اقا سیاسی نشه صحبت !!کسی نرفته بود ورزشگاه؟راسته که منافقین کوردل اونجا رو سبز کرده بودن؟
اقا سیاسی نشه صحبت !!
معلوم نیست جریان چیه مزدک گفت رسما اعلام میشه چرا این حرکت انجام شده بعضیا میگن فیلتر زدن رنگ سبزو به آبی تبدیل کردن و ازاین جور حرفا که جور در نمیاد !! منطقی نیست !
به هر حال معلوم نیست چی بوده جریان شاید از این که شعاری چیزی وسط بازی بدن میترسیدن !
حالا بگزریم بحث سیاسی میشه همین الان میان جمع میکننمون ..
اقا این و بچسبین که برهانی پاش خوب واشده به گلزنی بزنم به تخته !!
یه نکته جالب دیدین هیچکس به بیک زاده پاس نمیداد ده بار دستشو بالا کرد آدمشون گرم تنبیه ه الاغ .. داشت تازه بهمون گلم میزد !
من موندم وقتی کعبی سرعتیه .. این چرا بیک زاده رو آورده .. باید امیرابادی میبود ..
فارسو میگی؟ جون من دیدی فارس 4تا علل مختلف از 4تا ادم اورده.واقعا خنده داره.یکی از تاج یکی از عزیزمحمدی یکی از اشتیانی یکیم از صدا و سیما :lol:
بعد من موندم اين بيك زاده چي داره كه از اول مي زارش تو بازي نه تو حمله خوب هست نه تو دفاع توي دفاع كه چند بار جا موند و داشت يك گل هم به خودمون مي زد تو حمله هم كه دريغ از يك سانتر درست حسابي
راستی همین یوسفی شایعه بود برمیگرده چی شد بابا !احتمالا اگه یوسفی زودتر برگرده بیگ زاده از ترکیب محو میشه .
پارسالم اوایل فصل یکی دو تا پنالتی داد به حریف امسال می خواست خودش بزنه![]()
برد شیرینمون رو به کککککککککککککککوری چشم همه ی حسودا به همه تبریک میگم :lol:...... ایشالا ابومسلم رو توی مشهد بزنیم که طلسم تساوی خارج از خانه رو بشکنیم ......![]()
آقا ايول به آرش كلي روحيه داد....
بازي بعدي با كيه؟؟كيه؟؟؟