• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هرچی میخوام برنامه ریزی کنم به بازی برسم نمیشه :(

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اتفاقا من دیروز اولین پستم رو توی اون تاپیک زدم:blush: دیگه ایشالا میبریم;)
مشکلات پرسپولیس خیلی زیاده ولی بنا به دلایلی بازی مساوی میشه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
جریان دست سوم رفتن استقلال رو بگید ببینیم چی بوده ....

والا یه بار پوله یه مربی رو ندادیم فکر کنم خارجی بود !! یه فیفا شکایت کردن . .فیفا هم ازمون پولو گرفت هم فرستادمون .. دسته 3 :D

البته فکر کنم اگه قهرمانی دسته 3 رو نوشتید دسته 2 و یک رو جا انداختید دیگه !؟

من از قبلتر سوال مصطفی عزیز رو دیده بودم ولی گفتم بچه های استقلالی پاسخ بدن . ولی وقتی پاسخ bnc عزیز رو دیدم درست توضیح ندادند .

جریان دسته 3 رفتن استقلال به این صورت بود که زمانی که لیگ دسته اول کشور در ابتدای راهش بعد از پیروزی انقلاب بود برای مشخص کردن نمایندگان هر استانی یک مسابقات سوپر لیگ استانی انجام می شد و فدراسیون کاری به مقام تیم مقابل در لیگ کشوری یا دسته اول در دوره قبلی نداشت .
در مسابقات سوپر کاپی که فکر می کنم با حضور 6 تیم تهرانی برگزار شد استقلال به مقام چهارم یا پنجم رسید و چون سه یا 4 تیم اول این مسابقات به عنوان نماینده تهران وارد لیگ دسته اول می شدند استقلال نتوانست به این مسابقات راه پیدا کنه و با تصمیمی عجیب راهی دسته 3 فوتبال کشور شد . جالب اینکه بعدش استقلال وارد دسته 2 هم نشد و مجددا مستقیم وارد دسته یک کشور شد. این هم از قوانین عجیب و غریب اون سالهای فوتبال کشور بود. شاد و پیروز باشید

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام خدمت دوستان

من از قبلتر سوال مصطفی عزیز رو دیده بودم ولی گفتم بچه های استقلالی پاسخ بدن . ولی وقتی پاسخ bnc عزیز رو دیدم درست توضیح ندادند .

جریان دسته 3 رفتن استقلال به این صورت بود که زمانی که لیگ دسته اول کشور در ابتدای راهش بعد از پیروزی انقلاب بود برای مشخص کردن نمایندگان هر استانی یک مسابقات سوپر لیگ استانی انجام می شد و فدراسیون کاری به مقام تیم مقابل در لیگ کشوری یا دسته اول در دوره قبلی نداشت .
در مسابقات سوپر کاپی که فکر می کنم با حضور 6 تیم تهرانی برگزار شد استقلال به مقام چهارم یا پنجم رسید و چون سه یا 4 تیم اول این مسابقات به عنوان نماینده تهران وارد لیگ دسته اول می شدند استقلال نتوانست به این مسابقات راه پیدا کنه و با تصمیمی عجیب راهی دسته 3 فوتبال کشور شد . جالب اینکه بعدش استقلال وارد دسته 2 هم نشد و مجددا مستقیم وارد دسته یک کشور شد. این هم از قوانین عجیب و غریب اون سالهای فوتبال کشور بود. شاد و پیروز باشید
پس اینکه گفتند از اس اس شکایت شده و مربی ه پولشو خواسته رفته و کجا بردین !! فیفا و اینا !!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پس اینکه گفتند از اس اس شکایت شده و مربی ه پولشو خواسته رفته و کجا بردین !! فیفا و اینا !!

bnc جان قضیه رفتن استقلال به دسته 3 همونی بود که عرض کردم .
اما درباره پولی که مربی خارجی میخواسته : همین الان هم چند بار کار پرسپولیس به فیفا کشیده ولی نهایتا با پرداخت پول و نهایتش کسر امتیاز مساله حل شده ، دیگه فرستادن به 2 دسته پایینتر نمیخواد که .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام خدمت دوستان

ممنون ساسان خان ...... تنکیو

پس این همه دوستان پرسپولیسی دست سوم رفتن استقلال رو توی سر ما میزنن این بوده جریان ؟؟؟؟

خب خیلی هم مهم نیست ....

جمعه رو عشق است :lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
برترين باشگاههاي قرن آسيا،
استقلال سوم و پرسپوليس پنجم

خبرگزاري فوتبال ايران - فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان امروز اسامي برترين باشگاههاي آسيا در قرن بيستم را اعلام کرد که بر اين اساس باشگاه استقلال تهران به عنوان سومين باشگاه برتر اسيا معرفي شد.

در اين رده بندي که بر اساس نتايج بازيهاي تيمها در مسابقات قاره اي صورت گرفته است، تيم الهلال عربستان با کسب 5/65 امتياز برترين باشگاه آسيا شد و يوکوهاما مارينوس ژاپن در رده دوم با 25/42 امتياز قرار گرفت. استقلال تهران با 5/41 امتياز برترين باشگاه ايراني در اين رده بندي شد و پرسپوليس تهران با کسب 36 امتياز در رده پنجم قرار گرفت. همچنين باشگاه پاس در رده سي و دوم و سايپا و شاهين اهواز در رده چهل و پنجم قرار گرفتند. اين رده بندي امتيازات باشگاهها تا سال 2000 را شامل مي شود و به همين علت تيم سپاهان در اين رده بندي جايگاهي ندارد.

اسامي 10 باشگاه برتر قرن بيستم قاره آسيا:

1- الهلال عربستان

2 - يوکوهاما ژاپن

3 - استقلال ايران

4 - پوهانگ کره جنوبي

5 - پرسپوليس ايران

6 - سامسونگ کره جنوبي

7 - ليائونينگ چين

8 - النصر عربستان

9 - توکيو وردي ژاپن

10 - الکرخ بغداد

---------------------

تبریک ...
اختلاف با نفر دوم کمتر از 1 امتیاز بود :)

باز هم افتخار آفرینی پسران آبی :blush:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
برترين باشگاههاي قرن آسيا،
استقلال سوم و پرسپوليس پنجم

خبرگزاري فوتبال ايران - فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار فوتبال جهان امروز اسامي برترين باشگاههاي آسيا در قرن بيستم را اعلام کرد که بر اين اساس باشگاه استقلال تهران به عنوان سومين باشگاه برتر اسيا معرفي شد.

در اين رده بندي که بر اساس نتايج بازيهاي تيمها در مسابقات قاره اي صورت گرفته است، تيم الهلال عربستان با کسب 5/65 امتياز برترين باشگاه آسيا شد و يوکوهاما مارينوس ژاپن در رده دوم با 25/42 امتياز قرار گرفت. استقلال تهران با 5/41 امتياز برترين باشگاه ايراني در اين رده بندي شد و پرسپوليس تهران با کسب 36 امتياز در رده پنجم قرار گرفت. همچنين باشگاه پاس در رده سي و دوم و سايپا و شاهين اهواز در رده چهل و پنجم قرار گرفتند. اين رده بندي امتيازات باشگاهها تا سال 2000 را شامل مي شود و به همين علت تيم سپاهان در اين رده بندي جايگاهي ندارد.

اسامي 10 باشگاه برتر قرن بيستم قاره آسيا:

1- الهلال عربستان

2 - يوکوهاما ژاپن

3 - استقلال ايران

4 - پوهانگ کره جنوبي

5 - پرسپوليس ايران

6 - سامسونگ کره جنوبي

7 - ليائونينگ چين

8 - النصر عربستان

9 - توکيو وردي ژاپن

10 - الکرخ بغداد

---------------------

تبریک ...
اختلاف با نفر دوم کمتر از 1 امتیاز بود :)

باز هم افتخار آفرینی پسران آبی :blush:
به علیرضا ! از این طرفا !!!

بابا اس اس سروره بابا .. :D نیازه به مدرک نیست :D

ساسان جان ، اون زمان که لیگ دسته سوم لیگ محلات بود !! که !! یعنی اس اس رفت با محله ها ؟! لیگ برتر که نداشتیم اون موقع ! ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
d71e220d-363d-408d-8306-70a5dc56ff5b.jpg

استقلال تو سرور،‌تو سالار، تو قهرمان

در جست و جوی مردان کلیدی صمد

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سعيدلو: دربي پايتخت سياسي نخواهد شد

SmartPicture.aspx

ایلنا: رئيس جديد سازمان تربيت‌بدني گفت: با توجه به شناختي كه از هواداران فوتبال دارم مطمئن باشيد كه دربي روز جمعه سياسي نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علي سعيدلو در حاشيه جلسه هيات دولت و در جمع خبرنگاران افزود: ورزشكاران ما مردم و هواداران خود را دوست دارند و كاري نمي‌كنند كه اتفاق ناخوشايندي در اين بازي رخ دهد.
وي با تاكيد بر اينكه كسي در اين ديدار به دنبال تساوي نيست، گفت: مطمئنا کسی به دنبال تساوی در این بازی نبوده و اين شايعات نیز پذيرفتني نيست چون که معتقدم برد و باخت است كه در هر رقابتي موجب اعتلاي يك شخص يا يك تيم مي‌شود.
سعيدلو با اشاره به ديدار حساس دو تيم استقلال و پرسپوليس تهران خاطر نشان كرد: اميدوارم دو تيم در اين ديدار يك بازي زيبا، جنگنده و رقابتي را بدون هيچ‌گونه حاشيه‌اي به اجرا بگذارند.
وي در ادامه با اشاره به اهداف خود در سازمان تربيت‌بدني تصريح كرد: همانطور كه در مراسم معارفه هم اعلام كردم بنده تنها با هدف ارتقاء و اعتلاي ورزش كشور آمده‌ام و هدفي هم غير از اين ندارم. امروزه ورزش يك جايگاه اساسي در كشور دارد و از پايه‌هاي حركت فرهنگي و اجتماعي در كشور است و باعث افتخار و غرور ملي در سطح جهان مي‌شود. ورزش امروز با سياست، اقتصاد، تجارت و دانش‌ آميخته شده است.
وي در پايان افزايش بودجه ورزش را يك امر طبيعي دانست و تاكيد كرد: بديهي است كه بودجه ورزش بيشتر از گذشته خواهد شد. البته در همين راستا هم اوضاع مالي فدراسيون‌ها هم تغيير خواهد كرد. بي‌شك فدراسيون‌هايي كه اوضاع مالي خوبي ندارند را تحت پوشش بيشتر خواهيم داد و فدراسيون‌هايي را هم كه از لحاظ امكانات فني فقير هستند، حمايت خواهيم كرد.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
پاداش استقلالی‌ها قبل از بازی دربی رونمایی می‌شود

SmartPicture.aspx

ایلنا: پاداش ويژه مديرعامل باشگاه استقلال تهران روز جمعه و قيل از شروع بازي دربي به بازيكنان اين تيم اعلام مي‌شود.
به گزارش ايلنا‏، اميررضا واعظي آشتياني كه تيمش در ليگ نهم نتايج بسيار خوبي گرفته است‏ براي بازيكنان اين تيم در روز دربي پاداش ويژه‌اي در نظر گرفته است كه در روز اين بازي و قبل از شروع دربی در رختکن به آتها اعلام خواهد شد.
البته اين پاداش در صورتي به آبي پوشان تعلق مي‌گيرد كه در بازي دربي بتوانند حريف خود را از پيش رو بردارند.
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال تهران روز جمعه هفته جاري و از ساعت 14:30 دقيقه در استاديوم يكصد هزار نفري آزادي برگزار خواهد شد.

دين‌محمدي: استقلال با يك گل برنده دربي است

ایلنا: بازیکن اسبق تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به دربی پیش رو گفت: دربي يك بازي متفاوت از همه بازي‌هاي ليگ است. در این بازی ضعف و قوت تيم‌ها تعيين‌كننده نيستند، بلكه عوامل ديگري نتيجه را رقم مي‌زنند.
سيروس دين‌محمدي هافبك اسبق تيم استقلال در گفت‌وگو با ايلنا درباره شرايط خاص بازي دربي گفت: بايد بپذيريم كه دربي يك بازي سخت است. حساسيت بازي، جو تماشاگران، انگيزه بازيكنان و همه و همه باعث مي‌شود تا دو تيم احساساتي و عصبي فوتبال بازي كرده و انگيزه لازم را نداشته باشند.
دين‌محمدي گفت: اينكه يك تيم در مقام دوم ليگ است و تيم ديگر در جاي هشتم، اصلا تعيين‌كننده نيستند.
هافبك ملي‌پوش اسبق استقلال گفت: تمركز بالاي بازيكنان، ‌عدم توجه به جو بيرون زمين و تاكتيك‌پذيري بازيكنان باعث مي‌شود كه دو تيم مدام به فكر حمله به دروازه يكديگر باشند.
دين‌محمدي گفت: در شرايط فعلي خط حمله تيم‌ها مي‌توانند در بازي عصر جمعه تعيين‌كننده باشند و اين در حالي است كه خط حمله استقلال به مراتب چربش بيشتري نسبت به حريف خود دارد. چون هم به لحاظ تجربي و هم به لحاظ فني آنها برتر از مهاجمان پرسپوليس هستند.
هافبك اسبق تيم استقلال با اشاره به مشکلات اخیر سرخپوشان گفت: به اعتقاد من بركناري كرانچار به هيچ وجه شوك نبود و حالا برگشت او مي‌تواند روحيه بازيكنان را دو چندان نمايد و اين از هر نظر به نفع پرسپوليسی ‌هاست.
دين‌محمدي درباره پيش‌بيني نتيجه بازي عصر جمعه گفت: من به عنوان يك استقلالي علاقه دارم كه استقلال برنده دربي شصت و هفتم باشد و پيش‌بيني مي‌كنم كه برنده اين ديدار استقلال و با يك گل باشد.

امیر حاج رضایی: مردم از نیمه پنهان بازی استقلال و پرسپولیس بی خبرند

كارشناس فوتبال ايران با اشاره به دربي پيش‌روي روز جمعه شانس دو تيم را براي برد در اين بازي مساوي دانست و گفت: شرايط اين بازي سواي تمام بازي‌هاي ليگ است و پيش‌بيني برد هيچ يك از اين دو تيم مشخص است.
امير حاج‌رضايي در گفت‌وگو با ايلنا افزود: به واقع روي كاغذ استقلال برتر از پرسپوليس است اما اين ملاك صحيحي براي برد آبي‌پوشان در اين ديدار نيست. با اينكه استقلال بازي قبل خود را با اختلاف گل‌هاي زياد برده و پرسپوليس بازي خود را مقابل پيكان واگذار كرده ربطي به بازي روز جمعه ندارد و مطمئن باشيد كه هيچ يك از دو تيم برتري نسبت به يكديگر ندارند.
وي با اشاره به حاشيه‌هاي چند روز اخير پرسپوليس گفت: اتفاقات اخير يك امر غيرقابل انكار است. مسائل اطراف و حواشي اين تيم قطعا در روز بازي تاثيرگذار خواهد بود. اما استقلال در آرامش و در شرايط بسيار خوبي خود را براي انجام اين ديدار آماده كرده است.
كارشناس فوتبال ايران در ادامه با اشاره به اينكه اين ديدار يك نيمه پنهان دارد كه همگان از آن بي‌خبرند گفت: در طول هفته تلاش‌ها و قول‌هايي براي افزايش روحيه و ايجاد انگيزه در بين بازيكنان پرسپوليس صورت گرفته است كه ممكن است شرايط روحي و رواني بازيكنان سرخپوش را براي اين ديدار تغيير دهد.
وي ضمن انتقاد از حواشي بسيار زياد فوتبال ايران گفت: خيلي بد است كه شخصي بخواهد در مورد فوتبال وداخل زمين فوتبال حرف بزند اما حاشيه‌هاي بسيار زياد این گونه مسابقات وي را وادار به بررسي حواشي آن كند و من هم ناچارم در همین مورد اظهار نظر کنم.
حاج‌رضايي حضور كرانچار در بازي روز جمعه روي نيمكت پرسپوليس را با توجه به برخوردهای اخیر مدیران باشگاه با وی نوعی ضعف ‌شخصيتی وي دانست و گفت: به هيچ عنوان صحيح نيست مربي كه از سوي مديرعامل يك تيم اخراج شده دوباره روي نيمكت تيمش بنشيند. لذا به هيچ عنوان نشستن كرانچار روي نيمكت سرخپوشان را صحيح نمي‌دانم و اگر اين اتفاق بيفتد بنده هيچ علاقه‌اي به ايشان نخواهم داشت ضمن آنكه معتقدم قدرت فني هر مربي مي‌بايست پشت يك شخصيت والا باشد.
حاج رضایی در بعد فني اين بازي كفه ترازو را به نفع شاگردان صمد مرفاوي دانست و عنوان داشت: استقلال در فصل نقل و انتقالات با توجه به اينكه مي‌بايست در سه جبهه بجنگد بسيار خوب عمل كرد اما در مقابل پرسپوليس در اين اوقات فقط زمان را از دست داد و نتوانست عملكرد خوبي داشته باشد. پرسپوليس درست است كه در فصل نقل وانتقالات بازيكناني امثال آرفي، بائو، شيري و چند بازيكن ديگر رابه خدمت گرفت اما اين بازيكنان با توجه به عدم حضور به موقع كرانچار در اين تيم هنوز به يك ثبات و هارموني كامل نرسيده اند.
وي با اشاره به تركيب بازيكنان استقلال گفت: اين تيم در اكثر پست‌ها به جز خط حمله خود داراي يك ثبات كامل است اما در خط فوروارد اين تيم به دليل وجود مهاجمان زياد ، كادر فني مجبور است در هر بازي از چند مهاجم خوب خود استفاده نكند که با توجه به اسم و رسمی که این بازیکنان دارند مشکل ساز شده است.
كارشناس فوتبال ايران با تاكيد بر اينكه يك پنالتي و يا يك اخراج زودهنگام در اين بازي مي‌تواند تكليف نتيجه را مشخص كند تصريح كرد: اين دو مورد از همان اتفاقات غيرقابل پيش‌بيني و نيمه پنهان بازي مي‌باشد كه مي‌تواند نتيجه بازي را رقم بزند.
وي نقش هواداران دو تيم را در روز دربي بسيار تعيين‌كننده دانست و گفت: در وهله اول اميدوارم استاديوم آزادي در روز بازي چهره زشت به خود نگيرد اما تحت هر شرايطي اگر تيم پرسپوليس در نيمه اول و در اوايل بازي گلي را دريافت كند قطعا با توجه به نتايج اخير اين تيم و همچنين فصل گذشته صبر نخواهند كرد و مشكلاتي را براي اين تيم ايجاد خواهند كرد البته معتقدم كه عكس این قضيه هم ممكن است براي استقلالي‌ها نيز رخ دهد.
حاج‌رضايي در ادامه، صحبت‌هاي معاون جديد سازمان تربيت‌بدني در مورد تغييرات اساسي در هيات مديره پرسپوليس را ناپختگي اين مدير دانست و گفت: مديران ورزشي ما بايد بدانند كه هر صحبتي را بايد در جاي خود بزنند. اگر پشت صحبت‌هاي سجادي اين ديدگاه بود كه افكار عمومي را سامان دهد مطمئنا اشتباه كرده است و اميدوارم اين اشتباهات ديگر تكرار نشود.
وي در پايان عدم حضور برهاني و كريم باقري را بررسي كرد و گفت: عدم حضور آرش برهاني در استقلال با توجه به وجود مهاجمان بسيار خوب در اين تيم به چشم نخواهد آمد اما كريم باقري صرف‌نظر از بعد فني خود با توجه به مديريتي كه در زمين اين مسابقه دارد مي‌تواند تعيين‌كننده باشد ونبودش قطعا به ضرر پرسپوليس خواهد بود.

Last edited:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
امیر حاج رضایی: مردم از نیمه پنهان بازی استقلال و پرسپولیس بی خبرند

اتفاقا همه خبر دارن این مسئولا هستن که فکر میکنن مردم از هیچی خبر ندارن. :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کریم باقری و محسن خلیلی به بازی نرسیدن ...... البته با اینکه کریم باقری بعضی وقتا خیلی توی تیم پرسپولیس موثر بازی میکنه ولی در کل به نظر من شیری خیلی خطرنا تره برای استقلال تا باقری ..... وجود باقری توی خط میانی پرسپولیس باعث کندی حرکت رو به جلوی این تیم میشه ....

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
کریم باقری و محسن خلیلی به بازی نرسیدن ...... البته با اینکه کریم باقری بعضی وقتا خیلی توی تیم پرسپولیس موثر بازی میکنه ولی در کل به نظر من شیری خیلی خطرنا تره برای استقلال تا باقری ..... وجود باقری توی خط میانی پرسپولیس باعث کندی حرکت رو به جلوی این تیم میشه ....
تجربش خیلی به درد تیم پرسپولیس میخوره !

ما صادقی رو نداریم تو بازی ؟!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تجربش خیلی به درد تیم پرسپولیس میخوره !

ما صادقی رو نداریم تو بازی ؟!

تایید میشه.تجربه تو این بازی خیلی مهم تره.والا تا جایی که من تو سایت استقلال دیدم که اخرین خبرم بود گذاشته بود صادقی هست ولی سید صالحی نیست که خبر بدیه :wacko:

اینجا

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
سلام
امیدوارم استقلال توی این بازی هم موفق باشه و بتونه 1 نتیجه ی خوب کسب کنه :)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بازم تساوی :eek:

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
بازم تساوی
tantrumsmiley.gif