• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بچه ها من هم تبریک میگم.
congratualtions.gif

به قول آرین، تیم بعدی! :happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
راستی یه سئوال
این بازی چرا 2شنبس !؟ تیم ملی بازی داره!؟

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به همه بروبکس...
فک کنم دیگه تا 4 هفته مونده با پایان بازی ها قهرمان شیماا :)

مظلومی: گل دوم استقلال خطا بود !
پرویز مظلومی پس از شکست 2 بر یک برابر استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بضاعت ما خیلی کم است.

پرویز مظلومی پس از شکست 2 بر یک برابر استقلال تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بضاعت ما خیلی کم است. امروز دستم خالی بود و اگر باختیم به دلیل کمبود بازیکن بود نه قدرت استقلال. امروز 4 بازیکن مس یعنی فرزاد آشوبی، امیرحسین یوسفی، فرزاد حسین‌خانی و پیروز قربانی با وجود مصدومیت به میدان رفتند اما از بازی آنها راضی هستم.
وی ادامه داد: گل دوم استقلال خطا بود و داور آن صحنه را ندید. نیمه دوم شروع خوبی داشتیم اما غافلگیر شدیم. می‌توانستیم حداقل بازی را به استقلال نبازیم و روند شکست‌ناپذیری خود را در کرمان حفظ کنیم اما قرار نیست تا ابد بازنده نباشیم. این یک اتفاق بود که رخ داد.
سرمربی مس کرمان در مورد علت تعویض‌های دیرهنگامش خاطرنشان کرد: بازیکن زیادی نداشتم. ما از کمبود بازیکن رنج می‌بریم گل‌هایی هم که عباس محمدی خورد به دلیل مشکل ضعف دفاعی بود و او نقشی در این زمینه نداشت.
مظلومی با انتقاد دوباره از داور عنوان کرد: افشاریان یکی از بهترین داوران ایران است اما امروز قضاوت خوبی را انجام نداد.
وی در مورد مشکلات مالی باشگاه گفت: این مشکلات تا حدود حل شده است اما در حال حاضر نگران کمبود بازیکن هستیم. اگر این مسئله حل نشود در آینده به ضرر ما تمام خواهد شد.

مرفاوی: خوشحالم که توانستیم پس از 24 هفته شکست‌ناپذیری مس در کرمان را از بین ببریم
صمد مرفاوی پس از پیروزی 2 بر یک برابر مس کرمان تصریح کرد:‌ بازی قابل قبولی ارائه کردیم.

صمد مرفاوی پس از پیروزی 2 بر یک برابر مس کرمان تصریح کرد:‌ بازی قابل قبولی ارائه کردیم. مس تیم خوبی بود که توانستیم پس از 24 هفته شکست‌ناپذیری این تیم در کرمان را از بین ببریم اما این مسئله چیزی از ارزش‌های مس کرمان کم نمی‌کند.
وی ادامه داد: بازیکنانم را تحسین می‌کنم. میل به پیروزی هر روز در تیم ما اوج می‌گیرد و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند. صدرنشینی کنونی در لیگ برایم مهم نیست بلکه آنچه اهمیت دارد ارائه بازی‌های خوب و کسب عنوان قهرمانی است.
مرفاوی در مورد تغییر مهاجمان استقلال گفت:‌ از این بابت نگرانی ندارم. بازیکنان خوبی داریم که در هر بازی از آنها استفاده می‌کنم. به عنوان مثال ما مهاجمی داریم که با وجود سن زیاد یکی از بهترین‌های ایران است و هر تیمی آرزوی داشتن چنین مهاجمی را دارد.
سرمربی استقلال در مورد اینکه خداد افشاریان به سود این تیم قضاوت کرده اظهار داشت: افشاریان یکی از بهترین داوران ایران است اما او هیچ‌وقت به سود استقلال سوت نزده است و هرکسی هم چنین ادعای می‌کند، ادعایی پوچ است.
وی در مورد صحبت‌های پیروز قربانی علیه خودش عنوان کرد: او عضوی از خانواده استقلال و یکی از بازیکنان متعصب این تیم است و من صحبت‌های او را نشنیده‌ام.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
مظلومی: گل دوم استقلال خطا بود !
.
عجب. کجاش بعد اونوقت خطا بود؟؟؟؟؟؟ احتمالا دیده بازیکنش به ارش نمیرسید خودش رو انداخت گفته یه چیزی بگم شاید گرفت:دی
البته در مورد اینکه افشاریان خوب داوری نکرده موافقم. گل سوم سالم استقلال رو نگرفت نامرد :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جباری : خیلی بد شانس هستم که نمی توانم برای مرفاوی بازی کنم.

4u2qhvl.jpg

مجتبى جبارى بازیکنى است که این روزها جایش در استقلال خالى است.او که به همراه چند بازیکن دیگر رکورددار مصدومیت در فوتبال ایران است تا چند ماه آینده باید دور از میادین فوتبال باشد که این بدترین اتفاق ممکن براى یک فوتبالیست است. آخرین وضعیت جبارى و مرورى به اتفاقات گذشته سوژه هایى بود که در مصاحبه باهافبک مصدوم استقلال مطرح شد. گفت وگو با وى را بخوانید:

• در حال حاضر در چه شرایطى قرار دارى؟
- فعلا که وضعیتم خوب است. عصا را کنار گذاشته ام و روزى یک جلسه فیزیوتراپى مى کنم. کار با وزنه هاى کوچک را شروع کرده ام. متاسفانه پارگى رباط صلیبى به گونه اى است که زودتر از موعد نمى توان بازگشت و باید ۶ ماه کامل شود.
• وضعیت استقلال را چطور مى بینى؟
- تیم خیلى خوب و منسجمى داریم. هم بازیکنان خوب بازى مى کنند هم کادر فنى و کادر مدیریت وظایفش را به خوبى انجام مى دهد.من فکر مى کنم استقلال امسال شانس اول قهرمانى است و به این زودى ها نمى بازد.
•بازى با مس را چطور دیدى؟
- استقلال مقابل مس بسیار منسجم بازى کرد و پس از مدتى این تیم را در کرمان شکست داد. در حقیقت مس ناک اوت شد.
• استقلال با مربیگرى صمد مرفاوى چرا هیچ وقت مجتبى جبارى را دراختیار ندارد؟
- این هم از شانس بد من است. خیلى دوست داشتم براى تیم مرفاوى بازى کنم. تیم خوبى داریم اما مطمئن هستم که سبک بازى من مى توانست به کمک تیم بیاید اما باز هم مصدومیت مانع از این شد که بتوانم به استقلال مرفاوى کمک کنم.
• شاید استقلال تا این جاى فصل خوب نتیجه گرفته باشد اما در بسیارى از بازى ها به خصوص در دربى جاى خالى مجتبى جبارى احساس شد.
- در دربى استقلال خیلى بدشانسى آورد و کلى بازیکن مصدوم و محروم داشت.اگر استقلال نه تنها من بلکه این بازیکنان را هم در اختیار داشت مى توانست بهتر کار کندالبته پرسپولیس هم چنین بازیکنانى داشت و نمى توان گفت اگر فلان بازیکن بازى مى کرد نتیجه دیگرى به دست مى آمد. زیبایى فوتبال به این است که یک مربى از تمام داشته هایش به بهترین نحو استفاده کند و فکر مى کنم مرفاوى به بهترین نحو از داشته هایش استفاده کرد.
• روند بازى استقلال مقابل پرسپولیس را چطور دیدى؟
- قبل از بازى امیدوار بودم که استقلال گل اول را مى زند واگر این اتفاق مى افتاد آنها برنده بازى مى شدند چون استقلال نشان داده که هر وقت گل اول را زده با کنترل بازى توانسته به برترى برسد.اما آنها نیمه اول را بد شروع کردند و همین مساله باعث شد تا پرسپولیسى ها اعتماد به نفس زیادى پیدا کنند وبتوانند به گل اول برسند.وقتى پرسپولیس بحران زده گل اول را مى زند بازى هم به تساوى کشیده مى شود.
• اعلام پنالتى توسط محسن ترکى درست بود یا نه؟
- فکر مى کنم گرفتن پنالتى کمى سختگیرانه بود. مهاجم پرسپولیس مى توانست به حرکتش ادامه دهد اما وقتى دید توپ از او فاصله گرفته و ۲ مدافع هم نزدیک مى شوند ترجیح داد که خودش را به زمین بزند. اما در کل باید بگویم که داورى ترکى خوب بود و خیلى خوب توانست بازى را کنترل کند.
• این روزها زمزمه جدایى واعظى آشتیانى از استقلال شنیده مى شود. فکرمى کنى با جدایى اواستقلال مشکل پیدا مى کند؟
- واعظى در این مدت خیلى خوب کارکرده و هر کارى که ازدستش برمى آمده براى تیم انجام داده است. در استقلال هیچ کس ساز خودش را نمى زند و همه تیم حول یک محور مى چرخد. فکر نمى کنم که او کاملا از استقلال برود.به هر حال اینجا تیم خودش است و دراین شرایط آن را تنها نمى گذارد و برود. اگر فرد جدیدى هم به جاى او بیاید به احتمال زیاد تغییرات زیادى درشرایط فعلى به وجود نخواهد آورد.
• استقلال به عنوان صدر نشینى این هفته به مصاف استقلال اهواز مى رود. فکر مى کنید بتوانید صدر جدول را حفظ کنید؟
- همیشه حفظ صدر جدول سخت تر از رسیدن به آن است. این یک قاعده در فوتبال است. ما هم مطمئناً در رده هاى بالاى جدول نوسان خواهیم داشت اما در نهایت این استقلال است که قهرمان خواهد شد.

مصاحبه های بازیکنان استقلال بعد از شکست مس کرمان

گزارش و حواشی اولین تمرین تیم استقلال بعد از شکست مس.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
cd55277f-362a-4f25-b4fb-ac6b5d1303a2.jpg

گزارش و حواشی تمرین تیم استقلال تهران در تاریخ 18/7/88

استقلال که خود را برای دیدار مقابل همنام اهوازی آماده می‌کند بعدازظهر امروز تمریناتش را در حالی در ورزشگاه دستگردی آغاز کرد که سید مهدی سیدصالحی و مهدی امیرآبادی همانند چند روز گذشته در تمرینات این تیم حضور نداشتند. قرار است سید صالحی طی روزهای آینده تمریناتش را با استقلال آغاز کند اما مهدی امیرآبادی همچنان باید به فیزیوتراپی بپردازد.

* فرزاد مجیدی بازیکن سابق تیم استقلال با کسب اجازه از مربیان این تیم در تمرین امروز حضور یافت و پس از نیم ساعت دویدن نظاره‌گر تمرین بازیکنان استقلال شد.

* در ابتدای تمرین بازیکنان زیر نظر راینر کرافت به گرم‌ کردن بدن‌های خود و همچنین کارهای کششی پرداختند.

* بهزاد غلامپور مربی سنگربانان استقلال با وحید طالب لو و محمد محمدی به تمرینات ویژه پرداختند.

* مرحله بعدی تمرین سانتر از جناحین و شوت به سمت دروازه بود که بازیکنان زیر نظر مرفاوی این آیتم را انجام دادند.

* حدود 50 نفر از طرفداران تیم استقلال از تمرین دیدن کردند.

* روته مولر مربی آلمانی استقلال امروز دو پسر خود را به ورزشگاه دستگردی آورده بود. آنها نظاره‌گر تمرین تیم استقلال شدند.

* آخرین مرحله تمرین فوتبال استقلال، فوتبال دستگرمی در یک سوم زمین بود که این فوتبال بصورت کاملا جدی برگزار شد. برای تیم زرد رضا عنایتی و فرهاد مجیدی گلزنی کردند و برای تیم آبی نیز پژمان منتظری، سیاوش اکبرپور و فاویو جانواریو گلزنی کردند تا تیم آبی 3 بر 2 پیروز شود. ضمن اینکه وحید طالب‌لو یک ضربه پنالتی را از سیاوش اکبرپور که در تیم آبی بازی می‌کرد مهار کرد.
تیم فوتبال استقلال روز دوشنبه از هفته یازدهم رقابت‌های لیگ برتر میزبان استقلال اهواز خواهد بود.

عکس های تمرین امروز آبی پوشان

استقلال مخالفت کرد، جان‌واریو ماندنی شد.

جایگاه استقلال باعث جلو آمدن اسپانسرها شده است

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
برهانی: می‌خواهم دوباره آقای گل شوم

showimage.aspx

برای چندمین بار به کمک استقلال آمد تا آبی‌پوشان در کویر طعم صدرنشینی را بچشند. آرش برهانی را می‌گوییم، مهاجمی که این روزها بدجوری راه دروازه‌ها را پیدا کرده و خوب می‌داند دروازه‌بان‌های حریف را چگونه تسلیم هنر خود کند. تا اینجای لیگ برهانی از آقای گل شدن صحبت نمی‌کرد و اینگونه گل می‌زد، حالا که او سعی خود را برای آقای گل شدن آغاز کرده باید منتظر گل‌های متوالی آرش باشیم:

دیگر برای همه عادت شده که آرش برهانی ناجی استقلال باشد. از اینکه باز هم گل برتری استقلال را زدی چه حسی داری؟

■ من فقط ضربه آخر را زدم. این گل حاصل یک کار گروهی منسجم بود که من آن را تکمیل کردم.

در بازی‌های قبل نشان داده‌ای که فرقی ندارد در کنار چه بازیکنی بازی کنی.

■ خب من همیشه گفته‌ام که وقتی برای استقلال وارد زمین می‌شوم تمام تلاشم این است که مثمرثمر باشم.
عنایتی هم از باتجربه‌ترین مهاجمان ایران است و از بازی کنار او احساس خوبی دارم.

و اینکه همین عنایتی یک پاس گل خوب برای گل زدنت فراهم کرد.

■ بله. همین جا از پاس گل زیبای آقارضا تشکر می‌کنم، او ساخت و من هم خوشحالم که توپ را به گل تبدیل کردم.

اما می‌رسیم به حرکات آرش برهانی پس از باز کردن دروازه مس. مگر نگفته بودی اگر گل بزنی خوشحالی نمی‌کنی؟

■ نه اصلا چنین حرفی نزده بودم. من اصالتی کرمانی دارم اما هیچ‌گاه بازیکن مس نبودم که خوشحالی نکنم. زمانی عضو شهرداری کرمان بودم و جایی هم عنوان نکردم که گل بزنم خوشحالی نمی‌کنم.

ولی یکی دو روزنامه از قولت نوشته بودند که خوشحالی نمی‌کنی...

■ احتمالا آنها اشتباه نوشته‌اند. فکر می‌کنم این جمله را پیروز قربانی گفته بود نه من (خنده).

کم کم به صدر جدول گلزن‌ها می‌رسی، هنوز هم در این مورد همان جواب همیشگی را می‌دهی؟

■ خب من همیشه گفته‌ام که یک استقلالی آقای گل لیگ می‌شود.

دوست نداری این استقلالی آرش برهانی باشد؟

■ خب چرا، به همین خاطر تمام سعی‌ام را می‌کنم دوباره آقای گل لیگ برتر شوم.

فکر نمی‌کنی با حضور مهاجمانی توانا در دیگر تیم‌ها رسیدن به این هدف کمی سخت باشد؟

■ به هیچ وجه. در کنار من بازیکنان بسیار خوبی در استقلال حضور دارند و فکر می‌کنم با کمک آنها رسیدن به این هدف اصلا دور از دسترس نیست.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
پیروز قربانی : برد حق استقلال بود .

*
مدافع مس کرمان گفت: با پرویز مظلومی درگیر نشدم.

وی اظهارداشت: بنده پس از پایان بازی بلافاصله به رختکن تیم رفتم و نمی دانم این شایعات از کجا درمی آید. مظلومی مربی بنده و قابل احترام است.

قربانی درخصوص دیدار مقابل استقلال ادامه داد: بازی خوبی را انجام ندادیم و اعتقاد دارم برد حق استقلال بود و آنها بازی منطقی تری را نسبت به ما ارائه دادند و توانستند 3 امتیاز را کسب کنند. به شخصه برای من سخت بود بعد از یک دهه مقابل تیم سابق خود قرار بگیرم.

این مدافع در پایان درخصوص شکایت باشگاه استقلال از وی گفت: برایم مهم نیست و این روزها بیشتر به فکر کسب نتایج خوب با مس کرمان هستم تا از شرایط بحرانی خارج شویم.

امیر آبادی مصدوم ، اکبر پور و بیگ زاده محروم . شاید سید صالحی برسد .

*
مهدی امیرآبادی به دلیل مصدومیت از ناحیه پا به دیدار مقابل استقلال اهواز نمی رسد و از سویی دیگر مهدی سیدصالحی مهاجم استقلال پس از 2 هفته مصدومیت به این دیدار خواهد رسید تا در کنار برهانی زوج خط حمله استقلال را تشکیل بدهد.

گفتنی است؛ استقلال علاوه بر امیرآبادی به دلیل مصدومیت بیگ زاده واکبرپور را نیز به دلیل 3 اخطاره بودن در اخیار ندارد.

در بازی بعدی استقلال ،‌صادقى یا کوشکى جایگزین بیک زاده می شوند.

*
محرومیت بیک زاده در بازى با استقلال اهواز کادر فنى این تیم را سخت کرده تا جائیکه مصدومیت امیرآبادى هم سبب شود که استقلالى ها نتوانند از یک پیستون به عنوان جایگزین او استفاده کنند. طبق شنیده ها کادر فنى استقلال از بین امیرحسین صادقى و بیژن کوشکى یکى رادر جناح چپ تیم شان در بازى فردا مى گذارند تا همین مسأله کار آنها را در این دیدار دشوار کند. در بازى استقلال مقابل آبى هاى اهوازى تمامى مدافعین این تیم به بازى گرفته مى شود تا جائیکه مرفاوى نتواند دست به تعویض هیچ یک از مدافعان خود بزند و مدافعى را روى نیمکت خود نبیند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به سلامتی استقلال .....

ایشالا اگه فردا بزنیم فاصلمون با تیم د.م جدول که ذوب آهن باشه میشه 5 امتیاز ( البته پیکان رو اصلا جزو مدعیا حساب نکنید)

خلاصه اختلاف 9 امتیازی با رقیب سنتی هم دیگه نور علا نور میشه ( گرچه دیگه برام مهم نیست که چقدر باشون اختلاف داریم):cool:

استقلال ان شا ء الله 3 بر صفر پیروز میشه .

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خلاصه اختلاف 9 امتیازی با رقیب سنتی هم دیگه نور علا نور میشه ( گرچه دیگه برام مهم نیست که چقدر باشون اختلاف داریم):cool:

استقلال ان شا ء الله 3 بر صفر پیروز میشه .

:specool:

میریم که ایشالا تفاضلو ببریم بالاتر :cool:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
d7f884bf-2bcf-4db9-866b-7d3a6b3755ca.jpg

ترکیب احتمالی استقلال مقابل استقلال اهواز مشخص شد

کادر فنی استقلال قصد دارد تیمش را با ترکیب وحید طالب‌لو، امیرحسین صادقی، بیژن کوشکی، پژمان منتظری، خسرو حیدری، فرهاد مجیدی، فابیو جان‌واریو، رضا عنایتی، آرش برهانی، حسین کاظمی و کیانوش رحمتی به میدان بفرستد

وضعيت مصدومان استقلال
نوروزي: جباري در فاز اول درمان است

خلاء قانوني مانع يوسفي

تمرین استقلال یکشنبه 19/07/88

استقلال یک سال دیگر همچنان در دستگردی تمرین خواهد کرد

حجازی: در مورد مصاحبه ام با VOA صحبت نمی‌کنم !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخرین مصاحبه مرفاوی درباره وضعیت استقلال قبل از دیدار با استقلال اهواز

thumbnail.php

* پس از گذشت 10 هفته از لیگ برتر به عنوان سرمربی تیم صدرنشین چه ارزیابی از تیمتان دارید؟
ما از همان ابتدای فصل برای تک تک بازی‌ها برنامه ریزی منظمی داشتیم. از دیدار اول مقابل سپاهان تا دیدار مقابل مس برنامه‌هایمان را به خوبی پیدا کردیم و خوشحالم که بازیکنانم بازی به بازی هماهنگ تر از گذشته شدند. البته باید بگویم چون نسبت به سال گذشته تغییر سیستم دادیم به همین علت هماهنگی لازم استقلال نیاز به زمان داشت. همانطور که دیدید مقابل خیلی از انتقادات ایستادگی کردیم و جوابش را نیز گرفتیم. مثلا اول فصل می‌گفتند مهاجمان استقلال کم گل می‌زنند. آنهایی که این بحث را مطرح می‌کردند عجول بودند و می‌بینید که حال مهاجمان ما نیز گل می‌زنند.

* قبول دارید موفقیت استقلال به دلیل حفظ اکثر نفرات فصل گذشته است؟
هنگامی که مسئولیت استقلال را بر عهده گرفتم اعلام کردم که سعی می‌کنیم تمامی نفرات تیم را نگه داریم. با هدفی داشتم که این حرف را زدم. تمامی اینها فکر تیمی بود. در حال حاضر هم می‌گویم پتانسیل‌ بازیکنان من بالاتر از این حرف‌ها است و امیدوارم به موفقیتی که در ذهنم دارم برسیم.

* این روزها هواداران استقلال از عملکرد سیاوش اکبرپور و رضا عنایتی پس از گذشت 10 هفته گله دارند. شما فکر می‌کنید این دو نفر خوب عمل کرده‌اند؟
من مطمئن هستم مهاجمان من روز به روز بهتر خواهند شد. تمام یک تیم مهاجمان آن نیستند. ما یک حمله تیمی داریم و سعی می‌کنیم توازن را در همه خطوط برقرار کنیم. وقتی یک تیم گل می‌زند همه تیم‌ در آن سهم دارند و من انتظار ندارم فقط مهاجمان استقلال گلزنی کنند.

* به عنوان سرمربی استقلال در این 10 هفته خلایی در ترکیب تیم خود احساس نکرده‌اید؟
حقیقتا می‌گویم داریم. در بازی با پرسپولیس کمبود بازیکن داشتم و تنها 16 بازیکن در لیست استقلال بود. از تعداد 5 بازیکن ذخیره امیرآبادی مصدوم بود و نورافکن و مهرشاد مومنی برای حضور در بازی‌ها نیاز به زمان داشتند. واقعا در آن بازی دستم بسته بود. آنجا بود که احساس کردم اگر بعضی‌ها را داشتم می‌توانستم تغییر سیستم دهم ولی باز هم خدا را شکر می‌کنم که تیم جمع و جور شد. اگر خاطرتان باشد استقلال همیشه پس از دربی مقابل حریفانش مشکل داشت چه در تهران و چه در شهرستان یا مساوی می‌کرده و یا نتیجه را به حریف واگذار می‌کرده‌ است اما این بار دیدید بعد از دربی بلافاصله تیم را جمع کردیم و بچه‌ها دوباره انگیزه گرفتند و خوشبتخانه مس را در خانه‌اش شکست دادیم.

* برای بازی فردا مقابل استقلال اهواز هاشم بیک زاده و امیرآبادی را در اختیار ندارید. آیا فکری به حال جناح چپ کرده‌اید؟
بله؛ متاسفانه دستم بسته است. وضعیت محسن یوسفی نیز با باشگاه صبا هنوز مشخص نشده اما با این حال امروز وضعیت تمرینی را چک می‌کنم و یک نفر را جایگزین بیک زاده در جناح چپ خواهم کرد.

* این روند برگزاری مسابقات که تیم‌ها هر 5 روز یکبار بازی می‌کنند تاثیری در نتیجه گیری آنها در مسابقات ندارد؟
چرا برای همه تیم‌ها برگزاری اینگونه مسابقات سخت است و این به ضرر فوتبال ما خواهد بود. من از کسی ایراد نمی‌گیرم و هر 5 روز یکبار هم بازی‌ می‌کنم ولی معتقدم باید به کیفیت فنی فوتبال هم فکر کرد. تیم ملی ما هم باید در سطح آسیا بازی کند و اگر کمی دقیق‌تر روی این مسائل کارشناسی شود فوتبال ما جلو خواهد افتاد.

* این روزها شایعات زیادی پیرامون نارضایتی محمد محمدی از نیمکت نشینی و حتی سیاوش اکبرپور شنیده می‌شود. حتی بازیکنانی هم که کمتر بازی کرده‌اند چندان از این وضعیت رضایت ندارند در این خصوص صحبتی ندارید؟
تا به امروز که درباره نارضایتی بازیکنان از نیمکت‌ نشینی حرفی نشنیده‌ام ولی باید بگویم تیم را من با نظر همکارانم ارنج می‌کنم و در نهایت خودم تصمیم می‌گیرم که چه کسی بازی کند و مسئولیت این مسائل هم پای من است. هیچ کس حق اعتراض ندارد و چنانچه من تصمیم بگیرم بازیکنی بازی کند باید در اختیار تیم باشد. هر کسی فکر می‌کند حقش در استقلال خورده شده و قصد جدایی دارد کتبا بنویسد و من هم کتبا تصمیم می‌گیرم ولی باز هم تاکید می‌کنم من در استقلال مسئولم که چه کسی بازی کند.

* با توجه به صدرنشینی استقلال قول قهرمانی نیم فصل را می‌دهید یا خیر؟
من از ابتدای فصل هم گفتم هدفمان قهرمانی است ولی باید برای آن تلاش کرد. هیچ تیمی با حرف زدن به جایی نمی‌رسد برای نیم فصل هم همینطور برنامه داریم و امیدوارم در انتهای فصل که برنامه‌مان طولانی مدت تر خواهد بود به هدف مهم‌مان دست پیدا کنیم.

* برنامه 90 گذشته در خصوص عملکرد مربیان جوان و اینکه آنها از چه جایی باید کار خود را آغاز کنند به بحث پرداخت حتی در این بین برکناری علیرضا منصوریان نیز مورد تحلیل قرار گرفت. در این خصوص چه صحبتی دارید؟
اعتقاد من این است باید به منصوریان فرصت می دادند.اما اجازه دهید در مورد کسی اظهار نظر نکنم و فقط توضیحی در مورد زندگی ورزشی خودم بدهم. هنگامی که فوتبال را کنار گذاشتم با مدرسه فوتبال استقلال مربیگری را آغاز کردم. سپس به نوجوان رفتم و سال بعد با تیم جوانان استقلال همکاری کردم که در آن دوره مقام نیز کسب کردیم. پس از آن در کنار آقای پورحیدری در تیم بزرگسالان قرار گرفتم و سپس به امید استقلال رفتم و بعد از آن نیز در کنار آقای قلعه نویی کار کردم.
اینها را در مورد خودم گفتم که آنهایی که از من بدشان می‌آید و یا با غرض ورزی می‌گویند مرفاوی تجربه ندارد متوجه شوند که من کارم را از کجا آغاز کردم. خیلی از مربیان بزرگ دنیا فوتبال را از پایه شروع می‌کنند. من خودم را با آنها مقایسه نمی‌کنم اما می‌گویم فوتبال را از زمین‌های خاکی آغاز و تا به امروز تلاش کرده‌ام تا به سرمربیگری استقلال رسیده‌ام.
مگر آقای قلعه نویی که سرمربی تیم ملی شد فوتبال را از پایه‌‌ها آغاز نکرد. ایشان از مربیگری برق تهران، کشاورز و ... به سرمربیگری تیم ملی رسید. من نمی‌گویم مربیان جوان ما از پایه شروع کنند. ولی در مورد صمد مرفاوی چنین اتفاقی افتاد و بدون شک هر کسی تصمیم گیرنده زندگی خود است و در مورد آینده‌اش نیز مسئولتی دارد.

* در آستانه بازی با استقلال اهواز چقدر از این تیم شناخت دارید.
استقلال اهواز تیم بسیار خوبی است. معتقدم وقتی به تیمی شوک وارد می‌شود موارد مثبت در این تیم ایجاد خواهد شد. به کادر فنی گذشته استقلال اهواز بی احترامی نمی‌کنم. آنها نیز زحمات خود را کشیدند ولی این تیم با مربی جدید از 3 بازی گذشته 5 امتیاز گرفته و نظم بسیار خوبی پیدا کرده است. فکر می‌کنم فردا بازی بسیار سختی پیش رو خواهیم داشت و باید مقابل تیمی دگرگون شده به میدان برویم. امیدوارم با ارائه یک بازی خوب هر 3 امتیاز مسابقه را از آن خود کنیم

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
بازی خوبی بود. دو گل روی دو سوپر سانتر از خسرو. محمدی امروز خوب کار کرده اما خروجهای بیخودی میکنه. روی اون صحنه چیپ زد چرا خارج شد وقتی دفاع هست؟ یا روی توپی که به دیرک خورد.

جناح چپ هر چند بیگ زاده خیلی رو اعصابه اما واقعا وقتی هست فعال تر از االان هست. این کوشکی مثلا قراره از چپ حرکت کنه؟ حد اقل بیگ زاده حرکتی میکرد و تیم حریف رو خسته میکرد.

دوربین هم زوم کرده بود روی طالب لو چند بار نشونش داد. خدا کنه برگرده به اوج.
داور هم که کلا شوته. دو بار خسرو رو از پشت زدن یه خطا معمولی گرفت یه کارت نداد.

پ.ن : یه صحنه فرزاد مجیدی رو نشون داد کجاست الان؟ کجا بازی میکنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا