• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام كسي از دوستان اطلاعاتي راجعبه اين استادا داره؟
من اصلا نميشناسمشون :(
رياضي مهندسي عبدالساده نيسي
آزمايشگاه فيزيك1 احمد پيردواني
مدار الكتريكي1 علي اخوين
براي گسسته استاد زرين زاد چه جور نمره و درس ميده؟

آزمايشگاه فيزيك 1و2 چه جور درسايي هستن استادا چي ياد ميدن؟ سخته ؟آسونه؟

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من از تجریش با تاکسی بیام دانشگاه کمتر طول می کشه یا با مترو بیام؟من با تاکسی رفتم میدون رسالتو از اونجا دانشگاه،یه ساعت طول کشید.اگه اینطوری بخوام برم دانشگاه که روزایی که ساعت 7.5 کلاس دارم باید ساعت 5بیدار بشم:(:(:(:(:(:(:(:(با مترو کسی رفته از تجریش که بدونه چطوریه و چقد طول می کشه؟

من از دانشگاه می ترسم:(:(:(:(:(:(:(:(استرس گرفتم:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
دانشگاه ان شا ا... از هفته ی دوم مهر:)

پ.ن: چارلیز؟ پیراهن چلسی هست؟ :eek:

آره ،چارلیز ترون با پیراهن چلسی.وقتیه که تو تعطیلات تابستون چلسی رفته بود آمریکا :cool:
---------------------

بچه ها یکی از دوستام بعد از چند ترم با منافی شیمی گرفته بود که اونم از شانسش عوض کردن و
متولی رو جاش گذاشتن.میخواد بدونه این متولی چطوریه؟اگه خوب نیست حذف کنه
ممنون از راهنماییتون پیشاپیش:)

Mahdi.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفقا من هم تهران جنوبی شدم!
نرم افزار - 88

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از تجریش با تاکسی بیام دانشگاه کمتر طول می کشه یا با مترو بیام؟من با تاکسی رفتم میدون رسالتو از اونجا دانشگاه،یه ساعت طول کشید.اگه اینطوری بخوام برم دانشگاه که روزایی که ساعت 7.5 کلاس دارم باید ساعت 5بیدار بشم:(:(:(:(:(:(:(:(با مترو کسی رفته از تجریش که بدونه چطوریه و چقد طول می کشه؟

منم شرایطم مثل شماست.......فردا که7:30کلاس دارم باید5صبح از خونه بیام بیرون و چون اتوبوس کار نمی کنه احتمالا باید با آژانس بیام تا مترو:eek:منم خیلی از دانشگاه می ترسم ...دارم از استرس می میرم!ولی با این حال خوشحالم که دارم می رم دانشگاه:D
پس زیاد نگران نباشین.......شرایط همه مون مثل هم هست:)

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
آره ،چارلیز ترون با پیراهن چلسی.وقتیه که تو تعطیلات تابستون چلسی رفته بود آمریکا :cool:
---------------------

بچه ها یکی از دوستام بعد از چند ترم با منافی شیمی گرفته بود که اونم از شانسش عوض کردن و

سلام.نه متولی هم خوبه.شاید یه جورایی بهتر هم باشه.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم شرایطم مثل شماست.......فردا که7:30کلاس دارم باید5صبح از خونه بیام بیرون و چون اتوبوس کار نمی کنه احتمالا باید با آژانس بیام تا مترو:eek:منم خیلی از دانشگاه می ترسم ...دارم از استرس می میرم!ولی با این حال خوشحالم که دارم می رم دانشگاه:D

من وحشت سر تا پامو گرفته!:(:(:(:(:(:(:(شما چه رشته یی هستی؟خانومی یا آقا؟؟؟؟

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه يه چيز مفيد تو تهران جنوب باشه اونم اين فرومه:p:p
از صادقيه با مترو بيا بهارستان بعد از بهارستان هم اتوبوس داره كه جلو دانشگاه پياده ميكنه و هم تاكسي

خیلی ممنون از راهنماییتون......خودمم از همین راه میومدم گفتم شاید راه سریع تری هم باشه

Last edited:

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وحشت سر تا پامو گرفته!:(:(:(:(:(:(:(شما چه رشته یی هستی؟خانومی یا آقا؟؟؟؟

نه نگران نباشین.....هر چند خودم خیلی نگرانم:D
من رشتم کامپیوتره گرایش نرم افزار.
خانم یا آقا بودنم هم...........بماند:Dشما که مشخصه خانم هستین با این همه استرسی که دارین

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

سلام به همه بچه های گل تهران جنوب.مخصوصا یه خوشامد اساسی به همه ورودیهای جدید.من با اینکه یک ساله فارغ التحصیل شدم هنوز خودم ویه تهران جنوبی میدونم.ورودیهای جدید عزیز میدونم یه موقع هایی استرس غیر قابل اجتنابه ولی واقعا تو دانشگاه هیچ چیزی برای استرس نیست.(البته غیر استادایی که بدنمره میدن خوب درس نمیدن انتخاب واحد بدون برنامه ریزی درست حسابی .....).ازتک تک لحظاتتون تو دانشگاه لذت ببرین.هرچند یه کم سخته ولی ممکنه.زیاد به خاطر مشکلات دانشگاه به اعصابتون فشار نیارین.برا خودتون میگم.ممکنه آخرش یه مقدار از موهاتون جوگندمی بشه یا کلا بر بادبره.معمولا کلاسای صبح 7:45-8شروع میشه .زیاد خودتونو اذیت نکنین.1-2جلسه اول هم خبری نیست.این هفته که کلا خبری نیست.یه توصی اکید به همه وردیهای جدید دارم.از من به عنوان برادر بزرگتر قبول کنین.هیچ وقت تا آخرین روز ترم به فکر حذف درس(نرفته سر جلسه امتحان)نباشین.این تجربه منه.از همین ترم اول در سخت تری درس ها ومشکلتری شرایط هیچ وقت فکر حذف درس رو حتی به مخیله تون راه ندین.اولش یه درسه که کم خوندین.ولی ترم های بعدی یه عادت میشه که هر وقت مشکلی بود به جای حلش صورت مسئله رو پاک میکنین.تجربه نشون داده 50-60%کساییکه نمیرن سر جلسه بعدا با فهمیدن سوالها 100%پشیمون میشن.فقط تو شرایط خیلی اضطراری که مطمئنین لب مرز مشروطی هستین وبا نمره این درس مشروط میشین این کارو بکننین.برای همتون آرزو میکنم 8ترمه تموم کنیم.خیلی سخته ولی میتونین.دیگه نهایت 9ترم.بیشتر نشه.توصیه بعدیم اینه که اگه تابستو نها کاری ندارن وپولش ودارین واحد برداری معمولا استادا تو تابستون خیلی بهتر میدن.هر چند این توصیه برای سالهای بعد که ماه رمضون توتابستون کاملا قرار میگیره زیاد منطقی به نظر نمیرسه.ولی خب برای اونایی که روزه نمیگیرن بد نیست.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم کامپیوترم ولی سخت افزار
من کلا خیلی آدم بیخیالیم،نمیدونم چرا الان استرس دارم،کل سال که پشت کنکور بودم،انقد استرس نداشتم،روز کنکور انقد شاد بودم و میخندیدم،همه فکر میکردن یا دیوونم یا رتبه م 1 میشه!الان نمیدونم چرا الان این مدلیم!

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فکر کنم تا 2. 3 ماه دیگه مترو تجریش باز شه.اونوقت حالشو میبری.از رسالت رفتی فنی یا شکوه ؟؟؟؟؟که میگی زودتر شد . حتمن رفتی فنی .من شکوه رو گفتم بچه

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی اینم بگم که فکر نکنید دانشگاه خیلی جای با حالیه. استرس هم نداره دانشگاه

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من که تا حالا شکوه نرفتم،نمیدونم اصلا کجاس!ولی یه ساعت برای رفتن تا فنی خیلی راهه!!!!!!!!!!تا آخر ترم آسفالت میشم که!امسالم مثکه زمستون قراره اینجا قندیل ببیندیم،اگه ماشین گیر نیاد چی؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی ممنون از راهنماییتون......خودمم از همین راه میومدم گفتم شاید راه سریع تری هم باشه

سلام.یه راهشم اینه که با تاکسی از آریاشهر بیای رسالت یا با مترو بیای رسالت از رسالتم با تاکسی های دانشگاه بیای دانشگاه.اون مسیری که شما مدنظرته ودوستمون هم گفت همیشه طول مدت طی کردنش ثابته.ولی مسیر آریاشهر با تاکسی به رسالت واز اونجا با تاکسی به دانشگاه به جز زمانهای ترافیک صبحگاهی بقیه مواقع کمتر طول میکشه البته من چندبار امتحان کردم.چون تونل رسالت شرق وغرب تهرا ن و به هم وصل کرده در مواقع عادی بین 20-25دقیقه طول میکشه.از رسالت تا دانشگاه هم کمتراز 30دقیقه طول میکشه کمتراز یک ساعت طول میکشه.البه صبح ها قبل از ساعت 7 من کل مسیر رو تو35 دقیقه هم طی کردم.

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دانشگاه به سر و وضع دخترا گیر میده؟مثلا یه میلیمتر موشون بیرون باشه یا آرایش داشته باشن و اینا؟

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
---------------------

2 ترم پیش باهاش کلاس داشتم . یه ادم مزخرفیه که دومیش خودشه .
سر کلاس جزوه میگه ولی از روی کتاب مولتیمر امتحان میگیره . در حالی که جزوش هیچ ربطی به امتحانش نداره .
سر کلاس کافیه یه کم سر و صدا باشه . یکی رو به صورت رندوم میندازه بیرون و تا اخر ترم باهاش لج میشه و همش بهش تیکه میندازه . البته با دخترا خوبه و بهشون نمره خوب میده . ولی با پسرا یکم لجه . اکثر پسرا رو با 10 قبول میکنه یا اینکه میندازه
خلاصه من که توصیه نمیکنم اگه اخلاقش عوض نشده باشه

harfejande

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ریاضی مهندسی با شفیعی موسوی برداشتم چطوره؟
احمدی و ملک و یار احمدی و حسینی و نیسی هم هستند

محاسباتم با حسینی برداشتم چطوره؟
مسگرانی و مهرداد آزاد و امیرفخریان هم هستند

ارتعاشات مکانیکی حسینی هاشمی چطوره؟
حجت رشیدی جهان برای تنظیم چطوره

خواهشا زودتر بگید
خووووواهههههههشششش
دم مرامتون گرم
نامردا بگید دیگه
من از هزار دفعه پرسیدم ولی هیچ کی جواب نیمده:wacko::(

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
2 ترم پیش باهاش کلاس داشتم . یه ادم مزخرفیه که دومیش خودشه .
سر کلاس جزوه میگه ولی از روی کتاب مولتیمر امتحان میگیره . در حالی که جزوش هیچ ربطی به امتحانش نداره .
سر کلاس کافیه یه کم سر و صدا باشه . یکی رو به صورت رندوم میندازه بیرون و تا اخر ترم باهاش لج میشه و همش بهش تیکه میندازه . البته با دخترا خوبه و بهشون نمره خوب میده . ولی با پسرا یکم لجه . اکثر پسرا رو با 10 قبول میکنه یا اینکه میندازه
خلاصه من که توصیه نمیکنم اگه اخلاقش عوض نشده باشه

نمیدونم.شایدتازگیا اخلاقش عوض شده.زمان ما میگفتن شیمی وآز شیمی فقط متولی .زیر16به کسی نمیداد.شاید از زمانی که اسمش به عنوان هلوترین استاد درفته این مدلی شده.زمان ما که میگم 4-5سال پیش بود.

pendareirooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينايي كه گفتي و نميدونم چجوري درس ميدن ولي تو دانشگاه يكي عارف آذر توپ درس ميده يكي شمس ;)

چرا گمراه می کنی بچه های مردم رو ؟
عارف آذر نه خوب درس میده با اون لهجه تخیلی و نه خوب نمره میده :f34r:

بالا