• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام

.......
در ضمن یکی از دوستان گفت اینجا بگم
راحت ترین راه از آریاشهر به دانشکده صنایع رو یکی میتونه بگه ممنون میشم
در ضمن این استادا چطورن؟
شهروز بامداد(اقتصاد1)
فیزیک(1)ابراهیم اقشاهی
ریاضی(1)شاهرخ اسماعیلی
فیزیک پیش محمود نایینی
روش تولید1 هادی عبداللهی
((راستی میشه روش تولید1 رو بدون پاس کردن کارگاه ماشین1 گذروند؟؟))
دوست من فیزیک 1 با آقشاهی بر ندار حذف کن
ریاضی هم فرق نداره با کی برداری ولی بهترین شکری است

Last edited:

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان استادهای خوب آزمایشگاه شیمی .....آزمایشگاه فیزیک..........کارگاه ماشین افزار

را معرفی کنید

چون تو فروم از دروس عملی کم تر گفته شده است

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه های گل تهران جنوب.مخصوصا یه خوشامد اساسی به همه ورودیهای جدید.من با اینکه یک ساله فارغ التحصیل شدم هنوز خودم ویه تهران جنوبی میدونم.ورودیهای جدید عزیز میدونم یه موقع هایی استرس غیر قابل اجتنابه ولی واقعا تو دانشگاه هیچ چیزی برای استرس نیست.(البته غیر استادایی که بدنمره میدن خوب درس نمیدن انتخاب واحد بدون برنامه ریزی درست حسابی .....).ازتک تک لحظاتتون تو دانشگاه لذت ببرین.هرچند یه کم سخته ولی ممکنه.زیاد به خاطر مشکلات دانشگاه به اعصابتون فشار نیارین.برا خودتون میگم.ممکنه آخرش یه مقدار از موهاتون جوگندمی بشه یا کلا بر بادبره.معمولا کلاسای صبح 7:45-8شروع میشه .زیاد خودتونو اذیت نکنین.1-2جلسه اول هم خبری نیست.این هفته که کلا خبری نیست.یه توصی اکید به همه وردیهای جدید دارم.از من به عنوان برادر بزرگتر قبول کنین.هیچ وقت تا آخرین روز ترم به فکر حذف درس(نرفته سر جلسه امتحان)نباشین.این تجربه منه.از همین ترم اول در سخت تری درس ها ومشکلتری شرایط هیچ وقت فکر حذف درس رو حتی به مخیله تون راه ندین.اولش یه درسه که کم خوندین.ولی ترم های بعدی یه عادت میشه که هر وقت مشکلی بود به جای حلش صورت مسئله رو پاک میکنین.تجربه نشون داده 50-60%کساییکه نمیرن سر جلسه بعدا با فهمیدن سوالها 100%پشیمون میشن.فقط تو شرایط خیلی اضطراری که مطمئنین لب مرز مشروطی هستین وبا نمره این درس مشروط میشین این کارو بکننین.برای همتون آرزو میکنم 8ترمه تموم کنیم.خیلی سخته ولی میتونین.دیگه نهایت 9ترم.بیشتر نشه.توصیه بعدیم اینه که اگه تابستو نها کاری ندارن وپولش ودارین واحد برداری معمولا استادا تو تابستون خیلی بهتر میدن.هر چند این توصیه برای سالهای بعد که ماه رمضون توتابستون کاملا قرار میگیره زیاد منطقی به نظر نمیرسه.ولی خب برای اونایی که روزه نمیگیرن بد نیست.

سلام.یه راهشم اینه که با تاکسی از آریاشهر بیای رسالت یا با مترو بیای رسالت از رسالتم با تاکسی های دانشگاه بیای دانشگاه.اون مسیری که شما مدنظرته ودوستمون هم گفت همیشه طول مدت طی کردنش ثابته.ولی مسیر آریاشهر با تاکسی به رسالت واز اونجا با تاکسی به دانشگاه به جز زمانهای ترافیک صبحگاهی بقیه مواقع کمتر طول میکشه البته من چندبار امتحان کردم.چون تونل رسالت شرق وغرب تهرا ن و به هم وصل کرده در مواقع عادی بین 20-25دقیقه طول میکشه.از رسالت تا دانشگاه هم کمتراز 30دقیقه طول میکشه کمتراز یک ساعت طول میکشه.البه صبح ها قبل از ساعت 7 من کل مسیر رو تو35 دقیقه هم طی کردم.

سلام!خیلی ممنونم از خوشامد گویی و راهنمایی هاتون.واقعامفید و جامع بود!سعی می کنم حتما به نکاتی که گفتین توجه کنم.خیلی خوشحالم که شخصی مثل شما که فارغ التحصیل شده و تجربه داره به این فروم میاد و ما رو راهنمایی می کنه.واقعا ممنونم از این که وقت گذاشتین و تجربیات تون رو در اختیارمون گذاشتین:blush:

maedehj2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.من توی انتخاب واحد فقط 7 واحد بیشتر نتونستم بگیرم با این استادای گند!!:wacko:
احتمالآ تا حذف و اضافه از شنبه همه کلاسایی رو که ممکنه بعدآ گیرم بیاد برم:blink:

g.s87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حاضرم قسم بخورم که ترم اول هم اول مهر دانشگاه نرفتم . الان که دیگه صاحب خونه حساب میشیم :D
البته هر کسی حق انتخاب داره . اما خود استاد ها هم کلاس ها رو تعطیل میکنند .

راستی ورودی های عزیز خوش اومدین

این دانشکده با وجود همه ی غر هایی مخصوصا در این صفحات اخیر زده شده .... جای خوبیه . بچه ها هم در کل از اینجا بدشون نمیاد :)

از خوشامد گویی و استقبال گرم همگی ممنونم:blush:
حق با شما بود.......من امروز خیلی خوشحال و خندان 6صبح پاشدم رفتم دانشگاه،اما استادها نیومدن!انگار دانشگاه متروکه بود در کل تعداد کسایی که اومده بودن فکر نکنم به 100نفرهم می رسید!2گروه افراد اومده بودن: یکی ترم اولی ها مثل من که ذوق اومدن به دانشگاه رو داشتن، یکیم ترم آخری ها که ذوق رفتن از دانشگاه رو داشتن.......کلاس ها هم به حد نصاب رسید اما اساتید نیومدن:eek:!!!!!
راستی.....100%این دانشکده جای خوبیه وقتی هم دانشکده ای هایی مثل بچه های این فروم داره که راهنمایی مون می کنن و هوامون رو دارن:D

Last edited:

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من هم از ورودی های امسالم آی تی قراره بخونم مگه دانشگاه از امروز شروع شده؟به من که گفتن از شنبه شروع میشه؟
لطف می کنید بگید آدرس این شکوه کجاست؟
بعد این استادا چطورن که من برداشتم؟
تربيت بدني 1 :سعيدي-غلامرضا
زبان خارجي:دارستاني فراهاني-محمد
فارسي:صادقي-معصومه
رياضي پيش دانشگاهي :خاتون آبادي-سيدعليرضا
اخلاق اسلامي(مباني ومفاهيم):درگاهي-مسلم
رياضي عمومي (1:نكوِي-زهره
مباني كامپيوتروبرنامه سازي:زهرايي-سيدعليرضا
هم از نظره نمره و هم از نظره درس دادن ممنون

jahaname_sokout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ترم پنجمی هستم.:):):):)خوشحال هستم. ( به سبک کلاس اولیا که اول مهر میگین من کلاس اولی هستم.خوشحال هستم.):):):):):):D:D:D:D:D:D:D

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من هم از ورودی های امسالم آی تی قراره بخونم مگه دانشگاه از امروز شروع شده؟به من که گفتن از شنبه شروع میشه؟
لطف می کنید بگید آدرس این شکوه کجاست؟
بعد این استادا چطورن که من برداشتم؟
تربيت بدني 1 :سعيدي-غلامرضا
زبان خارجي:دارستاني فراهاني-محمد
فارسي:صادقي-معصومه
رياضي پيش دانشگاهي :خاتون آبادي-سيدعليرضا
اخلاق اسلامي(مباني ومفاهيم):درگاهي-مسلم
رياضي عمومي (1:نكوِي-زهره
مباني كامپيوتروبرنامه سازي:زهرايي-سيدعليرضا
هم از نظره نمره و هم از نظره درس دادن ممنون

کسی راهنمایی نمیکنه؟فردا پنچشنبه کلاس تشکیل میشه؟

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون از همه ی دوستانی که جواب سؤال منو دادن.
الان من به دوستم بگم حذف کنه یا نه؟
اون میخواست بدونه درس دادن،امتحان گرفتن و مخصوصا" نمره دادنش چطوریه

خواهشا" سؤال بالایی منو جواب بدید.درمورد متولی
مرسی

trinitynim

Registered User
لایک‌ها
0
خواهشا" سؤال بالایی منو جواب بدید.درمورد متولی
مرسی

با با این همه راجع به متولی نوشتم که
اگر دوستت دنبال نمره گرفتنه و میتونه سر کلاس جم نخوره و دهنشم کوچکترین تکونی نخوره و هر جلسه هم تحقیق بده حذفش نکنه.
ولی اگه یکم حنب و جوشش زیاده و نمیتونه یکجا آروم بگیره بگو حذف کنه.
کلا متولی قلق داره و باید قلقش دستش بیاد اونوقت بیستش تظمینه.

راستی اگه حذفش نکرد فکر بیرون رفتن از کلاسو ((به هر دلیلی حتی دور از جون مرگ)) از کلش بیرون کنه.
موبایل هم که جای خود.حتی اگه صدای ویبرشو هم بشنوه طرفو با موبایلش میفرسته بیرون.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان استادهای خوب آزمایشگاه شیمی .....آزمایشگاه فیزیک..........کارگاه ماشین افزار

را معرفی کنید

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

را معرفی کنید

آزمایشگاه فیزیک چراغی نژادنیک ذوالریاستین

michael moore

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و تشکر از دوستان عزیزم
ببینید باید حتما فیزیک1 رو برداره حالا میشه از اقشاهی نمره گرفت یا اصلا؟آخه حیاتیه و استادای دیگه نمیشد
پس صد درصد میشه روش تولید 1 رو برداشت بدون پاس کردن کارگاه ماشین1 دیگه آخه تو چارت زده باید با کارگاه ماشین2 همنیازه!ربطی نداره؟

katalina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سر آزمایشگاه ها چند جلسه میشه غیبت کرد؟
همون 3جلسه است یا کم تره؟

negareene

Registered User
لایک‌ها
0
برای آزمایشگاه فقط یک جلسه غیبت میتونید بکنید . که البته همین یک جلسه هم بستگی به اسادتون داره که خوشش بیاد یا نه

برای اون دسته از دوستانی که رفتن دانشگاه و دیدن کسی نیست ، باید بگم به زودی دانشگاه رو اونقدر شلوغ خواهید دید که آرزو میکنید همیشه همون طور خلوت باقی میموند :rolleyes::D

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
فردا(شنبه) باید بریم دانشگاه؟ تشکیل میشه کلاسا به نظرتون؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من حوصله م سر رفته،میخوام برم دانشگاه!:f34r:خیلی بیکارم:(:(:(:(:(:(
میگم خداییش دانشگامون از این دورتر نمیشه ها!من دو روز رفتم،وقتی برگشتم خونه بیهوش شدم از خستگی!یه 6-7 ساعتی خواب بودم!فکر کنم ایشالله کلاسا شروع بشه،من انالله میشم!:(
به نظرتون فردا و پس فردا کلاسامون تشکیل می شن؟خیلی بده که این همه راهو میریم،بعد میگن برین خونتون!مرض نداریم هی بریم و بیایم که!

Last edited:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من با این استادا کلاس برداشتم. ببینید خوبه
مبانی کامپیوتر: هاشمیان
فیزیک1: انصاری نو
فارسی:شفایی
ریاضی پیش:میرخان
ریاضی1:طهرانچی