مربي استقلال: با تفکرات و برنامه هاي مظلومي آشنا هستيم
مربي تيم فوتبال استقلال تهران،گفت: با توجه به اينکه پرويز مظلومي سالهاي گذشته در جمع آبي پوشان فعاليت کرده با تفکرات و برنامه هاي وي در تيم مس کرمان آشنا هستيم.
سيامک رحيم پور روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا،اظهار داشت: تيم فوتبال مس کرمان حدود دو سال است که در خانه خود از حريفان شکست نخورده و ما براي پيروزي و کسب سه امتياز به مصاف اين تيم مي رويم.ضمن اينکه شناخت ما از تيم حريف به اندازه کافي مي باشد و حتي با تفکرات و تاکتيک هاي پرويز مظلومي به خوبي آشنا هستيم.
وي ادامه داد: بعد از تساوي در شهرآورد تمرينات خود را انجام داده و درفرصت اندکي که تا بازي مقابل مس داشتيم، بازيکنان را با روشهاي رويارويي با حريف و نقاط ضعف و قوت آنها هماهنگ کرده ايم.در آخرين تمرين پيش از بازي نيز که امروز برگزار مي شود، کارهاي تاکتيکي از جمله شروع مجدد را مرور مي کنيم.
مربي تيم استقلال درخصوص محرومان و مصدومان اين تيم براي بازي فردا، تصريح کرد:فرهاد مجيدي و اميرحسين صادقي به دليل محروميت نمي توانند ما را همراهي کنند و سيد مهدي سيد صالحي نيز به خاطر طولاني شدن مصدوميتش قادر به بازي نمي باشد.بازيکنان جايگزين نيز هنوز مشخص نشده اند و چند ساعت قبل از بازي و با تصميم نهايي مرفاوي، نام بازيکنان اصلي اعلام مي شود.
رحيم پور در رابطه با وضعيت اميد روانخواه يادآور شد: روانخواه اين هفته تمرينات توپي خود را آغاز کرده و حضور اين بازيکن در زمين نيز بسته به نظر نهايي سرمربي است.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر ناکامي عنايتي و اکبرپور، دو مهاجم استقلال در گلزني و باز کردن دروازه حريفان، خاطرنشان ساخت: عنايتي و اکبرپور از جمله بازيکنان بزرگي هستند که از يک طرف فشار انتظارات باعث بر هم زدن تمرکز آنها شده و از سوي ديگر به خاطر پستي که در آن قرار دارند به شدت از طرف تيم مقابل تحت مراقبت مي باشند.
مربي استقلال افزود: اين دو بازيکن در زمين تمام تلاش خود را انجام مي دهند و هر چند تاکنون نتوانسته اند آنطور که بايد و شايد دروازه حريفان را باز کنند اما، تمام مسيرها را براي گلزني ساير بازيکنان باز کرده و شرايط را مهيا مي کنند.
رحيم پور در پايان درخصوص شهرآورد67 نيز گفت: به هيچ عنوان از نتيجه تساوي راضي نبوديم و حتي زماني که داور سوت پايان بازي را به صدا درآورد اعضاي کادر فني استقلال روي نيمکت نشسته و حسرت موقعيت هاي از دست رفته را مي خوردند.به نظرم بازيکنان در نيمه اول دچار غرور کاذب شده بودند و به همين خاطر نتوانستيم در اين نيمه به خوبي بازي کنيم.
تيم فوتبال استقلال تهران در دهمين ديدار خود در مسابقات ليگ برتر فوتبال، فردا (چهارشنبه) در کرمان ميهمان مس مي باشد.
مظلومي:پيروزي استقلال برايم مهمتر از موفقيت پرويز است
مدير تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي پرويز مظلومي آرزوي موفقيت دارم اما،در بازي روز چهارشنبه دوست دارم استقلال پيروز شود نه برادرم.
غلامحسين مظلومي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا،اظهار داشت: از موفقيت برادرم پرويز مظلومي در مس کرمان خوشحال مي شوم و براي وي آرزوي بهترين ها را دارم اما، من هم اکنون مدير تيم استقلال هستم و در پوشش اين سمت دوست دارم آبي پوشان پيروز ميدان شوند.
وي ضمن رد تقابلش با پرويز مظلومي،يادآور شد: من عضو کادر فني نيستم و به طور طبيعي دستم براي انجام کارهاي فني بسته است. به همين خاطر ديدار استقلال و مس تقابل صمد مرفاوي و پرويز مظلومي است نه مصاف من و برادرم.
مدير تيم استقلال درخصوص رکورد شکست ناپذيري تيم مس در خانه،تاکيد کرد: تيم ما در ديدار برابر مس کرمان همانند ساير مسابقات با يک ترکيب کاملا هجومي و براي کسب هر سه امتياز به ميدان مي رود و حتي به تساوي هم رضايت نمي دهيم. ضمن اينکه مسي ها مدت زيادي است که در خانه خود شکست نخورده اند و استقلال به دنبال شکستن اين رکورد مي باشد.
مظلومي درخصوص تمرينات تيم استقلال بعد از شهرآورد تصريح کرد: خوشبختانه بعد از ديدار برابر پرسپوليس تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته ايم و کادر فني نيز در تمرينات دو روز گذشته با آناليز فيلم بازي مس کرمان و پيکان قزوين به شناخت نقاط ضعف حريف و بر طرف کردن اين نقاط در تيم خودمان پرداخته است.
وي درخصوص وضعيت مصدومان و محرومان تيمش براي اين ديدار نيز خاطرنشان ساخت: خوشبختانه اميد روانخواه مي تواند براي استقلال به ميدان برود و آرش برهاني نيز با صلاحديد کادر فني دوباره در راس خط حمله قرار خواهد گرفت .البته در مقابل فرهاد مجيدي و امير حسين صادقي را به دليل محروميت در اختيار نداريم.
مدير تيم استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر جايگزين صادقي در خط دفاع و احتمال به ميدان رفتن کوشکي اظهار داشت: کوشکي از ابتداي بازي هاي ليگ بنا به برنامه هاي کادر فني براي استقلال به ميدان نرفته است و حضورش در بازي مقابل مس کرمان نيز بستگي به نظر مربيان دارد.
مظلومي از شکايت باشگاه استقلال از دو بازيکن پرسپوليس اظهار بي اطلاعي کرد و افزود: در جريان اين شکايت ها نيستم و چنين مسائلي به باشگاه مربوط مي شود نه مدير تيم.
وي در پايان در رابطه با تغيير زمين تمرين تيم استقلال، گفت: به دليل پايين آمدن کيفيت زمين چمن ورزشگاه دستگردي و بالا رفتن ميزان آسيب ديدگي ها در اين زمين، محل تمرينات را تا بازي مقابل استقلال اهواز به زمين شرکت واحد منتقل کرده ايم.
تيم فوتبال استقلال تهران که با 19امتياز در رده دوم جدول رده بندي است در دهمين هفته ليگ برتر فوتبال، روز چهارشنبه در کرمان ميهمان تيم مسي خواهد بود که در پايان هفته نهم 12 امتياز اندوخته و نهمين تيم جدول است.