریم بحث سیاسی میشه همین الان میان جمع میکننمون ..

اقا این و بچسبین که برهانی پاش خوب واشده به گلزنی بزنم به تخته !!
یه نکته جالب دیدین هیچکس به بیک زاده پاس نمیداد ده بار دستشو بالا کرد آ :D دمشون گرم تنبیه ه الاغ .. داشت تازه بهمون گلم میزد !
من موندم وقتی کعبی سرعتیه .. این چرا بیک زاده رو آورده .. باید امیرابادی میبود ..

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اقا سیاسی نشه صحبت !!

معلوم نیست جریان چیه مزدک گفت رسما اعلام میشه چرا این حرکت انجام شده بعضیا میگن فیلتر زدن رنگ سبزو به آبی تبدیل کردن و ازاین جور حرفا که جور در نمیاد !! منطقی نیست !
به هر حال معلوم نیست چی بوده جریان شاید از این که شعاری چیزی وسط بازی بدن میترسیدن !

حالا بگزریم بحث سیاسی میشه همین الان میان جمع میکننمون ..

اقا این و بچسبین که برهانی پاش خوب واشده به گلزنی بزنم به تخته !!
یه نکته جالب دیدین هیچکس به بیک زاده پاس نمیداد ده بار دستشو بالا کرد آ :D دمشون گرم تنبیه ه الاغ .. داشت تازه بهمون گلم میزد !
من موندم وقتی کعبی سرعتیه .. این چرا بیک زاده رو آورده .. باید امیرابادی میبود ..

منم موافقم ول کنید این حرفهارو ! اس اسمونو بچسبید که شاهکار کرد.

ای گفتی :D جدا داشت گل خودی میزد مرتیکه :wacko: این کیه دیگه بابا

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک میگم عجب بازی شده بود گل دوم آرش هم واقعا زیبا بود

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تبریک ویژه...
ولی امیدوارم اون سیدصالحی تو ترکیب نباشه....به نظرم زوج سیا و آرش عالیه...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
فارسو میگی؟ جون من دیدی فارس 4تا علل مختلف از 4تا ادم اورده.واقعا خنده داره.یکی از تاج یکی از عزیزمحمدی یکی از اشتیانی یکیم از صدا و سیما :lol:

آره والا ، دروغم چیه !؟
biggrin.gif
فارس کلا قشنگه ! طنز مینویسن ، تقصیر ماست که متوجه نشدیم از اول
N_aggressive%20%2833%29.gif

------------

راستی جانواریو هم کاملا بهتر از بازی های قبل بود
128fs318181.gif

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اول تبريك بابت برد :)
بعد من موندم اين بيك زاده چي داره كه از اول مي زارش تو بازي نه تو حمله خوب هست نه تو دفاع توي دفاع كه چند بار جا موند و داشت يك گل هم به خودمون مي زد تو حمله هم كه دريغ از يك سانتر درست حسابي
اين سيد صالحي هم كه بعضي مواقع رو اعصاب هست اگه دو تا پاس درست داده بود الان آرش 4 گله شده بود و استقلال هم تفاضل گلش مي رفت بيرون آينه دق :cool:
به هر حال مبارك باشه :cool:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بعد من موندم اين بيك زاده چي داره كه از اول مي زارش تو بازي نه تو حمله خوب هست نه تو دفاع توي دفاع كه چند بار جا موند و داشت يك گل هم به خودمون مي زد تو حمله هم كه دريغ از يك سانتر درست حسابي

احتمالا اگه یوسفی زودتر برگرده بیگ زاده از ترکیب محو میشه .
پارسالم اوایل فصل یکی دو تا پنالتی داد به حریف امسال می خواست خودش بزنه:D

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
احتمالا اگه یوسفی زودتر برگرده بیگ زاده از ترکیب محو میشه .
پارسالم اوایل فصل یکی دو تا پنالتی داد به حریف امسال می خواست خودش بزنه:D
راستی همین یوسفی شایعه بود برمیگرده چی شد بابا !
ای بابا مگه امیرابادی چششه؟ نترکیده که قبلا همین امیرآبادی بود تو تیم که ! یه بازی بزارش حداقل برای ماهم توجیه پذیر باشه به درد نمیخوره از این الاغ که بهتره میفهمه نباید بزنه تو دروازه خودمون .. آی حال میکنم به این وقتی دستشو بالامیکنه پاس بدین .. پاس نمیدن :D
کلا لذت بردم .. بهش پاس ندادن تو این بازی خیییلی خیلی کم پاس دادن ..

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بیانه باشگاه استقلال در خصوص عدم پخش زنده بازی استقلال - استیل آذین.

باشگاه استقلال تهران روز شنبه با صدور بیانیه‌ای از مصاحبه عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر در خصوص دلایل پخش نشدن بازی استقلال و استیل آذین انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استقلال تهران و به نقل از روابط عمومی باشگاه استقلال، بعد از آنکه عزیز محمدی دلیل پخش نشدن بازی استقلال و استیل آذین را لجبازی صدا و سیما با واعظی آشتیانی دانست، باشگاه استقلال خطاب به رئیس سازمان لیگ بیانیه‌ای نوشته و از وی بابت صحبت هایش انتقاد کرد.

متن کامل بیانیه به این شرح است:
شعار نهمین دوره لیگ برتر احترام به خود و دیگران است؟ اما متاسفانه این شعار توسط خود دوستان در سازمان لیگ زیر سوال قرار می‌گیرد.

مایه تاسف اینکه توسط رئیس سازمان لیگ بدون کسب اطلاعات صحیح مبادرت به مصاحبه و ایجاد ذهنیت غیرواقعی در گفت و گو با رسانه‌ها می‌شود.

در باب پوشش تلویزیونی دیدار استقلال و استیل آذین و به جهت روشن شدن افکار عمومی، باید پرسید: آیا برای ایجاد نظم و انضباط نیاز به استثناء وجود دارد یا خیر؟
اگر مدیرعامل استقلال مخالفت با تاخیر بازی را مطرح کرد صرفا دفاع از حقوق فدراسیون فوتبال، احترام به تماشاگران حاضر در استادیوم و عین حال رعایت نظم و انضباط بوده است. وقتی سازمان لیگ برای تاخیر در ثانیه‌ها و دقایق جریمه در نظر می‌گیرد، چگونه است که متولی خود باعث تاخیر در مسابقه می شود؟
تاویل در اجرای مراسم پیش از آغاز مسابقه عملا باعث شد بازی با چند دقیقه تاخیر آغاز شود اما در این زمان هم مشکل پخش زنده برطرف نشد. آیا نباید سازمان لیگ بابت این چند دقیقه مورد مواخذه قرار گیرد؟
متولی پخش تلویزیونی مدعی شد که با ‪ ۱۰‬دقیقه تاخیر پخش مستقیم میسر است! اما شاهد بودیم که نه پس از ‪ ۱۰‬دقیقه بلکه تا پایان مسابقه امکان پخش زنده وجود نداشت و به گفته خود مسئولین تلویزیونی مستقر در استادیوم آزادی سیستم اس ان جی و ماکرویو دچار نقص فنی اساسی بوده است.

با این تفاسیر اگر بازی با ‪ ۱۰‬دقیقه تاخیر انجام می‌شد آیا باز هم امکان پخش مستقیم بازی وجود داشت؟!
در حالی که پس از ‪ ۱۰‬دقیقه نه بلکه در طول ‪ ۹۰‬دقیقه بازی هم امکان پخش میسر نشد و نهایتا تلویزیون فیلم بازی انجام گرفته را به صورت تولیدی پخش نمود.

در خاتمه از مسئولین لیگ به خصوص شخص عزیزمحمدی انتظار است عجولانه و بدون تحقیق مبادرت به مصاحبه با رسانه‌ها ننماید تا موجب تفکر نادرست اذهان نگردد.

سبزهای روی سکوها و شعارهای غیر مجاز! دلایل عدم پخش استقلال و استیل آذین !؟

موبایل‌ها یک لحظه بی‌صدا نمی‌ماند. یک شهر که نه، یک کشور می‌خواستندبدانند در ورزشگاه آزادی چه می گذرد؟

می خواستند بدانند سیما که مراسم راهپیمایی روز قدس را با همه حواشی‌اش پخش کرده چرا در کمتر از چند ساعت ، بازی استقلال را با استیل آذین روی آنتن نمی‌برد؟

بازی با کیفیت سیاه و سفید از شبکه ماهواره‌ای جام جم داشت پخش می‌شد . تصاویری که صدایی نداشتند و این به شایعات جدیتی بیشتر می‌بخشید. در آزادی اما 80 هزار تماشاگر شوکه از این بودند که چرا اسکوربورد ورزشگاه خاموش است و چرا مسابقه پخش نمی‌شود. تماس‌های بیرون از استادیوم تاکید داشت تعدد افراد سبزپوش در آزادی و شعارهای شان سبب شده که سیما قید پخش مسابقه را بزند اما در آرادی تا چشم کار می‌کرد لباس و پرچم‌های آبی به چشم می‌خورد. سبزها هم البته بودند ، تعدادی از تماشاگران و نیروهای تیپ ویژه پاسداران ناجا که روی لباس‌های پلنگی‌شان کاورهایی سبز به تن داشتند.

شعارها هم کاملا استادیومی بود. مدتی در مدح منچستر انگلیس و کمی ابراز لطف به پرسپولیس. دقایقی بعد تر هم نوبت رسید به حسین کعبی تا جمعیت یکپارچه از خجالتش در آیند اما در این بین هیچ خبری از شعارهای سیاسی نبود .

اگرچه درپایان مسابقه کم نبودند آنهایی که انگشت اعتراض‌شان را از شیشه‌ها به بیرون داده بودند و یا پارچه‌ای سبز در دست داشتند اما این اتفاق ارتباطی با آنچه در طول بازی گذشت، نداشت.

دقایقی بعد از بازی عزیز محمدی ، رئیس سازمان لیگ حرفه‌ای، واعظ را مسبب چنین جوی دانست و گفت:« اشکال فنی را اگر استقلال با تعویق بازی موافقت می‌کرد، می‌شد خیلی زود حل کرد.» و واعظ در جواببش گفت:« مایکروویو سوخته بود و به این زودی‌ها قابل ترمیم نبود. این سازمان لیگ است که باید جریمه شود. »

و اما مشکل این بود که خودروی سیار ارتباط ماهواره ای سیما برای پخش بازی دچار اختلال شده و نمی توانست تصاویر را مخابره کند . تلویزیونی‌ها مجبور شدند خودرویی جدید را از جام‌جم به آزادی بکشانند که 40 دقیقه بعد از شروع بازی به ورزشگاه رسید. اتفاقی نادر سبب شد تا فوتبال، شبی پرحاشیه راس سپری کند درحالی که این بار فوتبال داشت مسیرش را طی می‌کرد و هیچ علاقه‌ای به گره خوردن با سیاست نداشت.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
استقلالی ها : هم کتک خوردیم؛ هم احضار شدیم

مسئو لان باشگاه استقلال از نحوه برخوردى که پس از تقابل با تراکتورسازى با آنها صورت گرفت ناراحت هستند!در جریان این مسابقه تماشاگران حاضر در ورزشگاه با سنگ کله فرهاد مجیدى را شکستند و بارها به سوى استقلالى ها بطرى هاى آب پرتاب شد اما پس از پایان مسابقه فدراسیون هیچ بیانیه اى مبنى بر طرح پرونده در کمیته انضباطى صادر نکرد و برخلاف تصور استقلالى ها سیاوش اکبرپور جهت اداى توضیحات احضار شد. از سوى دیگر چند روز بعد فرهاد مجیدى هم به واسطه مصاحبه علیه تماشاگران میزبان ،کمیته انضباطى فراخوانده گردید تا تعجب استقلالى ها به اوج برسد. یکى از مسئو لان باشگاه که نمى خواست نامش فاش شود در این مورد گفت:وقتى سیاوش را احضار کردند، سکوت کردیم چون احترام به قانون را بر خود واجب دانسته هنوز هم مى دانیم اما برایمان جالب بود که فرهاد مجیدى را به واسطه مصاحبه اى که خود او انجام آن را تکذیب کرده و مسأله در سایت باشگاه هم خاطرنشان شده است به کمیته انضباطى فراخوانده اند اما هیچکس به ما نمى گوید تکلیف میزبان چه شد و چه کسى به تخلفات تراکتورسازى رسیدگى مى کند.وى ادامه داد: امیدوارم دوستان در کمیته انضباطى وقتى فرهاد مجیدى به نزدشان رفت به سر او هم نگاه کنند تا شاید با دیدن جاى شکستگى بر روى آن اصل وقایع از یادشان نرود.

واعظ آشتیانی: هیچ یک از مهاجمان استقلال اجازه جدایی از این تیم را ندارند.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران،گفت: هر چند صحبت‌هایی مبنی بر جدایی یکی از بازیکنان خط حمله استقلال در هفته‌های اخیر مطرح شده است اما، باید بگویم هیچ مهاجمی از ما جدا نمی‌شود.

امیر رضا واعظ آشتیانی جمعه شب پس از دیدار تیم‌های استقلال و استیل آذین در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در فصل جاری باید در سه میدان لیگ برتر ،جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا به میدان برویم و به تمام بازیکنان خود در همه خطوط احتیاج داریم.به همین دلیل تعدد بازیکنان در یک خط باعث نمی‌شود تا آنها از تیم جدا شوند.

وی ادامه داد: هر بازیکن ویژگی‌های خاص خود را دارد که در هر بازی می توان از آن برای پیروزی تیم استفاده کرد.به نظرم این مورد یکی ازخصوصیات مثبت تیم استقلال است که می‌توان از آن به عنوان برگ برنده یاد کرد.

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران درخصوص دیدار با استیل آذین تاکید کرد: خوشحالم که توانستیم در این دیدار نیز با حمایت تماشاگرانمان پیروز شویم. استقلال هفته به هفته بهتر می‌شود و امیدوارم این روند ادامه یابد.

واعظی آشتیانی در ادامه صحبتهایش در پاسخ به سئوالی مبنی بر دلیل عدم پخش مستقیم این دیدار با بیان اینکه مسئولان صدا و سیما باید در این مورد پاسخگو باشند،گفت: من با درخواست مسئولان این سازمان برای با شروع با تاخیر این دیدار مخالفت کردم زیرا چطور زمانی که تیمی دقایقی با تاخیر وارد زمین می‌شود باید جریمه پرداخت کند اما وقتی آنها خودشان درخواست شروع با تاخیر را می‌دهند نباید جریمه شوند؟
عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ دلیل پخش غیر مستقیم بازی را لجبازی صدا و سیما با واعظی آشتیانی مبنی بر موافقت نکردن شروع با تاخیر بازی عنوان کرده بود.واعظی آشتیانی در پاسخ به این گفته عزیز محمدی اظهار داشت: بحث لجبازی در میان نیست زیرا یکی از مسئولان صدا و سیما دلیل عدم پخش بازی را مشکل فنی یکی از قسمت‌ها عنوان کرد.به نظر من اگر قرار است انضباط در فوتبال ما رعایت شود باید برای همه باشد و آقایان نیز باید تابع مقررات شوند.

مدیرعامل باشگاه استقلال همچنین درباره شعارهای نامناسب برخی هوادارن این تیم در بعضی از صحنه ها، افزود: به شخصه هر گونه رفتار نامتعارفی را نمی پسندم و آنرا به شدت محکوم می‌کنم اما، امیدوارم تماشاگران تیم‌های حریف نیز اصول اخلاقی را رعایت کنند تا این مشکلات پیش نیاید.

علی کریمی هم اعتراف کرد : باخت مقابل استقلال حق ما بود !

هافبک تیم فوتبال استیل آذین بعد از باخت تیمش درمقال آبی پوشان پایتخت، گفت: تیم فوتبال استقلال در این دیدار بهتر از ما بازی کرد و نتیجه این بازی عادلانه بود.

کریمی جمعه شب در پایان دیدار تیم‌های استقلال تهران و استیل درجمع خبرنگاران،اظهار داشت: متاسفانه در این دیدار عملکرد خوبی نداشته و نتوانستیم به اهداف خود دست یابیم. در مقابل تیم استقلال با ارائه یک بازی خوب توانست ما را شکست دهد و به نظرم با این نتیجه عدالت رعایت شد.

کریمی درخصوص دریافت گلهای زیاد استیل آذین و ضعف خط دروازه و دفاع این تیم تصریح کرد: به نظرم بازیکنان در این خطوط مقصر مستقیم این گلها نیستند. دریافت گل در هر تیمی به سیستم دفاعی آن تیم باز می‌گردد و همه بازیکنان به نوعی در آن مقصر می‌باشند.

هافبک تیم استیل آذین با اشاره به بازی‌های دشوار این تیم در آینده تاکید کرد: ما بازی‌های دشواری در هفته‌های آینده در پیش رو داریم و با توجه به اینکه هر مسابقه شرایط خاص خود را دارد،باید فکری برای بازگشتن به مسیر پیروزی و کسب هر سه امتیاز بکنیم.

کریمی در پایان گفت: ما در ابتدای فصل یک شروع طوفانی داشتیم و با نتایج و پیروزی‌های خود، همه را شوکه کرده بودیم. امیدوارم بتوانیم در بازی‌های آینده دوباره به دوران خوب گذشته بازگردیم.

تیم فوتبال استیل آذین در هفتمین دیدار خود در لیگ برتر با نتیجه دو بر صفر مقابل استقلال تهران شکست خورد.

آرش برهانی: استقلال قهرمان می شود

برهانی گفت: تیم استیل آذین آمده بود که تمامی امتیازات این بازی را تصاحب کند امّا توانستیم با 2 گل هواداران را شاد کنیم.
آرش برهانی، مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران عنوان کرد: البته شناخت کافی را از استیل آذین داشتیم ولی آنها از نفرات بسیار خوبی برخوردار بودند و غلبه بر آنها کار ساده ای نبود ولی در نهایت با تلاش تیمی توانستیم پیروز میدان لقب بگیریم و از اینکه توانستم برای استقلال بازیکن مفیدی باشم بسیار خوشحال هستم.
برهانی در پایان اضافه کرد: تصمیم دارم که در مسابقات بعدی هم پاسخ اعتماد مربیان را بدهم و البته امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد و در نهایت استقلال قهرمان لیگ شود.

طالب‌لو: شایسته پیروزی مقابل استیل‌آذین بودیم

وحیدطالب‌لو با ابراز رضایت از نتیجه دیدار دیشب آبی‌پوشان مقابل استیل‌آذین گفت: خوشبختانه به شکلی بازی کردیم که همه برتری استقلال را تأیید کردند و ما را شایسته پیروزی دانستند.
وی افزود: ورزشگاه آزادی دیشب با حضور خیل عظیمی از هواداران استقلال پر شد و بسیار خوشحالم که این تماشاگران با خوشحالی به خانه‌های خود بازگشتند.
طالب‌لو که در این بازی به دلیل برتری استقلال یکی از کم‌کار ترین بازیکنان میدان بود،در این‌باره اظهار داشت: این درست که فشار کمتری به دروازه ما وارد شد،اما همه ما از قبل از مسابقه فشار بازی را تحمل می‌‌کردیم و از آنجایی‌که در جریان بازی کسی نمی‌داند چه اتفاقی می‌افتد،همه بازیکنان از جمله من باید آمادگی کامل خود را حفظ کنیم.من هم در جریان بازی قرار داشتم و هر لحظه آماده مقابله با مهاجمان حریف بودم.
دروازه بان ملی پوش استقلال در پایان گفت: خدا را شکر می‌کنم و فکر می‌کنم پیروزی 2-0 در کنار ارائه یک بازی برتر و روان برای استقلال ایده آل است و ما دیشب در حضور هواداران خوبمان هم فوتبال خوبی به نمایش گذاشتیم و هم یک پیروزی شیرین به دوستداران استقلال تقدیم کردیم.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این چی میگه

جبارى : هر وقت مرفاوى سرمربى مى شود من رباط صليبى پاره مى كنم

مجتبى جبارى هافبك مصدوم تيم فوتبال استقلال كه به تازگى زانوى مصدوم خود را به تيغ جراحان سپرد درباره شايعاتى كه اين روزها درباره خارج كردن نام او از فهرست استقلالى ها به گوش مى رسد گفت: مطمئن باشيد كه استقلالى ها مرا از فهرست خود خارج نخواهند كرد چراكه روند بهبودى من دارد به خوبى پيش مى رود و اين انتظار مى رود كه من زودتر از موعد مقرر به ليگ و استقلال برسم.جبارى در مورد دريافت پول خود از آبى پوشان گفت: من هم مثل بقيه بازيكنان از استقلال پول مى گيرم اما تا به امروز دينارى دريافت نكرده ام اما نااميد نيستم و مثل بقيه پولم را دريافت خواهم كرد. هافبك مصدوم تيم استقلال درباره روند بهبودى اش گفت: در حال حاضر هر روز فيزيوتراپى مى كنم و اميدوارم بر اساس پيش بينى پزشكان بتوانم حدود ۳ ، ۴ ماه ديگر به فوتبال و استقلال برگردم.جبارى در ادامه افزود: در اين دوران مصدوميت خيلى ها را شناختم اما مطمئن باشيد محبت آبى پوشان را جبران خواهم كرد. وى در پايان خاطر نشان كرد جالب اينكه هر وقت مرفاوى سرمربى مى شود من رباط صليبى پاره مى كنم.

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
با این حرفا بیشتر داره گند میزنه به خودش و شخصیتش رو به همه نشون میده !!
nea.gif

همون فصل پیش هم خودش رو نشون داده بود ، اما بازم ...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
فعلا که دوتا هافبک خوبه بازی ساز داریم .. ناز کنه شوتش میکنن بیرون!
این کمیته انضباطی و لیگ خیلی باحالن!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بابا منظورش این نبوده به خدا ..... من مصاحبش رو کامل خوندم ، در کل منظورش از اینکه گفته هر وقت صمد سرمربی میشه رباط پاره میکنه این بود که چرا اینقدر بد شانسه که وقتی دوست داره به تیم صمد کمک کنه رباطش پاره میشه ..... دوره ی قبل هم که صمد مربی بود رباط پاره کردبود .

در ضمت : استقلال چیکارش میکنه ؟؟؟؟

سوراخ سوراخش میکنه :eek:

برد شیرینمون رو به کککککککککککککککوری چشم همه ی حسودا به همه تبریک میگم :lol:...... ایشالا ابومسلم رو توی مشهد بزنیم که طلسم تساوی خارج از خانه رو بشکنیم ...... :)

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
برد شیرینمون رو به کککککککککککککککوری چشم همه ی حسودا به همه تبریک میگم :lol:...... ایشالا ابومسلم رو توی مشهد بزنیم که طلسم تساوی خارج از خانه رو بشکنیم ...... :)

:lol: ایشالا :happy:

vorojax

Registered User
لایک‌ها
48
آقا ايول به آرش كلي روحيه داد....
بازي بعدي با كيه؟؟كيه؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا