مشکلات پرسپولیس خیلی زیاده ولی بنا به دلایلی بازی مساوی میشه.اتفاقا من دیروز اولین پستم رو توی اون تاپیک زدم:blush: دیگه ایشالا میبریم![]()
جریان دست سوم رفتن استقلال رو بگید ببینیم چی بوده ....
والا یه بار پوله یه مربی رو ندادیم فکر کنم خارجی بود !! یه فیفا شکایت کردن . .فیفا هم ازمون پولو گرفت هم فرستادمون .. دسته 3
البته فکر کنم اگه قهرمانی دسته 3 رو نوشتید دسته 2 و یک رو جا انداختید دیگه !؟
پس اینکه گفتند از اس اس شکایت شده و مربی ه پولشو خواسته رفته و کجا بردین !! فیفا و اینا !!سلام خدمت دوستان
من از قبلتر سوال مصطفی عزیز رو دیده بودم ولی گفتم بچه های استقلالی پاسخ بدن . ولی وقتی پاسخ bnc عزیز رو دیدم درست توضیح ندادند .
جریان دسته 3 رفتن استقلال به این صورت بود که زمانی که لیگ دسته اول کشور در ابتدای راهش بعد از پیروزی انقلاب بود برای مشخص کردن نمایندگان هر استانی یک مسابقات سوپر لیگ استانی انجام می شد و فدراسیون کاری به مقام تیم مقابل در لیگ کشوری یا دسته اول در دوره قبلی نداشت .
در مسابقات سوپر کاپی که فکر می کنم با حضور 6 تیم تهرانی برگزار شد استقلال به مقام چهارم یا پنجم رسید و چون سه یا 4 تیم اول این مسابقات به عنوان نماینده تهران وارد لیگ دسته اول می شدند استقلال نتوانست به این مسابقات راه پیدا کنه و با تصمیمی عجیب راهی دسته 3 فوتبال کشور شد . جالب اینکه بعدش استقلال وارد دسته 2 هم نشد و مجددا مستقیم وارد دسته یک کشور شد. این هم از قوانین عجیب و غریب اون سالهای فوتبال کشور بود. شاد و پیروز باشید
پس اینکه گفتند از اس اس شکایت شده و مربی ه پولشو خواسته رفته و کجا بردین !! فیفا و اینا !!
سلام خدمت دوستان
من از قبلتر سوال مصطفی عزیز رو دیده بودم ولی گفتم بچه های استقلالی پاسخ بدن . ولی وقتی پاسخ bnc عزیز رو دیدم درست توضیح ندادند .
جریان دسته 3 رفتن استقلال به این صورت بود که زمانی که لیگ دسته اول کشور در ابتدای راهش بعد از پیروزی انقلاب بود برای مشخص کردن نمایندگان هر استانی یک مسابقات سوپر لیگ استانی انجام می شد و فدراسیون کاری به مقام تیم مقابل در لیگ کشوری یا دسته اول در دوره قبلی نداشت .
در مسابقات سوپر کاپی که فکر می کنم با حضور 6 تیم تهرانی برگزار شد استقلال به مقام چهارم یا پنجم رسید و چون سه یا 4 تیم اول این مسابقات به عنوان نماینده تهران وارد لیگ دسته اول می شدند استقلال نتوانست به این مسابقات راه پیدا کنه و با تصمیمی عجیب راهی دسته 3 فوتبال کشور شد . جالب اینکه بعدش استقلال وارد دسته 2 هم نشد و مجددا مستقیم وارد دسته یک کشور شد. این هم از قوانین عجیب و غریب اون سالهای فوتبال کشور بود. شاد و پیروز باشید
به علیرضا ! از این طرفا !!!برترين باشگاههاي قرن آسيا،
استقلال سوم و پرسپوليس پنجم
خبرگزاري فوتبال ايران - فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان امروز اسامي برترين باشگاههاي آسيا در قرن بيستم را اعلام کرد که بر اين اساس باشگاه استقلال تهران به عنوان سومين باشگاه برتر اسيا معرفي شد.
در اين رده بندي که بر اساس نتايج بازيهاي تيمها در مسابقات قاره اي صورت گرفته است، تيم الهلال عربستان با کسب 5/65 امتياز برترين باشگاه آسيا شد و يوکوهاما مارينوس ژاپن در رده دوم با 25/42 امتياز قرار گرفت. استقلال تهران با 5/41 امتياز برترين باشگاه ايراني در اين رده بندي شد و پرسپوليس تهران با کسب 36 امتياز در رده پنجم قرار گرفت. همچنين باشگاه پاس در رده سي و دوم و سايپا و شاهين اهواز در رده چهل و پنجم قرار گرفتند. اين رده بندي امتيازات باشگاهها تا سال 2000 را شامل مي شود و به همين علت تيم سپاهان در اين رده بندي جايگاهي ندارد.
اسامي 10 باشگاه برتر قرن بيستم قاره آسيا:
1- الهلال عربستان
2 - يوکوهاما ژاپن
3 - استقلال ايران
4 - پوهانگ کره جنوبي
5 - پرسپوليس ايران
6 - سامسونگ کره جنوبي
7 - ليائونينگ چين
8 - النصر عربستان
9 - توکيو وردي ژاپن
10 - الکرخ بغداد
---------------------
تبریک ...
اختلاف با نفر دوم کمتر از 1 امتیاز بود
باز هم افتخار آفرینی پسران آبی :blush:
امیر حاج رضایی: مردم از نیمه پنهان بازی استقلال و پرسپولیس بی خبرند
تجربش خیلی به درد تیم پرسپولیس میخوره !کریم باقری و محسن خلیلی به بازی نرسیدن ...... البته با اینکه کریم باقری بعضی وقتا خیلی توی تیم پرسپولیس موثر بازی میکنه ولی در کل به نظر من شیری خیلی خطرنا تره برای استقلال تا باقری ..... وجود باقری توی خط میانی پرسپولیس باعث کندی حرکت رو به جلوی این تیم میشه ....
تجربش خیلی به درد تیم پرسپولیس میخوره !
ما صادقی رو نداریم تو بازی ؟!