• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اگه قرار باشه از جائی ضربه بخوریم از ناحیه ی همین آقاست ....

یعنی هر کسی بخواد با یه کم سرعت میتونه ازش رد بشه و تو دفاع جاش بذاره .... حالا باید تا جمعه کابوس ببینم ...

تازه اگه لطف کنه گل به خودیم به ما نزنه.....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
این که سه کارته بود!!!!!!
امیدوارم تو بازی به حریف پنالتی نده یه گلم به حریف بزنه
biggrinsmiley.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به امید برد استقلال مقابل پرسپولیس ....

در حال حاضر تهران هستم ..... آقا میخوام بازی رو افتخار بدم برم استادیم .... هیچ بازی ای نبوده که برم استادیوم و استقلال برنده نباشه (حتی توی فوتسال ) حالا میخوام بازی استقلال رو با بچه ها یه 7 - 8 نفری بشیم بریم استادیم .....

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

در حال حاضر تهران هستم ..... آقا میخوام بازی رو افتخار بدم برم استادیم .... هیچ بازی ای نبوده که برم استادیوم و استقلال برنده نباشه (حتی توی فوتسال ) حالا میخوام بازی استقلال رو با بچه ها یه 7 - 8 نفری بشیم بریم استادیم .....

دمت گرم پسر.پس حتما برو رفیق.منم شاید بیام... اگه نیومدیم که جای ما هم خالی کن

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

ایول.
منم وضعیتم دقیقا همینطوره و این بازی رو می خوام برم. دلم خیلی روشنه که لوله میکنیمشون

amk

Registered User
لایک‌ها
9
آقایون من یه چندروز نبودم ولی تبریک و تهنیت...
راستی پیروزی یه 3 تایی فک کنم بخوره...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بر و بچز آبی بیایید اونور شرط بندی همه روی استقلال ببندید فوری. نگران امضا نباشید چون ادیت نمیشه. اگه نتیجه واقعی باشه که میبره اگه هم سیاسی باشه مساوی میشه.

http://www.forum.persiantools.com/t98195-page301.html

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
جلسه انصارى فرد با واعظى آشتیانى در باشگاه استقلال .

*
مدیرعامل باشگاه پیروزى صبح دیروز جلسه اى را با«امیررضا واعظى آشتیانى» مدیرعامل باشگاه استقلال برگزار کرد.عباس انصارى فرد صبح امروزبا حضور در باشگاه استقلال همگان را متعجب کرد. انصارى فرد بدون هیچ مقدمه اى پس از حضور در باشگاه نزد واعظى آشتیانى رفت که همین امر حاضران را به تعجب واداشت.جلسه مدیران سرخابى حدود ۳۰ دقیقه به طول انجامید اما در این میان هیچکس از موضوع بحث ۲ طرف اطلاعى نداشت. بعد از اتمام جلسه مشخص شد که انصارى فرد براى هماهنگ شدن ۲ باشگاه قبل از دربى نزد همتاى استقلالى خود رفته و در این باره ۲ طرف به نتایج مطلوبى نیز دست پیدا کرده اند.یکى از اصلى ترین صحبتهاى آنها در مورد اسپانسر بود. در این خصوص گویا «انصارى فرد» علاقه زیادى دارد که در بازى روز جمعه اسپانسر ۲ تیم یکى باشد اما واعظى آشتیانى هنوز نظر خود را در این مورد اعلام نکرده است.

رئیس سازمان لیگ : روبروی جایگاه را به هواداران استقلال اختصاص خواهیم داد.

عزیز اله محمدی: هوادارانی که پول ندارند به ورزشگاه نیایند
رئیس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در خصوص بالا رفتن قیمت بلیط بازی استقلال و پرسپولیس گفت: هوادارنی که توانایی خرید بلیط شهر آورد را ندارند به ورزشگاه نیایند.

عزیز اله عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ، افزود: هر ساله قیمت بلیط دیدار استقلال و پرسپولیس به نسبت دیدارهای قبلی این دو تیم افزایش می یابد در لیگ امسال نیز مثل گذشته عمل خواهیم کرد.

وی ادامه داد: جوان ها و نوجوانانی که به لحاظ مالی مشکل دارند می توانند از طریق رسانه این بازی را تماشا کنند و به ورزشگاه نیایند.

رئیس سازمان لیگ در خصوص شرایط میزبانی آبی پوشان پایتخت تصریح کرد: هیچ تفاوتی بین میزبان استقلال و میهمان پرسپولیس نخواهد بود و تنها روبروی جایگاه را به هواداران استقلال اختصاص خواهیم داد و اینکه عنوان می شود سهم استقلال از تماشاگر 60 درصد برای میزبان استقلال است صحت ندارد.

چرا که هر دو تیم استقلال و پرسپولیس در شرایط میزبانی و میهمانی در یک ورزشگاه و آن در آزادی به مصاف یکدیگر می روند که قطعا در دیدارهای رفت و برگشت یک سیاست را در دستور کار قرار خواهیم داد تا در حق هیچ تیمی اجحاف نشود

تولدت مبارک استقلال !

باشگاه استقلال تهران ۶۴ سالگى خود را جشن مى گیرد. باشگاهى که در ابتدا با هدف گسترش دوچرخه سوارى تشکیل شد، پس از گذشت ۶ دهه از عمر خود اکنون یکى از تیمهاى پرطرفدار فوتبال ایران است. چهارم مهر ۱۳۲۴ چند تن از دوچرخه سواران پایتخت تصمیم به ایجاد کلوبى براى ورزش دوچرخه سوارى در تهران گرفتند و در جلسه اى که در اتاقى در خیابان فردوسى تهران برگزار شد، تاسیس این باشگاه رسما مورد تصویب اعضا قرار گرفت. فعالیت این باشگاه کوچک ابتدا فقط در رشته دوچرخه سوارى بود، اما از سال ۱۳۲۵ با ادغام باشگاههاى فوتبال نادر و شهاب در دوچرخه سواران، تیم فوتبال دوچرخه سواران تشکیل و در مسابقات حضور یافت که در اولین سال به مقام نایب قهرمانى باشگاههاى تهران دست یافت. در سال ۱۳۲۶ با قهرمانى در جام حذفى تهران، اولین عنوان قهرمانى در تاریخ این باشگاه ثبت شد. نام باشگاه در بهمن ماه ۱۳۲۸ به تاج تغییر یافت و پس از پیروزى انقلاب اسلامى نیز به استقلال تغییر یافت. در سال ۱۳۲۸ اولین شماره مجله اختصاصى باشگاه با سردبیرى صدرى میر عمادى منتشر شد و در همین سال اولین هیئت مدیره باشگاه با راى اعضا انتخاب شدند و ناصر ملکى به عنوان مدیر باشگاه منصوب شد. در مرداد ماه ۱۳۲۹ اولین سفر خارجى تیم فوتبال باشگاه انجام شد و این تیم در جام استقلال افغانستان شرکت کرد. باشگاه استقلال در طول تاریخ خود فراز و نشیب هاى زیادى را پشت سر گذاشته است و از قهرمانى آسیا تا حضور در لیگ دسته سوم را تجربه کرده است!
افتخارات مهم باشگاه استقلال عبارتند از:
قهرمانى باشگاههاى آسیا( ۲ بار)،
قهرمانى لیگ (۷ بار)،
قهرمانى جام حذفى(۵ بار)
قهرمانى باشگاههاى تهران(۱۰ بار)،
قهرمانى جام حذفى تهران(۳ بار)،
قهرمان سوپرجام تهران( یک بار)
قهرمان لیگ دسته سوم ( یک بار)

داور بازی استقلال - ابومسلم : نمی دانستم برهانی دو کارته است !

*
جهانبازی: کارت زرد آرش برهانی به خاطر تمارض بود
داور ابومسلم استقلال گفت: آرش برهانی در دیدار مقابل سیاه جامگان مشهد مرتکب تمارض شد و باید با یک کارت زرد جریمه می شد.

یدالله جهانبازی ،در گفتگو یی افزود: اصلاً نمی دانستم آرش برهانی دوکارته است و با این کارت از حضور در دیدار دربی محروم می شود البته حتی اگر می دانستم برهانی دوکارته است باز هم قانون را در مورد حرکت او اعمال می کردم و از دادن کارت زرد به او چشم پوشی نمی کردم.

جهانبازی تأکید کرد: با این حال درخصوص حرکت برهانی منتظر نظر کارشناسان امر داوری هستم و مطمئنم که آرش مستحق دریافت کارت زرد بود و آنطور که برهانی در این باره اظهار نظر می کند کارت زرد این مهاجم به ناحق نبود

استقلال تیم رکوردها !
هشت بازی و دو گل خورده. آمار خط دفاعی استقلال در پایان هفته هشتم در تاریخ لیگ برتر بی‌همتاست و تاکنون هیچ تیمی موفق نشده در هشت هفته ابتدایی آمار هر چهار بازی یک گل خورده را به جای بگذارد.

هشت بازی و دو گل خورده. آمار خط دفاعی استقلال در پایان هفته هشتم در تاریخ لیگ برتر بی‌همتاست و تاکنون هیچ تیمی موفق نشده در هشت هفته ابتدایی آمار هر چهار بازی یک گل خورده را به جای بگذارد. بهترین آمار دفاعی لیگ برتر به لیگ پنجم و خط دفاعی استقلال مربوط می‌شود. آنها در آن سال در حالی قهرمانی را بدست آوردند که در 30 هفته فقط 17 گل را پذیرفتند و رکوردی دست نیافتنی را به جای گذاشتند. استقلال اما در لیگ پنجم تا پایان هفته هشتم شش بار توپ را از دروازه خود بیرون آورده بود و آمارش تفاوت قابل توجهی با لیگ امسال داشت. آنها اگر بتوانند به همین روند ادامه بدهند در پایان لیگ نهایتا 17 گل را دریافت خواهند کرد و با توجه به اینکه لیگ پنجم از 16 تیم تشکیل شده بود، می‌توانند رکوردی که متعلق به خودشان بود را بشکنند. نکته: استقلال تیم رکوردداران لیگ برتر است. این تیم طی 8 دوره لیگ برتر بسیاری از رکوردها را به خود اختصاص داده است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
ضلع شرقی ورزشگاه آزادی (روبروی جایگاه) به استقلالی ها میرسد.

ضلع شرقی ورزشگاه آزادی (روبروی جایگاه) در دربی شصت‌وهفتم به هواداران استقلال اختصاص می‌یابد.
داربی در انتظار یک تصمیم غیرمنتظره قرارگرفته است. پس از دیدار برگشت تیم‌های استقلال و پیروزی در لیگ گذشته مدیرعامل باشگاه استقلال پیگیر اختصاص سهم میزبان از ظرفیت ورزشگاه آزادی برای دربی‌های آتی شد که در پی این امر برای نخستین بار در چند دهه گذشته هواداران استقلال به عنوان میزبان مسابقه در ضلع شرقی ورزشگاه و طبقه اول استقرار خواهند یافت. این در حالی است که روبه روی در طول چند دهه جایگاه به طورسنتی در اختیار قرمزهابوده و هرگز این سنت نشکسته است. این موضوع در نشست این هفته مسئولان برگزاری دیدار استقلال و پیروزی قطعی خواهد شد.

رکب مرفاوی به کرانیکار! گلزن رفت و برگشت داربی آماده آماده‌ است !

امیدرضا روانخواه می‌خواهد در داربی بازی کند. گلزن رفت و برگشت استقلال در داربی‌های دو فصل پیش این تیم پس از مصدومیتی که سه هفته پیش دچارش شد این روزها در بهترین شرایط آرمانی (از نظر خودش) به سر می‌برد و می‌خواهد هر طور شده در داربی 67 به میدان برود. هافبک – مهاجم اهل فیروز‌آباد استان فارس این روزها مثل دونده‌های دوی 100 متر در چمن سبز دستگردی می‌رود و هیچ مشکلی هم (به ظاهر) بابت بازی کردن ندارد.

خودش که معتقد است: «از همیشه بهتر هستم.» البته این حرف او را پای جوانی‌اش می‌گذاریم و عشق به حضور در بازی تاریخی داربی. با این همه آن کسی که باید در این بازی نظر نهایی را اتخاذ کند و اجازه بازی او را صادر کند همان امین نوروزی است. «تشخیص من این است که روانخواه هنوز آماده بازی کردن نیست.» البته این حرف مرفاوی اصلا به مذاق روانخواه خوش نیامده است و او به نشانه اعتراض به یکی از بهترین فیزیوتراپیست‌های ورزشی ایران به سراغ صمد مرفاوی رفت. روانخواه از مرفاوی خواسته بود که او شرایطش را ببیند و بعد به صحت و سقم حرف‌هایش بپردازد، اما مرفاوی هم که حاضر نیست یک جباری دیگر روی دستش بماند به روانخواه گفته: «هر وقت نوروزی OK داد بیا در تمرین.» البته نوروزی هم شرایط مطلوب و پیشرفت رو به بهبودی کامل روانخواه را تایید می‌کند ولی معتقد است: «روانخواه از هفته دهم می‌تواند تیم استقلال را همراهی کند و پیش از آن به هیچ وجه شرایط بازی را نخواهد داشت.» روز گذشته با انتشار پنهانی این خبر برخی شایعه کردند که این نوعی رکب‌‌زدن مرفاوی به کرانیکار است و مرفاوی می‌خواهد روانخواه را به داربی برساند اما وقتی بیشتر تفحص کردیم دریافتیم که رکبی در کار نیست و هرچه هست عین همین است و روانخواه همچنان غایب بزرگ داربی 67 باقی خواهد ماند.

امید رضا روانخواه :‌شاید به بازی استقلال مقابل پرسپولیس برسم.

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران گفت: از امروز یا فردا تمرین دویدن را شروع می‌کنم و شاید به بازی روز جمعه در مقابل پرسپولیس برسم.

امیدرضا روانخواه که حدود دو هفته به دلیل مصدومیت از میادین دور بوده است روز شنبه در گفت و گو یی اظهار داشت: با شروع مصدومیتم، صبح و بعد از ظهر به فیزیوتراپی و آب درمانی مشغول بودم و خوشبختانه با تداوم این روند منظم درمانی، مصدومیتم رو به بهبود است.از سوی دیگر از امروز تمریناتم را در زمین و با دویدن شروع می‌کنم و حتی شاید درصورت صلاحدید کادر فنی بتوانم در شهرآورد بزرگ پایتخت بازی کنم.

روانخواه درخصوص نحوه مصدومیتش یادآور شد: در بازی مقابل سایپا ،بازیکن تیم حریف روی زانوی چپ من افتاد و رباط داخلی زانویم دچار مصدومیت شد.به جرات می‌توانم بگویم اگر تجربه مصدومیت سال گذشته را نداشتم به این زودی به بهبودی نمی‌رسیدم.

هافبک تیم فوتبال استقلال که سابقه دوبار گلزنی به تیم پرسپولیس را در کارنامه خود دارد درخصوص بازی روز جمعه، تصریح کرد: هر چند که وضعیت تیم استقلال از لحاظ نتیجه بر روی کاغذ بهتر است اما، همانطور که همه می‌دانند بازی با پرسپولیس شرایط خاص خود را داشته و نمی‌توان تیمی را به لحاظ بهتر بودن وضعتیش در جدول، از پیش برنده دانست.

روانخواه افزود: با توجه به حساسیت بالای این دیدار، بازیکنان هر تیمی که خود را از این شرایط و حساسیت‌ها دور نگاه داشته و بدون توجه به حواشی، تنها تمرکز خود را به موقعیتهای به دست آمده معطوف کند، برنده دیدار خواهد بود.

وی با اظهار تعجب از برکناری کرانچار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان ساخت: پرسپولیس تنها یک شکست در کارنامه خود داشت و به نظرم برکناری این مربی سرشناس کار صحیحی نبود.کرانچار یک مربی شناخته شده در فوتبال جهان است و اگر به وی فرصت کافی داده می‌شد می‌توانست در پرسپولیس روند مثبتی ایجاد کند.

روانخواه در ادامه اظهار داشت: با وجود این، برکناری کرانچار را نه می توان اتفاق مثبت و نه می‌توان اتفاق منفی برای استقلال قلمداد کرد.چرا که برکناری وی در آستانه شهرآورد می‌تواند ضمن بحرانی کردن شرایط این تیم، شوک مثبت را به بازیکنان پرسپولیس وارد کند تا آنها این بازی را پیروز شوند.

هافبک تیم استقلال در پایان با اظهار رضایت از شرایط تیمش گفت: خوشبختانه توانستیم فصل نهم را به خوبی آغاز کنیم و شرایطمان را روز به روز در جهت پیشرفت و هماهنگی سوق دهیم.استقلال تا اینجای کار عملکرد بسیار خوبی داشته اما، به نظر می‌رسد این تمام توانایی بازیکنان این تیم نبوده و با توجه به تمریناتی که انجام می‌دهند، می‌توانیم بهتر از این باشیم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
البته در مورد لیگ دسته سوم بگم که استقلال سقوط نکرد ! فرستادنش .. !!

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
باز هم نتایج خوب استقلال و نتایج افتضاحه پرسپولیس ...

استقلال از پرسپولیس امسال میبره ... مطمئن باشین ... دیگه علیزاده نیست که به دادش برسه !

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
باز هم نتایج خوب استقلال و نتایج افتضاحه پرسپولیس ...

استقلال از پرسپولیس امسال میبره ... مطمئن باشین ... دیگه علیزاده نیست که به دادش برسه !
بیک زاده که هست !

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
از بچه ها vahiddddd و amk و mehrdad201 و Ashimoto موندند زود برن کلوب شرط بندی
joytears.gif

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
جریان دست سوم رفتن استقلال رو بگید ببینیم چی بوده ....
والا یه بار پوله یه مربی رو ندادیم فکر کنم خارجی بود !! یه فیفا شکایت کردن . .فیفا هم ازمون پولو گرفت هم فرستادمون .. دسته 3 :D

البته فکر کنم اگه قهرمانی دسته 3 رو نوشتید دسته 2 و یک رو جا انداختید دیگه !؟

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
به امید برد تیم محبوبمون در بازی روز جمعه

نیازی حتی به امیدواری نیست باختن.خودشونم میدونن
gigglesmile.gif

هر چند اگه باز دست سیاست (فرشته نجات!) نیاد وسط تا ثانیه اخر که هر جور شده گلو بزنن مساوی شه !!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا